Báječná fitness farma (10.7. - 16.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Báječná fitness farma ::..

Dostupnost: 30 level
    Obtížnost akce:
    • střední / těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Naposledy upraveno: 8/7/25
  2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Do akce jdu jako vždy :)
    Edit: Krmit budu asi podle toho, zda budu chtít ozubené nebo hvězdičkové mince :music:

Naposledy upraveno: 9/7/25
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také do akce jdu, je to jednoduché ;)

4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné dopoledne.
    Jasně, do akce se také pustím. Před chvílí jsem si udělala trochu pořádek na plochách, protože jsem si doplňovala stodolu, takže obě plochy budou na zítra připravené.:)

5. rosnička007

rosnička007 Znalec fóra

Ahojky!
    Taky se dám do akce,vypadá to dobře.Trochu si zasportovat neuškodí. :)

6. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nazdárek vespolek, tak jsem rychle omrkla novou akcičku a líbí se mi dekorky, řádek i jejich aktivace :)
    Později sem hodím minipřehled, abychom si shrnuli, kde se co sklízí a kdy se kdo krmí ;)

Akce běží: 10.7.2025 ve 14:00 hod. - 16.7.2025 ve 22:00 hod.
    V podstatě je to jen pěstovačka a dodávačka....

Pěstovat budeme na Hlavní louce
    [​IMG]Tyčinkovník - 12.204 ks / po řádek 10.800 ks
    zraje 6:00

Vypadávat nám bude na Divoké louce
    [​IMG]Sklenice na pití - 600 678 ks / po řádek 678 600 ks *
    z rostlin a stromů
    +
    [​IMG][​IMG]

Tentokrát dodáváme dvěma postavičkám, které se nám budou od půlnoci den co den střídat....
    [​IMG]- -[​IMG]
    kocour Klaus a Dolly Baaton
    10.7. - čt
    11.7. - pá
    12.7. - so
    13.7. - ne
    14.7. - po
    15. 7. - út
    16.7. - st
    kocour Klaus Dolly Baaton kocour Klaus Dolly Baaton kocour Klaus Dolly Baaton Klaus / Dolly
    čoko nápoj
    vanil. nápoj
    čoko nápoj
    vanil. nápoj
    čoko nápoj
    vanil. nápoj
    čoko / vanil.

Odměny za dodání se u každého z nich liší viz FAQ

Klausovi [​IMG] dodáváme mlýnský produkt
    [​IMG]Čokoládový nápoj - (108x tyčinkovník, 6x sklenice na pití, 4x kakaový bob)
    a za něj máme šanci dostat mj.
    5x [​IMG]Hvězdičkovou minci a za jednu dodávku postoupíme o 1 bod

Dolly [​IMG] dodáváme mlýnský produkt
    [​IMG]Vanilkový nápoj - (216x tyčinkovník, 12x sklenice na pití, 6x vanilka)
    a za něj máme šanci dostat mj.
    10x [​IMG]Ozubenou minci a za jednu dodávku postoupíme o 2 body
    Mince vyměníme v Fitness obchodě
    Tak děcka namazat svaly a hurá na posilování :D Ať to lítá ;)
    * Edit: Omlouvám se za přehození čísel.

Naposledy upraveno: 10/7/25
  7. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

dinoalesi, jsi zlatíčko. Akci jsem projela letem světem = jasně, že se zúčastním, snad se to zvládne.;)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem si spočítala, že asi 30x podaruji, nebo nakrmím:p první postavičku za 3240 rostlin a 180 padátek, na druhou postavu mi zbude 42 nakrmení za 9072 rostlin a 504 padátek celkem 12312 rostlin a 684 padátek na 30 ČN a 42 VN

9. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Ahoj vespolek :),

do akce jdu, řádek se mi líbí.. bodivuhodky tam asi nechám, ale ostatní bych vyzobla :D.. tak zítra na startovní čáře pa :)

10. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Pěkné středeční odpoledne. Skvělá akce, krmení postaviček mám vždy ráda a zde jsou fajn odměny, dekorky i řada na magickém stonku nemá chybu.
    Dinoalesi, obdivuji Tě, jak skvělý přehled v tak krátkém čase dokážeš stvořit, velké díky. Všem přeji pohodovou akci a ať se daří a nic nezavaří.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já to nechápu, proč nestačí jeden návod ve FAQ? Přesný, srozumitelný, jasný, výborný :D (a to je u každé akce).
    Edit: kutilka70 Hmm, tak to je dost smutné ;)

12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Pitrýsek47 děláš jako bys to neznal :music: Jeden nestačí a některým hráčům ani deset návodů xD

dinoalesi díky za krásně vypracovaný přehled :inlove:

13. velik52

velik52 Aktivní autor

Do akcí se pustím,obě akce vypadají dobře,moc děkuji dinoalesi,za krásně vypracovaný přehled je to skvělé, děkuji at se všem daří :):):)

14. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Do akce jdu, díky za přehled.

15. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Hezky podvečer, do akce nejspíš půjdu,byť pouze s vodou. Vše ostatní jsem vyčerpala na královnu. Uvidíme jak to půjde. @dinoalesi jako vždy super přehled, za který děkuji :) Všem přeji příjemné posilování :)

16. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Děkuji za přehled ,málem jsem zapomněla na vanilku.Takže do akce se pustím a bude se vidět kde skončím .Při pěkný večer .:D:p:music:

17. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ale vždyť stačí.... to co se snažím vytvořit, je jen takový výcuc toho nejdůležitějšího s prolinky do FAQ, pro usnadnění hledání, ne každý má čas pročítat celé FAQ. Ovšem nemusela bych to dělat a věnovat tak volný čas něčemu jinému, ale protože už mi mnoho hráčů psalo i na farmu, jak jim to pomáhá, rozhodla jsem se, že v tom budu pokračovat, protože to má smysl.
    A pokud ti to vadí, má rada je jednoduchá - nečti to ;)

Jinak vám všem, co mi píšete, oceňujete nebo děkujete - děkuji, ráda to pro vás připravuji :inlove:

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

dinoalesi: Nevadí mi to, jen se divím, ale nečtu to. Já si vytvořím svůj výcuc z FAQ, které opravdu není složité ani na čtení.

19. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

Já naopak moc oceňuji výpočty Dinoalesi, protože aspoň hned vím, co mám dopěstovat nebo dochovat ze zvěře, když se dodává ještě ze stodoly, je to přehledné a spočítané, kolik padátek, kolik kytek. Dinoalesi vkládala videa se skládačkami,to mi minule moc pomohlo. A díky i ostatním, že se dělí o strategii.

20. JandaPanda

JandaPanda Stálice fóra

dinoalesi: taky se přidávám s díky za tvoji práci, díky že děláš výcuc a výpočty, je to fakt super.
    Já kolikrát už večer nemám sílu abych sčítala požadavky z FAQ, tak vděčně čtu tvůj přehled.

Do akce samozřejmě jdu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.