archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Od 24. apríla budeme mať možnosť šľachtiť nové zvieratko -ťavu. Výrobne budú zamerané na tkanie kobercov. Vyzerá to veľmi zaujímavo.

Súčasne na krátku / od 25. do 30. apríla / bodu pribudne aj nová úloha v hale

Zázračná lampa
    pri tejto úlohe je možné získať dekoráciu

Čarovná lampa
    nálepku[​IMG]

oranžové výbehy pre ťavy[​IMG]

a oranžovú tkáčovňu kobercov[​IMG]

a dve dlhodobé 1001 dobrodružstvo

Ťaví pochod

Od 24.4. do 26.4. si môžete v Nákupnom centre zakúpiť balíček pre lepšie šľachtenie:

3 x Ohrada pre ťavy
    30 x Ťava
    3 x Snehová ťava
    Pomocník Chovateľ na 100 hodín
    50 x Parfum
    100 x Super krmivo
    Cena: 9,99 €

Dá sa kúpiť viackrát /toto si určite nekúpim, doteraz som to nepotrebovala /Nebudem sa ponáhľať, aj keď má nové zvieratko zaujalo, ja si radšej počkám na BB, je to oveľa výhodnejšie, hlavne pre tých, ktorí majú menej SH .

2. majolenka

majolenka Baron fóra

A je tu ďalšia zmena na Baha. Od 24. apríla nám pribudli nové rastliny aj stromy.

Nové rastliny
    Zelený čaj
    [​IMG]Citrónová tráva

Nové stromčeky
    Pandánová palma

Morský hroznový strom

a dve stále úlohy vo Farmárskej hale

Tak na to si asi počkám dosť dlho, nemám toľko banánov.
    RT by mohla pri plnení týchto úloh namiesto hviezdičiek dať banány, takto to ide veľmi pomaly, keďže tie sa dajú získať iba pri postupe a len 5 kusov.

3. majolenka

majolenka Baron fóra

V mesiaci apríl sa mi podarilo postúpiť 2 x a pribudol mi do zbierky ďalší titul
    "Pestovateľ orchideí".
    Tieto kvety / okrem jednoduchých lúčnych /, mám veľmi rada a doma ich mám niekoľko druhov a farieb a preto ma pre zmenu tento titul potešil.

4. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Ďalšou témou novej TOP3 boli

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Samozrejme, že som sa prihlásila, ale poznamenávam, že fotka bola robená narýchlo, chcela som to stihnúť pred začatím akcie.

Nakoľko sa mi nepáčila, spravila som si novú, no nepoužila som ju, lebo počas prebiehajúcej súťaže, by sa obrázky už nemali meniť, tak som si ju nechala na pamiatku.na pamiatku.

Tak ako pri prvej, aj pri tejto bola účasť prekvapivá a dielka to boli naozaj prekrásne. Veľmi ťažko sa mi vyberalo. Nakoniec som sa rozhodla pre tie najjednoduchšie, lebo v jednoduchosti je krása / Papuľa, Maťo a SlnieckO /.

Prehľad od kiki

Víťazom srdečne gratulujem

5. majolenka

majolenka Baron fóra

Od 26. do 28. apríla prebehol ďalší BB. Škoda, že som bola v práci, chcela som si vyšľachtiť ťavy a splniť krátkodobú akciu

,
    no za jedno dopoludnie sa toho veľa urobiť nedalo. Aspoň som stihla splniť dve úlohy v krátkodobej akcii, a postúpila som na Baha do ďalšieho levelu.. Ostatné som neukončila.

[​IMG][​IMG]

6. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

..............

Gratulace od Anni:

Naposledy upraveno: 30/9/14
    Bagíra77 a lacrima tohle ocenili.
  7. majolenka

majolenka Baron fóra

Piaty to je mesiac máj,
    učí spievať les i háj.
    Sadí kvety do šiat lúk,
    švárnym chlapcom za klobúk.
    Je to mesiac plný lásky,
    vyhladí ti z tváre vrásky,
    uži si ten krásny čas,
    o rok ho tu máme zas.

