archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mousicka

mousicka Guest

10.12. bol vyhlásený ďalší víťaz súťaže o NAJkrajší denník mesiaca a za mesiac november sa stala víťazkou naša MishelCasal - kiki - Mišička

................
    Kmajka , Miška - mousicka , Julinka, danda.vnovis a Astridka

Dakujem za gratulácie , obrázky mám uložené na pamiatku .

pajaable a lacrima tohle ocenili.
  2. mousicka

mousicka Guest

...................

Keď vzduchom zakrúži pár vločiek snehu,
    nastavte tvár - ten dotyk má nehu.
    Vyčarí úsmev a ustúpi zlosť,
    tak prajem všetkým ľuďom,
    nech vločiek je dosť.
    Vianoce biele a čisté jak sneh,
    v živote radosť, lásku a smiech.
    Splnené želania a šťastie maj,
    veľa priateľov a všetko naj....
    Čarovné Vianoce plné splnených prianí
    vám všetkým praje Maja,

.................

.................

lacrima tohle ocenil(a).
  3. mousicka

mousicka Guest

Sadili sme mašlovú ružu[​IMG]19 000 kusov a z polí nám vypadával baliaci papier[​IMG]ktorého bolo treba 900 kusov.

Čo sme potrebovali do úloh:

19000x mašľová ruža, 900x darčekový papier, 40x jablká, 40x slivka, 40x pomaranč, 20x kačka

Čo sme mohli získať:
    20x superhnojivo, 2x mrkvovo-jablková zmes, 6x vianočné cukrovinky, 3x vianočka, 4x medovníky, 5x vaječný likér, 350x váš level BS, 2x pomocník - kupón na 12 hod., 15x hviezdička, nálepka, 3 dekorácia, rada zázračných výhonkov

................

...............

Akcička ako vždy splnená v predstihu a dokonca aj pred Vianocami [​IMG]

lacrima tohle ocenil(a).
  4. mousicka

mousicka Guest

Počas silvestrovskej akcie sme sadili štvorlístky[​IMG]16000 ks a z polí nám vypadávali[​IMG]ktorých bolo treba 625 ks.
    Na splnenie komplet celej akcie sme potrebovali dodať:
    16000x štvorlístok, 625x podkova, 500x slnečnica, 600x zeler, 900x sója, 25x jablko, 42x vlašský orech, 38x slivka, 45x hruška, 20x moriak, 25x prasa, 55x krava, 18x angorská vlna, 10x farebná paleta

a potom sme získali:

158200 BS, 63620 GR, 50x váš Bahamarama level BBS, 24 superhnojivo, 24x Renátkine špeciálne hnojivo, 30x superkrmivo, 2x pomocník - kupón na 1 hod., 3x pomocník - kupón na 3 hod., 2x tekvicová marmeláda, 1x mrkvovo-jablková zmes, 3x dekorácia, nálepka

DEKORAČNÉ ODMENY

.................

Akciu som úspešne ukončila 30.12.večer.
    Takže veliké ďakujem patrí nielen mojim susedom a priatelom za podkovy ale hlavne Dominike

lacrima tohle ocenil(a).
  5. mousicka

mousicka Guest

..............

Milí farmáři a farmářky do Nového roku 2014 přeji
    hlavně zdraví,štěstí a prima hru.

...............

Tak ako dnes starý rok padá,
    nech do Tvojho srdiečka štastie sadá.
    Zabudni na bolesť a starosti
    a preži ďaľší rok v láske a radosti.

................

...............

Nechaj za sebou starý rok
    a vykroč s odhodlaním
    do toho nového
    a preži ho tak,
    aby ďalšia kapitola Tvojej knihy života
    bola krásna a vzrušujúca
    plná lásky blízkych ľudí a priateľov.

Všetkým, ktorých rada mám, novoročné prianie posielam. Nech ste zdraví, stále šťastní, nech je váš nový rok krásny. Pokoj v duši, lásky veľa s úprimného srdca želá Maja.

...............

................

A s týmto príspevkom som sa rozlúčila so starým denníčkom....
    Milí moji denničkári!!!
    A je to tu, éra denníčkov končí na tomto fóre a ja sním na tomto starom tiež. Bolo mi cťou tu s vami spolupracovať a tvoriť, vela som sa od vás naučila a som vám všetkým za to vďačná. Ako som už nedávno spomenula, mrzí ma to, ale čo už, my s tým už nič nenarobíme. Ostanú nám len spomienky na tieto krásne chvíle (teda mne určite) lebo som sa s vami cítila skvele a spoznala som medzi vami úžasných ludí a aj priatelov.

lacrima tohle ocenil(a).
  6. mousicka

mousicka Guest

SNEHOVÁ KALAMITA

Tentoraz sme sadili dve rastliny, ľadový kvet[​IMG]16000ks a čarovný orech[​IMG]3000 ks. Z polí nám vypadávali snehové vločky[​IMG]ktorých bolo treba nazbierať až 950 kusov.

