Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG]Pěkný večer :) .. jsem sledovala v práci jak se komu daří a jak to šlo, jsem párkrát zalovila Deluxe návnady ... někdy kolečko pulzovalo a já musela odběhnout :D a ono na mě čekalo a hups Marlín .. jsem ho trefila několikrát :p. Je pravda, že jsem měla trefu těsně pod i nad a u obou záběrů mě vyskočila chobotnička a při stejném záběru jsem chytla ploskozubce. Ale jak se píše, kolem "hlavního kruhu je z obou stran "světlemodrý kruh a tam je "dobré místo", kde mohu chytit jak Marlína, tak ploskozubce o_O. V "perfektním místě" mohu chytit Marlina, chobotničku i čtverzubce. Tak jsem to pochopila a mi to tak dávalo a záleží na systému, jakým úlovkem nás odmění. Je to chytré, protože i když se přesně trefím, mi dají něco ze tří možností .. může to být Marlin, chobotnice, nebo jen čtverzubec.
    Na Baha jsem vyhodila papouchy+ a nasadila pandy .. to bylo hned poznat na peříčkách :) , ale mám stoneček xD a zbylo i na nálepku :p. Hra se mi líbí a s jejich systémem (co nejvíce vydělat) nic neuděláme ... Přeji všem ty nej úlovky ;)

2. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Akci jsem zdárně dokončila, vybrala jsem vše, mimo hvězd a pinky pie, ještě 40 mincí zbylo, takže teď už jen na pohodu lovit dekorace do lišty, akce totálně na pohodu, palec nahoru :)

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak dneska jsem s farmařením u konce. Ještě zraje 10 velbloudů, ale na ně čekat už nebudu, zkrátka je sklidím až zítra, už se mně čekat nechce. Nakonec dnešní "honba" za peřím přinesla docela úspěch, dnešní přísun peříček za dnešek byl 536 kousků, jsem spokojená. Ještě jsem měla háčky na 4 návnady De luxe, na jeden zásek získala čverzubce, 2x zásek byla chobotnice a 1 zásek byl marlin, tak i to docela jde.
    A teď budu muset být trpělivá, protože háčky začnu řešit za pomoci SH a pohopolí až asi v sobotu, těch pár stromů na farmě okolo chlívků to moc nevytrhne a to tam nechávám ještě hluchá místa na migraci J.C. Do té doby budu lovkyní peříček a o rybolovu si nechám jenom zdát.

4. Preceja

Preceja Mistr fóra

Bylo by fajn, kdyby k receptu na lívance přidali i recept na sirup. :cry:

5. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Po druhém dni mám vykoupené ty jednorázové odměny, které jsem chtěl vykoupit, potom stonek a dekoraci 2x2. Na kontě zbylo ještě 88 mincí. Melu pouze deluxe návnady, jelikož Humry ani Makrely skutečně lovit nechci. Snažím se to zasekávat doprostřed, ale i tak se sem tam nějaký ten Pleskozubec objeví. Marlín zatím vyloven 15x. Navíc díky zpřístupnění receptu na lívance se dá něco málo vydělat na výrobě Čokosirupů, což oceňuji. Přeji všem hodně nástrah.

6. gemin1

gemin1 Aktivní autor

stejny postup, jak vidím tak nejsem sám

*dareba1, Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  7. samec

samec Magnát fóra

Pro ty,kterým padá dost peříček---máte nějaké divné štěstí---RT nad vámi musí držet ochrannou ruku(asi jste je už nakrmili svými nákupy,tak vám dají větší šanci)---s oranžových stájí padají peříčka sporadicky--hodně málo(někdo tady psal,že z oranžových mu padají pořád) a ani z červených pořád nepadají,které jsou ještě lepší,dokonce i výrobny nedají zdaleka vždy (a to jsou dost dlouhé časy)i u neonových není jasná výhra peříčka!!!!!Tak nevím z čeho by ještě to milované RT chtělo popustit uzdu--prostě--kupte si naše slavné košíčky za reál ve hře rádoby --zadarmo--xD:p;)----ps: nyní jsem sklízel růžovou oslí stáj---jak jinak ---bez pírka!!:cry:--asi je to málo hodin na pírko:D

Naposledy upraveno: 19/1/16
  8. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

no, tak já zase zpláču nad vyskakovátkama.... peří a kotouče nikde, zato přebytek háčků, ale z toho návnady neudělám, takže zatím skoro nic.

9. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Casey: No proto jsem se ptala, jestli skutečně někdo dostal na třeba deluxe a perfektní zásek rybu jako na slabý zásek. Rozdíl mezi perfektním a dobrým (případně dobrým a slabým) může být diskutabilní ... já se svým zrakem bych nemohla vsadit na to, že to vidím stejně jako systém. Už se mi podařilo trefit i na přechod mezi kruhy. Z příspěvků mnohých hráčů je patrné, že nepochopili kam mají mířit nebo co jim tabulka "garantuje" a stěžují si tu na to, že když se trefí hůř, tak mají lepší odměnu než když se trefí líp. To je ale možné i v rámci té tabulky. Takže otázka je, kolik případů je skutečně chyba hry a v kolika je chyba mezi židlí a klávesnicí :)
    Hele kde je tam napsáno, jaký zásek (perfektní, dobrý, slabý) to byl? Odkazujete se tu na to, ale já to nikde nevidím. Ty "výkřiky" jako skvělé beru jen jako grafiku.
    Samozřejmě pokud teda fakt někdo má odměnu prokazatelně mimo tu tabulku, tak to chápu že to naštve a nemělo by to tak být. V tom případě mám asi kliku a ještě se mi to nestalo. Zato peří si půjdu asi někam nadrat.

