Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak me se to asi zadrelo (jooo, jak rika vzdycky chlap: "nemazete, klepeto"!)... uz jsem zkusila husy, krtky, mysi, slepice a ja nevim co jeste a nepada a nepada... Na Baha z papousku vic, jak z velbloudu a anakond, tak jsem z toho jelen, srnec a danek dohromady.

2. Jurášek.61.

Jurášek.61. Zelenáč fóra

Zdravím tak to se omlouvám a varování beru na vědomí

maribeja tohle ocenil(a).
  3. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

jak tak čtu tak se to opravdu liší a u každého hráče je to opravdu jinak a je úplně jedno co tam kdo dá opravdu záleží na štěstí co v daném okamžiku vypadne za který chlév či výrobnu když tam bude dlouho na place tak nevypadne třeba nic a nebo zase bude dostatek ......dávalo by logiku že nejvíce peříček by mělo být z opeřenců ale toď otázka zda to tak opravdu bude je to jen má úvaha ,,,,,tak pěknou hru všem;):D

4. blondmary

blondmary Magnát fóra

Tak tentokrát som netrochárčila a pekne krásne som si pripravila 4x de luxe návnady. A keďže na jeden zásek mám tri ryby rovnakého druhu, domov si nesiem 3 chobotnice, 6x štvorzubca, 3 x scarusa. Vymenila som ich za superkrmivo a a zahadné Tiki.
    No uvidím kam to s tým rybárčením dotiahnem. Hlavne aby sme to rybárčenie v tých mrazoch v zdraví prežili:)

5. Margziam

Margziam Stará škola

Jonsdorf - Radku, díky moc za vše napsané. I ty vtipy, i to další zkoušení a získávání dekorek pro sousedy.. Cenné informace..
    Chtěla jsem si Tě přidat do sousedů, ale píše mi to, že neexistuješ.. o_O:eek:
    mně ještě chybí z minulé rybářské akce ta Rybářská zábava.. tak jsem zvědavá, jestli se mi ji podaří získat teď... a co z dalšího se mi zase nepodaří...

evainfo - Evi, tak jsem zjistila, že jsem slepá.. Jak jsem psala, kolik mám napadaných háčků, tak to nebyly háčky, ale to první v tom seznamu ve stodole - tedy ty třpytky (asi).. Zjistila jsem, že háčky jsou až poslední v řadě a ty přibývají i po těch krátkodobkách, takže jich mám už 233 ks. A na Baha i na farmě jsem ještě zasadila něco..

Jonsdorf, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  6. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

S peřím je to bída bídácká, fakt.

No, a ze čtyř tajemných výběhů na mě vyběhli kohout, želva, ptakopysk a oranžový včelí úl. A ještě po mně hodili třemi pírky, ale to je výjimka, jinak to peří nelítá a nelítá.

7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Háčky jsem si nahnala sklizní karafiátů na pohopolích za nula vteřin, takže tam jsem v klidu. Ovšem tamto, co se jmenuje kovový kotouč nemám ani jedno. Pár jich možná bude po sklizni ostrovních stromů, ale žádná pecka to nebude. No a peří, tak to je taky bída. Nechápu, proč to ze slepic nepadá, když ty kokody jsou celkem opeřený xD Zítra zkusím jinou strategii, ale ještě nevím jakou xD
    Neumleto zatím nic, mám zasekaný mlýn něčím, co dojede v noci, tak zatím stojím ve frontě. Ale pak skočím do rybářských holinek, který budu mít až po ....no vysoko xD a ono to půjde.

8. Evishka7

Evishka7 Pisálek fóra

První sklizeň slepiček -4 pírka,druhá na stejném poli-1 peříčko,papoušci ani pírko a to jich mají na sobě tolik;),orchidej,rajčata a lilie také nic moc....nejhezčí to bylo po návratu z práce,vše zralé borůvky,chlívky i stromy,no,to byla paráda,to se to sklízelo:D!!! Nevzdám to,asi dám dlouhodobky,ale k té opravdové vodě budu dál jezdit na ryby raději,tam mě neštvou peříčka;)....

evainfo, tomokoco a mendalam2 tohle ocenili.
  9. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Twinulko, možná než slepice budou lepší kohouti, ti se rvou až z nich peří lítá furt, akce neakce. :)8)