Na splnenie všetkých úloh sme potrebovali:
    15000x ľadový kvet, 3000x čarovný orech, 950x snehová vločka, 500x brusnica, 18x vlašský orech, 30x jablko, 32x moruša, 50x hruška, 38x čerešňa, 12x králik, 18x koza, 26x kačka, 18x prasa, 32x ovca, 38x krava, 25x vajce, 8x kozie mlieko
    a za to sme dostali:
    175000 BS, 69300 GR, nálepka, 2x stajňa pre medvedíka čistotného, 1x stajňa pre medvedíka čistotného: Žlutá, 1x stajňa pre medvedíka čistotného: Oranžová, 1x maskovací obchod, 7x hviezda

................

[​IMG][​IMG][​IMG]

................

Toto bola akcia náročnejšia, nakolko strašne vela vločiek bolo treba nazbierať a za ovela kratší čas ako sme zvykntí. Ani sa nečudujem, odmeny tentoraz stáli za to, a dosť hráčov tvrdilo, že im to málo padá....ja to nemôžem povedať, mne to padalo normálne, len som mala opačný problém a akciu som pokazila hneď na začiatku, keď som si pomýlila počet akciových plodín a pestovala som kopec tej, ktorej stačilo málo. Takže do nedele som pestovala len akciovky, čo som mohla mať už v sobotu a tým pádom som dlhodobky zasadila až v nedelu ráno a vôbec som netušila, či z 3 zberov mi popadá dostatok. Ale ako vždy veliké poďakovanie patrí mojim susedom a farmárskym priatelom, ktorí pomáhali ako sa dalo a v deň skončenia akcie mi z ranného zberu popadali aj posledné vločky a dokonca ostalo aj dosť navyše, takže akcia úspešne ukončená skoro na poslednú chvílu. Ale páčila sa mi, nakolko konečne nejaké vzrúšo bolo na farmičke a do posledného dňa som nevedela či to stihnem alebo nie

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

lacrima tohle ocenil(a).
  7. mousicka

mousicka Guest

OBCHODOVAŤ A DAROVAŤ - TEST

TEST: Obchodovať a darovať (14.1. - 16.1.)

Konečne sme sa dočkali tejto NAJNAJNAJ akcičky, aj keď len testovacej. Naposledy bola myslím na prelome máj-jún, boli vynovené veci a samozrejme nefungovali, a odvtedy ani počuť nebolo čo bude ako bude a či vôbec bude. Asi sa niekto zobudil a ponúkli nám možnosť tejto akcie ale iba formou testu zatial-posielali sa len obyčajné veci kupované za grajciare, vhodné akurát pre nováčikov. Ale tak keď sa malo testovať a vraj ak bude všetko šlapať ako má, bude ostrá verzia - no a netestujte [​IMG]
    Tak som sa pokúšala získať nejaké okrasné kríky a ozdobné stromy, lavičky a igloo keďže sa mi to strašne páčilo na fotečkách a nemala som z ničoho ani jedno. Nakoniec som získala z každého kríku minimálne 3 kusy (okrem tých stromčekov okrasných), dokonca aj 5x igloo, nejakých 6 lavičiek, a pár smrekov a jedličiek ktoré som tiež nemala [​IMG]
    Už sa teším, kedy skúsim z toho niečo spraviť [​IMG]
    Ako sme sa dozvedeli neskôr, test dopadol dobre, takže dúfam že sa dočkáme čoskoro aj ostrej verzie O&D. Len aby to ale fungovalo, lebo bude to väčšia záťaž....no uvidíme. [​IMG]

lacrima a annacer tohle ocenili.
  8. mousicka

mousicka Guest

Sadili sme faklľu úzkolistú[​IMG]20000 ks a z polí nám vypadávali pozvánky[​IMG] ktorých sme potrebovali 650 ks.

...................

Toto všetko sme potrebovali na splnenie všetkých úloh:

20000x fakľa úzkolistá, 650x pozvánka, 900x mrkva, 1000x seno, 600x uhorka, 1100x orchidea, 800x paradajka, 30x vlašský orech, 20x slivka, 25x hruška, 20x pomaranč, 15x králik, 40x kačka, 25x prasa, 45x ovca, 20x krava

Čo sme získali po dodaní potrebných vecí
    :
    155100 BS, 125x váš Bahamarama level BBS, 63530 GR, 3x skrinka s náradím XL, 45x superhnojivo, 20x Renátkine turbohnojivo, 25x Renátkine špeciálne hnojivo, 30x superkrmivo, pomocníci na 36 hodín, 3x pomocník - kupón na 3 hod., 1x slaný koláč, 1x mrkvovo-jablková zmes, 3 dekorácie, nálepka

..................

