Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Tak ráno bída, všude kde se dá mám stáje, pole pouze na ostrově, a ráno mi vypadlo 47 peříček, se picnu !!! Je pravda že né všechny stáje a výrobny byly hotové, ale většina. Háčkům mám fůru, ale ty peříčka :cry:!! Stáje mám tak okolo 12 hodin, abych je mohla sklidit dvakrát, tak nevím kde dělají soudruzi chybu;)

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Druhý stonek komplet ;)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Ahojky rybáři :) .. tak ráno je to lepší .. na hlavní (bobříci, husy, růžovky z akce, laboratoře) 20 peří. vedlejší (hydranty, želvy, ptakopyskové) 22 peří, na Baha (nejvíce pandy, pár hrbáčů a opic) 21 peří, deštní vesměs stromky (sloni) 6 peří, na lesní vesměs obr stromy (ledňáci, pásovci, labutě) 8 peří .. celkem 77 peříček :p .. mám teď celkem 114 peříček. Už jsem vyzkoušela různou zvěř, ale poprvé dali peříčka a další sklizeň nic moc ... tak uvidím s touto sestavou .. lepší jak pěst na oko xD. Žanky nestěhuji, jsou rozestavění na plochách. Stonek už mám, tak zatím budu sbírat a asi pomelu i ty třpytky, se mi množí a je škoda je nevyužít ... všem krásný den i pracovní ;)

4. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

ja uz potrebuji jen 500 minci do splneni sveho predsevzeti. to se snad zvladne. mnoho odmen i tak bude nevyzvednutych, ale to nevadi. z TS mam druhou staj lednacku! jupi :) jinak nic co by stalo za rec. ja tu vrbu snad nedostanu ;(

5. maruska75

maruska75 Zelenáč fóra

Týýý jo jak tak čtu,tak jsem asi jediná komu pírka né a né padat.Ráno sklidím kolem 50 stájí a šlechtíren a mám 9!!! pírek.Včera jsem měla 11 pírek.Škoda z rybaření nebude nic .:(:oops:

6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Krásné ráno, stonek jsem měla a dekorky už jsou v nebi, dnes velký úspěch v rybolovu, namlela jsem 4 deluxe a dvakrát byl merlin, jednou chobotnice a jednou čverzubec....paráda, ted mám 151 mincí, no a popřemýšlím jak dál;):)

7. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Maruska95: nejsi jediná, mně pírka taky nepadají. Zato kotviček mám 250 zbytečných. Mám namixovaná pole, stáje, stromy - a pírek dnes po ránu 10. Slovy deset.
    Tahle akce mě nebaví. Aktivita žádná, jen trpně sklízím a pasivně čekám, jestli něco vypadne. Nemám ráda akce, které nemohu ovlivnit - ať měním nastavení farmy jakkoli, tak to prostě nepadá.

8. Drevulka

Drevulka Pilný autor

No tak to je naozaj hrôza nič nemám hotové pierka nepadajú,Kotvičiel 300, Blinkáče blikajú o stošesť ale pierka nikde to je asi tým,že vtáčikovia potrebujú perie je zima u nás -23. Akcia v čudu.

9. Levlef

Levlef Baron fóra

Nastraha z peří - u mne také problém. Ostatních mám že můžu mlýn uvařit, ale peří - kdepak. Takže zatím také smůla

ldivacka, ell1956 a aljanu tohle ocenili.
  10. majdík73

majdík73 Pisálek fóra

Ani u mně to s nástrahami nevypadá líp,jsem ráda,když mi ráno vypadne 20 a přes den už jen paběrkuji po jedné.Zato kotviček mám snad milion!!

mendalam2, ell1956 a aljanu tohle ocenili.
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chvilku to trvalo než jsem pochopil, kde má méďa správně seknout a pak už to celkem šlo! Ze 33 návnad Deluxe jsem získal 1153 mincí!
    Je to [​IMG] xD

12. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Ahojky všem, závidím těm co se daří mě peříčka jestli vypadne tak 20 tak to je moc jinak háčků těch mam plno. Jinak co jsem tu pochopil tak jsem myslel že se to dá koupit víckrát a ne jednou,protože některé věci mít nemusím. tak nevím, jestli budu pokračovat, no uvidíme.

evainfo, *dareba1 a ell1956 tohle ocenili.
  13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Neboj,nejsi sama,jsem na tom stejně a pěkně otrávená z toho co padá-spíše nepadá.Melu prostřední návnadu a mohla jsem mlet jen 4ks ráno!Mám po náladě.

