archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. annacer

annacer Veterán fóra

na hernom účte môžeme mať max. 100 ks párty lístkov. Balíčky, ktorými by sme tento počet prekročili, nebudú sa dať zakúpiť, budú označené VYPREDANÉ. Výnimkou bude nový balíček 200 ks párty lístkov, ten môžeme zakúpiť aj prípade prekročenia limitu.

K dispozici máme šesť balíčkov:
    • NOVINKA - 200x Párty lístok
      Cena v česku: 190 Kč
      Cena na slovensku: 14.99 €

Současne bude do hry zavedený další predmet z kvetinovej kolekcie - Veselá lilia

umiestniť sa dá iba na Bahamarame a Ostrove pokladov

Ja som si zakúpila tú novinku za 14,99 eura,ale som bola sklamaná dostala som mne samé nepotrebné veci.
    Dekorácie z kvetinovej kolekcie sa objavili asi iba 10-12x z 200 točení .

Z 200 točení som získala 1 ks Veselej lalie,1x načítaciu kvetinu a 1x spievajúci tulipán čo sa mi zdá veľmi málo

Naposledy upraveno: 13/9/14
    Jonsdorf, majolenka a lacrima tohle ocenili.
  2. annacer

annacer Veterán fóra

Pokračujeme ďaľšou 5 sériou komixu.
    Farmárské zvieratá budú hladať správne náhradné diela,všetci mimo Bambulky ona chystá párty ktorá sa bude
    konať od 10.septembra plných 6.dní.
    Bambulka je smutná, stále len plače! Povzbudíme ju. Vysadíme obrovské rebarbory a balónkové kvety a pri zbere zbierame komiksové knihy. U Bambulky a získáme cupcake spoločne z denním bonusom.

Balónkové květy
    Základní čas: 4:00
    Základní zisk: 32 BZ
    Od levelu: 2

Obrovská rebarbora
    Základní čas: 8:00
    Základní zisk: 48 BZ

Obrovská rebarbora
    Základní čas: 8:00
    Základní zisk: 48 BZ

bude treba na dodanie do úkolu

Krém
    Zkrátí čas dozrievania cupcake o 25 %.

Čas dozrievania cupcake je 16 hodin (100 %). Velikost 1x1.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    1. fáza (0 - 33 %) = S cupcake, protihodnota 25
    2. fáza (33 - 66 %) = M cupcake, protihodnota 50
    3. fáza (66 - 99 %) = L cupcake, protihodnota 75
    4. fáza (100 %) = XL cupcake, protihodnota 100

Čo je potreba:
    17500x balónkový kvet, 7000x obrovská rebarbora, 950x komiksová kniha, cupcake v protihodnote 17500 nebo min. 30 % této hodnoty, 1000x mrkva, 1000x uhorka, 1000x paradajky, 20x prasatá, 25x králíky

Čo môžeme získat:
    1250x váš level BZ, 45x superhnojivo, 40x Zuzino superhnojivo, 1-3x mrkvovo-jablková zmes, 1-3x tajnostkárský správca, 1-5x Pomocníci - kupón na 3 hod., 2x nálepka, 3x dekoracie, rada na magickom stonku

Naposledy upraveno: 13/9/14
    majolenka a lacrima tohle ocenili.
  3. majolenka

majolenka Baron fóra

Dodávame

Plody:
    175 jablko, 135 gaštan
    85 ďatla, 85 oliva
    150 orech, 60 mandľa
    100 slivka, 55 javor

Zvery:
    45 sliepka, 85 králik, 85 koza
    120 kačka, 120 moriak

Plodiny a kvety:
    2000 zemiaky, 2250 uhorka, 1600 rajčiny
    2000 jahoda, 2275 fenikel
    1500 lieskový orech, 2700 orchidea

a ešte 12 vajcia
    1800 M6 - coins
    11 Haflingský kôň,
    4 shetlandský poník

nálepka

kulinárska porota - upgrade

putujúca ovca

4. majolenka

majolenka Baron fóra

Zase je tu čas šľachtenia a malých zázrakov prírody, náhody a šťastia. Tak hor sa do šľachtenia a dajme sa prekvapiť.
    Aj keď na mňa si šťastie sadne zriedkavo, pustila som sa do šľachtenia.
    No tentokrát tobolo teké chaotické "z každého rožku trošku". Akosi mi nedochádzal čas, chcela som toho veľa stihnúť, tak som striedala podľa toho, čo som potrebovala na plnenie úloh v hale.

[​IMG][​IMG]

Boli to hlavne kozy, prasiatka, kravy a netopiere / nebolo toho síce veľa - hýbala SK /, ale dostala som sa na 7 úlohu v ich šľachtení.Teraz to už pôjde len pomalšie a pomalšie, no verím, že sa mi podarí konečne skončiť šľachtiteľké úlohy. Priznávam, šľachtenie mi akosi nesedí.

