archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. majolenka

majolenka Baron fóra

2. majolenka

majolenka Baron fóra

3. majolenka

majolenka Baron fóra

Ahojte.

Pripájam sa k vinšovníkom a prajem vám všetkým veselé veľkonočné sviatky!

4. majolenka

majolenka Baron fóra

od kiki

Bola to láska na prvý pohlaď

ako som ju zbadal mal som veľmi dobrý vyhlaď

pošibal som ju mojim prútikom

a ona ma obdarovala slaným syrčekom

Padli sme si do očí

a už nikto nemlčí !

Veľká noc sa už blíži !

5. majolenka

majolenka Baron fóra

Pohodové svátky velikonoční přeje lacrima1

6. majolenka

majolenka Baron fóra

Od konce Mayského kalendáře, nahlížím netrpělivě do diáře....
    Za okny doslova blázinec, sněží, už tři měsíce furt jenom prosinec ...
    Velká noc se ke slovu hlásí, tak snad se nám blýská na lepší časy.
    Ať nevypukne přírodní panika a zítra nepotkáme obřího králíka :))

Krásné a veselé Velikonoce všem farmářům přeje nenormálka :)

7. majolenka

majolenka Baron fóra

piraňa

8. majolenka

majolenka Baron fóra

9. majolenka

majolenka Baron fóra

10. majolenka

majolenka Baron fóra

prezentácia od fialky

Akosi som pre pracovné povinnosti aj akciu na farme pozabudla na moju obľúbenú TOP3SK a keď som sa konečne prebrala, už bolo neskoro. Je mi to veľmi ľúto. Snažím sa pripraviť farmu na každú súťaž. Nuž čo už, len gratulovať víťazom:

a pre annacer, len tak pre potešenie a na pamiatku

11. majolenka

majolenka Baron fóra

Víťazom o naj denník za mesiac marec 2013 je kikussha. Srdečne gratulujem a prajem ešte veľa krásnych obrázkov a úspechov zapísaných do denníka.

12. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG][​IMG]

Poznámka: Už prešlo niekoľko dni, potom týždňov, dokonca aj mesiacov od môjho prihlásenia a zatiaľ žiadna správa. Asi sa ešte dlho načakám, ale verí, že som vhodný kandidát. Tak stále čakám . Veď je to len niekoľko dní, mnohí čakali týždne, tak počkám aj ja a snáď sa aj mne ujde dáky začiatočník.

13. majolenka

majolenka Baron fóra

Aj keď sa to nezdá, jar sa ujíma vlády nad svetom. A to je ten správny čas pre všakovakých umelcov. Prebúdzajúci sa život je veľmi vhodným námetom pre ich umelecké diela. A ako som sa dozvedela, na farmu ma prídu navštíviť hneď niekoľkí Randy Farmhol, M.C. Schafer a Leonardo Katzvinci. Veľmi sa na ich návštevu teším, prinesú so sebou aj trocha kultúry.

Rozhodli sa tu vytvoriť nové diela. A pri tom potrebujú moju pomoc. Chýbajú im štetce[​IMG],
    ktoré vyskakujú počas zberu úrody z polí . K maľovaniu samozrejme potrebujú to najdôležitejšie - farbu. A aby som im pomohla, pustím sa do pestovania farebného moridla[​IMG], alebo moridla komfort[​IMG].

Toto veľmi pomôže známym umelcom, aby mohli dokončiť svoje cenné umelecké diela. Tak sa púšťam do prác a svojou pomocou aj ja prispejem k vytvoreniu svetovo preslávených diel. K tomu budem však potrebovať celkom:

štetce 600 ks
    moridlo v protihodnote 130 000
    vlašský orech 60
    slivky 20
    hrušky 10
    jahody 800
    paradajky 300
    farebná paleta 5
    sliepky 40
    kozy 25
    kačky 15

14. majolenka

majolenka Baron fóra

BS - 113 200
    grajciare - 61 160
    super krmivo - 19
    super hnojivo - 14
    Renátkine super hnojivo - 18
    Renátkine ultra hnojivo - 14
    rada obláčikov
    kupón pomocníci - 12 hod.
    falošný králik - 3
    Nálepka

a samozrejme okrasné predmety pre obláčiky

M.C. Kreslič

Leonardo Kočvinci

Randy Farmhol

Čierna mačka

Akciu som ukončila 8. apríla 2013 ale s tým, že sa mi nepodarilo splniť poslednú 6 časť úlohy a to 2 a 3 cieľ. Chýbalo mi pomerne veľa moridla a už nemalo význam ho pestovať, tak som to radšej ukončila a potom 3 diamantový cieľ v prvej úloha. Tu mi zase chýbali štetce a to pomerne veľa.No aj tak som spokojná, chcelo som hlavne radu obláčikov, nálepku a super krmivo a to mám.