Dekorácie a nálepka ktoré som získala:

...................

Akciu som úspešne ukončila 24.1.2014, opäť v predstihu. Neviem čím to je, ale v poslednom čase tieto akcie nerobím vôbec kôli tomu že by ma bavili, ale skôr už len zo zvyku, nakolko tie odmeny sú dosť o ničom, aj keď je pravda že občas nás prekvapia, ale je to málokedy.

lacrima a annacer tohle ocenili.
  9. mousicka

mousicka Guest

NARODENINOVÝ KOMIX

Sadili sme hortenziu[​IMG]15000 ks, z polí nám vypadávali tentoraz 3 druhy vypadávatiek a to : balóny[​IMG]narodeninové koláče[​IMG]a tuby s farbou[​IMG]
    Tubu s farbou a hortenziu sme dodávali nielen do úloh, ale boli potrebné aj na výrobu konfiet, ktoré sme mleli v mlyne.

Čo sme všetko potrebovali:

15000x hortenzia (4000x do úloh, 11000x na výrobu konfiet), 700x balón, 700x narodeninový koláč, 850x tuba s farbou (300x do úloh, 550x na výrobu konfiet), 1000x proso, 1800x ovos, 250x jablko

Čo sme všetko získali po dodaní všetkého potrebného:

350x váš level BS, 300x váš Bahamarama level BBS, 25x superkrmivo, 50x superhnojivo, 20x Renátkine špeciálne hnojivo, 20x Renátkine turbohnojivo, 1x mrkvovo-jablková zmes, 1x pomocník - kupón na 12 hod., 7x hviezdička, 5x tajomná sadenička, nálepka, 1 dekorácia + upgrade

Po dokončení všetkých 5 úloh sa sprístupnila posledná stránka komixu, kde na nás čakalo ´´malé prekvapenie´´v podaní vymalovávanky....

To teda bolo prekvapenie.....ach jo...

lacrima, majolenka a annacer tohle ocenili.
  10. mousicka

mousicka Guest

Moja premiérová účasť v TOP3 Farmarici s názvom SNEHOVÁ VLOČKA malo na moje prekvapenie veliký úspech a ani vo sne by ma nenapadlo, že dostanem čo i len bodík.....no dobre tak dva :Da táto moja snehová vločka mi priniesla krásne 2. miestečko, od zzzwečky [​IMG]

Na prvom mieste skončila Julinka a na treťom Janamatousova a zzzw

Ale vločky boli nádherné všetky, ťažké bolo vybrať iba 3 NAJ.

A tu sú obrázky pre víťazov:

od pašmína

od Anni
    od mody79

od Julinky

odomňa

A na záver krásna básnička od Majinky [​IMG]
    Bola jedná vločka mala,
    na zem padnú sa vám bála.
    Na špinavú zem keď padne,
    kde dá šaty do čistiarne,
    a keď sa trocha oteplí
    na špinavú kvapku sa premení,
    tiež udupať ju ľudia môžu
    a výkriky jej vôbec nepomôžu.
    Ostatné jej vravia: “Nebuď taká!
    Deti si s teba spravia snehuliaka,
    na bielu čipku sa môžeš premeniť
    a jedličku ňou ozdobiť,
    na detské líce letmý bozček dať,
    či na steble trávi sa pohojdať
    a keď šťastie budeľ mať,
    vianočnou ozdobou sa môžeš stať".
    A vločka je tomu rada.
    Padá na zem, padá, padá....
    Razom prestala sa báť,
    a my bielu zimu budeme mať.......
    .......Snáď?

.............

Moje poďakovanie

lacrima a majolenka tohle ocenili.
  11. mousicka

mousicka Guest

4. - 6.1.2014

Po testovacej darovačke prišla v krátkom čase ostrá verzia a dopadla u mňa skvele. Podarilo sa mi získať slnečné hodiny vo vzducholodi za losie pódium ktoré som mala na druhej farme, láska pod vetvičkou imela, paleola, modré aj zelené ufo(modré dokonca 2 ), svadobný kočiar, maďarský dom, dve žaby pyromanky, santove uháňajúce sane, 3 srdcové stromy, nejaké farebné záhony, škrečka, 2x fontána eros, fontána, latrína, a kopec ďalších dekorácií. Zo stromčekov javor xxl, 2x mango xxl a 2x kozí strom.
    Nepodaril sa však ani jeden balón z MS, možno nabudúce [​IMG]
    Samozrejme som aj kopec stromčekov, chlievov a výrobní podarovala, tak snáď som aspoň trošičku pomohla a aj potešila [​IMG]

Týmto sa chcem ešte raz velmi pekne poďakovať Julinke, danda-vnovis, kikushha, Monča***, Kačka, Jonsdorf, ezzra, za darčeky a Máťovi a tina_naa1 ktorí mi tiež chceli pomôcť s ufom modrým ktoré som zháňala, ale už som ho medzitým zohnala. Dúfam, že som na nikoho nezabudla [​IMG]

Ste zlatíčka :*

lacrima a majolenka tohle ocenili.
  12. mousicka

mousicka Guest

Tému zadávala Julinka a mala názov V PROVENSÁLSKYCH FARBÁCH

Moja provensálska

................