Keďže tu máme Máj - o ktorom sa hovorí, ze je to mesiac lásky, porozprávam / či vlastne napíšem / vám prastarý príbeh, kde sa dozviete, prečo sa hovorí o láske to, čo sa hovorí.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Hovorí sa, že kedysi sa na jednom mieste stretli všetky ľudské pocity a vlastnosti. Keď nuda po tretíkrát zívla, navrhla jej pochabosť, ako vždy pochabo: „Budeme sa hrať na schovávačku?” Lesť zodvihla zaujato obočie a zvedavosť si nemohla odpustiť otázku: „Na schovávačku? Čo je to?” „Je to hra,” vysvetlila pochabosť, „zakryjem si tvár a budem počítať . Medzitým sa schováte. Hneď ako dopočítam, zaujme prvý, koho nájdem, moje miesto. Nadšenie zatancovalo za sprievodu eufórie. Radosť niekoľkokrát podskočila, až presvedčila pochybnosť, a dokonca aj apatiu, ktorú nikdy nič nezaujímalo. No nie všetci sa chceli zapojiť. Pravda sa radšej neschovala (prečo aj, keď ju nakoniec nájdu?), pýcha sa domnievala, že ide o veľmi hlúpu hru (v hĺbke duše sa jej totiž nepáčilo, že to nebol jej nápad), a zbabelosť radšej neriskovala… „Jeden, dva, tri pustila sa pochabosť do počítania.

Najskôr sa schovala lenivosť. Zvalila sa za prvý kameň na ceste. Viera išla do neba a závisť sa skryla za tieň víťazstva, ktorému sa s jej pomocou podarilo vystúpiť do koruny najvyššieho stromu. Štedrosti sa takmer nepodarilo nájsť úkryt; pri pomyslení na svojich priateľov sa jej každé miesto, ktoré objavila, zdalo úchvatné; priezračné jazero bolo ideálne pre krásu, nízky strom pre plachosť, motýlí let pre pôžitok, poryv vetra pre slobodu… Až sa nakoniec schovala v slnečnom lúči. Naopak, sebectvo našlo skvelé miesto hneď na začiatku – vzdušné, pohodlné.., no len pre seba. Lož sa ukryla na dno oceánu (je to lož – v skutočnosti sa schovala za dúhu) a vášeň a túžba dovnútra sopky. Zabudnutie? – Zabudla som, kam sa schovalo… No to nie je dôležité. Keď pochabosť pomaly končila počítať, láska ešte nenašla miesto na úkryt, lebo všetky miesta už boli obsadené. Nakoniec zbadala ružový sad a s dojatím sa ukryla medzi kvetmi. Pochabosť dopočítala a začala hľadať. Najskôr objavila lenivosť, len tri kroky za kameňom. Potom z neba začula vieru, ako s Bohom diskutuje o teológii. A vášeň a túžbu ucítila chvieť sa v sopke. V nedbalosti objavila závisť a logicky vyvodila, kde sa nachádza víťazstvo. Sebectvo ani nemusela hľadať. Samo vyrazilo z úkrytu, pretože sa ukázalo, že to bolo osie hniezdo. Po dlhej chôdzi dostala smäd. Keď sa priblížila k jazeru, našla krásu. S pochybnosťou to bolo ešte ľahšie. Sedela vedľa plota. Nestačila sa rozhodnúť, na ktorej strane sa ukryje. A tak postupne našla všetky: talent medzi čerstvou trávou, úzkosť v temnej jaskyni, lož za dúhou, a dokonca aj zabudnutie, ktoré zabudlo, že sa hrá na schovávačku. No lásku nemohla nikde nájsť. Pochabosť obišla každý strom, nahliadla do všetkých potokov, preskúmala vrcholky hôr, a keď sa už skoro vzdala, zahliadla ružový sad… Vzala vidly a prečesávala stonky, až začula bolestný výkrik. Tŕne sa zabodli láske do očí. Pochabosť nevedela, ako sa ospravedlniť. Plakala, prosila, modlikala a nakoniec sa ponúkla, že jej bude robiť sprievodcu. A tak od tej doby, čo sa prvýkrát hrala na zemi hra na schovávačku,
    je láska slepá a zakaždým ju sprevádza pochabosť.

8. majolenka

majolenka Baron fóra

9. majolenka

majolenka Baron fóra

od 30.4. - do 7.5.2014

Po prvom neúspechu sa továrnik Borsty vrátil do Farmerami.
    Zvieratka už zabudli na jeho falošnú povahu a nekalé úmysly a opäť naleteli.

tentokrát hľadá pracovníkov pre svoju továreň na energetické nápoje a na falošné sľuby nalákal veľa mladých neskúsených zvierat, ktoré nehľadiac na varovanie múdrej Orly, vydali sa na cestu a nastúpili do práce.
    A teraz potrebujú pomoc
    .