10. laumars

laumars Aktivní autor

Casey27 Ak ti to poradi , tak tu su moje vysledky. Na Baha na kazdej ploche 9 JC. 40 ks Tava zaklad 12 hod. a vypadlo 26 ks peria. Na druhej Baha ploche Panda zaklad 15 hod. (tiez 9 JC) vypadlo 31ks peria.
    Na farme 15 JC miesane Bobor+Chameleon a tam bola 100% uspesnost , co stajna , to pierko.
    EDIT : Teraz druhy zber Tava , 9JC a vypadlo 25ks peria. Tak ze strategia, menim na Pandy ;)

Naposledy upraveno: 18/1/16
  11. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Tak nevím, ty pírka prostě mco nepadaj... asi budu msuet oškubat husy, papoušky krocany i slepice úplně dohola 8)

12. pavca67

pavca67 Expert fóra

sklizeno 10 chlevu a jen 3 pírka suprové :(

Janké861 a tomokoco tohle ocenili.
  13. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahoj , právě jsem vyprovodila opičky z Baha , nechtěly dát žádné pírko , tak jsem je vyměnila za pandy .No ale nevím , na Baha to nikdy moc nepadalo -alespoň u mne.Zatím mám 173 mincí ,je to začátek , tak uvidíme jak dál :)

14. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

někdo už má hotovo a já teprve začínám :inlove:

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já jsem...
    ...sklidila jsem dnes dopoledne v 10:30
    :sleepy: proč já nebohá se nepodívala nejdřív na fórum...

...no, uhraju, co uhraju...
    tady nejde plýtvat SH, protože jsou ta vypadávátka rozložena...

evainfo, skalara.v a silviec tohle ocenili.
  16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Ač nerada, budu muset na celou farmu naskládat chlívky. Protože peří z nich je teď nejdůležitější, kotouče ze stromů nepotřebuji na nástrahy De luxe a k háčkům přijdu snad pomocí rychlosklizně růží snadno. Zatím nechávám kaštanový řádek v záloze.

Na Bahamku jsem tedy na obě plochy poskládala na noc obyčejné pandy, na farmu zkusím dát skoro na 1a1/2 plochy zlaté bobry a pak na plochu a kus budu muset vymyslet něco k nim časově srovnatelného. A zítra zkusím ty slepice, pak husy, zkrátka budu zvířátka testovat. A věřím, že nakonec to půjde i s tím peřím. Jen ta migrace J.C. bude největší otrava.

P.S. teď jsem sklidila plochu s bobrama a 41 ks peří a mýtinu tvořenou zl. bobrama, oslama, včelama, pštrosama a rybama a vypadlo z 25 chlívků 22 peří a z hlavní plochy pel mel 28 chlívků /z toho cca 10 různých kurníků/ a 12 or. kachníků a pak fakt směs a 18 peří.

Pro dnešek končím. Dobrou noc.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tie pierka nie a nie padať.Sadeničky sú už vysadené.A tajné stajne?Nemám chuť na ne dať mince keď tak slabo padajú pierka.Recept na čoko palacinky mám ani netuším odkiaľ,ale bez toho čoko sirupu je mi na nič a kupovať ho na trhu nebudem.Teraz budem zbierať mince na dekorky a stonku ak nachytám za 750 mincí rýb.Ešte je času haba kuk a podľa vypadávatiek sa zariadim.

Naposledy upraveno: 18/1/16
  18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mendalam2 - zkus tam vpustit lišky, to budeš koukat, jak budeš mít farmu samé peří...;):p;);):)
    Já jsem nakonec farmu nijak neupravoval a měl jsem 47 pírek, 132 háčků a 38 třpytek.Do večera toho nic moc nenapadalo, vyzkoušeny všechny druhy návnad a na pr... Mám 38 mincí, neb jsem si už koupil nálepku. Takže na stromy by bylo, ovšem já chci nejdříve stonek a to se ještě nadřu. Vyhodil jsem všechna pole na farmě a nasadil všude směs chlévů. Stromy zůstaly. Na baha jsem dal část stromů, chlévů a zázvoru. Na ráno jsem fakt zvědav. A nejdřív budu makat na fifipírkách a teprve pak na háčcích. JC migrovat nemůže, neb je stále u Renza. Ještě jsem ho nevystřílel. Zdravím všechny chudáky lovce pér a přeji opravdu šťastný, šťastný lov.

19. immortal666

immortal666 Pisálek fóra

První zásek marvin,super,druhej zásek téměř totožný překrytí kruhů s prvním zásekem a ejhle ten nejslabší humr,takže oni nám to fakt neulehčí.

20. silviec

silviec Mistr fóra

rada tem co nemaji padatka, nesyslete TS na pak, dejte hned, uzraji za 5 h. místo 12-20 h. podle toho, jak se zadari a padatko mate drive.) preji dobry rybolov v lednu co by za to rybari asi dali)))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.