Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Celý den jsem proležela,bo jsem na hromadě a náročný prac.týden tomu moc nepřidal.Už je krapet líp,sklidila jsem asi před hoďkou,podařilo se mi vytáhnout i jednu chobotnici :D

...asi se vyplatí si pořídit dekorku: ,,Cosi je ve vodě " pokud se bude tahle akce do budoucna opakovat.

Aktuálně : 163 mincí

2. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Pokud vím, v Rusku a ve Skandinávii, je to tradice. To se sejde parta chlapů, proviant a nějaká ta stěhovavá budka, protože mráz je tak silný, že by jim ta hladina hned zamrzala. Zatopí v takovém bubínku ,sednou na lavičky a nahodí. Mezitím kecají a pijí...;)
    Jinak návnady nic moc, zatím mám 36 mincí a fůru čudel, ke kterým chybí bratříčci. Na celé farmě jsem umravnil pole a dal jsem na noc koně, chameleony, krtky,pštrosy a kočky. Na baha podobně, jen jsem dal víc opic, bohužel. No, ráno to překopu. Zdravím všechny rybáře - Petrův zdar, zdar, zdar!!!!!:):):):):):)

3. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Na Slovensku sa tento druh návnady volá blinker - aj keď lov rýb na blinker je pokiaľ viem zakázaný. Česi ho volajú třpytka alebo blinkr, ale určite nie kovový kotouč (to som tu počul prvý krát). Prekladateľ to asi ešte nevidel :)
    Inak slovo blinker (blinkr) sa tiež hovorovo používa na označenie smerových svetiel vozidiel.

No a k akcii - trošku som tiež zalovil, a ako prvé som vybral sadenice a hneď aj vysadil - bola aj jedna borievka (moja prvá).
    Na ostatné ceny budem musieť počkať.
    Podľa mňa je najlepšia návnada deluxe - najslabšia ryba nepríde a v prípade najlepšieho záseku prídu len prvé 3 - s 33% pravdepodobnosťou najlepšia. Pri obyčajnej návnade je triafať zbytočné. Stačí odklikať kamkoľvek a je to takmer rovnaké. Prémiové návnady meliem iba preto, aby som blinkre nemusel na konci odvážať do šrotu ...

4. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Hlásím, že ledňáčci taky nepustili pírko, skrblíci jedni. Hodili po mně cihlou. 8)

Melu premium návnady, 5 pírek jedna a dá dvě ryby, zatímco deluxe chce tuším 14 pírek (skoro trojnásobek!) a dá tři ryby.

5. karolinada

karolinada Pisálek fóra

pozbierala som všetky polia a chlievy a nič mi nevypadlo :( prečo?

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

karolinada - načítala si si akciu? Vidíš časomieru? Ak nie - smola. Ale urob to.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  7. karolinada

karolinada Pisálek fóra

všetko vidím :) a aj som si načítala či teraz v noci sa ryby nechytajú? :p

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ale chytajú, odkontroluj si v stodole, alebo lepšie v mlyne pri prémiovom krmive, či naozaj nič nemáš. Nie e možné, ak si mala akciu načítanú a obrala celú farmu, že si nč nezískala. Pokoj,kľud. Kontroluj.

myš59 a Jonsdorf tohle ocenili.
  9. silviec

silviec Mistr fóra

kutílek1929/ ty jsi byl v rusku? ja ano , ale toto mi prijde , jak z vtipu, ještě vlk a zajic,musis mit i slaninu)))) chudoba tam je , ale i luxus o kterem se nam nezda, ps.nejsem proti ani pro man .tam jezdil25 let,ted jiz jen finsko, coz je ok za 6 dnu ho mam doma))) a muze mi kecat do farmareni))) neber proti sobe, ja jen pro pobaveni))), akci nic nehrotim, delam prubezne, hotovo nemam, ted to nestoji za to))))kamarad zije
    jiz 10 let ve finsku, tam se jen honi za pitim, ale, ryby tam mistni chytaji v rekach, i tu zem jsem navštívila, ,manzel tam jezdi, prave pluje po lodi tam(, říká jen evropu zapadni neee, at vam to pada,

