archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. annacer

annacer Veterán fóra

PAMIATKA ZOSNULÍM

Naposledy upraveno: 1/11/14
  2. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Taková všehochuť..shrnutí posledních pár dní:/prsknu to všechno do jednoho/.. už jsem docela unavená..ze všech těch strašidelných akcí..a to jak tady.. tak i na Fntsy..ale jsem ráda..že větší část už mám za sebou.. včera jsem ukončila komplet Halloween .. nový stonek je již aktivovaný..a i na Fntsy..jsem dokončila tu pro mě nejdůležitější část.. a to 3 úkoly s dekorkama/..faktem je že se asi plížím jak hlemýžď..jelikož nyní ..kdy já začínám pěstovat na 4 úkol s posledním stromkem..tak někteří..už mají dávno hotovo..jak to dělají..opravdu nechápu/..a pak..když to náhodou vyjde ..tak napěstuji..nebo spíše se budu snažit napěstovat i na poslední ohřívadlo..dekorky jsou celkově pěkné..hlavně.. jak už jsem asi psala v příspěvku k akci..se mi nejvíce líbí kamenný portál..KLIK..ten se opravdu grafikům povedl..také tentokrát musím kupodivu pochválit nového kreamagiho..ačkoliv já bych věděla o lepších zvířátkách do fantasy světa..no dobře ..vrána ..či havran je také tvor magický..takže budíž..a světe div se..docela pěkně i vypadá..a jako vždy..zákon schválnosti..líbí se mě více samička..budu mít samečka..a naopak..docela oříšek bude jméno..zatím mě žádné nenapadlo..Tak dál ..i přes spoustu akcí jsem byla docela pilná...a konečně jsem doplnila scházející příspěvek k Baha postupu..na nakiettě..KLIK..a po ukončení Halloweenu..jsem vyrobila obrázek do Top soutěže..KLIK..takže už můžu postavit stáje a nemusím znovu bourat..a mmjn..bylo třeba využít strašidelné Hlw. kulisy..protože nové téma je právě "Halloween"....že jsem si koupila kombajny..to jsem asi psala..nyní je to opět pohoda..asi nemít možnost nákupu..uvažovala bych o ukončení farmy..klikat to ručně..a hlavně to sklízení..při akcích malá políčka..či sklízení stromů..když jsem u stromů..tak právě probíhá mini akce TS..prý na vyžádaní hráčské komunity..hmm..trošku nechápu proč..no polemizovat tu nebudu..TS ovšem bez novinky..no bohužel..nebo bohudík?.. já jsem se právě.. po odtajnění 2 sazenic z akce..zařekla..že už nekoupím.. nekoupím..a nekoupím..i kdyby novinka byla strom..ze kterého se sypou pravé diamanty..fakt..protože stejně by mě na farmě vyrostla jen x-tá Kamenná pínie..a na Baha pistáciovník..bez ohledu na množství zakoupených sazenic..stejně jak tyhle 2 sazenice z úkolu..na pachmině..cosi XL a pistácie..co to je ??..to už ta akce pro mě postrádá úplně smysl..když už dopředu je mě jasné..že mě vyroste něco XL..a nebo Pistácie..a když budu mít velké štěstí tak Juvie..které ale už také.. nějakou desítku mám..koupíte 10 sazenic..a odkrýváte..pistácie..xl mango..pistácie..pistácie..XL cosi..pistácie...to je k zlosti..a to jsem docela klidný člověk..nechápu opravdu.. jak..je to blbě nastavené..proč..je mi jasné...z TStájí..mám zase v poslední době něco žlutého..přinejlepším oranžového..a určitě nejméně jedny čápy..spíše více..v závislosti na množství zakoupeného....tak jak kdysi jsem byla zavalená netopýry a kaštany..no koho to může bavit..když si koupíte 10 ks stájí nebo sazenic..a z toho vám vyleze 5 stejných stájí nebo sazenic..pochopitelně..že ne nových..nevím jak to funguje..jak se to programuje..ale vím zcela určitě..že to tak být nemusí..protože Legendárky na Fntsy..to je úplně jiná káva..pravidelně zakoupím za 1 sms 15 sazenic..a určitě jednu novinku mám/..ale spíš víc/..a zbytek je také rozmanitý..nevšimla jsem si ..že by mě vytrvale padal jeden druh stromu...no nakonec..i tady na Farmě..když tajemničky začínaly..to byla má nej akce..pamatuji např.novinku Vonící stromek..už sice nemám ponětí..kolik jsem tenkrát sazenic koupila..ale..co vím určitě ..že každá druhá odtajněná..byl Vonící strom..a jak jsem z toho byla nadšená..a pak nevím co se stalo..no nevím..začalo jít asi více o peníze..než o spokojenost hráčů..a tak postupně méně a méně novinky padaly..a nyní je to tak.. jak to je..to už není o zábavě..to se člověk akorát naštve..a já opravdu musím přestat kupovat..nebo si sama o sobě budu myslet..že jsem vážně idiot..když stále a stále dokola.. tvrdohlavě opakuji stejnou chybu..to už i moje kočky..kdyby párkrát přišly za mnou ..a místo pohlazení [​IMG] dostaly přes šňupec..tak věřím..že moc dlouho by jím netrvalo..situaci vyhodnotit..a ke mě raději nechodit..no a..kolikrát já dostala přes šňupák..a odezva veškerá žádná..z toho nejspíše vyplývá..že moje inteligence bude zřejmě menší.. než inteligence mých koček..mmchdm..ony jsou ale opravdu hodně ..hodně inteligentní [​IMG]

