Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Vykácela jsem stromy a všude jedu žluté králíky,kteří jako minule nezklamali a na baha mám slony...k tomu přetahuju pět desítek Johnu citronu z plochy na plochu, díky za stavitele jinak bych se na to vyprdla....žetonku bez mála 900 jsem spokojená;)Pochvala dobrá akce...Jo a háčky jsem nahnala s řádkem kaštánku včera na karafiátech,tak mám zásobu a jedu jen obyč,nástrahy.

2. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

kiki2305: Ahoj, tak v tom případě máš ty právo si zanadávat :). Ale i přesto bych rád ocenil přístup RT, který oproti minulému rybaření změnil na základě zpětné vazby způsob výběru odměn, kdy si mohu sám zvolit co si vyberu za odměny a už se nemůže stát, že by někomu zůstal nefunkční stonek protože nedostal dekorace, což se ostatně projevilo už i v některých předešlých akcích. Mně osobně se akce líbí, náhoda vnáší do hry napětí a zábavu :), a od toho přece hry jsou, ne? :)

3. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Tak jsem zjistila milý hráči že je opravdu úplně jedno zda tam je chlívek takový nebo makový a o stromech ani nemluvě jak je již zde napsáno tak háčku je dostatek ale toho ostatního málo je to hold špatně propočítáno a nebo RC hold taktizuje kdo nakoupí tak dostane jinak si to opravdu už neumím vysvětlit kde je zatoulané pírko a třpytka /nééééééé žádný kotouč/ nazývejme věci pravým jménem :ptak dobrou jdu na kutěxD

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) háčků a třpytek padá nepoměrně více ... ale peříčka jsou opravdu potíž, teď z 20 myší jsem vytřásla jen 10 peříček xD

Trepifajksl a tydýtková tohle ocenili.
  5. Bety808

Bety808 Rádoby autor

V obchodě za získané body z úspěšného lovu ryb , jsem si zakoupila tajemné sazeničky 6ks pro ostrov ,6 pro farmu a 4 taj. výběhy.
    Ostrov a výběhy jsou v pořádku ,ale sazeničky na farmě se v bedně neobjevily, ani po restartu a nebo vypnutí PC. :((( Dost mě to mrzí, protože je získat dalo dost práce a hlavně času. Díky za nějaké řešení... Bety808

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A já si myslím, že majitelé kaštanového řádku jsou právě při této akci docela ve výhodě. A pokud mají dobře vyšlechtěnou nějakou rostlinu ve skleníku, tak pak mají ve spojení s kaštanovým řádkem výhodu velkou. Nemusí totiž vůbec řešit háčky z plodin, k těm přijdou hodně rychle, vlastně během pár minut a tak mohou celou farmu po celou dobu akce "osázet" jen chlívkama, pokud tedy nechtějí i premium návnady, kde ještě potřebují ze stromů třpytky ;)

7. doben

doben Ikona fóra

Lyzarka no nevím, samozřejmě, že mají dostatek háčků, ale to mám i já bez kaštanového řádku. Stejně asi 2-3 dny před koncem akce budu mít na plochách samou zvěř. Těch háčků je fakt moc. Já jsem to myslel spíš tak, že při téhle akci jsou limitující spíš ta pírka, protože zatím neexistuje žádná možnost, jak produkci chlévu a výroben urychlit na čas 00:00. ;)

evainfo, ldivacka a kiki2305 tohle ocenili.
  8. elen22*

elen22* Perspektivní autor

och díky, ja som to tiež tak pochopila, tiež som sa triafala u toho malého, ešteže čítam fórum, hold mi to tak už nepáli, aj keď čítam 20 krát, ešteže sú tu ľudia, čo im to páli. Rybárčeniu zdar farmári.

