Báječné květiny (27.3. - 2.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak mi vypadlo na 4 hry -dala jsem také žl+růž+modr+čer a vypadla nálepka +5+20 mincí
    Tak to vypadá,že při stejné kombinaci,nevypadnou každému stejné položky;)

2. jirinasinova198

jirinasinova198 Pisálek fóra

Z kombinace žlutá - růžová - modrá - červená vypadla nálepka + 5x hvězdičková mince + 20x hvězdičková mince, jinak mi vypadlo celkem 142 semínek a 79 sáčků a to jsem měla zasetý šípek a žito a kombinace stromů a stájí, takže se držím opět při zemi a třeba se k poníkovi a ropuše nějak dobelhám :)

žlutá - růžová - modrá - bílá 10x + 20x hvězdičková mince

Helena1313, Jonsdorf a marketka47 tohle ocenili.
  3. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak i Já do akce jdu,ale nebudu ji nijak hrotit ;) Jinak na první sklizeň vypadlo semínko 202 a pytlík 133

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no myslel jsem že to bude padat více jen na 4 hry z 3 polí juty:oops:no nic jeřáb je můj cíl;)

5. evik.chemik

evik.chemik Aktivní autor

Je vidět, že fakt má každý ze stejné kombinace něco jiného :-(, já -žlutá-růžová-modrá-červená-nálepka, 15+20 hv. mincí.

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak jsem ji taky začala,žádná velká příprava,všude byla zvířata.První dva pokusy na všech farmách a je opravdu zbytečné to psát,protože na každé farmě jsem měla něco jiného. :)

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ze zkušební kombinace ŽRMČ mám stejnou odměnu jako makak-magot, tj. 100x lvl BZ a 300 x lvl BZ. Jsem trh AG (třeba to může nějak souviset)
    Sáčků vypadlo na 3 osiva. Na hlavní pomněnka, na divošce protěž a na mýtině stromy :)D to zní legračně "na mýtině stromy"). Z první sklizně padala ze stromů lépe semínka a hůř sáčky, rostliny to měly naopak. Ale je to 1 sklizeň, tak těžko dělat závěry.
    Ovšem na to, že je na splnění padátek potřeba opravdu dost, jsem čekala lepší výsledky. Stromy navíc musí rozhodně pryč, protože ty sklidím 1x denně a to by zkrátka nestačilo.

8. michnaj

michnaj Vycházející hvězda fóra

tak- žlutá, růžová,modrá,červená....25+50parfémů trh BC

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

napadalo na 6 miniher, na sedmou by ještě byla semínka, ale došly pytlíky ... tak uvidíme, zatím nebudu nic měnit - 1,5 plochy políček, zbytek stromy, chlívy, velkokapaciťáky a pár dekorek (+), co už jinam nevešly a než na ně zapomenu, tak z nich chci získat ony odměny ... chtělo by to odemknout zase kousek hřištěte pro mazlíky, třeba na to RT v záplavě akcí zapomnělo, tak se tu tiše a nenápadně připomínám
    xD

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Chjo, takze skusit stejny trh, nemam rad kdyz mam pravdu... no nic, za cas budou 4 sacky, to neni zrovna na pul dne kytku moc, to se vsechny nestihaji vybrat... ted nepomuze kolo a plytvat SH nebudu...

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Padátek vypadlo na 3 pokusy, takže to balím rovnou, protože delší kytku jak Sladký jetel nemám a abych si celý den blokoval farmu jednou kytkou když to stejně nemám šanci stihnout, je prostě nesmysl.

12. mazurec

mazurec Stálice fóra

U mě první 3 kombinace žlutá - růžová - modrá - červená vypadla nálepka + 20 mincí +20 mincí
    žlutá - růžová - modrá - bílá 11500 kr + 34500 kr
    růžová - modrá - červená - bílá 20 mincí + 20 mincí

Můj hlavní cíl je zebra a gazela :)

13. herda21

herda21 Expert fóra

Jonsdorf Tak nic no, zajdeme navečer testovat kamarádovo vínko....asi už stárnu....
    Jonsdy, ty a stárnout? To se mi nějak nechce věřit...:D A ta koštovačka si s pěstováním neodporuje. Jsem si téměř jista, že to půjde jedna báseň - jak jedno, tak druhé :music:

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám: (padátek jen na 4 hry):
    Ž-R-M-Č: odměna č.5 , Ž-M-Č-B: odměna č. 35, Ž-R-M-B: odměna č. 26 a Ž-R-Č-M: odměna č. 67 (BZ a krejcary).
    TRH BB.
    Můj cíl je stonek, mám vše a činčila v odměnách není: :)

15. lumat85

lumat85 Stará škola

sklizeno na 4 hry - kombinace nesleduji, peru tam barvy jak mě to padne pod myš. Co jsem dostala si nepamatuji, jediné co vím, že hvězdné mince nepadly ani jedna. Je někde nějaká historie toho, co jsem dostala? Jsem z té práce nějaká rozjetá a peru to hlava nehlava. Dám si kafe ať se dostanu do normálu.o_O

16. raddre

raddre Baron fóra

ŽRMČ = 25 + 20 hvězdičková mince
    ČMBŽ = nálepka, 25 000+20 000 TBZ
    Trh : BB

Naposledy upraveno: 27/3/19
  17. vido3333

vido3333 Zelenáč fóra

Dakujem za kombinácie makak-magot;)

žltá,ružová,modrá,červená - odmena č. 41

Helena1313, evainfo a marketka47 tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

marketka47 - ahoj, hvězdičkové mince se připisují jak základní, tak bonusová odměna. Tak mě napadá, jestli jsi v tom prvním pokusu neměla mince farmářské a těch 20+20 hvězdičkové ?

Ale pokud máš nějaké pochybnosti, můžeš požádat herní podporu o prověření
    Jak kontaktovat herní podporu
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    lumat85 - ahoj, na pravé straně přímo v minihře je výsuvná lišta s historií odměn (těch základních).

Naposledy upraveno: 27/3/19
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak tentokrát je to stejné jako druhá hra podobného typu, tedy že máme každý jinou odměnu, škoda ta první hra byla tím zajímavá, že jsme si odměny mohli vybírat, podle toho, co z čeho padalo, takto si pojedem zas každý na své triko.
    :oops:
    Padátek padá docela málo, tak to vidím, že koncem hry, když nenapadá na řádek, pustím kaštanový řádek, SH docela dost, uvidíme, počkám až ke konci, třeba se padátka ještě rozjedou
    :p:music:

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Prohledl jsem si konecne odmeny a teda nic moc - co nemam se neda ziskat, dokonce ani XXL strom od toho co mam, takze neni zadny nadseni...
    Pojedu na stonek a pak jen tak, co dum da...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.