Takže tak.. prostě a jednoduše..od nyní..všechny ty tajemný.. překvapivý.. a já nevím jaký všelijaký..začínám ignorovat..a ušetřím si tak nejen peníze ..potažmo i svoje nervy...Já nevím..myslela jsem..že toho sem mám k napsání víc..a asi i ano..ale to bych nesměla být poněkud sklerotická..takže když si náhodou vzpomenu....tak to sem doplním... a vzpomněla jsem si..chtěla jsem sem napsat jak jsem dopadla na Fntsy....kde probíhá taktéž akce..akce Umbralis..hotovóóó..hurááá..konečně jsem dnes dodělala úplně ten poslední úkol s ohřívadlem..ačkoliv ten kdybych už nezvládla..tak by se nestalo nic..pouze bych si jen počkala o 2 dny déle.. na vylíhnutí vrány..no čekat nemusím..vrána vylíhnutá..

..pojmenovaná..marně vzpomínám jak?.. neměla jsem vůbec představu..jak by se taková vrána měla jmenovat..napadl mě třeba Tulísek....to se mi celkem líbí..jenže mám samičku....tak jsem si dala translator a zkusila vránu ve všech možných jazycích.. nic se mi nelíbilo..tak jsem si přeložila slůvko "černá"..ačkoliv na fntsy je spíše fialová se zeleným límcem okolo krku.. docela netypická..ale ve skutečnosti bývá černá.. nakonec pár přeložených slov..co by se dalo považovat za jméno.. jsem našla.. a jedno vybrala..a už jsem si i vzpomněla.. pojmenovala jsem ji Siyah..znamená to "černá"..a to v turečtině..Sija je malinká..roztomilá ale hodně..hodně uřvaná..tedy spíš bych měla říct ukrákoraná....zde je její první foto po vylíhnutí..foto..kdy se klubala z vajíčka..jsem někam zašantročila..

Naposledy upraveno: 6/11/14
  3. annacer

annacer Veterán fóra

Kalendár akcii na november

Naposledy upraveno: 2/11/14
    majolenka a lacrima tohle ocenili.
  4. annacer

annacer Veterán fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Tajomné sadeničky kúpime za 5 Florenov na Bahamarame
    Z obyčajných stromov môžeme v Baharama tajomných sadeničkách získat len tie,
    ktoré máme odomknuté v opičom chráme.
    Jedine banánovník tvorí výnimku a je možné ho získať i v prípade, že ju hráč nemá odomknutý.

Naposledy upraveno: 20/11/14
    majolenka, lacrima a Pachmina tohle ocenili.
  5. annacer

annacer Veterán fóra

Obrázok z tematikou "HALLOWEEN"
    autor tématu:Lenka34

Z tohto kola som bola vyradená

Naposledy upraveno: 5/11/14
    Slnieck0, majolenka a lacrima tohle ocenili.
  6. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Naposledy upraveno: 26/5/16
    lacrima, majolenka a annacer tohle ocenili.
  7. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Jedenásty november
    do úkrytov ženie zver.
    Do hmly halí lúky, mestá,
    stráca sa v nej často cesta.
    Oberá strom o listy –
    nosí kabát zlatistý.
    Na známosť nám dáva,
    jeseň že je múdra dáma.
    O zvieratá sa postará
    a za letom dvere zatvára.

