Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

prajem krasny den....tak s tym perim je to naozaj bieda..ani s niektorych ruzovych chlievov neda 1ks...ale obchod som uz vyramovala cely...a snad za 5 dni sa mi zadari aj stonka s dekoraciami komplet...nic musim zmenit strategiu na farme a preburat ju a nahadzat vyrobne...

kazdemu nech sa vam dari..a nech to vyskakuje cim najlepsie...:D

2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Elen, já bych řekla, že si mincí dostala správně:
    - za každého marlína si dostala 25 mincí, tj. celkem 75 mincí
    - aby si dostala za ježdíka (zřejmě myslíš čtverzubce) 15 mincí, musíš mít 3, ty si také na jeden zásek při návnadě De luxe získala, proto Ti bylo připsáno správně 15 mincí
    - aby si dostala za chobotnice 18 mincí, musíš mít ty chobotnice 2! Vytáhla sis na jeden zásek chobotnice 3, takže si získala 18 mincí a jedna chobotnice Ti zbyla. Až zasekneš další chobotnici při návnadě De luxe, dostaneš pak těch mincí rovnou 36.

Celkem tedy 75 + 15 + 18 = 108 mincí a dle příspěvku ty máš. [​IMG]

3. elen45

elen45 Magnát fóra

• Citace není potřeba, pokud píšeš přímo pod příspěvek, na který reaguješ.
    dík za odpověď - ještě na to pořádně kouknu Elen

Odstraněna citace: danda-vnovis

Naposledy upraveno moderátorem: 19/1/16
    robin2151 tohle ocenil(a).
  4. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

:mad::mad::mad: přesně uprostřed kruhu mi to 4x hodilo čtverzubce, jednu upinknutí ploskozubce a nechtěny naprosto špatný stisk CHOBOTNICI :oops:, tomu fakt nerozumím. Další krmivo zatím nemám. Jdu makat na pole. Jsem tak naštvaná, ze budou na polích snad peříčka lítat až budu přehazovat třeba krávy :p.

5. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

koupili jsme se synem nálepku a vůbec netuším kde jí najít :-(

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím niky2008, nálepka je k dispozici v rybářském obchodě za 5 mincí. Najdeš ji v záložce "různé"
    Album nálepek je ve farmářském domě nazvané "Sběratelské album"

příjemnou hru danda

7. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

na hlavnej luke je taky modry dom klikni nan a tam uvidis zberatelske album klikni nan nalepka bude tam :)

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Pírka mi nepadají prostě z ničeho. Od rána mi jich vypadlo 7. Mám 56 kr. za dva dny:cry::p;)

samec, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jednak bych se rád dozvěděl jak, domníval jsem se totiž, že je potřeba sklizně poněkud urychlit (buď pomocí SH z OBRstromů nebo z nákupu za reálné peníze). Člověk se i v mém levelu rád poučí a doví, jak na to.
    Těším se na odpověď (pokud to nechceš prostřednictvím diskuzního fóra, pak klidně přes "holoubka" - mám stejný username jak na fóru tak ve hře). Děkuji.
    Honza

K akci: Po včerejším nezdaru s rybolovem jsem se rozhodl držet se své původní myslenky - já pěstuji, chovám a melu (někdy pantem) - synáčci se podělí o rybolov. Já se na to "vraždění vodních tvorů" nemohu ani koukat (ne kvůli nim, ale kvůli prachbídnosti mých úlovků).

10. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

dasa1143
    souhlas,makám od začátku a mám jen o trochu víc než ty. Tentokrát ani sousedi neposílají dárečky...kdoví, jestli se do toho vůbec pouštěli. Zatím mám rozporuplnou reakci, ale u mě je to tak vždy, když jsou důležitá vypadávátka. Tak už to neřeším....

