archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Děsivku sem se snažila věnovala doplněním plodin do skladu. Nikdy nikdo neví, zda se RT zas nezblázní a potřebou na další otevření nebudou třeba pavouci. Tak ať mám raději všechny potřebné plodiny nejméně v 5000 ks...
    Ještě jsem si stihla po dobu děsivé noci, udělat děsivou vločku do naší soutěže farmaříků.

3. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Kdyby se takto rychle dalo postupovat i farmě a nečekat dlouhé měsíce hraní.
    To by byl mazec, ale je otázka, zda by mi hra tak dlouho bavila.
    Před půl rokem se klebetilo, že Baha bude mít novou plochu.

Stále čekám a čekám, ZB naskakují a já si říkám, aby to nedopadlo jako s hvězdičkami, kterých mám teď mnoho a vlastně pro ně využití není.

4. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Bambulka kučeravá pracovala celý den a celou noc, aby zorganizovala párty 4. narozenin hry Farmerama. Kvůli únavě omylem pozvánky upekla, do poštovní schránky nacpala dorty a úplně zapomněla na dekorace! Pomoz jí a zachraň tuto párty, dokud je čas! Vysaď liliochvostec jako dekoraci a při sběru sbírej pozvánky.

Opět nás čeká akcička a pěstovat se bude ve velkém. Nová plodina se jmenuje
    Liliochvostec - teda to je název...[​IMG]
    Ke zdárnému konci pěstování je potřeba 20 000 ks. Což asi bude u mě znamenat, že přestanu být líná a pěkně vyklidím všechny plochy, abych měla co nejdříve hotovo.

Při sklizni nám vyskakují na všech plochách kromě parku a ostrova pokladů...

Pozvánky

Co je ještě potřeba:
    900x mrkev, 1000x seno, 600x okurka, 1100x orchidej, 800x rajčata, 30x vlašský ořech, 20x švestka, 25x hruška, 20x pomeranč, 15x králík, 40x kachna, 25x prase, 45x ovce, 20x kráva

Jaké odměny získáme:
    155100 BZ, 125x váš Bahamarama level BBZ, 63530 kr, 3x bedna s nářadím XL, 45x superhnojivo, 20x Zuzino ultrahnojivo, 25x Zuzino superhnojivo, 30x superkrmivo, pomocníci na 36 hodin, 3x pomocník - kupón na 3 hod., 1x slaný koláč, 1x mrkvovo-jablečná směs, 3 dekorace, nálepka
    ......

Bonusový kód k akci Připrav se na párty!
    HAPPYCOUNTDOWN14
    Jeho platnost je od 21.- 26.1. 2014 - a obdržíme: 15x Zuzino superhnojivo, 8 hodin pomocníků, 10x pozvánku, 40x superhnojivo a 1x dýňovou marmeládu.

5. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Akcička ukončená dne 24.1.2014.
    akcičku dělám a to i přes ubohé odměny (bohužel né tak aktivně, jako kdysi) , které by měly být k 4. narozeninám farmeramy pro hráče daleko motivovanější a přilákát tím více hráčů pro hru....asi má RT dost financí z hry a tím pádem přilákat nové hráče a na ty staré vlastně kašle. Však je nezajímá, že tu někdo hraje přes 3 roky, ale !!!! vklad je důležitý, což u nás hraním starších se rapidně snižuje. Proč, už nemáme motivaci...

Nemám všude vyklizeno a ani nebudu více vyklízet plochy, co udělám, to udělám. Vůbec se tím netrápím a nemíním ani být dlouho vzhůru, či v noci vstávat a sklízet nebo kupovat SuperHnojivo, abych akci ukončila...Ty doby jsou už dávno pryč...!!!!

Zarazil mě celkem dost vysoký počet akcivých plodin: 20 000 ks. Pochopila bych, kdyby se jednalo o odměny, které nejsou některým hráčům dostupné, ale jak je vidno RT stále chce těžit z hráčů a to i nás starších ( myslím ve hře). Čím více bude online, tím lépe pro nás...To není dobrá taktika.
    Kup SuprHnojivo, Renči Super Hnojivo, slevu na řemeslnické suroviny. No, prostě, čím více toho koupíš, tím víc mi jde do kapsy....a ty buď plň nebo ne. Za tebou jsou stovky dalších, kteří akci udělají a podpoří nás....

Zařadit odměny ve 4. narozeninách akce jsou tak chabé, že mi nezbývá položit otázku, proč je tomu tak... Proč po tolika letech provozu úžasné hry Farmerama, nemohou být odměny v narozeninách daleko adekvátnější a více motivovanější a k tomu ještě originálnější.?
    Možná bychom se měli zamyslet, zda v tom RT nevidí, že nových hráčů narůstá více a staří raději hru opustí, než aby do ní investovali své reálné peníze, kterých nebylo málo...!!!
    A nebo, že souvislost je v akci tolika hráčů opěvovanou s názvem OaD?