Akcie na farme v mesiaci

annacer a mousicka tohle ocenili.
  8. majolenka

majolenka Baron fóra

Od 1. do 3. novembra tu bola zase možnosť zakúpenia tajomných sadeníc.

Tentokrát som ostala verná svojmu predsavzatiu a nekúpila
    som ani jednu a to bol naozaj veľký úspech, nakoľko pokušenie
    bolo veľké [​IMG] .
    No nakoniec zvíťazil zdravý rozum a ušetrila som pár florenou, ktoré určite použijem rozumnejšie.
    Už má nebaví robiť stále tie isté chyby.

annacer tohle ocenil(a).
  9. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Dnes po celkem krátké době.. se nám opakuje "Děsivá noc"..tentokrát klasicky..24 hodin..jsem celkem ráda..protože mě zůstalo docela dost restů..hlavně mě schází dekorky do stonku..na pachmině ..Kerberos a lebka..a na nakiettě dokonce 3 dekorace.. kerberos a mmnt nevím jak se jmenuje ta další..no to je fuk..tak doufám..že alespoň na pachmině stonek už zkompletuji..i když začátek akce provázely problémy..tak nevím..neustále mě to vyhazovalo ze hry..nešlo sklízet kombajnem..což by tedy až tak nevadilo/na chvilku/..ale ono posléze nešlo ani ručně zasadit..takže jsem se na to vykašlala..vypla pc..a šla si lehnout..nakonec už jsem z toho sázení ..docela umořená..ale co..svět se nezboří..tak stonek bude až po příští děsivce..je půl 11 večer..před chvílí jsem se probrala..logla se a zjistila..že už je vše ok..tak jsem to sklidila..a zasadila nové..a doufám..že nám zítra čas o něco prodlouží..nebo nám to vykompenzují jinak...Ke konci sem napíši jak jsem tuhle děsnou noc dopadla..No nic moc..řekla bych..vlastně jsem velkou část prospala..poslední dny jsem stále unavená a ospalá....ale i přesto jsem to několikrát obrátila.. no nestačilo to..tak možná příště..

10. annacer

annacer Veterán fóra

Keď sa pozrieme do kalendára a prelistujeme ho tak zistíme,
    že každý mesiac sa na nás pozerá mesiac vo svojej najplnšej podobe, je gulatí ako pomaranč.
    Hovorí sa tomu,že je spln.

Naposledy upraveno: 4/11/14
  11. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

12. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Děsivka? A já proč mi není dobře. Nachladla jsem a vůbec neměla chuť něco bourat a přestavovat. Nejprve jsem si říkala, že mám lépe obléknout a on za to může úplněk....
    Aspoň na něco to mohu svést, když nemám chuť na farmaření.
    Prý jí provázely problémy, což já nevím, jelikož jsem první zasela až na noc, ale je prodloužená o pár hodin, tak snad pár otoček stihnu.
    Zatím nic nedodávám, vše syslím jako správný kulak na horší časy. Co kdyby náhodou se objevilo něco, na co bych měla stodolu zející prázdnotou.
    Člověk si nikdy nemůže být jistý nějakou novinkou, která přijde jako blesk z čistého nebe.
    Takže pěstuji tak, abych měla od každé děsivky 5000 ks do zásoby, což jde velice těžce, když je to jenom jedna plocha a ještě na pár hodin.

13. majolenka

majolenka Baron fóra

annacer a mousicka tohle ocenili.
  14. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Komiksová akce se stává populární. Už šestá v pořadí a opět nové akciové plodiny.
    čemeřice[​IMG], třpytivý vlčí mák [​IMG]a křídla pro větrný mlýn.
    A aby toho všeho nebylo málo, tak během sklizně budou vyskakovat světelné řetězy[​IMG].
    Také je přichystaná novinka... nový úkol: časovaný sběr BZ hned na zahřátí v prvním úkolu.

