Bazalková chromatičnost (15.8. - 21.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kaolín11,
    podívej se na první stranu, příspěvek č.5 od dobena. Já jsem to nepočítala, tak mu budu věřit.;)

maribeja tohle ocenil(a).
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dík.
    Myslel jsem to trochu jinak.Ale již jsem to vykoumal.Počet chybějících plodin děleno třemi.A tím získám kolik potřebuji osadit políček 1x1, abych měl správnej počet.:)
    Jinak jsem to tam mrskal vždycky tak nějak od oka.o_O

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tsss, mam dve velky plochy a malickou treti a ta dela "problemy", nicmene uz to mam zmakly... rozpestovano je vse, jen bile je malo a tu budu delat na ty nejmensi, dokud nedodelam prvni dve trojice... akorat teda tri kytky a dve plochy, to je zmatek :)
    Dnes otocim ty druhy, protoze to casove tak vychazi, zitra zase budu delat ty prvni (delsi) a zase plnit dalsi ukoly...

Je potreba: 2800x zelená + cervená + modrá + azurová + žlutá + purpurová + bílá bazalka a 520x emulgátor (Pokud chcete splnit i poslední úkol, tak potrebujete navíc 8200x bílá bazalka a 100x emulgátor.)
    Vypadavat ma 104 emulgatoru/den, v tuto chvili ma byt 117 (nebo chybet 503 ), mam 510 (chybi 110 ), mam 82% hotovo.
    Stav celkem bazalek : idealne 5207 kusu (4634/den ), mam 5208 z 27800 (18% ).
    Zatim uplynulo 18% casu, zbyva 117 hodin.

4. natram54321

natram54321 Rádoby autor

kaolín11, - započítal jsi do chybějících i ty co zasadíš ?
    zdravím farmáři,akce na pohodu,

burds a evainfo tohle ocenili.
  5. iDavis

iDavis Baron fóra

Prvé 3 úlohy komplet hotové, na noc som dal rozpestovať druhé 3 rastliny. Zajtra poobede veľa času mať nebudem, ale aj tak si myslím, že mi stonek s predstihom do konca akcie vyjde.

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

RGB i CMYK hotovo, zasazena bílá bazalka. Od soboty budu bez internetu, tak si musím pospíšit.

evainfo, burds a davidson00 tohle ocenili.
  7. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

RGB roste poslední várka a budou komplet. CMYK mám rozpěstované na 3x160ks a dnes budou asi 3 otočky. Večer si ještě rozpěstuju bílou, padátek je dostatek, jde to jak po másle. Přes noc akční nedávám, i když ne kvůli padátkům. Škoda nevyužitého času. Navíc si hlídám maximální využití kuponů, zásoby se tenčí, v odměnách jsou ne moc často, tak jen na pěstovačky, děsivku, jinak růčo.
    Osvědčil se mi původní plán - na každé ploše mám 160 pidipolí, každá barva ze stejně dlouho rostoucích má svou plochu a tak přibývají rovnoměrně, nic se nepřepěstuje. Až budu potřebovat jen bílou, přidám pole na max, tam už bude počítání jednodušší.

evainfo a burds tohle ocenili.
  8. burds

burds Titán fóra

Když začala akce vytočila jsem si 100% do stodoly na 24 hodin.Tak v poledne už mi stonek poběží.Zasela jsem poslední bílou bazalku.Škoda,že to člověk nevytočí častěji.

