Barvonosná past (31.3.-6.4.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak aktuálně jsem na tom takhle:

Her - 69
    Průměr na hru
    - 195,8
    Akční -
    31.608

Padátka - 1.050

Průměr pořád stejný cca ale štve mě to o to musím pak udělat víc her. Myslím že ale stíhám v pohodě celou akci. Snad ty piccolo bedny za to budou stát :) Jinak o soutěži jsem ani nevěděl :D Důvod nad tou hrou víc přemýšlet :D Zatím nejlepší skóre bylo 231 myslím někde mam screen ale od té doby se mi víc nepodařilo nejvíc mám kolem 198 a pak hodně 207-220 ale třeba se něco podaří :D Ještě mě tak 30 her určitě čeká. Aktuálně chybí akční takže zase povolám Jacky ale jiný bonus nemám :/

[​IMG][/url]

2. vladca

vladca Stará škola

dostal som na začiatok hry jednovajcovú kartu a v druhom poli jednomodrú kartu ...
    skúsil vymeniť jednovajcovú kartu za niečo iné, čo myslíte čo sa stalo ... dostal som opäť tú istú jednovajcovú ... :(
    nech mi nikto nevraví, že iná nebola k dispozícii, keď som potom dostal niekoľko rôznych kombinácií
    takže ani po odohratí 75hier absolútne nerozumiem tej výmene a radšej to ani nerobím
    nabudúce odporúčam RT to napísať do popisu akcie jasne a zrozumiteľne ...

75hier ... 15590 bodov ... priemer 207 a niečo ... maximum stále 268

3. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

jen dotaz - co nebo kdo jsou Jacky?

tenista99 a jirinka39b tohle ocenili.
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zase mrkev, asi mám zakletou farmu.:oops:

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to já mám průměr nic moc, ale jednou se zadařilo 280 bodů a jednou tuším 232 ;) nejméně bylo 132. Třeba bych se časem zlepšila, ale raději to nezkouším, stačilo a doufám, že tato akce už dlouho nebude

6. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

mija.kecka, je to Jackův dárek, který se dá získat z Piccolo bedny a zvyšuje sklizeň o 2ks na 10 hodin

7. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    fakt mi to jde:cry:průměr 151,hra se sekne,mám dojem že od tý doby co vodafon koupil upc tak internet hrozně pomalej,nebo kolísá

sovicka64 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Tato akce mě nebaví. Padátek málo a ještě je občas vyplýtvám jen na to, aby mi to navrhlo úplně tu samou kartu :( Abych je šetřila, odemkla jsem druhé okno s kartami, ale i se vším mým strategizováním mám jen cca 200 bodů na hru. Snad se nějak vydrápu na to 34. místo. Odměny v pravém sloupci hezké, ale plýtvat PL kvůli tomu nebudu :p

9. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak základních 50her odehráno s průměrem 202,39 :p Padátkama na výměnu neplýtvám, neb jsem zjistila že to nemá smysl :sleepy:
    Pokud zachovám průměr, na dokončení celé akce bude stačit dalších 53her :music:

10. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak odehráno 35 miniher a v pravo jsem na 21/6516 bodů bída jo

11. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Padátka nepadaj :( ... 28 her a 5556 bodů tj.198 na hru ... nic moc ...:eek: .... akční ještě skoro 4000 v zásobě a 7 padátek :oops: ... trochu nepoměr ... na výměnu použity jen jednou a to omylem ...
    Celkový dojem z akce - nic moc - nesnáším tyhle hry o náhodě ... typu karty, látky .... když nevíte, co padne :sleepy:

Naposledy upraveno: 2/4/21
    -Jara05- a tenista99 tohle ocenili.
  12. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

xDxDvy jste ale banda - každej, píše, že se to dá zvládnout i za den . tak jste mě vyhecovali, že za 3000 SH A 2500 zuzina +
    200% a 100% bonus z lišty mám stonek kterej jsem ani moc nechtěl xDxDxD

13. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

No a so mnou to ide od 10 k 5 :cry: odohratych hier mam 39 a klesla som s priemerom na 201:mad:

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no vidíš mija. kecka... ale byla to jízda co ?xD

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Čím déle hraji, tím padají horší kombinace. Mám odehráno 74 her, průměr klesl na 220. Jen jednou jsem se dostala přes 250, mockrát pod 200. To, že se karta vymění za tu stejnou se mi stalo několikrát. Taky je dost podpásovka, že u poslední karty to při výměně odečítá padátka, místo oznámení další karta není k dispozici. To jsem naštěstí zjistila hned na začátku, tak si dávám pozor. Stejně teď skoro neměním, protože mi přijde, že padne ještě méně vhodná kombinace - barvy nejdou položit na vejce a vejce na barvy. Vpravo mám hotovo 41 polí.

16. stibovam

stibovam Pilný autor

Tato akce se mi po nějaké době hodně líbí.Sice má většinou do 200 bod,ale jsem spokojená :eek:)

17. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jo trošku jsem provětral ještě družstvo a získal SH kde šlo :D A dojel jsem dneska tak daleko že asi bude za hodku cca jedna piccolo bedna :p A zítra ráno asi hotovo :) Ten stonek sice má dobu aktivace na nic ale 500% BZ k zahození není aspoň pro mě. :)

Aktuálně:

Her - 95
    Průměr na jednu hru -
    198,7
    Akční - 43.347
    Padátka - 1.150 cca nějaký jsem spotřeboval na výměnu karet

Taky bych si chtěl stěžovat na průměr 220 na hru :D :D Já klesám a klesám zatím stále nejlepší skóre 231 .

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Tenista, sme na tom podobne, až na tú najlepšiu kombináciu, verím, že sa Ti podarí vyššie, ale načo, však?;) na odmeny v paralelnej súťaži zabudneme;), dlho som mala najvyššie 255, pred koncom sa zadarilo 268, a to nemám problém s padátkami, dokonca som vyprázdnila tulihotel, skladaniu, myslím, rozumiem, ale keď nejde farba:music:, priemer ľahko cez 2008)xD

19. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Danka gratulujem :inlove: no prezrad ako to ze nemas problem s padatkama hmm....

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

sovicka64, riešim to armádou JC, dnes som dokonca použila dekorku Hopsa z Farm.obchodu za groše;), s SH mi to vydalo na 3 zbery, ale vychádza mi, že radšej nemeniť, max. tak 1-2krát, aj s takým som to mala občas horšie;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.