Co je potřeba:
    60 000 BZ ze sklizně akčních plodin v limitu 24 hod., 15 000x třpytivý vlčí mák, 10 000x čemeřice, 950x světelný řetěz, 32x křídla větrného mlýna, 3x plachtárna

Co můžeme získat:
    1250x váš level BZ, 30x Zuzino superhnojivo, 50x superkrmivo, 16x párty lístek, 1x mrkvovo-jablečná směs, 5x pomocníci - kupón na 3 hod., 5x tajemná sazenička, 2x tajnůstkářský správce konírny, 3x stavební plán (potřeba k postavení plachtárny), 3x továrna na plachty, maskovací obchod, nálepka, 2x dekorace, řada na magickém stonku.

...................

Časový úkol jsem spustila hned po prvním rozpěstování. Nějak jsem se nad tím nezamýšlala, jelikož tento úkol by měl dostupný všem hráčům a jistě je i tak nastavený, aby jej mohli všichni splnit, jelikož se mi podařilo jej splnit, aniž bych musela nad tím dlouho spekulovat.
    Z řemesel jsem použila Velikonoční, Cukeťák, MJS a Mrkvový chléb, k tomu mazlíčky. Jela jsem na mimi políčkách bez komfortních polí a BZ naskovaly celkem rychle.
    Duhý úkol je též za mnou a 3 plachtárny čekají na výrobu,jen co sklidím úrodu.
    11.11.2014...pomalu se blížím do finiše. Počítám, že zítra bude akce hotová. Trošku zápasím s vypadávátky, ale už jsem zrušila pěstování, tak ten poslední zbyteček vypadne.

Tajemné chlévy a tajemné sazenice zatím na plochu nedám. Nemám důvod, klidně mohou být v liště a vyčkat na příhodný čas. To samé i párty lístky. Vždy točím jenom, když je v nabídce něco zajímavého.

S akcí jsem spokojená. Trošku zas něco jiného. Mnoho hráčů psalo různé taktiky pro akci, kdy začít a jak. Nevím, asi je to tím, že člověk nemá tolik času na hru a spíš to beru už úplně jinak. Stačí, když kape a když se akce nestihne, rozhodně z toho nebudu šílet. Ráda se bavím v životě a hra je jenom bokovka.
    Je fajn, že akcičky jsou, je to zábava a odreagování, ale abych musela hnojit superhnojivem, že budu první mít akci hotovou o pár dnů dřív, že nebudu spát a dávat si budík na sklizeň, mi připadá už ujeté.
    Nejsem otrokem hry, hraji, když mám čas, chuť a náladu.

Naposledy upraveno: 16/11/14
  15. Crower

Crower Vážený autor

To si sem člověk přijde takhle skoro po 2 týdnech a hned překvápko, i když, už o něj nestojí :)

annacer tohle ocenil(a).
  16. majolenka

majolenka Baron fóra

A od 4.do 5. novembra k nám zavítala desivá noc.
    Rozhodla som sa, ako už po niekoľkokrát predtým pestovať
    do zásoby. A nebolo to neúčinné pestovanie len tak.
    Potrebujem zaplniť radu obáčikov,ktoré som získala pri plnení
    úlohy v hale "Strašidelné nakupovanie".
    Podarilo sa mi získať dva predmety a dva na mňa ešte čakajú
    pre ďalšej desivke.