14. kaolín11

21Hans Koupit vícekrát jdou pouze dekorace !

Trepifajksl, *dareba1 a ell1956 tohle ocenili.
  15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdá se, že je to nějaké čudné. Včera ze směsi knírových salónů, obchodů se zavazadly a hus (barevných)
    ani brko. Asi z 20 cukrových javorů jen 2 háčky, nic víc. Tudy cesta nevede.
    Balím to a jdu raději lovit myši.
    :DxD

16. kaolín11

Nějak sem nepobral BZ/BBZ u novejch dekorací! Jak nastřádám zase dost mincí , pořídím další příšery na vylepšení bahaparku! Vychází mně tak nejpřijatelnější!:eek:

17. aljanu

aljanu Aktivní autor

Peří? Hmmmm ....Jsem ráda,že v tom nejsem sama.Musela jsem sem nakouknout zda je nás víc, co nám nepadá nástraha z peří .A ejhle, je nás mnoho. Na farmě to mám podle mého vyvážené,pole,stáje a stromy ale je to asi málo platné .Zkrátka nástrahy z peří nepadaj a nepadaj.Ale koše kvůli tomu kupovat nebudu.Ty nekupuju nikdy a tak si říkám,že co udělám to udělám a pak se uvidí zda bude stonek ,nebo něco z obchodu.

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné mrazivé ráno.

Ranní sklizeň celkem dopadla - co se týče pírek - dobře:
    hlavní - zlatí bobři a 42 pírek, nechala jsem znova
    divoká - kočky, křečci a klokani a 37 pírek, teď chvíli budu točit žluté slípky
    mýtina - zlatí bobři a zlatí oslíci, včely, sobi a pštrosi - 30 pírek, na noc musím vymyslet něco asi ještě z tajemných, teď budu chvíli točit žluté slípky
    bahama - obyčejné pandy - 40 pírek, nechala jsem na další otočku
    bahama - obyčejné pandy + 10x obyčejní klokaní - 40 pírek, teď zkusím dát 2x obyčejné lenochody, jak to z nich bude lítat

První otočka ze 2 ploch slepic dala 10 pírek, z druhé otočky těch pírek vypadlo 11, třetí otočka dala jen 6 pírek, asi kašlu na slepice. :(

Naposledy upraveno: 20/1/16
  19. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Konečne sa začalo trochu dariť a mince stúpajú :) doteraz to bola čistá katastrofa -.- chytala som na deluxe ale mením taktiku na prémium ;)

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Premium háček vychází v poměru cena/výnos/pravděpodobnost nejspíš opravdu nejlépe. :)
    A začínám si myslet, jestli nezáleží na tom, kde je pole/chlívek/strom umístěný. Mám totiž rozdělení les-chlívky (mezi nimi stromy), hlavní a divoká-políčka+stromy. No a na hlavní louce mám ještě 3 chlívky, kozu, ledňáčka a včelu. Už podruhé jsem si všimla, že z těch tří na hlavní louce vypadly 3 peříčka - tedy 100% úspěšnost. V lese to je nic moc, zkrátka standard :p. No a naprostá katastrofa je Bahama, kterou mám nacpanou stromy a třpytky i háčky tam padají v řádu jednotek.:cry: Peříčka tam hodnotit nemůžu, mám tam jen 1x slony a ještě z nich nevypadlo nic, asi proto, že jsou holí xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.