archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Naposledy upraveno: 2/1/16
  2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  3. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Po delší době jsem trošku chlévy a stáje vyvětrala z lišty. Převážně růžové, červené a Classic++
    Když už , tak už...:)
    Oslíci budou v říjnu v kurzu...

Jsem lenost sama...přitom zaplaceným kombajnem stačí jedno kliknutí a plocha je prázdná a stejně se mi to nechce. Šťasný den chlévů až tolik nežeru.
    Jo, kdyby byl Šťastný stromů nebo nedej božíínku dekorací, to bych se přetrhla, abych dekorky na všechny plochy narvala a získala pár bézetek navíc za dekorky.
    To by bodlo v mém levelu trošku zelenou lištu pošoupnout...
    Jenže není, takže spolknu, co se dá, abych využila aspoň trošku BéZetek.

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  4. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

postup nakietta Lasturový kouzelník..dopl..​

Naposledy upraveno: 26/5/16
  5. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Investice se vyplatila a všechny novinky jsou doma. Bonus bylo i mnoho stromů XXL.
    Nejvíc mě potěšil Bez černý XXL a Granátovník XXL.
    Vypadají moc krásně.

Naposledy upraveno: 5/10/14
    Bagíra77 a Pachmina tohle ocenili.
  6. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Október je mesiac snov,
    robí hračky z gaštanov.
    K tomu maliar svetoznámy,
    stromy farby rôznymi farbami.
    Často plače, často fňuká,
    jeseň vraj na dvere ťuká.
    Stojí v rade desiaty,
    vie to každý, ja a ty.

Naposledy upraveno: 4/10/14
    Pachmina, annacer a lacrima tohle ocenili.
  7. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

annacer a lacrima tohle ocenili.
  8. majolenka

majolenka Baron fóra

Tajomná sadenička mala
    prekvapenie pre mňa prichystala.
    Na farme mi ona rastie.
    Budem mať tentokrát šťastie?
    Nakoniec sa z nej vykľula
    jedná krásna Mišpuľa.

Aj na Baha sa zadarilo,
    moje srdce podskočilo.
    Vyrástol tam Rohovník obyčajný
    stromček veru nezvyčajný.

Dlho som váhala s kúpou sadeničky. Ale nakoniec som si dve kúpila. Veď čo keď sa predsa zadarí. A myslím, že som spravila dobre.

Na farme
    1 x Mišpuľa - tú som ešte nemala
    1 x Japonský javor - tých pár mám, ale lepšie ako orech xxl

Na Baha
    1 x Rohovník - potešil, ten som tiež nemala
    1 x Kiwi xl - tiež nie na zahodenie

Nakoniec som dopadla celkom dobre,ale tým som túto akciu ukončila. Nebudem ďalej pokúšať šťastie.

Naposledy upraveno: 6/10/14
    lacrima tohle ocenil(a).
  9. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

10. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

klik

Novinka..Podivuhodný strom
    Záhada a vzrušení je zpět na farmě!..Nový podivuhodný strom "Mistral" je nyní k dispozici v obchodě...Jednoduše si ho vyzvedni a umísti na farmě.....atd.

Tak mě to přijde..že se vývojáři zabývají blbinama..jako jsou změny názvů..a drobnýma změnama v grafice..a z jakého důvodu..fakt nechápu..podivuhodné..úžasné..a já nevím jaké..a stále z toho padá to samé..žádná změna..nebo jsem snad něco nepochopila..jaký strom Mistral..?..proč..?..normální obyčejné tajemničky..raději bych uvítala nějakou novou nápaditou akci..s konkrétníma podivuhodnýma odměnama..nebo novou plochu..ať máme ty neskutečné divy kam dávat..
    hm..ale stejně jsem jako vždy neodolala.. a za 1 sms ..pár těch tajemně-kouzelných sazenic zakoupila..
    ..a kupodivu jsem nebyla až tak zklamaná..ono se občas zadaří..ale rozhodně to nebude novým názvem..no zadaří..o co jsem měla opravdu zájem..tak to mě nepadlo..ani jedna Sakura..ačkoliv to už není novinka..za to jsem dostala už nejméně 11-tou Kamennou pínii..a haldu XL stromů..a to jak na farmě tak na Baha..no na druhé straně mám XXL Granátovník..k mým cca 12 obyčejným....také XXL Mombín..a strom Budhova ruka..mmchdm..graficky nic moc..je to takový nemastný neslaný mrně.. pak tam byly myslím 2 další Delonix..těch mám nyní.. asi 7..+-..a na farmě..myslím že v pořadí 3-tí Japonský javor..nevím už kolikátá Kdoule XXL..a novinka.. Bez XXL..a abych nezapomněla 11-tý Kozí.. ten se hodí vždy..Tak..snad až na tu Sakuru,,co mě opět nevyrostla....to jde..tak třeba na ně budu mít štěstí příště..