15. majolenka

majolenka Baron fóra

Dlho som váhala, či sa zapojiť do tohto projektu. Ale nakoniec som si povedala, že spravím tri pokusy a podľa výsledkov sa rozhodnem, či v tom budem pokračovať.

Ako prvú plodinu som si vybrala kuriatka, potrebujem ich do výrobní, tak ak by sa podaril bonus skrátenia času rastu, to by bolo super.

V prvom skleníku som mi po vyprázdnení našla tento bonus

a ja naivná som si toto zušľachtenie neponechala, mysliac, že potom v druhom skleníku bude niečo extra a bolo tam toto.

Takže prvý pokus nič moc a aký bude druhý?

Ako druhú plodinu som si vybrala huby, aj tieto dosť často potrebujem.

V prvom skleníku

Tu som v prvom skleníku nezískala nič, tak som s napätím čakala, čo bude v tom druhom.

Asi ani v tejto činnosti mi ruže nepokvitnú. O tom som už skoro presvedčená.

A ako sa mi darilo pri poslednej plodine? Boli to čučoriedky

Teraz som skúsila až 3, možno budem mať viac šťastia. A v prvom bolo ako vždy to obligátne nič

Čo je to 250 čučoriedok oproti 900, ktoré som do skleníkov dala.
    No a čo priniesol druhý?
    11,25 % viac BS pri zbere úrody. Tak som už ďalej nepokračovala a vzala som si tento bonus.
    A už viem, že nateraz je zo šľachtením koniec. . Dávam si prestávku. Časom sa uvidí, ale toto šľachtenie ma príliš nenadchl
    o.

16. majolenka

majolenka Baron fóra

Tak a už je tu zase Renzo jarmok, čaká nás pár dni búchania, trepania a hľadania. Tak ako po minulé jarmoky aj tentokrát sa budem musieť spoľahnúť na schopnosti svojej dcéry, ktorá sa mňa mláti krtkov po hlave.
    Veľa si od toho nesľubujem, určite to nebude 750 žetónov, ktoré potrebujem na dúhové slepačie vajce. Tak si ich nechám na ďalší jarmok.

17. majolenka

majolenka Baron fóra

od fialky prezentácia

Ani sme sa nenazdali a dva týždne uleteli ako voda a ja by som pomaly nestihla spraviť si foto farmy na novú tému. Bolo to len o vlások a preto to nie je presne to čo som chcela, ale termín som dodržala a to je hlavné.

Naozaj sa farmy rozžiarili a niektoré obrázky ma očarili. Jednoznačným favoritom bola pre mňa farma od annacer. Zaujala ma hneď na prvý pohľad a ja som vedela, že toto je pre mňa ta naj....
    Škoda, že tento názor nezdieľali viacerí a tak sa Anni umiestnila až na 4. mieste, no pre mňa bude vždy jednička.
    Tak som jej spravila malý obrázok na pamiatku.

a poslala lietadielko

Aj napriek tomu, že mi môj typ tentokrát veľmi nevyšiel, víťazom s celého srdca blahoželám.

Ani Anni na mňa nezabudla a aj keď som sa so svojou farmou nepresadila spravila mi krásny obrázok. "Ďakujem ANNI

18. majolenka

majolenka Baron fóra

19. majolenka

majolenka Baron fóra

V dňoch od 13.4. do 15. 4. 2013 sme mali možnosť zakúpi si tajomné sadenice.
    Po svojich nie práve najlepších skúsenostiach pri tajomných akciách som si nakoniec kúpila len tak zo zvedavosti jednu sadeničku.
    Bola som zvedavá a nebolo to nakoniec až tak zlé. Vyrástla mi krásna baza.

20. majolenka

majolenka Baron fóra

Super akcie, konečne som po dlhšom čase zase vyvetrala všetky stromy uložené v lište. Použila som všetky možné prísady, marmelády, pečivá a samozrejme pomáhal aj domáci dráčik.
    BS nabehovali jedna radosť a pomohli mi k postupu do vyššieho levelu na farme

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.