Škoda, že není jednou z odměn i stonek na nebíčku. Možná by to bylo pro mnohé daleko více přijatelné a snažili se jak se říká o 100/6 k pěstování a zároveň i k soutěžení mezi sebou.
    Akci hodnotím 4

6. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Kromě nového vzhledu a skvělého příběhu, budou tyto narozeniny prvním krokem k novému druhu akcí: Tentokrát budeš sázet a sklízet rostliny, sbírat vyskakující předměty a vyrábět nový výrobek ve mlýně , čímž pomůžeš Zuzi a Bambulce. V příštích měsících budeš moci postavit nové dílny, vytvořit nové recepty, ... možnosti budou již brzy neomezené. Nenech si ujít začátek nové éry hry Farmerama!

Novou plodinou pro tuto akci je
    Hortenzie

v celkovém množství 15 000 ks a lze jí sít pouze na hlavní a divošce.

Při sklizni nám budou vyskakovat na všech plochách kromě Parku a Ostrova pokladů...

Balónky
    [​IMG],
    celkem 700 ks

Narozeninové dorty
    [​IMG],
    celkem 700 ks

Barvy v tubě
    Celkem 850 ks

Barvy v tubě a hortenzie budou kromě dodávání do úkolů potřeba také na výrobu konfet.

Co je potřeba:
    15000x hortenzie (4000x do úkolu, 11000x na výrobu konfet), 700x balónek, 700x narozeninový dort, 850x barva v tubě (300x do úkolu, 550x na výrobu konfet), 1000x proso, 1800x oves, 250x jablko

Co můžeme získat:
    350x váš level BZ, 300x váš Bahamarama level BBZ, 25x superkrmivo, 50x superhnojivo, 20x Zuzino superhnojivo, 20x Zuzino ultrahnojivo, 1x mrkvovo-jablečná směs, 1x pomocník - kupón na 12 hod., 7x hvězdička, 5x tajemná sazenička, nálepka, 1 dekorace + upgrade

Po dokončení všech 5 úkolů se zpřístupní poslední stránka komiksu, kde na vás bude čekat malé překvapení.

7. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Akcička ukončená .....2.2014. Nejprve jsem trošku zazmatkovala a nějak přehlédla omezení v pěstovaných plochách, ale po 5 restartu PC a pořádném přečtení manuálu, kde bylo jasně psáno, že akciovka lze pěstovat jenom na hlavní a divošce, jsem usoudila, že technická porucha není na mém přijímači a moje šedé buňky mozkové se řádně zapojily, proto jsme vsadila na jistotu a obě tyto plochy pro tentokráte opravdu celé vyklidila.
    Akcičky plním ráda, někdy jsou odměny neúměrné, někdy průměrné a ve velice malých případech i jak se říká WAW.
    Oslava narozenin a odměn nebyla zrovna WAW, ale tím, že plocha pro pěstování byla omezená a počet celkových kusů v akcičce nebyl až tolik náročný, stala se pro mě motivací a po delší době i akcí, kterou jsme plnila velice ráda. Noční vstávání se nekonalo a ani dlouhodobky jsme nedávala. Vyskakovátka mi vyskovala velice dobře a mlýn po dopěstování mlel a otočil se, aby tuby s barvou a hortenzií se proměnily na konfety.

8. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ani jsem moc při obchodování a darování nesháněla. Mám skoro vše a růžové chlévy a výrobny nových šlechtěnců jsou stejně nedostupné jako pro mě Májka z roku 2010. Spíš jsem dala ponuky do vzducholodi, kde se mi podařilo dvě změnit. Já jsem spíše typ člověka, který když má tak dá a mojí dominantou v darování bude vždy slovenské forum a slovenští hráči. Ale abych zas řekla pravdu, tak začínajícím hráčům nedávám nic. Vždy jenom těm, co aspoň trošku poznám a vím, že po roce hraní budou hrát i do dalšího OaD.

9. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Děsivko, nebyl na tebe čas a tak pole zůstalo nezorané a nic jsem ani nepředělávala. Tentokrát jsem si tě neužila. Promiň, ale už nejsem otrok hry a reál je přednější. Možná příště, když se trefíš do nějakého volna, tak určitě zas pár děsivek zasadím.

10. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

11. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Plachý myšák Mike pozval slonici Lilly na rande. Ona souhlasila, ale Mike nemá ještě vyhráno! Soloni se bojí myší a tak bude myšák potřebovat trochu pomoc při namlouvání. Pomoz mu připravit romantickou jízdu na loďce, sázejm srdíčkové lampiony, sbírej svíčky a vyrob z nich plovoucí lucerny, které rozzáří noc!

