Bazalková chromatičnost (15.8. - 21.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Emulgátor, tak nám éčka dorazily už i na farmu.

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No s tema davkovacema : Důležité: pokud se vaše zásoby vyčerpají (ve Stodole stav méně než 5 ks) nebudou tyto plodiny automaticky přibývat.
    Takze misto 5 kusu automaticky do 5 hodin (nebo jak) bude 5 kusu za 8 hodin... a to je vse...

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dávám se do každé akce, tak zkusím i tuto jak bylo napsáno nízké...ale množství , které se má napěstovat zrovna moc nízké není. Základní rostlinky se nám budou automaticky opět doplňovat do počtu 5 kusů, pokud je vyčerpáme a ty druhé si musíme dát pozor, protože čekat 8 hodin než nám dá dávkovač 5 semínek na další pěstění je zdržovačka. Ale i tak všem pěkný den a ať se daří. ;););)

Naposledy upraveno: 15/8/18
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Takže ja si beriem dovolenku akciu vynechávam.Musím mať všetko a každú akciu plniť?Za prvé nemusím,za druhé stačili mi 2 minulé akcie a za tretie mám málo políčok a búrať farmu veru pre také prkotiny veru nebudem.Budem vám držať palce ktorí do nej idete nech sa vám darí.Dávam pa-pa akcii;);).

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No nebudeme u toho tolik přemýšlet ale jinak myšička bude potřebovat chlazení...
    :D
    Jo emulgátor je všude, už dorazil i na farmičku.
    Ten kdo nakupuje v supermarketech (a podobně) ho dobře znají, mají ho plné pupíky.
    Dobrou chuť...

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Takže nejprve napěstuji 400 ks zelené,modré a červené bazalky.Splním první ,druhý a třetí stříbrný úkol. Tím dostanu azurovou, žlutou a purpurovou setbu.Pak napěstuju 400 ks azurové,žluté a purpurové bazalky a splněním čtvrtého stříbrného úkolu získám poslední ,bílou bazalku.:) Poté už "jen" dopěstuji potřebné množství plodin a dorazím to celé!8)o_O
    Další dodávky plodin do úkolů uskutečním až po napěstování celkového množství od dané plodiny,protože jak se znám ,tak bych postupným dodáváním přepěstoval bambilion plodin.:cry:

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD zase pěstovačka, mám volno, takže si můžu sklízet podle potřeby, to by mělo jít dobře, jen nezapomenout počítat nebo zase zbytečně přepěstuju ...

Honzulka05 a myš59 tohle ocenili.
  8. myš59

myš59 Vévoda fóra

začnu, až se vrátím z návštěvy přítele na ARO OP chirurgie,je tam už 25 dnů a vůbec to nevypadá dobře:cry:

9. iDavis

iDavis Baron fóra

Prvý zber 143 emulgátorov, zatiaľ to vyzerá celkom sľubne. :)

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  10. lipo231

lipo231 Pisálek fóra

Tak jako základ 137 padátek. To jde.

11. lekz

lekz Pisálek fóra

Pěkné odpoledne,
    tak emulgátorů jen 19,protože neumím číst a všude jsem měla jen stromy a zvířata a jen jednu plochu plodin. Hlavně,že si pořád říkám,že si to nejdřív přečtu.Pěkné farmaření

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po sklizni Sněhového keře vypadlo [​IMG] :)
    Tady to bude OK.Ta dem na to šílený pěstování Bazalek!o_O

13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Z dvouzrnky vypadlo 229 emulgátorů, teď jen dopěstovat bazalky.

myš59, evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  14. Preceja

Preceja Mistr fóra

Volný víííííkend! Ani jedna z akcí mě neoslovila natolik abych se do ní pustila, ale lasička už dávno není žádné lákadlo, leda tak ještě kupóny na pomocníky, ale budu si dál v klidu pěstovat pštrosí vejce do úkolu a farma mě uvidí jednou denně krátce večer. Ono už to stejně chtělo pauzu.

15. makak-magot

makak-magot Stará škola

Pidipole, mix Sladkého jetele (120 ks), Čtyřlístku (150 ks) a Pomněnky (zbytek, něco přes 300 ks). Bez JC, legenda 30/30, vypadlo 188 emulgátorů. To pude... :)

myš59, Honzulka05 a davidson00 tohle ocenili.
  16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak 189 emg, to jde. Hlavní čtyřlístek,ráno sklizeny výběhy a dána osmihodinovka. Na divé a mýtině hořec a totéž. Na místě zůstal zvěřinec a výrobní centrum. A zapomněl jsem na obrstromy - 2x vrtulky a 2 x SH. Jsemť vrták:oops::p
    Díky Kaolínovi, je to dobrá strategie.To se přidám. Akorát ta spotřeba vrtulí mi prudí...

17. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Z 352 pidipolí karafiátu 105 vypadávatiek (30/30 - bez JC)

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Hlavní a divoká - 404 hořec + mýtina 128 hořec + 5 JC = 200 emulgátorů

myš59, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  19. Bendin

Bendin Pisálek fóra

padá to pěkně, mě hlavně láká v odměnách docela slušná porce BZ, těch není nikdy dost, tak ať se všem daří:);)

20. simikok

simikok Pisálek fóra

Akce měla začít , ale žádné rostlinky jsem nedostala. Prý 10 ks z každé nebo 15 ks pokročilí. Když zmáčknu na ikonku píše mi že nemám a za 5 hod dostanu. Ale nic jsem nedostala tak co s tím??

myš59 a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.