archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. annacer

annacer Veterán fóra

01.09.2013, 08:38

2. mousicka

mousicka Guest

Nejaké obrázky od farmáriek a farmárov len tak pre radosť a k postupom na Baha :)

pajaable a lacrima tohle ocenili.
  3. mousicka

mousicka Guest

20.8.2013 som postúpila na farme do 86 levelu :)

Lietadielká k postupu

A ďakujem aj za správičky:

Julinke, mojej farmárskej manželke Ria30, ezzrinke, tina_naa1, jesjones, mimulinko, strigad a farmárka29

Krásne obrázky k môjmu postupu:

Dievčatá moje zlaté, ďakujem Vám velmi pekne

4. mousicka

mousicka Guest

......................

5. mousicka

mousicka Guest

Sadili sme kávu - 5500 kusov a mohli sme siať iba na Bahamarame.
    Toto všetko sme potrebovali do úloh:

5500x káva
    100x banán
    60x papagáj
    500x cukrová trstina
    60x opica
    300x škorica,
    25x figa
    60x slon
    250x maniok
    30x guava
    60x leňoch
    300x korenie
    35x kakao
    300x arašíd
    30x papája
    60x anakonda
    50x para orech
    500x aloe vera
    60x ťava

A po dodaní všetkých týchto vecí sme získali:

108 500 Bahamarama BS
    64050 GR
    45x superhnojivo
    19x superkrmivo
    2 dekorácie
    nálepka
    2x Pinkie Pie koláč
    2x mrkvovo-jablková zmes
    2x kupón pomocníci 12 hod.
    čarovný strom

Akcia úspešne ukončená 16.8. opäť s velkým predstihom

Ani by som nepomyslela že ma niekedy potešia BS z nejakej akcie tak, ako teraz.....urýchlilo mi to postup do ďalšieho levelu....ale to už je iná téma.....

6. mousicka

mousicka Guest

Ešte nejaké obrášteky od milých farmáriek - či už k postupom na Baha, poďakovania alebo len tak [​IMG]

Dievčatá moje milé!
    Z celého srdca vám ďakujem za krásne obrázky a blahoželania.
    Je to ako balzám na dušu, keď si tu človek nájde odkaz a pekný obrázok.
    Snáď si už aj ja nájdem čas vytvoriť niečo pre vás ...
    Zatiaľ ešte raz veľká vďaka!!!

pajaable, lacrima a Laca-25 tohle ocenili.
  7. mousicka

mousicka Guest

7.9.2013 som zažila najväčší šok na farme, ) Od lacrimky :)

Zdravím mousicka

Dovoľ, aby som Ti zablahoželala za celý FARMERAMA team k víťazstvu súťaže
    „Najkrajší Denník farmára“
    Tvoj denník splnil všetky podmienky a získava ocenenie

„Víťazný denník mesiaca“ (08/13)

Gratuluji Mousicka k nejkrásnějšímu deníčku měsíce srpen 2013, hodně úspěchu v další tvorbě a ať tě deníček stále baví. danda-vnovis

...........

Tu bol obrázok delfínika, no neviem kam mi zmizol [​IMG]

..............

A ešte niečo od mojej drahej farmárskej manželky Riušky

Aj ja sa pripájam Mousicka farmárska manželka moja najdrahšia ,velikááááááááááááááááánska gratulka zo srdiečka za najkrajší denníček za 8/13Vždy si rada pozriem tvoj denníček
    Len mi je ľúto,že ešte stále neviem také pekné obraščoky robiť,aby som ti mohla prispieť.Tak nech sa ti aj nadalej darí

Susedky moje milé a nonuš, ďakujem Vám veeelmi pekne
    Riuška, to nevadí, ďakujem Ti za milé slovíčka a vôbec sa tým netráp že si nespravila obrážtek....to sa naučíš,

A ja tiež ani zďaleka nerobím také krásne ako robia dievčatá

.......................

