Barvonosná past (31.3.-6.4.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Hra mi jde lépe když neměním :p Dokud jsem měnila, nestálo to za nic :eek: Odehráno 9her/ 1785bodů, nikam nespěchám :music:
    Čekám, až se KŠ umoudří xD

Pták s odměnami končí na 81. Pak už nedá nic. Lakomec jeden :D

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

sused snaž sa;), zatiaľ vedie Kaolín, Ašada mu dýcha na krk;), a Gordonka je podozrivo ticho8);)

ja budem maľovať od zajtra, a hlavne cez víkend, vyskúšam, či pôjde aj 300vka, ku tým florénom by pasovala:p
    [​IMG] :music:

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Uhrála jsem 24 her a má za ně být Velikonoční králík. U mě asi stávkuje, nevím co má dávat ale když jsou ty Velikonoce tak jsem jej chtěla:oops::)

tenista99, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To bude zřejmě tím,že je to šlechtěnec!;)

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No nazdar i na velikonoce se dá blbnout:). DÍKY:inlove: Hledala jsem ho asi 10 minut:p

6. kaolín11

Tož dneska už končím.Zejtra už budu lehce vyklusávat!8)

7. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

No tak to se nepovedlo :eek: [​IMG]
    Ještě že mě ta minihra baví, jinak by mi z toho asi praskla cévka xD

8. 14087

14087 Dozorce fóra

Teď už nic nedává, ale baví mě ho chytat :D zítra mi bude chybět :D :D

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, do pondělí času dost, to si ti chalani tenista a kaolín mysleli, že si od nás dvou nic " nevykoledují " a raději si kraslice nabarvili sami ?:oops:

Zatím 26 nepodařených kraslic:[​IMG]

několik dalších čeká , jestli se to naučím lépe:[​IMG] a hlavně, to zas utáhli kouhouty, že jo?xD

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem to teď dotáhla do padesátky.
    Průměr 224, ale nějak se mi nedaří nahrát tolik bodů, jako na začátku. Nejvyšší skóre teď 259 bodů.

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

jo, na udělátka, jedno som Ti poslala, síce som narodená v čssr, ale toto nepreložiteľné slovíčko som už dlho nepočula, beriem ho späť do slovníka tuná na sever:D;)

12. vladca

vladca Stará škola

na dnes som domaľoval ... 63hier / 13031bodov ... najvyššie skóre 268b

prepočet vraví, že už teraz by som mal dobehnúť na tých cca 100hier iba s MJS, voda a hnoj,
    takže SH už asi nepoužijem (len v prípade potreby na padátka), a to ráno ešte zberám pohopolia s 2x 100% bonusom

celkom ma to začalo baviť, ale ...
    ... ak chcem vymeniť kartu kde je len samotné vajce, stále dostanem vajce a to isté platí pre jednu farbu

V popise akcie sa píše:
    "U každé karty máme pod jejím oknem možnost ji vyměnit za jinou a to buď pomocí 3 Udělátek nebo 6 florenů.
    V určitých případech se může stát, že již nebude k dispozici jiná karta a hra vám po provedení výměny opět nabídne stejnou kartu."

Napadá ma toto:
    a) ... karty sú vygenerované dopredu (my nevieme aké) a posledná karta sa nedá vymeniť za nič iné
    (keďže už iná nie je k dispozícii) ... v tom prípade by nebolo na škodu bloknúť výmenu a neťahať od nás zbytočne padátka či FL

b) ... karty nie sú vygenerované dopredu, potom sa posledná jednovajcová karta teoreticky može zmeniť na farbu (a opačne),
    ale ja som aj po 4-och výmenách dostal stále len vajce, tak asi je niekde chyba :sleepy:

ktoré je správne :)

13. kaolín11

Oehráno 96 her s 20.518 body.Tj 213,7 b na jednu hru.:)
    Nejvyšší dosažený výsledek se mi už překonat nepodařilo.Jak již psali jiní,je to čím dál horší.No uvidíme,třeba 277 bodíků bude stačit na umístění!8)

14. badaji

badaji Obyvatel fóra

Hra mě baví, i když jsem se už rozloučila s bednami i se stonkem. Nejvíc jsem nahrála úplně první hru 253, od té doby se nedostanu přes 200. Vlaštovičník byl bezva. Škoda, že člověk nemohl sedět u počítače delší dobu. Jedu jen s vodou a hnojem, takže odehráno 11 her.

15. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Dnes ráno z dvou PL vytočeno 100% do stodoly :p Tak to trochu popoženu a asi to stihnu celé :D Do úterý času dost :music:

16. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Dobre ranko farmari :inlove: Ja cakam na BB no asi sa nedockam :( pajdatka mi chybaju,tak mam zatial 15 hier odohranych,4hra bola zatial naj 263,vcera vecer som zase skusila 5x otocit Ks a dalo mi 100% ;):pxD
    vladca som na tom podobne a tak uz poslednu pacnem ako pride xD aj tak cim viac spekulujem tym je to horsie :cry:xD Inak ma to malovanie bavi :D;):p

17. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak já neumím hrát mám průměr 183 bodů odehráno 27 miniher počet bodů ted 4958 kdybych chtěla stonek musím ještě nahrát s mojím průměrem 88 her což nedám

18. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Taky jsem to netušil, kým jsem ho omylem nesejmul při ručním sázení xD
    Ten "Enter" by fakt měli dát do pořádku... a s tím rovnou i ruční sklizeň, krmení, kydání a to nešťastný vyskakování pravé boční lišty co nechce zůstat zavřená:cry:
    No, mám semleto na asi pět her, dochází lupeny na pomocníky. Tož asi "nasadím" "Havaj" :D

X-mole, tenista99 a -Jara05- tohle ocenili.
  19. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tak jsem se dnes k tomu dostal přečetl ale nechám to až budu hrát SB jsou dobré tak hurá do mlýna a jde se barvit.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nejvyšší skóre zatím 221, než jsem si přečetl soutěž, tak jsem si dosažený výsledek nepsal :p. Ale karty neměním, snažím se podle náhody usadit vejce i barvy, někdy nepasují, to je právě ta náhoda...
    23 her, v odměnách u poř.čísla 16.

dinoalesi, -Jara05- a tenista99 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.