Naposledy upraveno: 19/1/16
  10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Petrov zdar ;),
    tak som si bola zapytliačiť (chytá sa až od 7,00) a zadarilo sa:D, nechytili maxD.
    Naviazala som prémiové z blinkrov, ostatné deluxe návnady a čuduj sa svete, často brali mečiare.
    Skoro na celej farme mám chlievy, s perím teda nebol problém aj vďaka presúvaniu J.citrónov, okolo XXL stromy, trojháky som si narobila s SHáčkom.
    A to už dnes aby som išla znova na ryby:p.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné rybaření všem :) .. tak dnes to bylo určitě horší, celkem jenom 55 peříček, nejvíce z plochy u hydrantů, želv a ptakopysků. Na Baha téměř nic, jsem přidala papouchy+, tak uvidím. Háčky zatím neřeším, mi je dají obr stromky a za chvilku se sklidí.
    Vím, že mi to u nějaké akce padalo hodně z králíků, ale ti zklamali o_O. Ze tří deluxe jsem jednou chytla Marlína a mám už 408 mincí :p .. zatím nenakupuji, až kolik našetřím :D. Všem přeji ty nejlepší úlovky

12. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno všem,
    ranní sklizeň dala co dala - vyšlo to na 3 de luxe návnady, 1 prémium a zkusila jsem i 3 obyčejné. Zasekla jsem pokaždé snad jinde a dalo mi to pokaždé čtverzubce a ploskozubce. Kolik je z toho mincí nemá cenu ani psát, zatím mám tak na polovinu jedné dekorace na nový řádek. 14 pírek na jednu návnadu, ze které mi vypanou pak 3 ploskozubci, což není ani jedna "dávka" mincí, je tedy fakt nepoměrné. Pokud se to trochu nezlepší, tak na to opravdu kašlu a bude to historicky první akce, kterou neudělám. Ne že bych nebyla dost pilná, ale nastavení akce je prostě proti mě.:(

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne rano vsem zmrzlym tichym blaznum ;)
    Drala jsem pred chvili kone, vcely, bobry a dalsi nocni havet a..... svete div se, toaleto spadni (jak rikal v upravene verzi muj deda) - 152 kousku peri. A vzhledem k tomu, ze jsem spravna hospodynka, ktera i pres plot pro pirko skoci, tak ted udelam otocku obyc. kachen, slepic, papousku a opic a jdu otestovat upgrady, protoze ze vsech ruzovek mi vypadlo po jednom kuse a to jsem jeste nevidela!!!

14. doben

doben Ikona fóra

Mi se tomu prostě ne chce věřit bez JC mi z 21 obydlí pro želvy vypadlo opět 20 ks peří. Škoda, že jsem těch želv nevyměnil vič. :D

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné mrazivé ráno všem [​IMG]

Tak po noci jsem sklízela všechny dostupné plochy a na nich byly převážně chlívky. Zisk - 177 peří, na Bahamce z obyčejných pand na obou plochách byla dokonce 100% úspěšnost. Ale ta doba "růstu" je strašně dlouhá, teď jsem tam zkusila dát lenochody, třeba nakonec víc otoček přes den dá těch peříček víc než jedna sklizeň z pand.
    A na farmu jsem všady naprala žluté kurníky. Za chvíli sklízím, tak jsem zvědavá na výsledek.

16. immortal67

immortal67 Expert fóra

Dotaz pro admina.Já chytil na deluxe návnadu ježdíka tj 45 bodů.ale připsalo se jen 20.

17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hlásím můj první úspěch - nálepka :D!!! Jinak zatím nic moc, i když je to perfektní, tak vyskočí nějaká horší :p. Zachránily to naštěstí 2 chobotnice a díky nic mám 18 mincí, takže jsem mohl pořídit nálepku a jedna část plánu je splněna. Na zbývající část chybí ještě 737 mincí, to bude ještě zajímavé :).

18. dzurda83

dzurda83 Pisálek fóra

Ahoj všem. Čtu tady příspěvky, ve kterých jsou zkratky TS a JC. Mohu se zeptat co tyto zkratky znamenají? Díky

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Dal jsem pokusně přes noc jednu plochu krůtníků, protože jsem to dával pozdě, tak by delší chlévy rozházely čas. Celkově vypadlo
    z 38 chlévů s 35 JC přesně 38 peří = z každého. Co mě ale potěšilo daleko více, že vypadlo 27ks mandragory ..... o_O

20. aorere

aorere Perspektivní autor

Ráno vyrobeny 4 deluxe nástrahy - vždy zásek do perfektního místa a vytáhl jsem 2x merlína a 2x chobotnice, krásných 204 mincí.
    Jen s peříčky je to horší, už mám skoro všude chlévy, tak snad se to zlepší.
    Hodně štěstí při rybaření.

Naposledy upraveno: 19/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.