archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janie83

Janie83 Pilný autor

25.4.2016

Postup na Baha - 153

lacrima, mamča50 a Julinka11 tohle ocenili.
  2. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naposledy upraveno: 17/6/16
  3. ivotek85

ivotek85 Pisálek fóra

Ahoj Farmeramíci, tak jak farmaříte?
    Já hraji už od roku 2010 a hra mě stále baví, momentálně sem v levelu 90 a pomalu a jistě mířím k dalším...
    Zkouším založit deníček, tak snad ho budu mít správně...

Přidávám i odkaz na mé fotoalbum, na kterém také pracuji:

http://www.farmersbook.eu/cz/?ID=14770891&NICK=ivotek85

Mějte se mnou trochu víc trpělivosti, než do toho dojdu, jinak všem přeji příjemnou zábavu při hraní Farmeramy...

Margziam tohle ocenil(a).
  4. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Co je potřeba:
    krocani v protihodnotě 180000, prasata v protihodnotě 198000, koně v protihodnotě 216000, 150x zámek lásky

Co můžeme získat:
    415 000 BZ, 115 000 TBZ, 1 011 000 kr., 60x superhnojivo, 90x superkrmivo, 11x mrkvovo-jablečná směs, 2x krůtník V: Neonový, 2x prasečí chlívek V: Neonový, 2x koňská stáj V: Neonová, nálepka, řada na magickém stonku, Neonový krocan, Neonové prase, Neonový kůň

............................

Akci jsem začala až s BB. Nechci kupovat SK, tak jedu jenom to, co mlýn umele.
    Tímto děluji svým sousedům za jejich nákupy, které mi pomohli získat neonové chlévy a ukončit akci.
    Nějak před tou vytouženou 100-kou ztrácím elán ve hře. Přitom Elány mám ráda.
    Nechalo mě i chladnou nakoupit floreny na Mega BéZet den. Asi to jde se mnou z kopce.
    I tak jsem na sebe pyšná, že akce i přes pracovní vytíženost zvládnu.
    Moje farma se mění pomalu na neonovky...nejsou špatné, dají aspoň o jednoho tvora do sdoly více a to se cení. Už se ani nebudu snažit o růžovky, které mi chybí, stejně mi BB nic nedá zadarmo a genetika je zas dobrá při akcích, když je potřeba dodání nízkých šlechtitelských schopností.

5. ivotek85

ivotek85 Pisálek fóra

Můj deníček není sice ještě úplný, ale snažím se...8)

Už se těším na zítřejší akci, Děsivou noc mám ráda a musím zdohnat ještě spoustu úkolů...-.-

6. Margziam

Margziam Stará škola

Základní informace, které by měl každý deník obsahovat:

• Od kdy hraji FARMERAMU? - od února 2015
    • Kdo je můj oblíbený soused? - Děkuju všem, kteří mi kdy poslali padátka a jiné potřebné dárky...
    • Jaký je můj oblíbený sport? - Takový, který mi pomáhá udržet se při životě...
    • Jaký je můj oblíbený mazlíček? - Mazlení už přenechávám jiným.. :)
    • Jaká je moje oblíbená hra? - hmmm.. co na to odpovědět?
    • Jaké je moje oblíbené jídlo / nápoj? - Takové, které mi zažene hlad a žízeň, posilní a doplní potřebné vitamíny a další... jak kdy..
    • Co dělám když nehraju Farmeramu? - Potřebnější věci.. :)
    • S kterou osobou bych se chtěl(a) setkat? - Se všemi těmi, s nimiž mi bylo dobře. Ale i s těmi, s nimiž jsem se ještě nesetkala a ráda bych..
    • Proč? - Aby mi s nimi zase bylo dobře.. a s těmi druhými abychom se líp poznali a bylo nám taky spolu dobře..
    • Jaká je moje oblíbená barva? - Jak kde... Modré nebe, svěže zelená tráva, svítící slunce, bílá oblaka, bílý sníh, modré moře, noční obloha s hvězdami a měsícem, západ slunce, mnohé květy..... je toho hodně...
    • Jaká je moje oblíbená hudba? - klidná, harmonická.. to už je dnes tady málo slyšet.. ale nejvíc potřebuji klid (ptáčci můžou zpívat)...
    • Kde trávím dovolenou / prázdniny? - Už žádné nemám a nikam jezdit nemůžu. Takže tam, kde jsem..
    • Jaké mám plány do budoucna? - Žádné. Každý den může být mým posledním v tomto životě.. Žiji přítomnost..
    • Jak jsem se dozvěděl(a) o Farmeramě? - Na netu..

Odkaz na fotoalbum - http://www.farmersbook.eu/cz/?ID=52516617&NICK=Margziam

Skleník - rady a zkušenosti - 1 (cz) + 2 (pl)

Naposledy upraveno: 25/7/16
    mamča50, Pachmina a Iwuska tohle ocenili.
  7. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Čeká nás děsivka a já bych ráda dokončila aspoň jeden úkol a tím je Měsíční metal. Zbývá mi 400 samorostlíků, 900 rostlin hrůzy, 900 hrůzostrašných tykví a 48 vrbových chapadel. Z chapadel mám trochu obavy, jelikož mám pouze jeden strom. Nezbývá než přidat hnojivo a zuzanu :)

8. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

moje včerejší a dnešní blbnutí...

9. Margziam

Margziam Stará škola

Vzpomínky...