Když mi moje kamárádka kdysi řekla, že pravá láska na mě teprve čeká, vysmála jsem se jí a řekla, že to se mi nemůže stát a že je blázínek. ...Jenže, měla pravdu. Poznala jsem člověka, který mi opravdu tu lásku začal dávat a dává mi do dnes. Je to něco, co nedokážu popsat. Jsme spolu už více jak 2 roky a ani jednou jsem neměla pochybnosti, že by náš vztah měl mít kolizi, hádku, naštvání, úrážení, výčitky...absolutně nic, je nádherný. [​IMG] Můj přítel pochází ze Slovenska a už jenom to, že přišel za mnou do Čech a žije tu se mnou a dcerou je pro mě opravdu něčím, co se napsat nedá.....A naše láska, je pořád stejná jako na začátku...

V této akci je opět nová plodina s názvem Srdíčkový lampion

V celkovým množství 20 400 ks.
    Tentokrát lze akciovou plodinu pěstovat na Hlavní, divošce a mýtině.

Už jsme si zvykli, že při větším množstvím akciovek nám i vypadávájí při sklizni určité věci. Tentokrát jde Svíčky.
    V celkovém množství 700 ks.

............................

Dále je potřeba dodat:
    20x třešně, 30x hruška, 10x kůň, 50x králík

Co získáme:
    300x váš level BZ, 20x Zuzino superhnojivo, 2x pomocník - kupón na 12 hod., 3x svatodušní kytice, 1x mrkvovo-jablečná směs, 4x bílá nevinnost, 1x jarní věnec, 15x hvězdička, nálepka, 4 dekorace, řada na magickém stonku

12. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Akcičku jsem ukončila, i když pro nedostatek času celkem v rekorním čase dne 15.2.2014. Možná mi velice pomohlo, že akciovka byla na 6 hodin a tím jsme se řídila. Abych řekla pravdu, hra mi už tolik nebere. Spíš jí hraji, že mi je líto všeho času a let, abych jí utnula. Vůbec si nedělám již hlavu z toho, že bych akci neudělala. Naopak mi to je vlastně jedno.
    Akce byla pohodová, odměny na valentýna mohli být lepší, ale to už je jiná kapitola o hře samotné.
    Akci hodnotím 2-

71Romca22 a Bagíra77 tohle ocenili.
  13. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

A máme tu opět Baby Boom a s ním nové šlechtění-ryby.
    Pár tulidomků jsem vyndala, ale SK nebylo mnoho. Sice jsem jednu várku koupila, mnoho jej dostala dárkem, ale
    vůbec mě nepřekvapuje, že se mi nedaří ve hře nic vyšlechtit, jelikož mám štěstí v lásce a to je cenější než cokoliv jiného. Rybičko zlatá, přání si mi splnila i tak, i když tě nemám.

...........

Úkol jsem vzládla při akci BB v sobotu 22.2.2014 během pár šlechtění. Nebylo to nic těžkého, jelikož mi nepadají šlechtěnci, po kterých každý šlechtitel touží. Pravdou je, že jsem musela šlechtit ne jenom ze základních z důvodu času, který poslední dobou opravdu nemám.

14. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Tak se mi podařilo postoupit o 3 levely na Baha a získat do statistiky o 15 ks více zlatých banánů, i když nevím, na co jsou. Baha se nějak odmlčela, což je škoda. Jsou asi důležitější věci na práci, aby tato online hra byla ještě složitější pro nové hráče.
    Vypadato to, že se budou množit jako hvězdičky na farmě a využití pro ně nebude....ale kdo ví. Mám otevřené vše a může se stát někdy, že budou potřeba na rozšíření ostrova, který by to fakt potřeboval jako sůl.
    Necháme se překvapit...Postup v levelech je teď daleko více snadnější než byl. Získat liči a mobínované slivky teď už není skoro pro nikoho problém a tím vlastně Baha upadlo. Vlastní je skoro každý, kdo hraje více jak rok a 1/2. Co k tomu říci....ztratilo to kouzlo a RT nedomyslel svůj počinek.

15. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Po zas dlouhé době konečně jeden level blížící se k 100 jest za mnou.
    Škoda jenom, že odměny za tak tvrdou dřinu k postupu jsou neadekvátní ke ztrávenému času hrou.
    Vždycky se mi chce strašně smát, nad 1 florenem..[​IMG]

17. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

A máme zde v poředí 2 komiks.
    Zuziny létající kousky natropily spoušť nejen na narozeninové párty a Jůlinka má důkazy. Pomocí fotoalba sovy Jůlinky sestav farmářskou minulost.

Vysaď kyticové keříky [​IMG] v celkovém množství 10 000,
    sbírej fotografické filmy [​IMG], které vyskočí při sklizni či jako dárek od sousedů 1000 ks a poté fotky vyvolej ve mlýně na 1 ks jsou potřeba 2x fotografický film. Z nálezů budeš překvapený.

