Blázen do rybaření (11.7. - 17.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

evainfo já jsem nepsal o tom, že na každý perfektní zásek získáš marlína. Já jsem psal o tom, kam se má hráč trefit, aby měl perfektní zásek = s deluxe návnadou chytíš čtverzubce nebo chobotnici nebo marlína. Samozřejmě, že o tom, kterou z těchto tří ryb chytíš rozhoduje náhoda.

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

..mne to podľa tabuľky sedí, chytám len na deluxe, posledné 2 potvory mám chytené 0krát;)
    celkom ma to baví, ráno som si vytočila 100% do stodoly, samozrejme po zbere, ale idem pustiť gaštany a narobiť si háčiky + pribudnú aj kvetinky do stodoly:p

3. doben

doben Ikona fóra

Tak dneska jsem umlel 51 Deluxe nástrah a hvězdičkové mince padly jen jednou, konkrétně 20 kusů. Teď mi to nevadí, ale pokud ty mince začnou padat po skončení fotbalové akce, tak mi budou celkem k ničemu. Co se týče ostatních odměn, tak na SK, farmářské mince, hnojiva a kupóny je tahle akce celkem dobrá.

4. Kacaba7

Kacaba7 Pisálek fóra

ahoj mám problém nevím jestli se taky někomu ještě stalo, ale ráno jsem měla asi 106hvězdičkových mincí a teď jich mám jen 29 je to chyba a nebo jsem o ně přišla nadobro

myš59 tohle ocenil(a).
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kacaba7 - ahoj, a neutratila jsi je v obchodě - v rybářském nebo fotbalovém ? Dají se použít v obou těchto obchodech.
    Pokud máš nesrovnalosti, můžeš se obrátit na herní podporu

6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, stonek je doma. ;) Odehráno zatím 81 her. Do stonku = 50 her jen s rybářskou nástrahou, pak deluxe pro lepší výsledky.:)

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, stonek stonkuje od včera, odehraných 80 her, do stonku obyč, teď střední, mincí vypadlo celkem 165.... :) (5x byly mince).

8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

melu jen deluxe, 13 her odehraných, akce na pohodu,mám jen dotaz v obchodě mám koupené řádky jen ted nevím jaké dekorky do nich nějak je nemůžu v nebi najít, no asi budu muset odklikávat po jednom a hledat, snad je najdu;)

myš59, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. likantrop1

likantrop1 Zelenáč fóra

ahoj
    nevím jestli něco dělám špatně ale padá mi tak málo pírek ,že nelze dokončit akci k uspěšnému konci ?????? Podle mě je posledních pár akcí nastavena obtížnost hodně vysoko. Ne všichni mají šanci hrát tu hru v práci nebo kdy je potřeba. mělo by se to zohlednit. podle mě se z zábavné hry stává nezáživná honička.

myš59 a zvoneček tohle ocenili.
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já použila šlechtění, z toho peří jen lítá....

11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak odehráno 125 her,něco deluxe zbytek obyč a stříbrňáky padly jen 2x,naštěstí,stejně za ně není co koupit,ale zato napadalo hafo hnojiv,superkrmiva a nějaké to tajemno co stejně půjde do lišty.
    Zjistil jsem že marlín není zrovna výhra,lepší odměny mi padají ze středu tabulky :p

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  12. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak stonek už od rána stonkuje a teď už to bude jen pohodička

13. alena1480

alena1480 Pisálek fóra

Ahoj, konečně se mi podařilo dostat u rybáře 45 penízků, tak jsem honem dokoupila stonek a dekoraci od minule, jsem teď spokojená, lovení příšer zdar.

myš59, evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  14. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

A prosím, nemohl by nám ten všemohoucí systém RT rovnou napsat hlášku co nám chybí a je potřeba koupit?Nebo zjednodušit hledání ve skladu? To, že mi dojdou ořechy nebo jablka zjistím až když je potřebuji. Já jdu do skladu a udělám objednávku podle stavu položek, které tam mám. Vidím pět kousků- objednám. Já zjistila až ted,že nemám žádné ořechy a jablka na skladě, u mě tyto položky vůbec neexistují, když jsou na nule. To je obrovská chyba.A když už jsem v tom stěžování- prosím RT - upravte ve skladu pořadí jak položit na plochu. Nejdřív je obyč. pak nástavba. Proč opačně? Nemáme všichni kombajn stále. Těžké se proklikat.

myš59 tohle ocenil(a).
  15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

bursuk59, v nebi klikni na [​IMG],
    potom myšou "najeď" na sivý obláčik, ukáže sa Ti názov dekorky [​IMG] ;)

16. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

Skali taky se mi to stalo měla jsem přes 220 minci a ráno jsem měla jen 5 nic jsem nekupovala

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja hraju rybare ale nakupuju ve fotbale, takze v pohode... kdyz jsem zacal hrat jen deluxe, je to mnohem pohodlnejsi, ale kdo ma problem s poctem odehranych, tak radeji obycejne... prebytek hacku je stale vyssi, chjo...

473h 180k 93p + 50zakladnich+9premium+21deluxe

18. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj adrianka132,
    rybářská a fotbalová akce je mincemi provázaná, což znamená, že jsou pro obě akce mince společné a je jedno, kde se získají a kde utratí.

fany2020 a DANKA722 tohle ocenili.
  19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a ja verím, že sa mince strácajú, Casey sa tu dlho neukázal, určite ich má on:p;);)

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: jj mincí mám spoustu... vyměním za papírový 1:1 ,-) Casey sa tu neukazuje, protože má problém sám se sebou ako povedala ochránkyně brouků ,-) Takže si jen v tichosti čte zaběhlý standart... ztrácejí se mince, ryby to dává jak chce, platiči se mají nejlíp a další moudra. V klidu si rybařím bez SH, SK, kaštaňáku atd.... ale neboj na Baha jedu ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.