5. majolenka

majolenka Baron fóra

6. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

Od 21. do 22. mája nastal na farme šťastný deň chlievov. A takéto akcie sú pre mňa. Netreba pri nich šťastie, stačí mať dostatok krmiva a všetko ide samo.
    Tak som si po dlhšom čase zase otvorila lištu a prevetrala niektoré už pomaly zaprášené chlieviky a všade kde sa dalo / okrem stromov, tie som nechala / prišli stajne.

[​IMG][​IMG][​IMG]

7. majolenka

majolenka Baron fóra

Od RT sme dostali malý darček, vraj za problémy s posledným bonusovým kódom.
    A tak pri prvom prihlásení do hry v čase od 22.5. do 29.5. získame nasledovné:

1x Kupón Pomocníci 3h
    3x Obchodná licencia
    3x Darčekový poukaz
    3x Výmenný prostriedok
    Konečne sa dočkáme dlho očakávanej akcie obchodovať a darovať?

Tieto darčeky sa dajú získať len raz - pri prvom prihlásení v uvedených dňoch.

8. majolenka

majolenka Baron fóra

Na farmách vo Farmerame nastala jahodová sezóna.
    Do širokého okolia sa šíri sladká vôňa lesných jahôd a z políčok vyskakuje
    ovocný sirup.
    Je tu nová akcia ktorá prebieha vo farmárskej hale.
    Čakajú nás 3 misie, pri ktorých potrebujeme dodať:

[​IMG][​IMG]

K splneniu spomínaných úloh potrebujeme nazbierať:

lesné jahody- 17 .000

ovocný sirup- 825

[​IMG][​IMG][​IMG]

nálepka

zlodej jahôd I. a II.

9. majolenka

majolenka Baron fóra

Ďalšia zaujímavá téma. Nemohla som sa preto nezúčastniť. Tak som zatvorila oči a moja fantázia začala vytvárať obraz víkendovej chalupy, akú by som chcela mať / škoda, že to nebola skutočnosť /. Chcela by som tam mať vinicu,
    malu záhradku a ovocné stromy, samozrejme, že blízko nesmie chýbať les a veľa miesta na leňošenie .
    Tak toto je moja vysnívaná chalúpka.

a toto spravila Ezzra

Víťazom srdečne gratulujem

a ešte som spravila na pamiatku svojim milým susedkám

10. majolenka

majolenka Baron fóra

Neviem, či sa to niekedy stalo, aby som sa desivej noci nezúčastnila. Ale tentokrát som desivú noc vynechala. Venovala som sa dcére a prebiehajúcej akcii. Verím, že si to pri tej ďalšej vynahradím.

11. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG]

[​IMG][​IMG]

Už som si myslela, že sa tejto akcie nedočkám. Konečne po straaaašne dlhom čase je tu zas. Od 29. mája do 3. júna nás čaká akcia

"Obchodovať a darovať"

Len neviem, čo by som si mohla želať, nie som veľmi náročná, veľmi si vážim všetko, čo som získala vlastnou zásluhou, ale na druhej strane ma vždy veľmi poteší aj maličkosť, ktorú dostanem, len tak z priateľstva, či sympatie.
    Nič mi nechýba až na obydlie pre medveďa príbytok pre mačky a stajňa pre líšky pri tajomných stajniach prosto nemám šťastie /.
    Zo stromčekov by sa zišiel vianočný stromček, marhuľa /broskyňa/, florenový strom, slaný strom a kúzelný strom.
    Potom mi chýba niekoľko dekorácií, ale pre mňa sú najdôležitejšie dekorácia zo
    - Španielskej akcie - Pichnutie kópiou
    - Futbal vo Farmerame - Streľba penált
    a to hlavne preto, že si nemôžem aktivovať príslušné rady obláčikov.
    Strašne veľa dekorácii mám v lište, na okrasnej lúke je málo miesta, tak tam mám tie s najvyšším počtom BS a všetky, ktoré dávajú grajciare.

K tejto akcii sa veľmi dobre hodí aj tento obrázok. Podľa mňa je to číro-čistá pravda.

Mojej milej susedke annacer za darčeky pri akcii darovať / konečne sa môžem pustiť do plnenia úlohy v hale - Magické putovanie / chýbali mi vianočné stromčeky a teraz mám 4 od Anni /a ja za ostatné, ktoré mi vždy posiela.

a ešte jedno poďakovanie pre milú susedku SlnieckO, vďaka ktorej už nebudem kupovať krmivo pre škrečka.

12. majolenka

majolenka Baron fóra

Po neviem akej dlhej dobe sa mi konečne - dnes večer, podarilo vytočiť hlavnú výhru [​IMG] , ale je mi na nič, nakoľko už je neskoro a zajtra mám 12 -tku. Z čoho vyplýva, že si ju veľmi neužijem [​IMG] , ale aj tak koliesko ďakujem.

13. majolenka

majolenka Baron fóra

14. majolenka

majolenka Baron fóra

15. majolenka

majolenka Baron fóra

Z celého srdíčka vám všem moc děkuji za vaše krásné dárky,
    ze kterých mám velikou radost.