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

burds, přece bude mini akce na koupi párty lístků, to kolo vždy nastavuje přívětivější tvář;)

[​IMG] :)

10. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ahojky, zdravím vás všechny po hóóódně dlouhé době, ale nějak jsem nestíhala nic jiného než farmu. Než to ručně vše poklidím, to chvíli trvá. Kupony dávám jen na akci. Před akcí jsem také vytočila 100% do stodoly, takže jsem některé chlévy sklízela až ráno a podle toho to vypadalo - 121 kousků, ale bez mýtiny. Tu jsem sklízela o dvě hodiny později a kolik vypadlo jsem si nehlídala, ale tak + 30. Ať si nefandím,hihi. Stav nyní : první generace chybí po 550 kouscích - půjdou odpoledne, bych se urvala na nějakou procházku. 2G si hoví po 150 polích(stavy po 975)a na zbytku je vyseta bílá. Té je zatím ve stodůlce 590 kousků. Do úkolu dodám, až budu mít alespoň ty dvě generace v cajku. Nechci mít guláš i v dodávkách...

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek stonkuje , ještě chybí 7000 bílé bazalky v šestém úkolu ;)

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

jsem se lekla, že už mám někde v liště dávkovače...
    ...áha oni jsou odměnou v diamantových úkolech.
    No tak to mi budou asi trochu na nic 8)
    tak až se k nim dohrabu, vyzvednu je, třeba budou pěknou dekorací.

Honzulka05, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Mám 17 lasiček a 9 jelenů,tak nevím proč budu mít ještě o 1ks navíc jako odměnu.Počkám teda na vláček.

LV 142

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  14. davidson00

davidson00 Baron fóra

děvčata pozor - dávkovače z diamantových úkolů se dávají do stonku, bez nich stonek nebude aktivní !!!!!!!!!

k.vitek, evainfo a modro.ocko22 tohle ocenili.
  15. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Kde je Booster pro akční rostliny? Měla bych ho mít,ale kde je?,,,,,,,,,,,,,,,Našla jsem ho :)))))

maribeja tohle ocenil(a).
  16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka a už to máš hotové? toľko bonusov:music: pre jedného farmára? kde je tá spravodlivosťxD;)
    mne dali len psov[​IMG], perie z minula mám v lodi za JC a nikto to nechce-.-

samozrejme, že som sa ojklamala pri azúrových, chýbali mi štyri, šupla som tam všetko, až potom mi docvaklo, že o 5 hodín semienka nebudú...našťastie to stálo len 2 fl.
    tie biele už nejak dopestujem8)

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, pohodová hra!!! Dokonce ani s Éčkama nebude mít nikdo (snad) žádný problém. Tak se mi to líbí.
    Dávkovače jsem nedala na plochu, půjdou rovnou do stonku. Dokonce jsem ani moc nepřepěstovala.
    JC jsem vyndala pouze na začátku, nebaví mě s nimi růčo migrovat. Jednou jsem si vytočila bonus +1/6hod. Legenda 30%.
    Použito na rozpěstování: 30+19+19+11 SH a 30 ZSH. A kvůli využití bonusu + 88 SH.
    Ostatní jsem rozpěstovávala pomalu na pidi se sklizní.

Teď už jen dopěstovat cca 9 tisíc bílé a bude v klidu hotovo. Ještě zbývají skoro 4 dny.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zbejvá dopěstovat zhruba 7.000 bílé bazalky a konec.:)
    Jednoduchá nenánočná akce s celkem dobrými odměmami.:eek:

19. makak-magot

makak-magot Stará škola

Jak komu, bohužel. 10 zatočení, v každém z nich byl v nabídce nějaký ten +1 do stodoly nebo +100% BZ.
    A výsledek?
    [​IMG] [​IMG]

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka,obtížnost nízká, hodila jsem to na pohopole s vrtulkama 51 z pole ... ani se nenaději a je po akci a můžeme si jít ustlat:

[​IMG] ;)

makak, opičáku to jsou tak výjimečné okamžiky, že si je zdokumentujeme, protože se už nikdy nemusí opakovat;)
    například mně ani 100 zatočení nestačilo na to abych dostala jediný bonus, nějakého užitečného mazlíka do parku, ale pomocníci na 48 tam byli dokonce 2x ...asi mně tím chtěli naznačit, že bez práce nejsou koláče:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.