Blázen do rybaření (11.7. - 17.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj mincí mám dost ale není za co je utratit zůstanou mi do další akce rybaření?

evainfo tohle ocenil(a).
  2. libakos

libakos Polobůh fóra

Já vůbec střed nestrefuji,kliknu na růžový (béžový)kruh tak jak je to na animaci a buď to je trošku výš a mám merlina nebo níž a mám chobotničku,jasně že ne vždy ale dost často.Chytala jsem tak už minule a je to lepší aspoň u mně, než trefovat střed,tak ať se vám daří;)

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  3. doben

doben Ikona fóra

Lyzarko po chytnutí merlína se ti otevře bedna s náhodnou odměnou. Mince dostaneš pouze v případě, že ti padnou z té bedny.

Bezejmenný ty ale nemáš trefovat střed, máš se snažit trefit bílý kroužek. Pokud trefíš bílý kroužek, tak nemůžeš dostat makrelu. Video najdeš zde.

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Doben
    hm, to je zřejmě oproti předchozím rybařením změna, já nečetla ofiko, takže to nevím. Ale Tobě děkuji moc za informaci.

bursuk59 a doben tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Doben : samozřejmě že trefuju růžový kolečko. Za 5 rybářských akcí se vžil název střed.
    Kdybych věděl že to někomu nemusí dojít a nebo nehrál předchozí hry, určitě bych to napsal jinak.

6. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj stonek hotový,už je v nebi a mlela jsem jen obyč návnady,nemá cenu mlít jiné,na stonek to stačí a nyní už si jen pohraju,myslím že je úplně jedno kam se trefím,zkoušela sem různé záseky a i mimo padl marlín a chobotnice a když jsem myslela že jsem dobře padlo něco méně hodnotného...prostě náhoda,mincí mi moc nepadlo,ale neva,není za co je utratit...

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  7. davidson00

davidson00 Baron fóra

adrianka132 ahoj, na první stránce této diskuse je napsáno, že po skončení akce budou zbylé hvězdičkové mince vyměněny za 125 BZ,TBZ,KR, tak se podívej do fotbalového obchodu a tam si něco vyber, přeji příjemnou hru a i víkendové dny

8. doben

doben Ikona fóra

Bezejmenný v tom případě jsem nepochopil, co jsi myslel tím, že by se to podle pravidel akce stát nemělo. Psal jsem to kvůli tomu, že už se párkrát stalo, že někdo trefoval úplný střed místo toho bílého kolečka a divil se, že mu padá něco jiného.

Honzulka05 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  9. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Děkuji.. Už jsem myslela, že mám halušky z vedra..

10. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Rybaření mě jako obvykle baví (taková lehká oddechovka ke kafi :) ). Dokonce docela často chytám i makrelu (mečouna?)... Akorát by za něj nemusely furt padat ty podivuhodné výběhy a stromy, kromě snad jedné dvojice zlatých banánů a pár mincí mi ze "superúlovku" nic jiného nepadlo, to mě trochu mrzí.

bursuk59, evainfo a modro.ocko22 tohle ocenili.
  11. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

akce parádní, konečně doplňuju stodolu a přitom plním akci.Tak rychle jsem stonek ještě nikdy neměla :)
    vyrábím jen obyčejné návnady, přijdou mi nejvýhodnější

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

evainfo tohle ocenil(a).
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kecynaa
    Nevím, jestli jsi zaregistrovala odpověď ohledně mincí, tak pro jistotu: mince se dají získat pouze jako náhodná odměna z bedny (stejně jako můžeš získat SH, párty lístek, SK...apod). Při samotném výlovu rybníku za ulovenou rybku v této akci žádnou minci nedostaneš ;)

Bonus ze stodoly ? Myslíš Ampuli růstu ? Ta působí pouze na tropických plochách (viz tooltip). Zkrátí ti dobu růstu stromů o 10%. Použít ji musíš před sklizní stromů nebo před jejich zasazením, aby účinkovala.

Na farmě je na zkrácení růstu stromů pouze runa na stromě moudrosti a nebo Zuzino ultrahnojivo.

Naposledy upraveno: 13/7/18
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky od včerejška stounkuji a teď si užívám rybaření jen tak na pohodu. Samozřejmě, trefa na výhru nefunguje. Své merliny jsem urvala nejhoršími trefami jaké se mi kdy povedly. Jinak - peří nebylo, tak jsem šlechtila - a světe div se, ono to docela šlo i přeskakovalo.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Stonku už mám aktivovanú.Uvidím deň pred koncom koľko sa mi podarí namlieť teraz už zamestnám mlyn nech melie krmivo.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký dník všem rybářům a rybářkám :) tak tuto akcičku nehrotím a to proto, že je čas a farmičku nechávám růst jen pro svoje potřeby a plnění :p

Melu jen Deluxe, je nedostatek kotoučů, tak na pláži jsem přidala 157 stromků, po sklizni jsem získala
    41 kotoučů. V liště jsem našla 69 kusů TS + 88 stromků, tak čekám veliký rozdíl xD a výsledek písnu navečer. Záseky jsou pěkně ve středu, ale občas vlezl na návnadu čtvrerzubec a ploskozubec ... asi proto, abych se těch Marlínú nepřejedla xD .... ani nevím, jak chutnají a to jsem už ochutnala kde co :p
    Akcička supr, že mohu pěstovat své
    :p a určitě stoneček dříve nebo později přijde, tak ať se všem daří ;)

17. burds

burds Titán fóra

Stonek už také stonkuje ale co vypadne to namelu a seberu odměnu.Na fotbalu všechny odměny vybrané tak stále beru SH z 1.týdne .To můžu brát asi 1000x tak ho vybírám.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Pět záseků na prostřední nehybný kruh - 4 humři a 1 ploskozubec. Takže jsem usoudila, že prostřední nehybný kruh není ten uprostřed, ale ten tenký šedý proužek. Pět záseků přímo na něj - 3 humři a 2 ploskozubci. Tak fakt nevím, co je tedy to perfektní místo? Prostě to odmačkám, dostanu stonek a další akce za mnou. Hm. No radost je nějak pryč. Ať se vám ostatním daří lépe.

19. doben

doben Ikona fóra

Ailuro perfektní místo je ten tenký bílý kruh. Video s 50 deluxe nástrahami najdeš zde, je to hned ten první zásek ve videu.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Doben sám víš, že je to o náhodě, kdy se vůbec netrefíš, získáš Marlína a potom trefíš přesně a získáš humra xD

janaj a GordonSargent tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.