tydýtková a tomokoco tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak pořád nechápu co se tu pořád řeší!:music::eek: Akce je stejně trapně vypečená jako ta předchozí. Sem si myslel ,že si nato už za tu dobu všichni zvykli.o_O
    K akci : Za chvíli mně dozrajou červení netopejři a pak zkusím štěstí z pohopolema a kaštanovým řádkem!:)

tydýtková, skalara.v a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. jamranka83

jamranka83 Pisálek fóra

Dobrý večer chci se zeptat dala jsem mlít do mlýna na Baha mlíti návnady a mlýn nemele,ale nemele ani na hlavní farmě superkrmivo,všude je čas 00,00 hod.Vložit sem pro ukázku chyby,obrázek neumím.Děkuji za odpověď,zda-li má také někdo takovou chybu,pá a dobrou noc.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jde to pěkně ztuha,bo farma se krásně seká. Nevadí, na mně si nepřídou, jsem trpělivý a mám času dost!Naštěstí i pít je co!:):p

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jamranka83: neměj strach mlýn se rozběhne, seká se seká

zatím mám chyceno: marlín 5x, chobotnice 11x, čtverzubec 6x, ploskozubec 3x, humr 8x a makrela 0
    kruh je mnohem lépe barevně vyznačený než minule (to jsem ze začátku taky zasekával ke středu :)) i na první straně je pěkná ukázka

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jo, jde to ztuha, pole šup pryč a na bahamě jen oranž vembloudí a pandí oranžáda plus výrobny a mooooře stromů. Do rána umelu další 3 nástrahy super ty nej a mám kus stonku se dvěma dekorkama. Zkusil jsem kukuč výrobnu nebrat nepadá nic - tedy u mě nic. Nějak to dopadne, minule se sudama byl tež jen 1 řádek no a co. Nikdo nebude dělat zadarmo ani já nedělám a když to tam nechtěj vrazit rovnou zaplať tak to asi musí udělat fikaně jako že akce super ale vlk se nažere a nekterý kozy a kozlové zůstanou celý. Zbytek nic. Nevěřím že z růůž. osla nic nevylítne, to nelítá hned jestli se sklízí růčo to chvilku trvá než to pírko vystrčí čumáček a vidí co paní Merkelová + pár nejbohatších klohní asi na úplněk. My můžeme uklohnit jedno, vyprdnout se na farmu jako takovou a pak narazit na ceduli farma končí. Nejsem plátce zuřivý, neplatím si pravidelně vše, kino mi jede ale i z těch pár filmů kombajn nepořídím. Takže si v akci nahamounim kupony - jsou užitečné. Dobrou a bez nervů.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Tak půlnoční rybolov dopadl takto: [​IMG] Celkem 78 Deluxe z toho 76 perfektních záseků a 2 jsem dal dobré na zkoušku. Chyceno 18x Marlín, 22x chobotnice, 36x Čtverzubec a 2x ploskozubec. Vše fungovalo jak má a záseky v pořádku.. odměny také správné dle tabulky.

16. gegeruša

gegeruša Pisálek fóra

Člověk si postěžuje, že nic nepadá a teď ze sklizně bylo tolik peříček, že jsem vyrobila hned 3 deluxe nástrahy a ještě něco zbylo na příště... co myslíte, že jsem chytila? 3x za sebou Merlina :D t.j. parádních 225 mincí . Tak to se mi bude krásně spinkat. Dobrou noc... všem přeji také takové štěstíčko v této hře

17. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Blázen do rybaření nejsem, zatím jsem získal recept na lívanece, prioritně jsem chtěl dekorku do stonku, ale zapomněl jsem na to, takže se uvidí.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ze 40 pandíren 19 peří , v pralese ještě hůře... Kde jsem udělala chybu [​IMG] Z ranní sklizně všudypřítomných chlívků jen 73 kousků .
    Snad to bude odpoledne lepší. Mincí zatím 438. A ve mlejně to vypadá takhle [​IMG]. Takže se nemele [​IMG]

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Marlín - 19x
    Chobotnice - 15x
    Čtverzubec - 11x
    Ploskozubec - 20x
    Humr - 11x
    Makrela - 8x

Nálepku mít nemusím a PinkyPie mám víc než dost, protože mám Zámek v oblacích (kterej je dává zadarmo)

Ještě mám 304 mincí. Takže si z největší pravděpodobností koupím i oba stonky.

Vyrábím jen Premium nástrahy.
    Deluxe potřebuje 14 pírek a chytím 3 ryby.
    Premium potřebuje 5 pírek a chytím 2 ryby. Takže chytám na Premium a chytím tak 2x víc ryb než na Deluxe a spotřebovávám všechny 3 vypadávátka.

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne rano vsem, zrovna jsem odtajnila... vse putuje do listy, toz se musim pochlubit: 2x mandlovnik XXL, 1x planika XXL, 1x kamenna pinie XXL, 1x japonsky javor XXL, 1x japonsky javor XL, kohouti, zaby, oranz. kravy a oranz. slepice - chybi uz jen ruzovy tank xD
    A uplne jsem zapomela dat sazenice na Baha :oops:

Naposledy upraveno: 20/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.