Báječné květiny (27.3. - 2.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Skali děkuju, ještě že Tě tu máme....já dneska pro oči nevidím;)

2. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

Tak u mě z kombinace žlutá, růžová, modrá, červená vypadla odměna 35 000 BBZ + 75 000 BBZ (level 108.....)

3. malanek70

malanek70 Expert fóra

Když s hortenzií, která trvá zhruba 2/3 dne, napadalo cca 1/3 denní potřeby padátek, pak je lepší nečekat na zázraky a bez emocí se rovnou na takovou akci vykašlat. Ostatně jako poslední dobou na většinu akcí - poslední akce nedokončena taky z nedostatku jednoho druhu padátek, druhá nedostatku akčních (sedmihodinová je pro pracující lidi asi nejnemožnější ze všech možných časů)... A to jedu pokud je to reálně možné bez prostojů, s trvale akční MJS, včera zatočeno přes 80x kolem(nevím z jakého důvodu nazvaném kolem štěstí) a vůbec nic z toho nevypadlo, co by stálo za zmínku a potěšilo. Jsem zvědavý, jestli se poslední den zase probudí až zjistí, že to s počty přehnali a budou se pokoušet o nějakou náplast :D.

4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

To by mohlo vyjít, pěstovat potřebuju spoustu věcí, tak se necháme překvapit a bourat nic nebudu.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

marketka47 - obrázky nevidím - asi je nemáš natažené přes veřejné uložiště.
    Ale psala jsi tu 4. kombinaci: 4-r+č+m+ž=20+20 hvězdičky mince - což by odpovídalo těm 40 mincím.

Edit: můžeš se mrknout napravo do té výsuvné lišty - tam jsou základní odměny a porovnej si to s tím, co sis napsala ;)

Naposledy upraveno: 27/3/19
    jirinasinova198, coneznam a mazurec tohle ocenili.
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tato akce mě nijak nezaujala. Jediný klad, že není nutné pěstovat akční plodinu, je pro změnu
    zkažený nepadáním potřebného.
    Venku je pořád brrrr, jde se zpátky na pec.

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, nějak jsem tuhle akci podcenil, takže jen jeden pytlík s osivem po vyseté tařičce a kombinace č.1 žlutá růžová modrá a červená mi daly 20 + 20 hvězdičkovitých mincí. Dále půjdou na plochy vytuněné růže, tak uvidím, jak se pochlapí. Mno a co bych rád - tak ten pruhovaný kůň mi chybí, takže už nebude chybět a jedné gazele by bylo smutno, tak jí pořídím sestřičku (bratříčka) a pak si půjdu pro stonek a co bude dál, tak to se teprve ukáže. Chtělo by to ještě nějakou akcičku na Baha a k tomu děsivku, takto je to na tu jarní únavu - tedy zvyk odpočívat ještě dříve než se člověk skutečně unaví. Tak hodně zdaru všem.

8. danielka0000

danielka0000 Stará škola

A proto,že jde jen o padátka akci budu dělat.Přece je nenechám jen tak propadnout že.;)

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Skali-Už obrázek vidíš? , Je to divné;)

Děkuji,bylo mi to divné,pořád mi to nešlo do hlavy,tak na 90% jsem si byla jistá,že to ty ornž.mince nebyli,mám je zapsané,ale budiš,tak že vyřešeno

10. Skali

markétka47 - už obrázek vidím :) A vidím to asi takhle:

markétka.png

V té tabulce se ukazují jen základní odměny - bonusové tam nevidíš. A hvězdičkové mince se sčítají - základní+ bonusové a ty vidíš pak tady
    mark.png

Edit: Vyzkoušela jsem to u sebe a vše se připisuje dobře:
    marketka01.png

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný květinový dník :) jsem si říkala, že utajovaná akce nebude jenom tak. Jsem všechno pročetla, padátek hodně, ale odměny pěkné a stoneček tentokrát zabalit do vatičky :p .... no i když právě dodělávám těžký pomněnkový úkol v družstvu a další mám už jen se zeleninou a obilím ... trošku pech xD ale se to bude hodit na jiné úkoly. Sklidila jsem oranžové macešky (necelé dvě plochy), spočítala 105 sáčků a 204 semínek, šla pustit kaštánek s pár SH co obr stromky stihly od minulé akce, vybrala ještě něco SH z Rama obchodu, na kole taky něco bylo a namlela nakonec 32 sáčků osiva :p. Když mě ty zásoby moc nejdou a co farmička nabízí, hned použiji a potom čekám na další várku hnojiv ...
    makak-magot děkuji za seznam :) pojedu podle něho, je to úspora času při hledání nové kombinace. Tak všem držím palečky ;)