Trepifajksl, evainfo a KiQuSiQ tohle ocenili.
  11. elen22*

elen22* Perspektivní autor

tak ja mám z obyčajnej návnady zas lepšie záseky ako z premium či deluxe, neviem čím to je, ale takto som si to vypozorovala ja, a čo sa týka peria padá veľmi veľmi pomáli

evainfo tohle ocenil(a).
  12. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Ja snáď nič iné ako homára a makrely neulovím :cry::cry::cry::cry::cry:

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 Pridam se k Honzovi - taky by me to zajimalo, i kdyz spis z ciste "vedeckeho" hlediska a proste zajimavosti, nez ze by me lakalo neco podobneho praktikovat.

maikli72 Vydry pujdou ziskat az v patecni akci.

Naposledy upraveno: 19/1/16
  14. maikli72

maikli72 Pisálek fóra

flexka četl jsem tvůj příspěvek a zajímá mě kde koupíš ty vydry,psalo tu o vydrách víc hráčů,ale já je nikde nenašel.Dík můžeš poslat i holuba nick je stejnej.
    Jinak nástrahy z peří taky nic moc,spíš tedy nic,ale ze čtyř rybářských nástrah se mi podařilo chytit 4x Marlín

abc23 tohle ocenil(a).
  15. VLASTIDLO60

VLASTIDLO60 Zelenáč fóra

Ahoj,chci se jen zeptat kde najdu ten rybářský obchod.Děkuji

16. immortal67

immortal67 Expert fóra

Takže jsme si udělal takový malý testík,vzal jsem 9 kusů deluxe krmiva a zastavoval kruhy jak mě napadlo a ejhle,bylo to fuk.Padalo to jak chtělo,takže je to opět předem daný a každá snaha je vlastně jen bonus navíc.Ovšem na to co bude vytaženo to vliv nemá.

17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky. Jupí, tak konečně mám ten stonek z posledního rybaření hotov, už je aktivovaný. Teď to bude jenom oddechové rybaření, na další stonek si netroufám, tam je potřeba daleko víc penízků. Hodně zdaru všem.

18. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak u mě zatím spokojenost. Farmu jsem nepřestavoval - mám mix všeho. Tak nějak to padá, že se dá mlít premium a deluxe. Aktuálně 341 mincí, z deluxe to padalo lépe (3xmerlin) i když je relativně dražší. Zbytek si nepamatuji - nějaká chobotnice a tak dál. Předpokládám, že bez přestavování pojedu až do neděle do rána a pak nasadím turbo růže, abych dohnal pírka, kterých mám více. Pokud to půjde dál stejným tempem tak splním vše co chci (stonek s dekorkami, tajemky, hvězdičky) a asi ještě něco navíc

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

VLASTIDLO60 Rybarsky obchod najdes po rozkliknuti hodin s akci na prave strane pod obrazky/seznamem jednotlivych ryb.

20. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Ahoj, tak už jsem si také zalovila a jdu se podělit o zkušenost. Nevím, jestli to dobře chápu, ale někteří si tu stěžovali na to, že dostali rybu, která neodpovídala zvolené návnadě a úrovni záseku a že je tedy kvalita úlovku neovlivnitelná ... tak jsem to tedy aspoň pochopila. Mně se zatím nic takového nestalo. Pravda, nahodila jsem zatím jen 11 x deluxe, ale vždy vypadla po třech kusech jedna z ryb vyobrazených v tabulce pro konkrétní zásek (měla jsem 2x dobré místo, zbytek perfektní místo). Celkem padlo 3x merlin, 4x chobotnice a 4x čtverzubec a mám 393 mincí. Tak nevím, to je OK, ne? To, že rybu kterou dostanete z toho určitého výběru pro tu danou návnadu a zásek neovlivníte je jasné. To ani nikdo nikde neslibuje, ne?
    Vám se někomu opravdu stalo, že třeba na deluxe návnadu zaseknoutou v perfektním místě jste dostali třeba humra?

Jinak vzhledem k tomu, že patřím k těm, co bohužel nemají co migrovat ke zvýšení počtu vypadávátek, tak jako většina ostatních čekám na peří. Třeba z 6-ti zlatých bobrů ani ťuk. Tak zkouším, zkouším. Času je zatím dost. Akce mě docela baví.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.