Víťazmi sa stali 1. Máťo, 2. Julinka, 3. annacer

A tu je obrázok odomňa pre víťazov

lacrima tohle ocenil(a).
  13. mousicka

mousicka Guest

Chudák Mike: Práve keď pozval na rande dámu svojho srdca, slonicu Lilly, nastal problém: Hrubokožce majú panický strach pred hlodavcami. Keď myšiak nebude konať, jeho láska skončí fiaskom! Myšiak potrebuje tvoju pomoc. Zahraj sa na Amora a priprav všetko tak, aby to počas výletu loďkou poriadne medzi tými dvoma zaiskrilo. So srdiečkovými lampiónmi a sviečkami sa postaráš o ohňostroj pocitov. Kto by odolal?

Sadíme srdiečkový lampión[​IMG]a z polí nám vypadávajú sviečky[​IMG]

Čo je potrebné:
    20400x srdiečkový lampión, 700x sviečka, 20x čerešňa, 30x hruška, 10x kôň, 50x králik

Čo môžeme získať:
    300x váš level BS, 20x Renátkine špeciálne hnojivo, 2x pomocník - kupón na 12 hod., 3x svätodušná kytica, 1x mrkvovo-jablková zmes, 4x biela nevinnosť, 1x jarný veniec, 15x hviezdička, nálepka, 4 dekorácia, rada zázračných výhonkov

.................

14. mousicka

mousicka Guest

Od Anni

a odomňa

lacrima tohle ocenil(a).
  15. mousicka

mousicka Guest

Dnes, 14.2.2014 som konečne po vyše 2.mesiacoch postúpila do ďalšieho levelu a už ´´len´´ dva levely ma delia od okrúhlej 90.....hádam do konca roka to dám [​IMG]

..................

Tu končím, viac som nepokračovala. Odvtedy prebehlo niekolko akcií ktoré som ukončila, pribudli nové zvieratá na šlachtenie, získala som svoje prvé kurčatá, postúpila som v marmeládovni do 5.stupňa, v SPA a kvetinárstve do 4. V pekárni mi chýba okolo 28000 do 5, pred pár dňami postup na farme do 89levelu.
    Tu niekde budem pokračovať, asi najbližšou akciou, uvidím podla času.
    ;)

16. annacer

annacer Veterán fóra

12.09.2013, 18:59

17. annacer

annacer Veterán fóra

12.09.2013, 18:59

Šťastný deň chlievov
    11.-12.9.2013

18. annacer

annacer Veterán fóra

13.09.2013, 08:35

19. annacer

annacer Veterán fóra

16.09.2013, 14:08
    Máme tu babyboom túžobne očakávaná akcia
    šlachtila som opice, kačky a pštrosy.

[​IMG][​IMG]

20. annacer

annacer Veterán fóra

22.09.2013, 10:27
    Ostrov pokladov​

Na Bahamarame, majú od 17.9. poriadny dôvod na oslavy, pretože tajomný ostrov pokladov je konečne tu! Aby sme ju mohli navštíviť, musíme splniť niekoľko menších úloh. Najprv je potrebné ostrov odomknúť pomocou zlatých banánov v chráme. Dostaneme úlohu a hneď akonáhle ju úspešne absolvujeme, budeme môcť ostrov navštíviť a nastaviť svoje ziskové predmety. Ak budeme chcieť na ostrove uvoľniť viac miesta, musíme úspešne dokončiť ďalšie úlohy, ktoré však už nevyžadujú odomknutie v chráme.
    Len škoda, že tie banány sa ťažko získávajú mohli by sa získavať napríklad v nejakých úlohách vo farmárskej hale,

.................................................................

Návrat zákazníci na BAHAMARAMU

Od 17.9. sa nám vráti zákazník Ladislav Baranovič

na Bahamaramu a prídu z ním aj dvaja nový zákazníci.

A to:Tiger Wuzz

Ara Croft

Tri sochy Bahamarama zákazníkov nájdeme v 1. chrámovej miestnosti Starovekého opičieho chrámu a aktivujeme si ich prostredníctvom Zlatých banánov (ZB). Zákazníkov znázorňuje Socha slona

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.