11. annacer

annacer Veterán fóra

12. annacer

annacer Veterán fóra

TOP3

Víťazi

1.miesto:SweetyKatie

2.miesto:Julinka

3.miesto:Fialka40

Naposledy upraveno: 8/10/14
    majolenka tohle ocenil(a).
  13. annacer

annacer Veterán fóra

Gratulujem víťazom TOP3-CZ/SK

majolenka a lacrima tohle ocenili.
  14. mousicka

mousicka Guest

Party lístky

od 11.9. 10:00 do 15.9. 18:00

doplním...

Pár party lístkov som si kúpila a oplatilo sa. Na siedmy pokus sa mi zobrazila prvýkrát ružová pštrosia výrobňa ale minula ma. Skúsila som ôsme zatočenie, znovu sa objavila a zažila som obrovský šok....ona mi padla!!! Teším sa jak malé bábo :inlove:

Naposledy upraveno moderátorem: 12/11/14
    lacrima tohle ocenil(a).
  15. mousicka

mousicka Guest

Tajomné sadeničky

Od 3.10. 18:00 do 5.10. 22:00 Tajemné sazeničky.

Žiadne zázraky velké sa nediali u mňa na farme, jediné čo potešilo bola sakura a to hneď 2x. Nieje sa čím chváliť, možno nabudúce :D

Naposledy upraveno moderátorem: 12/11/14
    lacrima tohle ocenil(a).
  16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

14-té soutěžní kolo má název:
    "Přísloví a pořekadla"
    autorka tématu: sweetyKatie

Úžasné téma, které by mě ani nenapadlo a přitom je tvárné k vyjádření fotečky.

Moje nesoutěžní fotečka
    >>Když kocour není doma, myši mají pré<<

Naposledy upraveno: 8/10/14
    Bagíra77 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  17. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Pikantní dny začínají. Mám ráda ostrost v jídle. Říká se, že chilli je považováno i za afrodiziakum, ale především je zdravé. Dnes se již dělá mnoho výrobků z chilli.

.......

S chutí do toho a půl je hotovo.

Nová plodina pro tuto akcičku je Habanero [​IMG] s růstem 8 hodin, což mi vyhovuje.
    Při sklizni nám bude vyskakovat na všech plochách kromě Parku a Ostrova pokladů...Ocet[​IMG]
    Habanero a ocet budou kromě dodávání do úkolů potřeba také na výrobu dračí oheň - omáčky.

Dračí oheň - omáčku vyrobíme v mlýně. Potřebné úkoly ke splnění nalezneme v družstvu. Celkem jich je 7 po 3 misích. Trošku jsem zápolila s králíkem baranovitým, jelikož jej potřebuji ke splnění akce a na mém kontě jich bylo jenom 24 ks. Něco jsem nakoupila a trošku i vyšlechtila. S hnědu kravkou si vylepšila krejcarové konto při prodeji. Prasata má asi každý, ale to nevadí, i tak akci berou jako dobrou.

...............

Co je potřeba:
    18800x habanero, 580x ocet, 40x pálivá omáčka (=1200x habanero, 80x ocet, 1000x mrkev, 400x česnek), 15x hnědé kuře, 50x kapusta (kel), 50x kruhy v obilí, 50x ředkev (reďkovka), 30x hnědá kráva, 30x králík beranovitý, 40x hnědé prase

Co můžeme získat:
    297300 BZ, 115040 kr., 60x Zuzino ultrahnojivo, 60x Zuzino superhnojivo, 50x superkrmivo, 4x párty lístek, 7x bedna s nářadím XL, 6x sladká marmeláda z růží, 6x mrkvovo-jablečná směs, 4x podivuhodný výběh “Svítání”, 4x Bahamarama sazenička, všichni pomocníci na 80 hod., nálepka, 3x dekorace, řada na magickém stonku

Naposledy upraveno: 17/11/14
    Bagíra77 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    Akce začala dnes 7.10. ve 14:00 a skončí 13.10. ve 14:00.

Šefkuchař Kvído Peprný se to chystá na farmě trochu okořenit. Léto nám pomalu odchází, ale to je ten správný čas na poslední kuchařskou akci v přírodě. Kvído má ten nejlepší recept, který zahřeje všechny jeho hosty! Vysaď papričky habaneros a během sklizně sbírej ocet. Přines obě přísady do mlýna a vyrob delikátní omáčku zvanou dračí oheň! Hraj hned teď a vydej se za zábavou a skvělými cenami!

