Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 Jeste me napadlo, ze bychom mohli byt optimiste a zamyslet se nad tim, zda zavada u prekryvajicich se kruhu neni technickeho razu 8)

jan.svatek Vystizne. Btw ja zas zadnou jinou PC hru, krom Farmeramy nikdy nehrala a kdyz vidim, jak u nas doma opacna pohlavi porad neco stahuji a zkouseji a nikdy u toho nevydrzi, tak snad ani o nic neprichazim.

Naposledy upraveno: 19/1/16
  2. flexka

flexka Hrabě fóra

Casey27 - no protože když napíšu bude to padat dle náhodného čísla, tak se na to plno farmářů s číslem podobným mému vyignoruje. Ale když ti napíšou tohle, tak si nadáš, žes blbě zasekl a kdybys náhodou vznesl dotaz, tak ti pošlou 200x zvětšený snímek, jak jsi bohužel netrefil :-D o 1mm.
    A je to dobrá taktika - včera jsem nadávala, že za trest nekoupím balíček s vydrou, dnes už přemýšlím, kolik mám kupónů na pomocníky, kdybych nekoupila kombajn a za 120Kč koupila něco návnad a držím se silou vůle hrníčku s kafem, abych nezačala propočítávat, jestli je lepší koupit návnadu, materiál, nebo koš :-D

jan.svatek - to máš naprostou pravdu, jenže když se podívám do obchodů, kolik lidi utratí za nesmyslné slevy (které ani slevami nejsou), když popřemýšlím o různých taktikách na "impulzivní nákup", stupidních reklamách a spol., tak jsem přesvědčena, že kdyby to bylo opravdu o nákupu - něco za něco - tak by splakali nad výdělkem. Asi bychom "rozumně nakupovali" my dva a ještě 3 další :)
    btw - kupuješ losy, sázíš Sportku, Sazku, nebo tak nějak? Já totiž ze zásady nikdy, nevěřím, že by ta šance 1.1 000 000 padla zrovna mně.... a pak to tak dopadá, rozčiluju se nad medvědem a jeho záseky :)

3. papulice

papulice Veterán fóra

hm hm opravdu to nepadá,z celé sklizené farmy jen 40 peří a to sem nic nebourala,to je málo s tím nedám ani stonek:mad:,nyní sem byla na lovu a když sem se vůbec netrefila,kruhy úplně mimo,světe div se vylovila sem 3 marlíny wau

myš59, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  4. uherce

uherce Zelenáč fóra

mám 33 prasat 30 husí a 10 krocanů a dostal jsem 5 peří tak nevím jak to mám stihnout co bych dal za 40

myš59, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

flexka: Stejně to ale každý farmář zjistí po pár nahozeních (oko není .... oko vidí) a může se na to vystolicovat i tak první den. Pokud to budu brát podle sebe, tak bych do akce stejně šel i kdyby to bylo napsáno na férovku jak to bude... stejně jako do každé jiné. Co jiného na Farmě .... aspoň trocha změny. A pokud bych to nezvládl, tak bych stejně nic nekoupil.... i kdyby přijela delegace z RT a trhali mně nehty :-D Když řeknu nekoupím, tak prostě nekoupím ,-) Jasně každý jsme jiný a u tebe už "ďábel zasekl drápek" ..... ideální obchodní oběť. :-D Tak né že vyměkneš a nakúpiš.... jinak přijedu a nasekám ti (ber jako trest... ne harašení) ,-) Tak šup na pole a makat, ne nakupovat :-D

6. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

jan.svatek - mám souseda je level 148 a nekecám postupuje každý týden o levl -nechápu jak to dokáže :music:

myš59, micka63 a tatkanas1 tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U mně to vypadá asi takhle [​IMG] a nějak se ztoho nehroutím! :eek: Možná večer tomu krapet pomohu zeleným blivajzem [​IMG]:)
    Asi nemá cenu špekulovat ,jakou návnadu použít?:music:

8. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Mám dost velký nedostatek ,,Kovový kotouč" v nepoměru k ostatním vypadávátkům.Mincí aktuálně : 175