Ahojte

Dnes 7.9. som zažila veeelmi milé prekvapenie, keď mi prišla správička na fb od Dominiky a neskôr aj mimulinka, s gratulkou, že som vyhrala súťaž Denník mesiaca. Nemohla som uveriť tak som kuk narýchlo na fórum ale nejako to ku mne nesedelo, až večer keď som si pustila farmičku a tam pripísané floréniky, tak som si to začala uvedomovať úplne ale či veríte alebo nie, z toho šoku som sa stále nespamätala :D
    Týmto ďakujem za výhru a moderátorom že práve môj denníček ich za minulý mesiac zaujal najviac, mojim zlatím susedom a farmárskym priatelom za holúbkov, lietadielká a krásne obrázky
    A tu je pre vás taká maličkosť odomňa

[​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno moderátorem: 2/9/14
  8. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

• Od kdy hraji FARMERAMU? ..od 23.3.2010
    • Kdo je můj oblíbený soused?..nyní už asi všichni..s většinou hraji již roky..
    • Jaký je můj oblíbený sport?..aktivně dnes již žádný..kdysi krasobruslení..lyžovaní..a plavání..
    • Jaký je můj oblíbený mazlíček?..mám 3.. 2 miciny a psíka..všechno holky.../foto sem hodím/
    • Jaká je moje oblíbená hra?..asi se to nabízí...v současné době pochopitelně Farmerama..myslím..že to je hra kterou hraji zatím nejdéle..jinak moje oblíbené jsou Rpg..těch jsem hrála a dohrála spoustu..vypíchnu..staré dobré Diablo..na kterém jsem začínala..tahovky..např.Heroes of might and magic..o kterou se mmnt..pokouším i online..pak strategie..Settleři..mí oblíbení...no a nesmím zapomenout na Simsy..u těch jsem vydržela také nějaký rok..bylo jich hodně..a bylo by to na dlouho..a také si toho už hodně nepamatuji..
    • Jaké je moje oblíbené jídlo / nápoj?...všechno co je dobře připravené..jako přílohu mám nejraději rýži s nudlami../arabskou/..k pití..divte se..ale mléko..alkohol už nepiji docela dlouho..ale mívala jsem ráda colu s rumem..a džin s tonikem..
    • Co dělám když nehraju Farmeramu?....věnuji se zvířátkům/ráda a hodně/..domácnosti../..už docela nerada..kde jsou ty časy..kdy jsem stále uklízela..naštěstí pryč..škoda času../..vařím..ráda-nerada..hlavně rychle...serfuji na netu..koukám na animé/hodně/...atp.
    • S kterou osobou bych se chtěl(a) setkat? Proč?..donedávna s nikým..nyní taková osobu je..no vlastně už není..víc k tomu psát nebudu..
    • Jaká je moje oblíbená barva?..záleží na použití..ale moc se mi líbí..fialková..tyrkysová..růžová..čím jsem starší..tím jsou ty barvy světlejší..
    • Jaká je moje oblíbená hudba?..ta z let osmdesátých....líbí se mi písničky od Al Bana a Rominy..Modern Talking..taneční ..melodický..atd..atd..ovšem abych řekla pravdu..hudbu vlastně neposlouchám..max. chvíli..pak mě začíná vadit..
    • Kde trávím dovolenou / prázdniny?..s dvěma kočkama a psem..max.na chatě..většinou doma..
    • Jaké mám plány do budoucna?..nedělám si plány..
    • Jak jsem se dozvěděl(a) o Farmeramě?..na Game Parku..kde jsem stále registrovaná..
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 1/1/16
  9. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

• Historie vaší farmy - /pomůcka Farmářské dějiny Farmeramy/..Tedy na tohle jsem opravdu moc líná..
    • Jaké úkoly / akce jste splnili?..Ze začátku jsem nebyla docela hodně akcí..schopná plnit do konce..myslím..že se to zlomilo..někde po akci.. Tour de France..
    • Jaké ceny / nálepky máte?...Domnívám se..že snad všechny..viz.příspěvek dole..okopčila jsem to z mého denníku na GF..no už to není úplně aktuální..je to ze 6 měsíce 2014..tzn..že už jich opět pár přibylo..možná vytvořím příspěvek ..kde album aktualizuji....
    • Co všechno máte na vaší farmě?..Je toho opravdu hodně..vyjmenovávat to rozhodně nebudu..zabralo by to spoustu času..který můžu věnovat něčemu smysluplnějšímu..či zábavnějšímu..a k čemu by to bylo..no moje oblíbené jsou stromečky a dekorajdy..
    • Jaké já vaše zaměření? (chovatel, pěstitel, podle situace ...)..Podle situace..
    • Máte nějaký cíl na vaší farmě?..Cíle si nedávám..ani v reálu..zbytečný stres..pokud to pak člověk nedodržuje..
    • Co byste chtěli ..?..Rozhodně větší..velkou..obří..nebo nejlépe nekonečnou plochu..kam bych mohla vyskládat všechno..co mi odpočívá v liště bez užitku..zapadáno prachem..Také cesty ..cestičky..a nějaké další blbinky..mmnt..mě nic jiného nenapadá..ale určitě bych toho vymyslela více..a to k dotvoření obrázků do TOP..pochopitelně..to je jen taková fantazie..zase nás není tolik..aby se RT Frmrmy..něčím takovým vůbec zabýval..ale bylo by to fajn.. / nechtěli na vaší farmě?..nechci nefunkční ..zbytečné věci..místo nich bych dala něco..co budu využívat..
    • Jaký návrh jste podali?..na tohle se necítím..
    • Vaše úspěchy v Topce?..Od začátku jsem se do Top zapojila..už v době.. kdy byla ještě součástí hry..jelikož mě opravdu baví..a jsem jí celkem věrná..tak pár úspěchů tu bylo..a je..ty starší už nepamatuji..screeny bohužel.. povětšinou,..nenávratně ztracené.. po několika pádech pictu..ty novější mám v dennících jak tu..tak na GF..
    • Co jste vytvořili?..Tak jaksi nevím..co si pod tou otázkou mám představit..
    • Jaký je váš nejoblíbenější prohlížeč?..Nejoblíbenější asi google..z něj nejvíce vyhledávám..ale pravidelně využívám i Operu..a Maxhton..
    ..a mnoho dalších a dalších ...nic mě nenapadá..a nenapadá..

