Báječné květiny (27.3. - 2.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milteska

milteska Expert fóra

jsem myslela,že z plochy bílých lilií bude na jedno mletí-tůdle, 7 pytlíků. Mám odehraných 9 her-tzn,že 60 nebude ani omylem

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Peto121 to sme asi viacerí na jednej lodi s tými padátkami.My to nezmeníme ak nepovolia kohútiky.Môžeme sadiť neviem čo aj tak nám ich viac ako na 2 mini hry nenapadá.

3. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

10her,žádné mince,padátka hrůza,bojuji dál.

Trepifajksl, evainfo a Jonsdorf tohle ocenili.
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Mikešku na ostaní plodiny je melounová magie +1 a mám jí 427 kusů a nevyužila, počítám i produkty na zkrácení růstu. Zelenina má stonek +1 a většinou kratší rostlinky ... obilí by se možná hodilo, ale je ho do úkolů tak málo a pomoc na zkrácení asi pro mě stačí.
    Souhlasím s tím, že květin je ve vyšších úkolech největší procento ... třeba kratší bílá lilie v Divadlo vran je jí potřeba přes 262 tisíc a jen za pár melounků :oops: no zatím jen kupuji u babky kořenářky, chybí ještě přes 100 tisíc. A úkol Pomněnky, kde jsou téměř jenom květinky a je jich vážně hodně i dlouhých a hlavně taky není kdy pěstovat, když jsou stále akce, tak +1 ze stonku bude i s rajským věncem hezká a líbezná melodie :p

[​IMG] ... jsem dnes svázala 9 kytiček a až devátá dala mince, jinak samé BZ/TBZ/KR, což mě až tak nevadí. Určitě chci dostávat i bonusy v odměnách, které jsou fajn a svazuji kytičky hezky popořadě. Hlavně chci získat stoneček a co napadá navíc je k dobru v obchodě :p Tak držím palečky k odměnám, které si přejete ;)

[​IMG] .... [​IMG]

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No Milteško Ty mě děsíš..!
    Mám taky jen devět her.
    Ale zítra bude času dost protože jdu do práce a tak doufám že se rozjedu něco jako ***.
    Hen héééén, héééén...

*** odstraněna značka automobilu. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 28/3/19
    milteska a danielka0000 tohle ocenili.
  6. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Hotovo 14 hier, na konte sa hromadia mince - ani tú druhú zebričku im nenechám :)

7. milcok

milcok Pisálek fóra

Mám odehráno 11 her a asi 210 mincí,tak jsem přemýšlela,že vlastně nepotřebujeme dekorky z obchodu že:eek:,Stále jsem byla přesvědčená že joo_O,ale pak jsem mrkla na postupovou lištu a hele,oni jsou tam dekorky:p.Přeji všem hodně mincí;)

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Plná legenda+2JC a z liliochvostce(hlavní a divoká) a mixu stromů,velkokapaciťáků a liliochvostce na mýtině vypadlo celkem na 1 mletí xDxDxD
    Mám na 10 her - pěkná slabota!

evainfo: škoda,že jsem ještě nehrála,když byl řádek s melounovou magií!A ani se nedá poslat jako dárek.Proč? Aspoň,že Tiky maska se může poslat.

Naposledy upraveno: 28/3/19
  9. doben

doben Ikona fóra

Netuším, jestli už to tady někdo psal, ale pokud chcete použít stejnou kombinaci, tak na ni stačí kliknout v tom seznamu použitých kombinací.

Jinak já jsem momentálně na 26 hrách.

10. papulice

papulice Veterán fóra

už dlouho jsem si nestěžovala,ale při těch kvantech co chtějí dodat(tedy 60 úkolů),padátka vůbec nepadají a to jako že vůbec,na víc jak na 2 mletí nevypadne,děs běs,nevím jestli ještě už k tomu maratonu a shonu,nás chtějí ještě otrávit...>:(

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ráno z kedluben vypadlo na 4 sáčky, po obědě ze žlutých hrášků na dva sáčky, vracím se ke kedlubnám.
    Z odměn zatím žádné mince, musím zkoušet dál.

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, náhodou se mi podařilo v jednom pokusu získat hvězdičkové mince, tak jsem kombinaci zopakovala v dalších dvou pokusech, abych se dostala k těm chlívkům, které ještě nemám, doufám, že se mi to podaří, zatím mám 70 hv. mincí při osmi pokusech, na víc miniher zatím nemám padátka.

13. zabeva

zabeva Aktivní autor

12hodinovky a stejně mi to napadá na jednu hru.hledala jsem hortenzie a nenašla jsem je ani na tržišti nehmenuje se ta rostlina jinak?

Y_n_O tohle ocenil(a).
  14. olčaML

olčaML Vážený autor

Odehráno 10 her , ze všech polí 2x1 hortensie nevypadlo ani na dvě mletí ! Děs - běs !:cry:

evainfo, zahradnice4 a maribeja tohle ocenili.
  15. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Všechny geniální věci jsou jednoduché. Velké díky tomu géniovi, který zveřejnil objev opakování umístění semen, které dává mince. Zatím mám jeřába a budu pokračovat v téhle taktice. Sice to jde pomalu, ale chvála bohu za to. Ještě jednou díky.

Trepifajksl, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  16. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Tahle akce se mi moooc líbí, děkuji.

maribeja tohle ocenil(a).
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hortenzie je od lvl 187. Pokud máš lvl nižší, tak ji nenajdeš ;) Je to podobně, jako na Baha - co nemáš aktivované v chrámu, tak ani nekoupíš na trhu.

Naposledy upraveno: 28/3/19
    zahradnice4 a maribeja tohle ocenili.
  18. milteska

milteska Expert fóra

na mince mám už 2 kombinace žrmč a mržč ale nemám pytlíky :) a stačí mi zebra,ostatní mám

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  19. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Dala jsem na divokou louku mix prasat, koček,bažantů a rysů (základní chlívky) a vypadlo mi celkem 44 pytlíků + 44 semínek. tak asi nechám na hlavní vytuněné karafiáty (ale taky žádná sláva), a divoké zvířata a na mýtině mám obry.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  20. Madvo

Madvo Mistr fóra

Akce absolutně o ničem. Vůbec to nepadá. Za celý den 2 balíčky osiva.

Trepifajksl, zahradnice4 a _.hela._ tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.