annacer tohle ocenil(a).
  17. annacer

annacer Veterán fóra

18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    Včera ve 14.hod začala další z komiksových akcí...tentokrát s názvem"Dohoda"..uvidíme..jak poslední díl.. trilogie /Porucha..Bouře..Dohoda/..dopadne..No to mě také docela zajímá..jelikož tentokrát to není jen zasej..skliď a dodej..ale musíme splnit i časový úkol..a vyrobit lopatky..pro větrný mlýn..Již od včera probíhá diskuze..s různými propočty a výpočty..a která urychlovadla..jsou pro časový úkol nejlepší..čím více to čtu..tím víc jsem z toho zmatenější..no v prvé řadě jsem rozpěstovala..a mmnt. mám čerstvě zasazený.. na všech plochách ..na obou farmách..zlatý mák..a pak těsně před sběrem kouknu.. které marmelády..pekařské výrobky a mazlíky mám aktivovat..odkliknu..a uvidím....nějak to dopadne..jinak jsem tentokrát vážně měla v úmyslu akci vynechat a dokonce oželet dekorky..ale stonek mě přemluvil..I když jsem unavená..neustále ospalá..s bolestmi páteře..a celkově bez nálady..tak snad to za těch 12 dní nějak zvládnu...Všem ostatním přeji ať se s akcí také..co nejlépe poperou..a ukončí ji.. ke své spokojenosti..Když se mi bude chtít..tak sem tam písnu..jak mi to jde..Je sobota ráno..a řekla bych..že mi to jde docela dobře..je mi i lépe..takže i nálada je o něco lepší..a co se týká akce..tak časovku..ze které jsem měla obavy..mám na nakiettě i na pachmině hotovou..na ploše 3 výrobny lopatek a uzrávající mák..který budu..za cca 2 hodiny sklízet.Jen ty řetězy mě padají docela blbě..tzn..že budu zase zpomalená jejich vypadáváním..napěstováno na další úkoly sice mám..no co je to platné..věřím..že do konce akce to sice napadá všechno..ale zbytečně se to potáhne..tak dopěstuji požadované množství akciovek..a pak tam budu dávat dlouhodobky..snad to z nich napadá o kapku dříve..Jinak nechala jsem vyrůst TS..a žádná sláva..no už to ani nečekám..kdoule XL..katalpa XXL..kozí..mišpule..a jak jinak..kamenná pínie..na nakiettě..švestka XL..jeřábXXL..datlovníkXXL..a slaný XXL..to není špatný..ale stále dokola..např.sakury ..se zřejmě..ani na jedné farmě nedočkám..tak jako holubů..

19. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ode dneška do neděle můžeme v Nákupním středisku..zakoupit některé položky s 50-ti % slevou..Spíš bych uvítala Turbomlýn...no bohužel..ale.protože ještě stále nemám sovu a vránu..na všech plochách..tak jsem s rozhodla..že si udělám radost normálním nákupem..kdy investuji..do něčeho..co vidím..a nekupuji..tkzvně "zajíce v pytli"..a jednu vránu opět pořídím..hm no nákup se mi poněkud vymkl..koupila jsem sice vránu..ale i sovu..a když jsem si chtěla udělat screen..na který jsem u sovy zapomněla.. prostě jsem to odklikla komplet.. a než jsem se nadála.. tak se mi hejno rozrostlo..o sovy 2 a jednu ukrákanou vránu..no stále mi ještě 2 sovy a 2 vrány chybí..na ostrov a do parku..ale to zase někdy..ještě mmchdm..u mě mít nějaké Fl na kontě=nebezpečí..klikám docela neuváženě..a podařil se mi nechtěně koupit i další řádek v nebi..

na mýtince..kde se bude nějaký den líhnout..

a taktéž na Baha..čepičky jsem jim tentokrát nekoupila..

-FIN-

20. Crower

Crower Vážený autor

***********Sháním***********

Narozeninová párty I
    Narozeninová párty II
    (Nesmí být spojena s prvním upgradem)

Balon z MS 2011
    Hroznový inspektor
    Přírodní energetický nápoj
    Stávka!
    CBS Traktor
    Kuřátko
    Květinová ovečka
    Lízátko
    Malý bleší stánek
    Narozeninové balónky
    Nasredín
    Perníkové srdce
    Příšerný traktor
    Růžová koza
    Růžová kráva
    Růžová ovce
    Růžová váza
    Sluneční hodiny
    Srdce pro maminky
    Valentýnská koza
    Valentýnská ovce - Dávající BZ
    Valentýnský kohout
    Váza
    Velikonoční kuřátka
    Velikonoční zajíček 120 BZ - POZOR!! Ještě je verze 90 BZ, tu nechci!!
    Zajíc drákula
    Zajíček z bílé čokolády 2010 - POZOR!! Ještě je verze 2011, tu nechci!!
    Zajíček z mléčné čokolády 50 kr - POZOR!! Ještě je verze 50 BZ, tu nechci!!
    Zajíček z hořké čokolády 50 kr - POZOR!! Ještě je verze 50 BZ, tu nechci!!
    Italské barvy
    Zmrzlinový kanon
    Karnevalový vůz
    Jahody
    Kávová párty
    Horký pramen
    Dikopunktura
    Kouzelná lampa

Lukostřelba
    Pikantní kuchyně
    Kerberos
    Kaštanový král