Naposledy upraveno: 29/4/16
    mamča50 a Pachmina tohle ocenili.
  10. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

...Dnes ve 3 odpoledne začala děsivka..mmchdm..fakt oceňuji další plochu..je to super..nemuset pokaždé bourat..nyní je to krásně pohodlné..jen sázet a sbírat..kolikrát jsem raději ani akci nedělala..jelikož se mi nechtělo bourat něco..co jsem den před tím stavěla.. ..no to jen na okraj..v plánu mám dokončit alespoň 2 rozpracované úkoly...

1.úkol komplet.. na pachmině:
    2.úkol hotový

..a sázím na dokončení Kouzelné čistoty..pokrač..

Děsivka skončila..tentokrát jsem opravdu byla pilná a systematicky jsem pěstovala na konkrétní úkoly..normálně pěstuji chaoticky..a proto mám většinou úkoly hotové jen zčásti....no tentokrát jsem se na to opravdu zaměřila..a kdyby děsivka trvala ještě hodinu..tak bych dodělala i tu Kouzelnou čistotu..takhle mě chybí předposlední diamant.. dodělám až příště..ale koukala jsem..že děsivka bude hned na začátku května..myslím 4-tého..takže za chvíli.......na nakiettě jsem pěstovala taktéž na Kouzelnou čistotu....a přitom jsem tam dodělala i pár normálních úkolů:

-FIN-

11. Margziam

Margziam Stará škola

Podpisy z Fantasy

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 4/5/16
    Pachmina, mamča50 a vavovi tohle ocenili.
  12. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Hoootooovoooo :)

13. Margziam

Margziam Stará škola

Dnes začala opět Děsivka.
    Prý se máme bát. Ale nevím proč, když je to hra..

Jestli se někdo bojí rád, tak já teda ne..

Takže - pěstuju rostlinky, kterých mám málo,
    a k tomu občas sbírám plody růžových vrb - když jsou už zralé...
    A připravuji farmu na zítřejší Světluščí akci...

[​IMG] [​IMG]

Asi včera (nebo už nevím) jsem odklikla TCH z minulé akce..
    Výsledek:
    Holubník, oranžoví chameleoni, želvy, oranžoví bobři, žlutá kraví mlíkárna

:(

Naposledy upraveno: 28/5/16
    mamča50 a Iwuska tohle ocenili.
  14. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    Po přečtení offika ...i mnoha diskuzních příspěvků na fóru..stále ještě úplně nemám jasno..nicméně rozpěstováno..a nyní ve velkém .na skoro všech plochách..pěstuji akční..a snažím se o vypadávátka..a pak uvidím..určitě to nebude tak složité jak se to tváří..vlastně je to tak pokaždé..a hlavně když dopředu přečtu diskuzi..to mám pak dojem..že dřív vymyslím perpetum mobile..než splním akci.. potom..až si to ošahám..tak zjistím..že je to vlastně docela jednoduché..tak snad to tak bude i nyní.. pak sem písnu jak se mě to podařilo..

[​IMG][​IMG][​IMG]

Pár hodin před koncem/cca 10/..jsem konečně dodělala řádek do nebe..a to na obou farmách..plus nálepka..na nakiettě navíc omylem jedna dekorka..Akce byla pro mě opravdu úúúúnavná..šlo mi to pomaloučku..stále mi něco chybělo..díky tomu celkově nebavilo..prostě tahle akce mi nesedla..ale jsem ráda..že jsem se doplazila alespoň k řádku a nálepce...fakt jsem si myslela..že to tentokrát nezvládnu...a hlavně jsem opravdu moc ráda..že už to mám z krku..z Tsek..na nakiettě vydra..tu jsem neměla..takže spokojenost..jinak nic..

Kouzelná moc: jednorázový bonus 37x váš level BZ, 5000 TBZ, další aktivace 10:00 hod.

Naposledy upraveno: 4/5/16
  15. Janie83

Janie83 Pilný autor

Děsivá noc
    (27.4. - 29.4.2016)

Je tu prodloužená děsivka, hurá! Doufám teda, že se mi podaří něco vypěstovat, protože i když je děsivka dva dny, tak vzhledem k tomu, že mám odpolední, tak jsem začala pěstovat až v jedenáct večer. Ale můj cíl zůstává: dodělat Braculu :)

Julinka11, lacrima a mamča50 tohle ocenili.
  16. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dnes mne Kubík kučeravý překvapil,obdaroval mne krásným dárkem.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tento herní erb,mám už od prvopočátku až do teď,nikdy jsem ho neměnil.

A měnit ani nebudu.
    8)

Naposledy upraveno: 28/4/16
  17. Margziam

Margziam Stará škola

Vzpomínky...

Při prohlížení Pachminina krásného deníčku jsem zjistila, že některé starší odkazy už nefungují.
    Mimo jiné také odkaz na celý text zrušení FantasyRamy.
    Mám ho schovaný v mailu, tak ho sem dávám - i s pár obrázky z Fantasy...

mamča50 tohle ocenil(a).
  18. ivotek85

ivotek85 Pisálek fóra

Dnes se převážně věnuje sázení strašidelných rostlin, do toho začala nová akce: Světluščí slavnost, tak sem zvědavá jak mi to půjde....

19. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Týna jede! :D

20. Janie83

Janie83 Pilný autor

29.4.2016

Postup na Baha - 154

Dokončen úkol v Družstvu - Odpolední šlofík

Postup na Farmě - 87

Julinka11, lacrima a mamča50 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.