Báječné květiny (27.3. - 2.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

ahoj kolegovia ťažko pracujúci :p
    tiež mám akútny nedostatok papierových sáčkov.........doteraz som predovšetkým pestovala na 1x1 -kvôli padátkam, ale pre nepomer medzi počtom semienok a sáčkov si nechám poradiť ako som u niekoho čítala, že sáčky/pytlíky padajú lepšie z chlievikov a vyskúšam to:) Veď mi ani nič iné neostáva, ak sa chcem vyškriabať na ďalší schodík.
    Srdečne ďakujem všetkým, ktorí ste takí zlatí a radíte všetkým ostatným,
    ktorým to tak brilantne nejde - prajem véééľa radosti z výsledkov ;):)

zejdy66, michnaj a zahradnice4 tohle ocenili.
  2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

to je zas nastavene sacku mam 10x min nez kvet seminka xD

dingičko, zejdy66 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  3. Zlatonka

Zlatonka Pisálek fóra

Určitě do akce jdu. Odměny se mi líbí a padátka napadají, co víc si přát? :)

zejdy66 tohle ocenil(a).
  4. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

Prosím,poradí někdo?JsemAU,již jsem uhrála 16her a každou kombinaci jinou,píší si a škrtám.Nepodařilo se vůbec narazit na mince.Mám je tam vůbec?Moc děkuji.

evainfo, zahradnice4 a Trilian55 tohle ocenili.
  5. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

podla toho co pisete niekto pustil kohutik na jedny padatka a zavrel na druhe :)

konecne som nasla svoju mincovu kombinaciu, 11 hra - 20 minci z ČŽBM, juchú snad sa dopracujem k zebre a gazele

Kulina1940 ja som trh AU, vela stastia a daj vediet ci to funguje

zejdy66 a evainfo tohle ocenili.
  6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Kulina1940:
    tady asi žádná rada nebude,je to o náhodě-kdy trefíš tu správnou kombinaci s mincema.

fany2020 tohle ocenil(a).
  7. JUMBOMARTA

JUMBOMARTA Pisálek fóra

tak ja som tú správnu kombináciu trafila na deviaty pokus, teraz už mám 11 hier odohraných a konečne mi prvá zebra dupoce v dažďovom pralese, ešte potrebujem poníka, ostatné potvory mám aj keď len po jednom kuse, to že nebude stonka ma až tak nemrzí hlavne, že už mám ZEBRU :-D

zahradnice4, evainfo a Trilian55 tohle ocenili.
  8. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

TrMoc děkuji,opravdu to pomohlo,dostala jsem 15a20minci.Děkuji,děkuji.děkuji zdravím a přeji pěkný zbytek dne.Kulina.ilian55

zejdy66 tohle ocenil(a).
  9. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Zebru nemám a teď ji najednou nabízí medvědice od kytiček, slon z expresu a stájbola - a já ji získala na první pokus ze stájboly :D. To jsou věci. Ať se daří i vám ostatním. A pěknou hru.

evainfo tohle ocenil(a).
  10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ze dvou "mincovních" kombinací mi dneska už funguje jen jedna. To jsem zvědavá, co budu dělat zítra. Asi si potichoučku zoufat :-D

evainfo tohle ocenil(a).
  11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U mně také sáčků nedbytek![​IMG] o_O
    Jinak teda nevím ,proč by kombinace na mince neměly fungovat do konce akce?!?:music:
    Takhle to mám od prvního dne akce![​IMG] 8)
    Zatím odehráno 84 her:zebry,m.poníci,gazely a jeřábi jsou doma!Ještě vezmu ropuchy,morčata a možná poníky.:)

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Už třetí akci jedu tak nějak mimochodem :music:, mám odehráno 14 květokombinací a je mi hezky. V odměnách nic, za čím bych se měl honit, jarní únava mě přinutí tak akorát k jedné sklizni denně a jsem maximálně spokojený :p. A tento stav se týká i všech ohlášených počátečně dubnových akcí ;). Já mám najednou takového volna xDxDxD...

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zkusil jsem šlechtění, že budu mít víc sáčků a běda, je víc semínek než pytlíků. Tudy cesta nevede, škoda SK bude ještě akce.
    15 her.

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

kaolín11: Ze dvou kombinací, které mi daly včera mince, mi dnes dává mince jen jedna z nich, a to M-R-B-Č. Ta druhá M-R-Č-B mi dnes dala krejcary. Tak to prostě je, bohužel.
    Na padátka si nestěžuju, páč mám sice méně sáčků, ale vyrovnávám to kurníky, to se osvědčilo.

15. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

je to tady, z kombinace kde jsem dostávala mince, už je bohužel minulost

tydýtková tohle ocenil(a).
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dámy, nestrašte, u mě zatím pořád mince.
    Teď jsem zvolil několikrát kombinaci mincí na nečisto, bez pokusu a včela ukazuje stále mince.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  17. bara1958

bara1958 Zelenáč fóra

jedu v klídku,pytlíky nepadaj,ale hlavně,že venku bylo dnes krásně

18. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Kombinace na mince mám zatím stejnou a zebru a poníka už mám doma...Pokud na stonek nedosáhnu no budu se s tím muset smířit---udělám co udělám....

19. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

tak ja trefila mince na 3 pkus :) zebra a ponik je uz doma :)

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  20. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, za pouhých devatenáct her jsem snad nenatrefila na mince...mám jich pouze 75,ani nevím, kde se vzaly,ať hledám jak hledám,nikde se mi nezobrazí, všude jen samé BZ či krejcary...jak mohu zvládnout stonek??? Zkouším všechny vaše kombinace a ani jednou to nevyšlo. Nemusím soutěž na náhody, kdy se mi nedaří,ani jedenkrát v takové hře. Otevírání beden...jeden hráč získá 144 hodin secího...já jednu gerberu,jednu astru...jeden získá 10 milionů, já 11 krejcarů....jeden má 10 tulipánovníků,já samé vistárie...no na závěr chci říct, že mě to vlastně ba....stále se mám na co těšit....dělám maximum v této soutěži, jako v každých jiných, vyplácaný superhnojiva, superkrmiva,ultrahnojiva, jsem ve v 208.levlu,sázím žlutý hrách a len setý, kytky, co mají nejvyšší BZ a jsem bez padátek...už teď vím, že to nedám...chodím do práce....je to hodně přiškrcený, jindy by se dal z padátek postavit barák, tentokrát....budu bez stonku. Příště si ale rozmyslím, zda si vším plýtvat pro nic...nestojí to za to. BZ a krejcar není pro mě odměna. To získám i jinou cestou a mnohem víc a rychleji. Fajn hru a večer všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.