Jste úžasný osůbky.

16. majolenka

majolenka Baron fóra

Čokoláda je potravina, ktorá sa vyrába z plodov kakaovníka a patrí medzi najpopulárnejšie sladkosti na svete.
    Slovo čokoláda má pôvod v jazyku Nahuatlov, pôvodných obyvateľov stredného Mexika,kde sa kakaovník pestoval už pred tromi tisícročiami.

,Aztécky boh Quetzalocoatl (operený had) zostúpil z nebies a priniesol na zem kakaovník, ktorý ukradol v raji, “ to hovorí stará indiánska legenda. Aztékovia verili, že kakaovník je vzácny strom, ktorý je symbolom života a plodnosti. Základom čokolády je kakao, ktoré sa získava z bôbov tropického stromu kakaovníka (v gréčtine Theobroma Cacao - božský pokrm). Veľké kakaové plantáže sa nachádzajú v okolí rovníka v západnej Afrike, ale najkvalitnejšie kakaové bôby rastú na stromoch v strednej a južnej Amerike.

Kakao je unikátna potravina, ktorá dokáže pozitívne vplývať na krvný tlak, a preto sa odporúča na prevenciu, ako aj liečbu hypertenzie.
    Americkí vedci zistili, že ľudia, ktorí si pochutnávajú na kakaových sladkostiach, žijú v priemere o rok dlhšie ako tí, ktorí tak nečinia. Chuť a vôňa celosvetovo obľúbenej tmavej lahôdky má priaznivé účinky aj na psychiku.

[​IMG][​IMG][​IMG]

Ako aj pri konzumácii ostatných, energeticky bohatých potravín platí, že nadmerné požívanie čokolády vedie k nežiaducej nadváhe, či dokonca obezite. Zároveň treba spomenúť i fakt, že zdraviu prospešné účinky má len čokoláda, v ktorej zložení nechýba kakaové maslo. A práve táto ingrediencia chýba v menej kvalitnej čokoláde.

17. majolenka

majolenka Baron fóra

pokračovanie

Samozrejme, že ani Farmerama nesmie chýbať pri výrobe tejto veľmi obľúbenej pochúťky.
    A tak farmári majú možnosť navštíviť Williho továreň na čokoládu a zúčastniť sa na jej výrobe. A čo máme vlastne robiť? je to "jednoduché". Stačí mu dodať kakaové boby.

Najprv splnením úloh v hale získame sudy, vyložiť ich na farmu, počkať až dozrejú / dosiahnú 4 stupeň /. Dá sa to urýchliť pomocou fruktózy / ktorá vyskakuje pri zbere /. No a potom už len odovzdať sudy a zbierať odmeny.

Pestujeme:

lízanka[​IMG]s hodnotou 5 a rastom 4 hodiny
    potrebujeme 22.400

a lízanka komfort[​IMG]s hodnotou 8 a rastom 8 hodín
    potrebujeme 14.000

Pestovať sa dá len jedná plodina. Je možná počas akcie jedná zmena v pestovaní zadarmo. Každá ďalšia už je za 5 florenov.

Ako som už písala pri zbere bude vyskakovať

fruktóza

/ skráti čas u sudov o 25 % /

Čas zrenia sudov je 16 hodín. Potrebujeme ich celkom 650 ks, čo je hodnota 65 000 kakaových bôbov.

Dodávame ešte:

18. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

grajciare 150 x level
    BS 500 x level
    9 x hviezdička12 hodín pomocníci / nie kupón /
    3 x opica Saimiri
    1x cukrový strom,
    80 x SH
    20 x ZSH
    20 x parfém

Dekorácie:
    Čokoládová fontána
    Čoko - škvrny
    Čoko - trampolína

Škoda, že tato akcia je v dobe, keď mám dlhý pracovný týždeň, takže už v predstihu viem, že je celú neukončím.
    Budem sa snažiť splniť aspoň niečo, no k obláčikom sa asi nedopracujem.
    Ako som predpokladala, posledná debnička ostala nenaplnená.
    Akcia má veľmi nenadchla, potešil jedine cukrový stromček. Doba zrenia sudov bola podľa mňa príliš dlhá a fruktózy bolo veľmi málo. Proste nuda.

[​IMG][​IMG][​IMG]

19. majolenka

majolenka Baron fóra

od annacer

20. majolenka

majolenka Baron fóra

"Voľné téma", tak to bola ďalšia TOP3SK. Nemienila som sa tejto súťaže zúčastni a to hlavne kvôli návšteve dcéry. Spravila som si len tak pre seba, do albumu obrázok s názvom"Na jahodách v strašidelnom lese", ako pamiatku na akciové lesné jahody. No keďže sa do súťaže prihlásilo málo farmárov, tak som sa prihlásila aj ja a to s tým vedomím, že to nie je "nič moc".

a myslím, že aj kvôli nízkej účasti so na moje prekvapenie obsadila 4. miesto.

najviac sa páčili diela Playera, jesjones a pepekovej

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.