Po dlouhé době akce to vypadá zajímavěji..než ty před ní..nejvíce z pohledu odměn..které jsou tentokrát opravdu zajímavé..stonek v nebi...i dekorky roztomilé..hlavně dráček..u mě to bude i o adrenalinu..jestli vůbec splním..což by mě tentokrát pochopitelně mrzelo více..než normálně..a i normálně by mě to mrzelo hodně..Nemám koupený kombajn..takže to všelijak pytlíkuji..zatím používám 3hodinové kupóny..pak mám pár nesplněných úkolů s kombajnem..a v neposlední řadě..je kombajn i v novém úkolu..tak snad to nějak vymyslím..abych nemusela moc klikat..další je nedostatek..vlastně skoro žádné SK..cca 30KS..co se mi zatím od akce "Kukačky" podařilo namlít..a s tím spojené šlechtění do úkolu..jediné co mi neschází..jsou hnědí čuníci..slepice..a králíci se na trhu jen mihnou..a cena za krávy..je tedy docela přemrštěná..no takže ..za posledních cca 100 Fl..jsem nevýhodně nakoupila cca 5 balíků SK...a s těmi 30 namletými kusy prošlechtila..no pochopitelně i přes to.. mě toho stále plno schází..už jen proto..že pracuje zákon schválnosti..a docela často mi to přeskočí ob jedno..zrovna nyní..kdy to vážně nepotřebuji..no počkám a pak použiji i těch cca 50ks z úkolu..a zbytek když tak nakoupím..až cena kapku opadne..tedy jestli vůbec..no začala jsem prodávat..má neoblíbená činnost..abych na to měla..no ale myslím..že to nebude tak zlý a že to zvládnu..na pachmině určitě..na nakiettě uvidím..

.. pěstujeme..papričky habanero..[​IMG]..z polí nám vypadává ocet..[​IMG]..a ve mlýně budeme mlít Dračí omáčku..[​IMG]..

Co je potřeba:
    18800x habanero, 580x ocet, 40x pálivá omáčka (=1200x habanero, 80x ocet, 1000x mrkev, 400x česnek), 15x hnědé kuře, 50x kapusta (kel), 50x kruhy v obilí, 50x ředkev (reďkovka), 30x hnědá kráva, 30x králík beranovitý, 40x hnědé prase

Co můžeme získat:
    297300 BZ, 115040 kr., 60x Zuzino ultrahnojivo, 60x Zuzino superhnojivo, 50x superkrmivo, 4x párty lístek, 7x bedna s nářadím XL, 6x sladká marmeláda z růží, 6x mrkvovo-jablečná směs, 4x podivuhodný výběh “Svítání”, 4x Bahamarama sazenička, všichni pomocníci na 80 hod., nálepka, 3x dekorace, řada na magickém stonku

Postup:..zbourala jsem tentokrát všechno..pouze na pachmině na divoké.. jsem nechala obr. stromy...mám rozpěstováno..no vlastně ještě /na pachmině/ ..čekám na pár rostlinek...a pak už budu mít komplet pokrytá všechna pole..a za 6 hodin budu poprvé sklízet..dívám se vychází to docela blbě..na 1/2 3 ráno..no pokud budu vzhůru tak dobře..ale vstávat k tomu nebudu..nechala bych to na tu 6 ...pak by to bylo v pohodě..3 sklizně po 6a čtvrt hod..zhruba do 3/4 na jednu v noci..dávám jen mrkvovou a vodu....Je sobota odpoledne..a já už od včera čekám jen na domletí omáčky..chybí mi 9 kousků do zlata a diamatu..v úkolu č.7..Na pole jsem zatím ještě zasadila plodiny..než mě dojde mrkvová marmeláda..pak opět překopu na stromy a stáje..a počkám na další akci..tahle podle mě byla celkem povedená..tedy až na ty šlechtěnce..kteří mě pěkně pohnuli s krejcarovým kontem..Poslední omáčka domletá..na obou farmách hotovo..Dekorky v nebi...před chvíli jsem odtajnila sazenice..a super..Fíkovník a Guava Xl..9 -tý Hvězdný strom..a 16-tá Juvie..na pachmině..a na nakiettě 2 x Granátovník../12-tý/..3-tí Delonix..a cosi XL..fakt to by jeden zaplakal..za 4 hodiny budu odtajňovat stáje..a bude to zcela určitě podobný...pak tu srandu sem ještě písnu..Do konce zbývá 40 hodin..akce na pohodu..dokonce mě krásně vyšel i kombajn..no jen ten závěr..ty tajemnosti..ty se nepovedly..jinak docela prima odměny....takže jak jsem předpokládala ..ty stáje jsou fakt k smíchu..kočky..žlutí kapři..oranžové kozy a já nevím kolikátí orli..nakiettu sem nebudu ani psát..je to podobné.ne vlastně tam se podařili čápi..které jsem tam ještě neměla..jinak na pchmně mi schází stále holubi a kohout..jinak myslím vše mám..třeba se mi podaří výměna v OaD..jinak asi mám smůlu..ne tedy..že bych je k něčemu potřebovala..opravdu jen čistě do sbírky..abych si mohla říct..že mám všechno..tak..a jdu udělat pořádek na farmu..na nějakou dobu postavím stáje a stromy..abych měla co prodávat...než bude další akce..myslím..že to je Halloween ..na něj se těším..a také jsem zvědavá na Novou Děsivku....co se týká oslíků asi nebudu mít dostatek SK..a jestli budu kupovat..tak to si ještě rozmyslím..