V této akci jsme rozhodli poprvé zohlednit obtížnost akce dle dosaženého levelu hráče a usnadnit tak její splnění hráčům na nižších levelech. V 2., 3. a 5. úkolu se dodávají náhodné plodiny a zvířata. Po dosažení příslušného úkolu se každému hráči náhodně v úkolu vygenerují plodiny (nebo zvířata), které má dodat, a to vždy pouze ty, na které má dostatečný level.

ve 2. úkolu ....593 brokolice
    ve 3. úkolu....67 prasat
    v 5. úkolu...2 949 oranžových tuipánů a 136 králíků

Co můžeme získat:
    1600x váš level BZ, 25x superkrmivo, 50x superhnojivo, 15x Zuzino superhnojivo, 1x dýňová marmeláda, 1x mrkvovo-jablečná směs, nálepka, 3 dekorace, řada na magickém stonku

Akce ukončená 16.3.2014

18. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Jaro je tu!
    Slunce vykukuje skrz mraků a svými paprsky chce ohřát zem po zimě a probudit v ní opět život. Noc se začíná krátit a denní svit hlásí ptáci svým zpěvem. Tráva, stromy a zvířata se probouzí ze zimního spánku a všichni mají daleko lepší náladu. Jaro je mocné období a přináší všem vždy novou naději v krásu, svěžest a zrození.
    To je jaro!

Co je potřeba ke splěnní?
    17500x ranní červánky, 3000x měsíční květina, 1250x zářící kužel, 600x bazalka, 20x jablka, 35x vlašský ořech, 36x moruše, 45x švestka, 30x hruška, 38x žaludy, 30x slepice, 22x králík, 25x prase, 45x kráva, 38x kůň, 8x kozí mléko, 10x vejce

Co můžeme získat:
    204000 BZ, 79100 kr, 7x hvězdička, 2x Obydlí pro myš, 1x Obydlí pro myš I: Žluté, 1x Obydlí pro myš II: Oranžové, 1x Sýrárna, nálepka.

..........

Tentokráte jsem měla s akcí dost problémy. Teda, jak se to vezme, kdybych normálně hrála, tak žádný nebudou, ale přes 2,5 dne se nevěnovat akci, se fakt nevyplácí. Napěstováno bylo rychle, ale ty kužele ne a ne vyskakovat a já tu sýrárnu tolik chtěla.... [​IMG] Ani nevím proč, snad už je to tím, že tak dlouho hraji a proč nezískat takovou odměnu.
    Musím říci, že hodně pomohli i přátelé a moje pracovní usílí a sezení u PC v poslední dny se vydařilo a nejen, že sýrárna je v liště, ale nakonec i celý akciový úkol den před skončením akce byl hotový. Tak su spokojená a mohu si udělat zas čárku za splnění

19. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Tiki opice v transu zkusily dešťový tanec, který měl ostrovu Bahamarama zajistit prosperitu. Nyní nad celou zemí Farmerama neustále prší, konec je v nedohlednu a všechna protiopatření jsou neúčinná .Voda stoupla tak vysoko, že je farma zcela potopená. Ponorka již začala vyzvedávat plovoucí zvířata, ale nemůže vyzvednout všechna zvířata najednou, což znamená, že je třeba, aby svou cestu několikrát zopakovala. Většina zvířat nedokáže pod vodou přežít moc dlouho bez potřebného vybavení, proto buď rychlý a shromáždi potřebné vybavení, abys jim pomohl, než je bude moci ponorka vyzvednout.
    Co je potřeba:
    14000x bublinová řasa [​IMG] , 750x ploutev [​IMG]
    1250x pšenice, 550x mrkev, 500x brambory,
    60x jablko, 30x vlašský ořech, 30x moruše, 25x třešeň,
    25x slepice, 35x králík, 40x koza, 40x ovce, 30x prase, 40x kráva, 30x kůň

Co můžeme získat:
    201500 BZ, 83700 kr,
    60x superhnojivo, 25x Zuzino ultrahnojivo, 35x superkrmivo, 35x Zuzino superhnojivo, 1x bedna s nářadím XL, 2x bedna s nářadím XXL,
    1x dýňová marmeláda, 2x Pinkie Pie koláč, 1x mrkvovo-jablečná směs,
    2x pomocník - kupón na 12 hod.,
    2 dekorace,
    nálepka

20. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Člověk se ani nenaděje a zas tu má 3 postupy v levelech.
    Jde to velice rychle.
    Už se těším, co nového přijde pro rozšíření Bahy....
    Zlaté banány přibývají a chtělo by je nějak utratit.
    Zatím mám vše aktivované a vyčkávám.
    Slyšela, jsem nějaké nové zvěsti o grafice slonů a velbloudů. Že by něco nového?
    Nechám se překvapit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.