archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    V pořadí druhá akce tohoto typu...Floreny jsem nějaké měla...tak jsem zkusila štěstí..a z 9-ti pokusů..se mě obě novinky podařilo získat..

A vlastně by tímto..pro mě mohla akce končit..ale nakonec jsem se rozhodla ještě pokračovat a pokusit se o ty 2 nové stromky ještě jednou..no tentokrát jsem neklikala po jedné..ale hned 2x 10 ks..

.. stromečky mám po dvou..takže úkoly v družstvu na tyhle 2 novinky se mě budou plnit o malilinkatě rychleji..je jich tam potřeba fakt hodně..a jak se znám..tak to stejně nevydržím..a dokoupím..mmchdm.pokusů bylo daleko víc..zde jsem dala jen ty úspěšné..cca:+2 sms..+-120 Fl ..z těch..co jsem na kontě měla..tak jestli počítám dobře tak zhruba to dělá 340Fl..no fakt je..že kdyby mě stačily novinky 2..tak mě to stálo pouhých 45Fl..

úkol..na starší stromky..mám hotový..

Naposledy upraveno: 4/6/16
  2. Janie83

Janie83 Pilný autor

4.6.2016

Dokončen úkol v Družstvu - Bracula

3. Janie83

Janie83 Pilný autor

5.6.2016

Postup na Baha - 162

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Můj první příspěvek (14. leden 2016)

Hned první den na farmě jsem klikala na vše, co bylo podsvícené nebo nějak zvýrazněné, takže jsem záhy narazila na roletku, odkud jsem se dostala na diskuze. Nad takovým množstvím informací mé čtenářské srdce zaplesalo, připadala jsem si jako v ráji. A vzápětí jak Alenka v říši divů nad rozsáhlostí této hry. Mezi čtením jsem sela a sklízela, brzy jsem objevila tržiště a dál sela a sklízela, takže hned druhý den jsem byla v 17. levelu a jala se hledat sousedy:
    "Ahoj. Včera jsem začala hrát a teď jsem se dostala na divokou louku. Potřebovala bych sousedy, aby se mi louka vyčistila a měla jsem víc místa pro pěstování. Za vaše sousedství předem děkuji. Mája"
    Ještě týž den jsem svůj první přísvěvek doplnila dovětkem:
    "Edit: Za nové sousedy děkuji, již mám plný počet."

Naposledy upraveno: 9/6/16
  5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

stonek

6. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    splněno na obou frm.

Naposledy upraveno: 11/7/16
  7. Janie83

Janie83 Pilný autor

8.6.2016

Postup na Baha - 163

Naposledy upraveno: 29/6/16
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Druhý příspěvek (16. leden 2016)

Nasávala jsem informace jak vyprahlá poušť a chtěla jsem za ně poděkovat. Kde jinde než ve vláknu týkajícím se Školy farmářů a mentoringu:
    "Ahoj. Jsem kuře, začala jsem hrát ve středu 13.ledna. Dnes jsem v 34.levelu, mám k dispozici celý les a na kontě přes čtvrt milionu - a to hlavně díky vám všem, kteří se o své zkušenosti dělíte s ostatními a nenecháváte si to jen pro sebe.
    Než něco vyroste, čtu diskuzi a učím se farmařit. Pěstuji a prodávám, pak zas koupím něco do úkolů a tím mám víc hvězdiček a další plochy a můžu víc pěstovat a prodávat. Zatím zvířata dávám jen na noc, přes den hlavně pěstuji a melu krmení na prodej. Ale opravdu se divím, že někdo koupí krmení pro obyčejná zvířata za tisíc krejcarů.
    V "restauraci" jsem dostala kombajn a koupila si k němu i ten na sázení, aby to šlo rychle. Ve městě jsem měla nabídku pro farmáře začátečníky na pomocníky na tři dny a dva stromy, tak jsem oželela 25 korun a koupila si ho. Jde to s ním rychle, zvlášť když mi sousedka poslala marmeládu na pěstování.
    Teď budu šetřit hvězdičky na ten ostrov, protože v úkolech mám papriku a banány a to roste jen tam.
    Ještě jednou díky za vaše rady. Mája"

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Obchoduj a daruj (16. leden 2016)

