Bazalková chromatičnost (15.8. - 21.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Z časových dôvodov a možnej neprítomnosti v závere akcie sa tentoraz určite nezúčastním - takže pre tých susedov, čo sa dostanú k prečítaniu - darčeky na plnenie tejto akcie posielajte potrebnejším. Obtiažnosť stanovili na nízku, tak pozor! Ono to asi až tak "nízke" nebude ...

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Len tak odhadom - 27800 ks rastín a oni napíšu,že obtiažnosť NÍZKÁ !??To aby hráči ani spať nechodili.
    Tie časy pestovania mohli byť tiež nižšie.No,skúsim a čo splním,to splním.

3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

ach jo, my se toho pěstování a vypadávátek nezbavíme ani na pár dní. Uvidíme jak to půjde. Na co jsou nám zase kouzelné stromy. Přece byly určené mimo bodů na vypadávátka. Opět od RT taktika, jak dusit hráče. Všem hodně štěstí

Naposledy upraveno: 14/8/18
  4. stěby

stěby Hvězda fóra

Jeleni a lasičky? o_Oo_O To jako fakt? Tak tady bych si vypůjčil jen mírně upravený název filmu: Ještě větší :music:, než jsme doufali. Jak to ten RT dělá, že dá vždycky na moji dovolenou něco, kdy budu mít volný týden pro cochcáky :D:D:D;):p...

5. -ivca15-

-ivca15- Pisálek fóra

Do akce samozřejmě jdu, už kvůli stonku.Čím víc, tím líp;)

myš59, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ve CMYK košících je v názvu černá bazalka, v žádném z nich není, ve dvojce je bílá. Asi překlep?

Naposledy upraveno: 14/8/18
    Honzulka05, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Žádné křížení rostlin, obyčejná pěstovačka s vyskakovátky.
    Kdo vymýšlí ty odměny, ten zřejmě utrpěl šok a nějakou další újmu
    nebo kýho výra.
    Poslední akce mi vzala veškerou chuť do hry, beru si volno.

8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj bropyk,
    do stonku patří dávkovače.
    ašada1,
    název koše je v pořádku, i když to vypadá divně.
    aničkamalirka,
    s oslíky si moc nepomůžeš, padá to pouze z rostlin.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak tak, na farmě všade pole s nejdelší plodinou!:)
    Jinak je to od RT pěkná zlomyslnost.:p Fakt to nemohlo padat i z chlévů?!?o_O
    Stonek se mi tedy zdá celkem slušnej.

10. molda22

molda22 Zelenáč fóra

Tak to asi taky budu muset zkusit

myš59 a maribeja tohle ocenili.
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zajimavy, mam jen dve plochy a treti byla vzdy na vypadavatka, coz ted nepujde... takze z myho pohledu je obtiznost VYSOKA, taky proto, ze se stale musi rozpestovavat a kazda skupina ma svoje casovani... to zas bude chaos...

12. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Tak mě to taky nenadchlo, přidávám se k výběru volna. Asi mi po těch předchozích akcích dochází KFC.

myš59, stěby a maribeja tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) stoneček se mi líbí a bude to pro mě výzva, i když to vypadá na nízkou obtížnost :D do konce týdne dělám sama za kolegyňku, která se radostně čvachtá někde v moři a naše vedení mi se záskokem moc nepomáhá. Tak snad v práci něco i sklidím a večer budu doma dohánět drobné nedostatky:p. Ale o víkendu nasadím holínky a pojedu na 120% xD by bylo, abych to nestíhala sázet a sklízet. Rostlinek je moc druhů, tak to chce ještě rozepsat kolik čeho, ať neplýtvám hnojivem. Nám držím určitě pěstíky ;)

14. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Já do toho také jdu ale jen abych získal pomocníky nic víc.

evainfo, maribeja a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Uvidíme, jaká záludnost nás čeká při nízké obtížnosti. Pojedu každou bazalku na jiné ploše na stejném počtu polí, aby se mi to dobře počítalo. K tomu se ještě vejde něco málo okolo. Stonek je docela zajímavý pro toho, kdo jede na BZ. Přísun BZ je zásadní ze stonku a pak z dekorací. Padátek není třeba moc, tak snad nebudou utažené kohoutky. Kytek je třeba hodně, ale stonek je už v 5.úkolu. Pokud budu líná pěstovat, můžu oželet SK a ZB a hned je bílé bazalky třeba 2800ks místo 11000. Nebo kompromis, vezmu SK ze stříbrného a zlatého a ušetřím pěstování 5000 akční. Jdu nasadit nejdelší plodinu, ať je něco emulgátorů do začátku.

myš59, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Vypadá to docela dobře ale až na množství té akční to je fakt na kopnutí do kufru

myš59, mamča50 a maribeja tohle ocenili.
  17. kaolín11

Nějak sem nepochopil,proč je možné nejprve získat plodiny a až pak dávkovače?!?o_O Než mě dávkovač uzraje tak mám rozpěstováno na všechny plochy a ani mě to moc stát nebude!Takže dávkovač asi zůstane v liště.

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

kaolín11, nechali šancu, keď všetky vysadíš...by si sa načakal, kým systém pridelí;)

19. kaolín11

Za těch 8 hodin budu mít fousy až po kolena a plodinu napěstovanou skoro celou!:music: Nebo jsem něco přehlíd?

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

možno aj mne by brada začala rásť, čakať 8 hodín na 5 semienokxD, nič si neprehliadol, len tuším, čo bude v diskusii:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.