Blázen do rybaření (18.1. - 24.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. disquotek

disquotek Perspektivní autor

akce je to pěkna ale my co mame maly level nemame šanci

kiki2305, dana9494 a tomokoco tohle ocenili.
  2. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja som zatiaľ vyrobil prémiovú návnadu a dostal som z toho 2x marlín, takže super. :) Len som čakal že z tých chlievov budú padať viac, no ale tak čo, budem sa musieť snažiť.

TS sú už zasadené..

3. papulice

papulice Veterán fóra

tak co myslíte,jaké nástrahy,z nej.sem nevytáhla nic a z obyč. marlína:eek:

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Chybi mi hacky a bez tech se chyta dost spatne - u vody to teda bezne nezkousim, ale ted uz muzu rict, ze to tak vazne je xD
    Jinak z dosavadnich zaseku: humri, ploskozubci, čtverzubci at se trefim, kam se trefim :wuerg:

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: taky mi to zatím moc nejde ... ale je teprve začátek, ke konci to snad bude padat lépe

6. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

Tak že opět selhávají vypadávátka>:(.......... jak tak čtu a potvrzuje se to i u mne :(...co bychom taky mohli chtít když venku mrzne až praštíxDxDjestli to půjde tak dále tak na to házím bobek:cry::cry: a kupovat nic nebudu........ komu se daří tak gratuluji;)a těm ostatním trpělivost já ji moc nemám :p

7. kamienka

kamienka Aktivní autor

Chcela by som sa spýtať, či tie háčiky a blinkre vypadávajú aj z XL a XXL stromov. Po zbere úrody mám pocit, že nie.

myš59 a tomokoco tohle ocenili.
  8. doben

doben Ikona fóra

Jako vždy video:

Pokud chcete vidět želví sbírku, tak je hned na začátku videa. :D
    Zkusil jsem dát na plochu mix všech možných chlívků, pokud se to nepovede, tak to jistí želvy, ze kterých byla skoro 100% úspěšnost.​

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem nakonec na zítřek a možnost jít rybařit s více navnadama nečekala a už dneska semlela 5x návnadu De luxe. A výsledek?
    - 1x jsem vytáhla čtverzubce tj. 15 mincí
    - 2x se povedlo vytáhnout chobotnici, za ně bylo 54 mincí
    - 2x jsem zasekla merlina a za ně bylo 150 mincí

Za pět pokusů získat 219 mincí zas asi není tak špatný výsledek, jsem docela spokojená. Jen to peří bude velký problém. Ale zkusim taktiku Casey27 se slepicema a migrujícími J.Citrony. Jenže to musí dozrát zlatí bobři.

Krásný večer všem rybářům

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kamienka - po dlouhodobém sledování mám s XXL stromy špatné zkušenosti. Moc vypadávatek nedávají. Lepší jsou stromy s normální dobou růstu ;) (osvědčily se mi javory, jeřáby, buky....cokoli s vyšší hodnotou BZ)

Doben - u mě z želv padátka pod 50% :(

Tak ze 30 husích chlívků 5 peří :wuerg: A vopice peří vůbec nedávaj :eek: Divné o_O

Naposledy upraveno: 18/1/16
  11. kamienka

kamienka Aktivní autor

Skalara.v ďakujem za odpoveď a za radu :)

tomokoco a skalara.v tohle ocenili.
  12. daajen

daajen Aktivní autor

Nevěřím svým očím, na že jsem jaksi zapomněla včera ne jediné ploše s plodinama heřmánek za pár BZ, jsem pochytala 64 háčků a pírek a asi polovinu třpytek. Namlela jsem mix, co to dalo a mám 92 KR. Hned jsem si pořídila recept, na který jsem si brousila háčky. Jinak se mi osvědčilo se trefovat dle návodu, jednou jsem sekla mimo doporučený prostor a byla z toho ta nejpodřadnější ryba v dané návnadě:D. Tak rybáři Petrův zdar:)

13. Lucka132

Lucka132 Pisálek fóra

Lidičky náhodou nemáte tu někdo ten přehled z minulé akce ? nechce se mi to moc hledat.. díky :)
    Nějak nevěřím, že minule byli mince.. mám totiž stonek, ale dekorace žádné, nebyla to náhodou náhoda ? :D

myš59 a tomokoco tohle ocenili.
  14. ivasum

ivasum Zelenáč fóra

Tak jsem si myslela,že pírka mají ptáci,ale jak je vidět tak to bude opačně
    2 pírka-pes + výrobna,2 pírka -prase + výrobna.1 pírko-skunk a 1 pírko myš a z ostatních chlévů a výroben nic.To toho asi moc neudělám

15. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

16. -slly-

-slly- Zelenáč fóra

Tak jsem koupila tajemné sazeničky z rybaření a podařil se mi jeden grapefruit takže pro mě akce úspěch

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) tak jsem chytla na deluxe 2x marlina, 2x chobotnici, nějaké další potvůrky a mám 300 mincí xD :p
    .. stoneček bude :)

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lyzarka: Ahoj... já teď přešel na husy, tak to porovnám. U těch slepic byla nej ta první sklizeň, měl jsem 3 otočky v průměru to 20 peří na jednu otočku hodilo. Husy daly teď 60 ..... takže v poměru peří/čas je to podobný ,-) Hlavní je nepřekročit zákl dobou to max.. co chlív to vypadávátko..... u mě s tou armádou JC to bude někde kol 9hod zákl času... asi pojedu zítra krůty a uvidím zda je to na 100% využití ,-)

EDIT: Ještě jsem si jen tak pro zajímavost udělal propočet na ks/hod z celé farmy včetně Baha .... po odečtení dárků a první sklizně je to cca 29ks peří/ hod. Při správném chování zvěře bez prostojů a přetažení času je to skoro 700 peří za den.

Naposledy upraveno: 18/1/16
  19. honzi

honzi Komisař fóra

Tak z první sklizně vypadlo 25 kotoučů, 37 nástrah a 84 háčků... Asi pojedu střední návnadu, to bude nejlepší...

ou jééééé, 72 000 BBz z Ostrova Pokladů

na tři premium návnady chyceno toto: 2x humr, 2x chobotnice (na horší zásek, než byl humr), 2x humr (nejblbější zásek všech dob)

20. Kikineshka666

Kikineshka666 Zelenáč fóra

nu tak já vidím akci zatím kladně..až na to peří.. na ryby si stěžovat nemůžu.. z delux nástrahy: 3x Marlín z premium nástrahy: 2x Marlín ale to je vše na co mi vystačili peříčka...uvidím jdu zkoušet z čeho to vypadne nejvíc..:) hodně zdarů všem v akci ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.