farmy..nakietta..Pachmina

..nálepky do června 2014..

-fin-​

Naposledy upraveno: 1/1/16
  10. annacer

annacer Veterán fóra

03.09.2013, 22:55

11. annacer

annacer Veterán fóra

03.09.2013, 22:56

dnes som dosiahla 116.level na Baha

..............................................................

12. honzi

honzi Komisař fóra

4.1. 2014
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

No... s těmi to vypadá tak, že jsem zatím koupil jednu na farmu a uvidím, co padne... ;) Kdyžrak koupím další, ale na BAHA kupovat nebudu, není novinka... ;)

Rozhodl jsem se, že bez ohledu na výsledek koupím ještě jednu TSazenici ;)

1. - Ořech Xl
    2. - Katalpa XL
    3. - Mlíčák kravák :(

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Propadák, hrůza, za 15 Fl Kravák, který je můj čtvrtý a 2 XL stromy, které pořídím za pár šlupek (Kr) v obchodě...

13. honzi

honzi Komisař fóra

Využívám "meziakčního období" na dopěstovávání plodin, těším se na mývalí akcičku, doufám, že bude možnost získat Mývala a Maskovací obchůdek ;)

Tak mé očekávání od akce mývalí se vyplnilo, ale ... ty tisíce akční... za 5 dní... ještě 950 vypadávek... ale mám 28/30 legendu...

Tak to dopadlo tak... že jsem splnil jen první úkol....ani nálepku nemám...hmmm... to je slabota :D

14. honzi

honzi Komisař fóra

17.1.2014
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Moje cíle:
    Potřebuji šlechtit OPICE, do Slavnostní párty II, úkol 5/5... Mám jen 40 SK, ale opic je dost, tak snad se něco povede....

Pokud zbude SK, tak šlechtit na nějakou červenou, růžovka je jen zbožné přání ;)

Tak to nakonec dopadlo tak, že červená je doma - jsou to ovečky, ale s tou růžovkou a s jednou červenou výrobnou to vypadá nadějně... u slípek mám jednu Duhovou a jednu Větrnou ;)

15. honzi

honzi Komisař fóra

28.1. 2014
    Na BAHA mám level 145

Na kole štěstí jsem dnes vytočil hlavní výhru - oranžové čuníky, potěšilo, ty jsem neměl!

16. honzi

honzi Komisař fóra

Tu mám na památku zimní podpis a avatara

17. honzi

honzi Komisař fóra

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

OFI
    DISKUZE

Tato akce mne moc nezaujala, splnil jsem pouze tolik, abych měl nálepku... Po nálepkách jdu vždy, takže aspoň něco ;)

18. honzi

honzi Komisař fóra

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] -
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

OFI
    DISKUZE
    Tak tato akce se mi velice líbila, hlavně kvůli tomu komiksu a TS, bohužel jsem splnil pouze tři stupně, nenapěstoval jsem dost Hortenzií...

19. honzi

honzi Komisař fóra

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Na BAHA jsem včera (2.2.2014) postoupil do levelu 146...

20. honzi

honzi Komisař fóra

Moje výměny při O&D v únoru 2014

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.