Blázen do rybaření (11.7. - 17.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

burds - ahojky, tak by ti měly jít použít normálně ve fotbalovém obchodě. Pokud je tam nevidíš, pak ta herní podpora :)

2. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Tak hádam dnes bude stonka hotová. Za mňa musím povedať, že som s akciou spokojná, aj keď je pravda, že rybky naozaj padajú všelijak a prvýkrát som dostala 15 farma mincí až pri 38. hre. Ale každý jeden darček navyše je vítaný a tá grafika pri chytaní rybičiek je fakt krásna :)

evainfo tohle ocenil(a).
  3. .macca.

.macca. Hrabě fóra

namleto 50 návnad odehráno 18 her a zatím končím nepřipisují se mi mince

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. emma-x

emma-x Rádoby autor

zdravím,
    také přispěji nepřipisuje se žádná mince

5. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré dopoledne všem, odehráno 62 her, vypadlo 20 mincí z marlína. Farma už v normálním provozu, co nasbírám tak snad namelu, bohužel tato recyklovaná akce mne nějak nebere, tím spíše, že nemohu ovlivnit co vypadne za rybu. Záběr přímo na kružnici-čudla, totálně mimo-merlin. Hezký den všem a ať se daří

6. satelit

satelit Hvězda fóra

.macca. a emma-x
    Nejspíš to bude tím, že hvězdičkové mince jsou jako náhodná odměna.Viz ofi.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - tak jak říká satelit - mince jsou pouze jako náhodná odměna v minihře, takže bych se zeptala takhle: a získali jste ty mince z odměny z minihry ? Bo jinak žádné mince nejsou.

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám odohraných 21 hier už by som mal o niečo viac ale meliem iba prémiové návnady.Z nej mám aspoň 2 ryby.Však 2 sú viac ako 1 no nie:D:D.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ďalších 8 deluxe návnad, lepší sa to :p;)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

stojím na pierkach, prihodím nejakých operencov na plochu, blinkre budú o 3 hoďky [​IMG]

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Melu jen deluxe, protože rybářskou trpělivost postrádám, já mám jenom tu farmářskou. Když už chytat ryby, tak ať jsou alespoň tři :-D Jo, a dvakrát nebo možná třikrát už jsem dostala mince, celkem odhadem kolem 50.
    Mám 14 her, melu ráno a večer, po sklizni stromů.
    Trefování je spíš jen tak orientační, už minule bylo (nebo vždycky?). To mně opravdu nebaví.
    Jinak systém je dobrý - akce bez pěstování, založená na padátkách, které lze ovlivnit. S tím jsem spokojená.

11. doben

doben Ikona fóra

Tak první padesátka deluxe návnad už se mele, výsledek bude nejspíš ve videu. Vypadá to, že největším problémem bude opět krmivo, protože krmivo pro husy a papoušky je na trhu vyprodáno a umlít papouščí krmivo trvá strašně dlouho. Proto jsem na farmě zatím přešel na slepice a na baha už budu mít po vypotřebování papouščího krmiva jen stromy, jelikož na baha lze zkrátit jejich dobu růstu více než na farmě.

tydýtková a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Joooo i já mám problém z krmivem pro zvěř bo se stále mele SK a na ostatní není kdy a pak to při takovýchto akcích chybí :music:

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

A já mám stonek a pak uvidím:p:p:p:p:pxDxD

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak mám trochu starší stonek jestli budu mít 30 hvězdiček tak musím se při fotbalu štěstí

evainfo, zahradnice4 a slonička45 tohle ocenili.
  15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Také ráno hotovo. Komentář k zásekům je už zbytečný. Proto nemám ráda nenáhodné "náhody"

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Bezejmenný
    nevyplatí,chceš si pořádně zalovit,nebo honíš stonek?xD

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

modroočko : vyplatí, protože odměny jsou náhodné a tak nemá smysl se jimi vůbec zabývat.
    Odehráno 28 her a mince mi nepadly ani jednou.

18. libakos

libakos Polobůh fóra

Stonek už pracuje a vše další bude jako bonus,sice jsem měla výhrady ale nakonec je vše v pohodě.Hodně prší tak při tom lovení rybek nezmokněte;) a ať se daří....

19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, řádek také hotov, postupně budu mlet dál, to již jako bonusový bonbónek. Jára

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já honila stonek a teď už jen vesele rybařím, co se chytí , to se chytí, hlavu si s tím nelámu, rybaření zdar.

alena1480, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.