blondmary, Trepifajksl a švestinka tohle ocenili.
  9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: taky jsem zpočátku zasekávala u malého středního kroužku, než mi došlo, že to není dobře ... teď už jsem to vylepšila, humři zmizeli a našla jsem celé hejno marlinů xD

blondmary, Trepifajksl a skalara.v tohle ocenili.
  10. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

akce vypadá zajímavě ;)(jen RT udělalo chybu v tom, že systém vybírá ryby a stroby/ chlévy z tajemných), TS z těch lepších mi vypadl 1 x rakytník, 2 x oskeruše:D, nějaké xxl či obyčejné stromy:oops:. TCH - výsledek mě totálně vytočil za 25 mincí mi dát obyčejnou výrobnu vajec, žlutou výrobnu kravského mléka - mám stromy, holubník - několikátý do lišty, pštrosi - naštěstí, alespoň červené.:mad:

ps: příště půjdu po dekoracích, abych mohla vyměnit při OD za nějaké stromy a chlévy, které nemám;)

evainfo tohle ocenil(a).
  11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Medvánek: a já se tak snažil, aby jsme Vám do FAQ dodali videa znázorňující nejlepší místo záseku :( :D . No a teď mi to samotnému ve hře nejde :(

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: promiň, pajdo, já jen zběžně pročetla, spoléhajíc na svou vysokou inteligenci ... no spletla jsem se xD a za chyby se platí xD

13. immortal67

immortal67 Expert fóra

Medvánek Ale je sranda,že i když jsem trefoval nejmenší kruh,padal marlin,takže je to prostě hra a zábava.

14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, tak pírek padá opravdu málo. Mám na 2 plochách samé chlívky a pořád je to málo. Zaplním ještě jednu ať něco napadá, háčku mám dost. Vyrobila jsem premium návnady, abych spotřebovala kovové kotouče - asi 10 a ze zbytku deluxe návnady - a podařilo se mi dát 6x Marlína, pár chobotnic, čtverzubce i ploskozubce. Zatím nahráno 304 bodů. :)

15. immortal67

immortal67 Expert fóra

Já zatím 510 mincí

evainfo tohle ocenil(a).
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Pajdo a k vizuálnímu záznamu ještě taky notáře, který výsledek ověří xD
    A já vlastně ani nenadávám, jen jsem chtěla potvrdit, že je to opravdu nastavené tak, že i z téhle kombinace může vyjít čudla.
    No, abych byla spravedlivá, tak zase z mizerného záseku na obyčháček jsem vytáhla chobotnici. Sice jen jednu, ale radost jsem měla jako z hejna :D
    Jak se tu tak hází čísílky, tak ještě přidám svoje - mám ty 2 humry, 2 čtverzubce, 3 ploskozubce a tu 1 chobotnici. Jo a 1 makrelu. Zatím jsem nekoupila ani ň a v kasičce se skví 65 mincí. To jen tak pro povzbuzení těm, kdo myslí, že na tom nejsou zrovna nejlépe. Když se budu tumlovat, tak ke konci akce budu mít nejspíš celý jeden řádek - tedy bez dekorací, samozřejmě xD

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

immortal67 - no právě, proto mi to chvíli trvalo, než mi to došlo, padali tam humři, ale i kvalitní úlovky ... prostě je tu prvek pravděpodobnosti, nějak to nastavit museli

marketka47 a lacrima tohle ocenili.
  18. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Áno, je. Na deluxe návnadu a prefektný zásek som dostal 2x homára (teda pri dvoch zásekoch po 3 ks homárov). Už som to tu písal predtým, ale pri tom mojom príspevku píše: Táto správa čaká na schválenie moderátorom a je pre ostatných užívateľov neviditeľná

Naposledy upraveno: 19/1/16
    evainfo tohle ocenil(a).
  19. valenta4

valenta4 Pisálek fóra

Ahoj farmáři,tak já mám hotovo,další větev na magickém stonku vyrostla a už dala bbz a jednu rybičku. Mne tedy vypadávátka padají jedna radost,nemůžu si stěžovat a doporučuji premiun návnadu,,fakt super. Zítra ještě posbírám ostatní věcičky a končím,,superkrmiv a banánů není nikdy dost. Všem mnoho štěstí.

20. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Vypadávátka moc nepadají, teda hlavně peří, zrušila jsem políčka a šoupla tam nějaké stáje, tak zítra uvidíme :music:. Jinak hra určitě lepší než minule.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.