[​IMG][​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 26/4/16
  19. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Pomaly opúšťa nás leto
    a jeseň dobre vie to.
    S chuťou sa vlády ujíma
    a nám začína byť zima.
    Ako sa zohriať a kde vziať silu,
    pripraviť sa na blížiacu sa zimu?
    Okoreniť to musíme trochu,
    Habanero sadíme na každú plochu.
    Dobré jedlo, to zohreje,
    Dračia omáčka na to dobrá je.
    Do práce treba mať chuť.
    Prajem všetkým "Dobrú chuť"!

Či sa nám to páči, alebo nie jeseň je už tu. Prichádzajú chladné, veterné a dáždivé dni.
    Ako sa v takýto čas zohriať? Ako sa pekne rozlúčiť s letom?
    Na to tu je šéfkuchár Kvido Peprný, ktorý svojim špeciálnym pálivým receptom zahreje každého. Tak

sadíme papričky habaneros [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    /18.800 ks - základný čas 8 hodín /

zbierame ocot [​IMG]
    / 580 ks /

v mlyne vyrábame omáčku Dračí oheň [​IMG]

40 ks (=1.200x habanero, 80 x ocot, 1.000 x mrkva, 400x cesnak)

k splneniu úlohy ďalej potrebujeme:

15 x hnedé kura, 50 x kel, 50 x kruhy v obilí,
    50 x reďkovka, 30 x hnedá krava, 30 x králik beranovitý, 40 x hnedé prasa

samozrejme hviezdičky / keby boli radšej zlaté banány /
    297.300 BS, 115.040 grajciare,
    60 x Renátkine UH, 60 x Renátkine SH, 50 x superkrmivo,
    4 x párty lístok, 7 x bedňa s náradím XL,
    6 x sladká marmeláda z rúži, 6 x MJZ,

4 x tajomné sadenice na Baha - pistácia, para orech, mango xl a mandarínka xl

4x podivuhodný výbeh “Stmievanie", - tak u mňa asi ten podivuhodný výbeh vymenili za obyčajný :

1 mačky, 1 myši, 1 orol - hneď ma napadol potravinový reťazec a nakoniec kozy oranžové

3 x dekorácia,
    rada obláčikov

nálepka

Zaujímavá akcia s odmenami, ktoré potešia.
    Len pre mňa to má malý háčik. Prebieha práve v týždní, keď mám päť dvanásť
    hodinových smien a to je problém.
    Neviem, či sa mi ju podarí úspešne dokončiť. Tak aspoň po tie dva dni,
    ktoré mám voľno vydám zo seba maximum. Našťastie mám všetky vyšľachtené
    zvieratá, tak to o to bude ľahšie.
    Chlievy išli všetky do lišty, až na ťavy a výrobňu kobercov - tie potrebujem
    na rýchlejší postup na Baha a obrie stromy na rúbanisku.
    Takže mi neostáva nič iné, len zjesť to, čo stihnem navariť a tak

Akcia ukončená 12.októbra

Z odmien mi spravili najväčšiu radosť rada obláčikov, super krmivo, BS aj grajciare,
    viac by potešili pomocníci vo forme kupónov a najväčšiu radosť by mi spravilo,
    keby namiesto hviezdičiek boli zlaté banány a mne by stačil aj polovičný počet
    .

Naposledy upraveno: 14/10/14
    lacrima a annacer tohle ocenili.
  20. annacer

annacer Veterán fóra

Akcie v októbri

Pachmina a majolenka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.