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jsem na značkách.
    Červená, bílá, růžová, žlutá = 17 500x TBZ, 61 250x BZ
    Žlutá, červená,modrá, bílá = 10x a 20x mince
    Bílá, růžová, modrá, žlutá = 40 000 TBZ, 50 000 TBZ

Jdu po kupónech, jak jinak ,-))

jirinasinova198 tohle ocenil(a).
  13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

1234,1235,1243 - jen samé BZ na baha,což nepotřebuji, protože mám 1339 banánů a hvězdička ani jedna ani mince.
    LV206

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

žl če mo fi -skali za to má 20 F.mincí a já dostal nálepku +20700 Kr + 31050 Kr. Jakýkoliv rozpis je na prd.

Pitrýsku za tvou žl če mo bi - mám 20+30 parfémů...není co dodat.

Tak toto je vážně kravina všech kravin.
    1. proč musím otvírat 5 oken pro výber kytky ? stačilo kytký dát na "pevno" a já bych v nich vyklikal pořadí.
    2. z 10ti pokusů 3xKr,3xBz,2xTBZ, 1xparfém a 1x *mince.To si myslej,že když je to zadarmo tak ať odměny stojí za starou bačkoru.
    3.sázím hortenzii a přihlašuji se 1x denně. Co bude,bude.

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hodně semínek, málo sáčků, to zase bude povedená akce ,-)

Edit: tak jestli dostanu parfémy a dokonce 2x, tak to už se mnou šlehne. Néé parfémy ať zmizí odevšad.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

První sklizeň dala na 7 miniher.Při takové potřebě padátek,přemejšlím jestli by nebylo lepší točit něco krátkodobého.
    Kdyby to chtěl někdo vyzobat s bonusama úplně celé,tak je potřeba 6.600 ks semínek a 3.960 ks sáčků!o_O
    Nebýt stonku a mořskejch poníků,se nato vyfláknu.:p

17. Skali

Jonsdorf - diskutujme o akci. Netřeba neustále opakovat, na co měl mr. Bean sáček v letadle ... (asi to všichni vědí). Děkuji
    Tvůj příspěvek jsem zmoderovala, asi začnu hodnotit jako OT...

EDIT od sopti: Jonsdorf, tvůj příspěvek jsem přesunula do archivu a pokud si neodpustíš ty své edity, tak to budu brát jako napadání moderátora a dle toho i náležitě hodnotit. Myslím si, že se ti tady toho tolerovalo dost, ale komu není rady, tomu není pomoci......

Naposledy upraveno moderátorem: 28/3/19
  18. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý podvečer, no nevím, ale asi něco špatně. Po sklizni 550 stromů(třetina 12hod a zbytek 20hod) a 3velkokapaciťáků jsem namlel - slovy - tři balíčky osiva-to je nějaký nový druh humoru v této hře?;) Na stonek potřebujeme 60 miniher, to znamená minimálně 10 her denně, což tedy takto neudělám-vypadá to na nehratelnou akci, aspoň tedy u mne. Jen doplním legenda plná+JC v ní. Lvl 202. Jinak hezký podvečer všem

19. libakos

libakos Polobůh fóra

Jeden jeřáb je doma,ještě i ten druhý a pak pěstování do družstva, musím s tím trochu pohnout.Pak nákup jen na co to dá,po stonku ani dekorkách netoužím...No,při OaD nemůžem měnit novinky a tady jsou za hubičku ,hlavně se příště při TS nenechat zlákat >:(

20. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Po první sklizni béru na všech plochách jsem umlela 3 sáčky s osivem, což je docela bída. Vyzkouším, jak to bude padat z kratších a ze stromů a zařídím se podle toho. Rozhodně bych moc ráda získala zebru a dekorky do stonku.
    Odměny jsou určo náhodné a nesouvisí s nimi ani stejný trh. Kiki2305 je trh AG jako já a z kombinace ŽRMČ měla 100xlvl BZ a 300xlvl BZ. Já měla tu samou odměnu z kombinace RŽMČ. Zatím mám 45 HM a to z kombinace RMČB. Na zebru získat už jenom 95 HM :music:

Teď jsem si všimla, že dekorky získám za odehrané hry. Pokud mi ovšem na tolik her napadají padátka...... Takže pruhovaná bude 100% moje :))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.