Šetřím na : ,,Cosi je ve vodě" a stonek

9. flexka

flexka Hrabě fóra

Casey27 - tak konečně je mi to jasné, já si říkala, jak je možné, že takový fajn farmář je šťastně rozvedený a on chce po ženské, aby makala na poli a nenakupovala :mad:>:(:cry:. To je proti přirozenosti, každá ženská chce nakupovat (nejlíp za cizí peníze) a ne makat na poli :music:
    Ale zase tos napsal hezky slušně, obchodní oběť, spíš jako hejl k oškubání se vidím:oops: jelikož ďábel už se drží pevně oběma rukama, houby drápek. Nějak mě ta farma jde líp, když mažu a teda na nehty bych to nenechala dojít, já bych jim strčila prachy hned, jak by zazvonili a uronili slzu, že jim to málo vynáší :oops:
    Spíš teď špekuluju nad možností, že snad i při současné produktivitě flákání (pardon, práce) vylovím řádek, možná SK a pak koupím 2 vydry a příští O&D třeba budu mít něco fajného na měnění s těma, co makali na poli... Prostě mě to nakupování pořád drží, a když ono není v této akci důležité, kolik máš návnad, ale spíš, jaké máš číslo náhody. Vychází mi to na 6 delux a 6 premiových denně, s tím by někdo šťastnější už pokukoval, co vzít 2x a já mám furt akorát exkrement.

10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, kolegové farmáři,
    pořád stejné nářky, pořád stejná strategie od RT :"Vy hrajete, my vyděláváme a když vyděláme dost, tak povolíme kohoutek a vypadávátek bude víc." Kolikrát už jsem tohle četl, slyšel...... a bohužel musím tomu dát za pravdu. U některých her existuje universální návod, jak to hrát.... tady neexistuje nic. Včera jsem si semlel 3 prémiové návnady - a DVA marlíni a ČTYŤI čtyřzubci - 65 mincí. Docela spokojenost. Dnes na tři prémiové návnady - ČTYŘI ploskozubci a DVA humři - 12 mincí. A to si myslím, že dávám kruhy docela přesně ( nebudu se přít o milimetry). Takže na začátek namlsat a pak utáhnout. :mad::mad:
    Nicméně akci si pojedu dál svým tempem, budu mít radost, že jsem něco chytil.... chyba bude, že se to nedá dát na gril.... ale sádky mám na rohem, takže si dojedu pro pstruhy, kdybych dostal chuť na rybičky. :D:D
    Všiml jsem si, že nejvíce vypadávátek je ráno, do oběda to ještě jde a pak to nestojí za nic.
    Strukturu jednotlivých ploch na pěstění jsem neměnil - takže mám přebytek rybářských háčků, peříček je taky dost a zoufale chybí kovové kotouče..... že by další marketingový tah typu:"Chybí Ti kotouče, kup si je." Ne, ne, nic se kupovat nebude a nic se měnit nebude, pojedu si po svém a časem se ukáže.
    A pro ty optimisty - někde jsem četl, že:"Optimismus je nedostatek informací."
    Přeji všem úspěch a radost ze hry, protože kdo si hraje, ten nezlobí.

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak vzhledem k tomu, že jsou různá vylepšení pro sklizeň, a tvůj soused hraje dlouho, tedy i v době, kdy někteří z nás neváhali a proměnili svou Farmu na OBRfarmu (obrstromy s ohromným ziskem BZ a s výživným přínosem v oblasti SH, ZH a UH) /já ovšem ne, tolik XXL stromů jsem tehdy ještě neměl/, tak spolu s tím, že možná i opakovaně byl tvůj soused v TOP1000 (dekorace +xx%BZ) a že má zřejmě všude vrány i sovy, dráčky a jinou vylepšující pakáž, tak po několika málo sklizních má dostatek SH a ve spolupráci s pohodlnými poli, kaštánkovým řádkem, vánočkou, bílou nevinností a příslušnou vyšlechtěnou vlastností plodiny (např. karafiátů, ale jde to i u jiných), může tvůj soused během okamžiku dosáhnout nejen na nesmírný počet vyskakovátek, ale i na ohromný přísun (okamžitý!) BZ. A pokud tak učiní u plodiny, která je požadována na trhu, má zajištěn i odbyt přebytků... ony ty obrstromy jsou pro RT "danajským darem", který dali hráčům k dispozici (pro hráče je to ovšem požehnání). Podobně si kdysi RT drbal hlavy po zavedení Mrkvojablečné směsi a možnosti jejího nastavení=prodloužení Dýňovou marmeládou... pak později zavedli ty diamantové, zlaté a stříbrné sloty - předtím vlastně žádné omezení neexistovalo. To by byly postupy!
    A poznámka nakonec: Mega den stromů, tolik oblíbený (asi nejoblíbenější) Megaden ze všech už léta nebyl. Proč asi? To by byl teprve vejvar!

12. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Hm, teď nevím, zda se na rybaření těšit :music:. Zatím jsem ve fázi pěstování resp. chovu zvěře všeho druhu. Až získám nějaké peříčko a háček vydám se na lov. Snad bude mít méďa rychlou ruku, bystré oko a já radost ;). Všem přeji perfektní zásek :).

13. elen45

elen45 Magnát fóra

zatím mám negativní zkušenost 3x de luxe - 1. 3x mečoun - 75 mincí OK, 2. 2x ježdík 1x 15 mincí /celkem 90 mincí/, 3. 3x chobotnice 1x 18 mincí /celkem 108 mincí/ mělo být celkem 159 zatím dál nebudu lovit

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

flexka: Tak tu první část nebudu moc komentovat ,-) Jen otázka zda stejně přijmeš, když borec sedí každej večer v knajpě a klopí škopky a nebudeš mu to zakazovat, protože by to bylo proti přirozenosti :-D
    Jinak udělej hlavně stonek a dekorky co půjde... myslím, že při OD se někdo určitě najde, kdo je bude mít víckrát a pošle ti je jen tak nebo vymění za jiné stejné velikosti a podobných BZ/BBZ. Něco jsem slyšel že si tu farmáři pomáhají ,-D Ty groše do RT stejně pošleš, ale aspoň za něco co se svoboně rozhodneš ,-) Zase z něčeho to fungovat musí :-D

jan.svatek: Zase bych ty obr stromy nepřeceňoval co se týká BZ... 3,5M denně se dělá jinak ,-)

k akci stav peří 771.... zatím je to na dva polštáře ,-)

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem testoval krtky, slovníkem matlafousky - dral jsem jich 10 (krásná to představa jak je deru),
    šest z nich dalo pírko. Vzhledem k tomu, že trvají jen 5 a půl hodiny, jsem spokojen. Jinak bych s nimi, potvůrkami,
    na jaře pořádně zatočil. Pokračuji knírovými salóny a těmi, kdo skutečně mohou dát peří - husami. Hyn sa ukáže.
    Já měl z ranní sklizně celé farmy 24 pírek a jak sú šťastný. A vy tu bědujete nad 40 a více pírky.
    jan.svatek - tvá nostalgická analýza - statistika na mě doléhá poněkud tvrdě.
    :DxD

Casey -
    a budou ty polštáře z u nás řečeno škubaného peří? Že bys pozval
    zdejší farmářky na "škubačky".

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Btw u me zatim funguje pravidlo "co vyrobna to pirko" - jdu stavet kufrarny!

elen45 S nastrahou delux ti vypadly jen 2 ryby?

lacrima tohle ocenil(a).
  17. samec

samec Magnát fóra

Hnůj nestačím prodávat,---pírka prostě nejsou'!!!!!!Přidal jsem 10 chlévů,tak jsem zvědav co z nich bude--blahopřeji RT za skvělou akci,která je na náhodě a né na šikovnosti hráče.......:cry:;)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Je to dost velký rozptyl - na Baha ze 4.600 BBZ = 3 pírka, na farmě za jakési cosi cca 500 BZ = 1 pírko.... Těžký nepoměr, v souvislosti s kruhy-nekruhy je to lotynka. Nemám v plánu něco kupovat, jen pokud by mi chybělo něco těsně na konci, tak možná - pár pírek.
    Nu co už, jsem zvědavá jak to dopadne :)
    edit: A teď ze 2 krtků (= 105,6 BZ) jedno pírko !

Trepifajksl, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  19. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Sice to moc nepadá, ale osobně budu preferovat lovit stejným způsobem jako hrát Lukáše (zmáčknout-držet-pustit).
    zatím je doma stonek a v plánu ještě mám recept, to stačí, ale uvidím, kolik toho zbude.

20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tak teď skrmíme všechny zásoby a na trhu to krmivo není ..taky dobrý ;)

evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.