Pestujeme až dve akciové rastliny:
    sedmokrásku [​IMG]36.000 ks

titánový koreň [​IMG]14.000ks

pri zbere vyskakuje batôžtek na cesty [​IMG]900 ks
    ďalej: 180 x sliepka, 75 x králik, 75 x koza, 34 x pštros
    a pri časovke dodať (dochovať): 90 x sliepka, 30 x králik, 30 x koza

Takže, keď som si prečítala, koľko toho treba dopestovať, skoro ma hodilo o zem ešte šťastie, že som sedela.
    A už viem,že toto bude moja prvá akcia, ktorú určite nebudem robiť, /možno prvé 3 úlohy pre SH, SK - ostatné nezaujímavé /. Nemám chuť prerábať rúbanisko a meniť chlievy, aby som mohla splniť časovú úlohu. veď máme predĺžený víkend, vonku je krásne, tak ho využijem oveľa lepšie, ako sadením neuveriteľného množstva akcioviek a prerábaním políčok. Myslím si, že RT už nemá oči a keď to pôjde takto ďalej, tak veľa hráčov odradí a znechutí. Nevidím tu žiaden nový nápad ani v úlohách ani v odmenách.

Myslím, že ani odmeny nestoja za tu námahu

800 x váš level BS, 30 x SK, 80 x SH, 30 x Renátkine turbohnojivo,
    2x MJZ, 4 x mangovo-pomarančový ovocný kokteil,
    2 x pomocníci kupón (3 hod.),
    nálepka,

3 dekorácie, rada zázračných výhonkov

Ja si budem pestovať dlhodobky, ktoré potrebujem na splnenie úlohy v hale.
    Možno akciovky využijem pri tvorbe súťažnej fotky.
    Prajem tým, ktorí sa na to dali, nech sa im akcia vydarí a ostatným krásny prvý májový víkend.

10. majolenka

majolenka Baron fóra

Špeciálny expres opäť dorazil do Farmerami / zdrží sa tu celých päť dní /a ja som si nenechala ujsť túto akciu, nakoľko v lište odpočívalo veľa nevyužitých stromčekov a mne ešte chýbal Renátkin mamutí strom.
    Oplatilo sa to, vláčik som poslala celkom 9 krát a získala som zaujímavé stromčeky:

2 x Renatkín mamutí strom xl
    1 x Renátkin mamutí strom
    1 x Super mamutí strom
    1 x Turbo mamutí strom xl

a ďalšie obyčajné stromčeky:
    jarabina xxl, moruša xl, datľová palma xl a báza.

11. majolenka

majolenka Baron fóra

Aj keď nemám rada tieto akcie, veď v nich mam málo kedy šťastie, tentokrát som si kúpila po 4 sadeničky na farmu aj Bahamaramu a s napätím som očakávala, čo z toho bude.

FARMA
    vajíčkový xxl / už ich mám celkom 5 ks /
    potešil drôtený strom,
    marhuľa / pribudla k ďalším 6 /
    moruša xl

BAHA

2 x granátovník
    1 x para orech
    1 x Papagájový strom
    / ten ma potešil najviac /

Môžem povedať, že po dlhom čase som s touto akciou spokojná.

12. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

Naša mini súťaž pokračuje. Tentokrát tému vyberala Astrid, ako víťazka predchádzajúceho kola. A je to téma: [​IMG]

Spravila som malý prehľad osláv v máji.
    Samozrejme nesmie chýbať "Máj mesiac lásky".
    Tí starší si isto pamätajú "okázalé" oslavy 1. mája.

Nezabúdam ani na "Deň matiek"
    .No a k máju patria aj rôzne majálesy, opekačky, výlety do prírody.

animácia súťažných fotiek spravila MiselCasa lnaozaj vydarená

Víťazom srdečne blahoželám
    Pachmina
    máťochov
    petusicek

13. majolenka

majolenka Baron fóra

Prišla k nám predĺžená desivka a to od 15. do 18. mája a s ňou aj

nové rastliny

Drakulova orchidea

Démonické kvety[​IMG]

strašidelné dekoračné predmety

Príšerný traktor

Ghulonaise

úloha do haly

Čisté čáry - máry

Počas tejto desivej noci som si hlavne napestovala nové rastlinky, splnila pár úloh v hale.
    No nové predmety som si v obchode nestihla vymeniť, ale času bude dosť a táto desivka určite nebude posledná.

