Báječné květiny (27.3. - 2.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

petrusena - na pravé straně uprostřed v akci na květiny je malá zelená šipečka, na tu klikneš a rozbalí se ti nabídka ;)

petrusena tohle ocenil(a).
  3. malanek70

malanek70 Expert fóra

Přesně jak jsem tipoval hned po první sklizni na začátku akce - Bez použití SH nesplnitelná akce, chybí 528 sáčků a 450 semínek, ať jdou tvůrci s takovou znechucující taktikou do ...háje

dencice, Sirovodik a diana2901 tohle ocenili.
  4. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak nakonec s odřenýma ušima jsem akci stihla stav 63/60 (lv:169) ještě morče se podařilo ale dávám si oddech a jdu místo probíhající akce které jsou už tak časté opět plnit co půjde do družstva a pomalu vpřed mrknu co bude dál...;) Jen škoda že to začíná být tak trochu horší a někdy nefér nejen s pajdátky ale kdyby aspoň odměny i na kole se zlepšily větší možnost růžovek...jo marná to poznámka. Nebo kdyby byla nově třeba přes runy možnost zkrátit časy stájí, výroben- ve zvěřincích atd. Krásný sen že hm Janča

evainfo a tykadlo tohle ocenili.
  5. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Myslím, že pokud si hráči zde na fóru postěžují, že nemají dostatek padátek a nepodaří se jim dokončit akci, není to pláč a už vůbec ne nadávání. Je to prostě konstatování. Já mám lvl 216, tudíž i nějaké ty zkušenosti, Na ploše chlívky i akční, spotřebována spousta SH,SK a přesto padání nic moc. Navíc mám skvělé sousedy, kterým bych tímto chtěla moc poděkovat za posílání dárků. I když to na stonek nestačilo, patří jim můj velký dík :)

6. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Tak jsem to 10 minut před koncem splnila. Řádek stonkuje uf. SH spotřebováno jen na rozpěstování, SK vyplácáno dnes asi kolem 220 kusů. :p :)

zejdy66, evainfo a jana563 tohle ocenili.
  7. petrusena

petrusena Pisálek fóra

evoku57 - díky za odpověď , té šipky jsem si opravdu nevšimla, je fakt nenápadná, jinak já mám všechny varianty napsané na papíru, ale ne odměny.

8. satelit

satelit Hvězda fóra

Co jsem chtěl to mám.;)

zejdy66, DANKA722 a Apachie1 tohle ocenili.
  9. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Tak jsem dokončila jen 40, dostala poslední dekorku ale na co, když stonek nemám. Semínek hafo, ale sáčky prostě nepadaly ani z chlévů.

Sirovodik tohle ocenil(a).
  10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

46 her řádek se nekoná dávám akci za 5 a podtrženou:wuerg:co z toho když napadaj semena a sáčky ne

Sirovodik a kikiriki tohle ocenili.
  11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Na poslední chvíli s odřenejma ušima hotovo.Pytliky skoro nepadaly.Nakoupila jsem ropuchy a jeřáby a pak nějaké hnojivo a krmivo.40 mincí mi zbylo.
    Akce naprd.Kdybych ji nezačla........udělala bych líp.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ve 13:58 jsem si vzpomněla, že akce dnes končí, tak jsem bleskově doházela 10 osiv a ještě bleskověji vybrala kupóny :D Poslední 11. osivo už zůstalo nevyužito, ale je mi to fuk. Akci bych stejně neměla šanci dokončit.

evainfo a fgs001 tohle ocenili.
  13. evoku57

petrusena, tady byla výhoda, že se ty kytí nemusely znovu klikat, stačilo odkliknout variantu s mincemi a bylo vymalováno
    ;)

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

mince mě padali sami stejně jsem chtěl jen jeřábi a řádek tak aspon nejaké SK jsem vyzobl on se svět nezboří

Sovinka tohle ocenil(a).
  15. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak s křížkem po funuse jsem objevila záhadnou malou šipečku :cry:

Sovinka tohle ocenil(a).
  16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jak už jsem napsal, chtělo to obětovat trochu SH, někdo možná SK. Já i Kristýnka jsme v různé fázi akce oba šli cestou SH, které koneckonců může někomu růst dokonce na stromech, narozdíl od SK. A naštěstí to vyšlo nám oběma. Bylo to ovšem opravdu náročné a nastavené na obtížnost nikoli "střední", ale spíše "vysokou".
    Dostal jsem se na 80 pokusů, Kristýnka na poslední chvíli na 60. Možná jsem tedy nemusel obětovat tolik SH (a dokonce zpětně nahlíženo bych možná nemusel využít dokonce žádné SH kromě SH na včerejší rozpěstování akční plodiny, ale jeden nikdy neví).
    V podstatě nevidím problém tolik v náročnosti akce samotné, ale především v tom, že akce stíhá akci, a byť jsou některé spojené s celkem zajímavými minihrami, stává se Farmerama postupně nikoli jen náročnou, ale chvílemi (a je mi líto, že to musím napsat) docela skoro "odpudivou" hrou (jak nazvat svého druhu "vopruz"?). A to je škoda, jakkoli ceny za akce jsou poslední dobou velice zajímavé (ať již jde o různé řádky do stonku či o nadstandardní přísun BZ).
    Akci hodnotím po stránce odměn za "1", po stránce náročnosti v lepším případě za "4".

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem žádnou šipečku neobjevila. xDxD
    Končila jsem se 48 hotovými kombinacemi, zbylo mi 14 sáčků a 1 255 semínek. Byl to obrovský nepoměr z plodin, z chlívků by to možná šlo o něco lépe, jak už jsem psala dřív, ale když člověk nemůže často obnovit chovy, tak v mé situaci bych zřejmě jen snížila přebytek semen, určitě by to nestačilo na požadovaný počet sáčků bez dotace něčím (SH+skleník asi v mém případě jediná možnost).

Jak jde o vypadávání, u mě nesedívá obtížnost akce. Četla jsem, že hráči s mým přístupem ke hře (sázení dlouhých plodin tak, aby nebyl prostoj) ke stonku došli, při mém způsobu vyskakování bych byla asi potřebovala víc točit velezkrácené chlívky, ale to znamená víckrát během dne lítat na čas ke hře, tož nešlo to a tímto způsobem nevyšlo a byť plná Legenda, JC na stromě a ještě 4 další spolu s řádky se pokoušeli zasáhnout, u mě tohle nestačí.
    Všem ostatním to přeju, to bez debaty, já už vážně potřebuju od neustálé přítomnosti prakticky každý den celý týden oraz, takže mi to nevadí a spíš mi to možná chce pomoct doopravdy to oražení uskutečnit. ;)

zejdy66 tohle ocenil(a).
  18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm dovoluji si oponovat bez prostojů sem točil jutu moje nejdelší a nevyšlo to

19. evoku57

Sovinka - na straně 13 příspěvek 258 a 251 máš i screean té malé zelené šipičky a jak se ti rozbalí na požadované, kde jsou kombinace pokusů
    ;)

zejdy66 tohle ocenil(a).
  20. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Akce mě otrávila. Opět to nepadalo. Chyběly 2 sáčky do stonku. Je znát, že RT utáhlo kohoutky, aby hráči museli nakupovat. Normálně mi padátek docela dosti zbývalo. No a to nemluvím o kombinacích. Mince padaly velice sporadicky, nebo 20 na už osvědčené kombinaci.
    Za mě je to za poslední dobu 2. akce s velikým mínusem.

malanek70 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.