Měla jsem asi štěstí, že jsem začala hrát pár dní před akcí "obchoduj a daruj". Přestože jsem se teprve rozkoukávala a snažila se v nabídkách orientovat, nic jsem nenabízela ani o nic nežádala, začaly mně chodit dárky. Většinou to bylo doprovázeno slovy - nic nechci, líbí se mi jak postupuješ, co ještě potřebuješ? - a já z toho byla úplně vedle. Jednak jsem zatím ani netušila, co všechno mi chybí a jednak měla pocit, že chybí asi úplně všechno.
    Dostala jsem chlévy, stromy i dekorace. Na každou zprávu jsem reagovala, za každý dárek poděkovala, normálně jsem z toho byla dojatá. Dokonce jsem dostala i stromek XXL, jenže jsem neměla ten základní, tak jsem 17. ledna poprvé požádala o pomoc:
    "Ahoj. Od hodných sousedů i nesousedů jsem dostala spoustu dárků (za což všem děkuji), také Slaný strom XXL. Nejde mi ale zasadit, asi potřebuje ten obyčejný. Moc bych prosila, kdyby mohl někdo jeden postrádat, jestli by mi ho mohl poslat. Až budu mít co nabídnout já, oplatím to. Děkuji za laskavost. Mája"
    Vzápětí 2 slané stromy přistály na mé farmě, tak jsem do příspěvku honem doplnila:
    "Už nepotřebuji, dostala jsem, děkuji moc!"
    Teprve za nějaký čas jsem si uvědomila, že to ode mě byla docela troufalost, protože tento stromek se normálně ve hře získat nedá.

10. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Nejrychleji hotový úkol vůbec :D

vavovi, mamča50 a Janie83 tohle ocenili.
  11. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Další úkoly hotovy :)

vavovi a Janie83 tohle ocenili.
  12. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

vavovi, mamča50 a Janie83 tohle ocenili.
  13. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Tak a je to tam :) po úmorném učení je z farmářky inženýrka :)

14. Janie83

Janie83 Pilný autor

Fotbalová horečka
    (9.6. - 15.6.2016)

Máme tady Euro a s ním i Fotbalovou akci. Musím se přiznat, že mě fotbal absolutně nezajímá, ale akci samozřejmě plnit budu, protože je zpestřená o kopací minihru. Musíme se trefit míčem do brány a za to získáme mince, které vyměníme v obchodě za odměny. Tak jsem zvědavá :)

10.6. - Včera jsem přišla z práce zase až v jedenáct večer, takže jsem akorát hodila na pole oba druhy růží, které máme pěstovat, a šla jsem spát. Ani nevím, kolik jsem měla vypadávátek, ale asi nějak kolem stovky. Dneska zatím pokračuju v druhém kole rozpěstování a pak jdu do práce, takže si "zakopu" možná až večer.

11.6. - Tak včera večer mi to vyšlo na celý jeden fotbalový pokus, ale byl úspěšný, získala jsem plný počet mincí. Dneska ráno jsem dala tři pokusy, takže i se včerejškem mám celkem 34 mincí. Zatím jsem si za ně koupila nálepku, ale jinak šetřím hlavně na zlaté banány, SK, SH a tajemno.

12.6. - včera jsem celý den pěstovala bílé i černé růže, ale stejně z toho moc pokusů nebylo. Naštěstí i těch pár bylo docela úspěšných, takže už mám nálepku, banány, SK a tajemné baha stáje.

13.6. - končím s akcí, protože zítra tu nebudu a ve středu přijdu domů až po akci. Získala jsem všechno, co jsem chtěla, sice ani jeden stonek, ale to mi nevadí. Akce se mi líbila, přála bych si víc takových :)

Naposledy upraveno: 13/6/16
  15. Janie83

Janie83 Pilný autor

13.6.2016

Postup na Baha - 164

16. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Pěkná a zábavná akce,hezky vypracovaná,vždy se mi podařilo získat maximum hvězdiček-9.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Řádek v nebi - Fotbalová horečka.
    Zatím ještě plním
    ,akci využiji až dokonce.
    8)

Naposledy upraveno: 14/6/16
  17. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Z podivuhodných výběhů,z akce Fotbalová horečka se mi vyklubalo - Jezírko pro plameňáky.
    Ohromnou radost jsem měl,je to můj první výběh z těch nových zvířátek.
    Ostatní také nebylo špatné -Žlutá a Oranžová továrna na koberce.
    Oranžové opice a Voliéra classic++

-----------------------------------------------------------------------

18. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ostrov Bahamarama,tam nejsem tak vysoko,ale na to že jsem ho otevřel až po půl roce hraní,
    kvůli pěstování akčních rostlin,to není až zas tak špatné.
    Bahamaru používám jako hlavní zdroj,
    jak vydělat krejcary pro farmu.

19. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Super nápad a jsem za něj moc rád,jednak ušetřím mnoho místa a to oceňuji nejvíce,
    na druhou stránku za 500 hvězdiček by to mělo být přístupné celé.
    Zatím to nechám bez upgradeu,i tak jsem spokojený.
    Uvidím jak bude padat nářadí.
    Myslím vrtačky ze zvěřince.
    8)

Naposledy upraveno: 26/6/16
  20. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    ..splněno na obou farmách..na pachmině komplet..na nakiettě 1+2 žabí okruh..
    následný Boom byl jeden z nejhorších za poslední šlechtící akce..

odměny:

Naposledy upraveno: 5/7/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.