14. majolenka

majolenka Baron fóra

Od 17. do 19. mája je tu zase možnosť kúpiť si tajomný chlievik.
    Túto akciu využívam len tak sporadicky. Raz sa čas si niečo kúpim. Veď som to tu už niekoľkokrát spomínala, že na takéto akcie nemám šťastie. A toho som sa mala držať aj tentokrát, nič nekúpiť a ušetriť floreny.

No nalákal ma ježko [​IMG]

a aj predstava, že sa mi snáď podarí získať losie pódium, [​IMG]
    ktoré je v ponuke naposledy / ako som len bola naivná a realita ma hneď vrátila na pevnú zem /.
    Kúpila som si tri /aj napriek mojej túžbe po ježkovi, či losovi, až taká naivná som nebola / a spravila som dobre:

prvý pokus - Stajňa pre kone oranžová / šla do lišty k ďalším dvom /
    druhý pokus - Škrečok - / už ich bude poriadna rodinka /
    tretí pokus - Striháreň oviec
    / tak ta tiež odpočíva v lište /

15. majolenka

majolenka Baron fóra

A je tu ďalší dvojnásobný postup / 156 a 157 level /a s ním aj nový veľmi zaujímavý a pre mňa prekvapivý titul

Dlho som premýšľala, čo asi tento titul znamená a jediné na čo som prišla, že budem musieť sedieť na strome, prezlečená sa nejaké exotické strašidlo a odháňať dotieravé vtáky od ovocia. Len by ma tak trochu zaujímalo, kde RT chodí na tieto nápady.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

lacrima tohle ocenil(a).
  16. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

Zase tu máme niečo nové. Šľachtenie po novom a to šľachtenie vajec.
    Pri zbere chlievov a výrobní nám vyskakujú
    kukučie vajíčka, čím dlhší čas liahnutia, tým viac vajíčok

ktoré sa šľachtia v domčekoch s použitím super hnojiva.

Vyšľachtiť môžeme:

Huňatý kukučí miš-maš
    Ušatá kukučka
    Maskovaná kukučka
    Punková kukučka

Tieto "kukučky" potrebujeme na plnenie úlohy v hale

Túto akciu som odignorovala tak ako aj iní hráči. Nie som ochotná / a ani nemám toľko super krmiva / použiť neuveriteľné množstvo SK na šľachtenie a ešte ani odmeny ktoré sú v úlohe nestoja za toľko super .

lacrima tohle ocenil(a).
  17. majolenka

majolenka Baron fóra

Tému pre štvrté kolo našej súťaže vyberala Pachmina a mali sme vytvoriť obrázok farmy. Ja som si urobila obrázok, ako by mala vyzerať strašidelná farma.

Naozaj veľmi pekne farmy, ťažko sa mi vyberalo a aj keď som sa netrafila, mojimi favoritkami boli Astrid, Annacer a Julinka víťazstvo si určite zaslúžia.

lacrima tohle ocenil(a).
  18. majolenka

majolenka Baron fóra

Súťaž o najkrásnejšiu fotografiu farmy

Zdravím farmáři,

máme tady vítěze o nejkrásnější farmu 14-4 SK

• 1. místo: ID 27876377 tina_naa1
      .
    • 2. místo: ID 15217487 Papula163
      .
    • 3. místo: ID 13708209 kmaja55

Gratulujeme k vítězství [​IMG]

lacrima tohle ocenil(a).
  19. majolenka

majolenka Baron fóra

Kompenzácia "Za chýbajúci pokus na kolese šťastia a iné problémy!"..

Zdravím farmáři,
    velice nás mrzí problémy, které se ve hře projevily nejen dnes, ale i v minulém týdnu. Bohužel, při dnešních problémech hry neobdržela část hráčů volné zatočení na kole štěstí. Tento problém není možné kompenzovat individuálně a proto jsme se rozhodli v nejbližších dnech vydat bonusový kód, kterým by jsme chtěli tyto chyby kompenzovat.

Použitím tohto kódu som získala::

1 párty lístok / Katalpa xxl /

kombajn na 3 hod.

tajomná sadenička na farmu / vyrástlo mi Ginko /

tajomná sadenička na Bahamaramu / Mombinová slivka xl /

lacrima tohle ocenil(a).
  20. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG]

Škoda, ale túto akciu som skoro celú premeškala. mala som iné povinnosti, tak som darovala len pár ozdobných predmetov a dostala som stromčeky xl a xxl, za ktoré veľmi pekne ďakujem.
    Mala som v pláne darovať stajne, stromčeky aj výrobne, ktorých sa mi nahromadili v lište, Nabudúce sa to snáď podarí.

lacrima tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.