archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

změna banneru.. z kočiček..na jarní..

2. nepleska

nepleska Aktivní autor

Mali sme tu ďalšiu super akciu :)
    Mám rada aj tento typ akcií formou úlohy v hale. Môžem si v podstate vybrať i splním všetky alebo nie, ale hlavne v akom poradí (ak teda samozrejme pootváram prvý stupeň z každej..)

Táto akcia sa mi podarila úplne voľným tempom splniť komplet, išla som teda naozaj najprv po odmenách do stonky,
    ale splnila som potom aj zvyšok :).

A samozrejme ďakujem výborným susedom za kompasy :).

Naposledy upraveno: 16/4/16
    Julinka11 a Janké861 tohle ocenili.
  3. nepleska

nepleska Aktivní autor

Tak tu máme akcičku s nádychom tajomného Inidana Jonesa :)
    nemala som tento týždeň moc v práci čas, takže som dosť pozadu, ale prebehla som všetky dvere 2x a stonka je už komplet :)
    vypestovaného mám dosť, ale s doskami som na tom biedne.
    Po dlhšej dobe asi akciu nedokončím celú..

Uvidíme. Držte palce :)

Julinka11 a Janké861 tohle ocenili.
  4. ♥huňáček♥

♥huňáček♥ Pisálek fóra

Naposledy upraveno: 17/4/16
  5. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naposledy upraveno: 25/7/16
  6. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Tramtadadáááá další úkoly splněny :)

7. Janie83

Janie83 Pilný autor

18.4.2016

Postup na Baha - 151

8. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    18.4.2016..tzn. včera.. jsme byli zaplaveni spoustou nových věcí na Bahamaramě..Dost dlouho tam nebylo nic nového..a tak to už začínala být trošinku nuda..takže určitě bylo něco nového potřeba..řekla bych ale.. že je to z extrému do extrému...Měla jsem v tom chvíli chaos..ale nakonec jsem otevřela vše ..na co jsem měla banány..nakoupila..a hodila na plochu..více méně zatím na zkoušku..hlavně kvůli screenu..Teprve od zítra začnu seriózně pěstovat na nový úkol..vzhledem k počtu banánů..měla jsem pouhých 336.. na pachmině..nemohla jsem otevřít všechno..ale myslím si.. že to vůbec nevadí..naopak..alespoň budu mít stále o co usilovat..a snažit se o rychlejší postupy..jinak grafika novinek je celkem pěkná..není tam nic ..co by mě přivedlo do vytržení..ale dost se mi líbí tukani..ze stromků asi nejvíc rajčenky a plumérie..a z rostlinek kurkuma a lekníny..
    ....

9. Janie83

Janie83 Pilný autor

Disko párty
    (20.4. - 26.4.2016)

20.4. - šlechtící akce založená na dodávání zvířat (prasata, koně a krocani), nebo šlechtěnců. Můžeme získat neonové výběhy, které jsou sice škaredé, ale na druhou stranu dost výhodné. Nějaké superkrmivo mám, takže do akce jdu, začnu prasatama, těch mám nejvíc. Spěchat nebudu, času dost, chci si akci trochu užít.

21.4. - musím říct, že mi tahle akce nejde tak rychle, jak jsem si představovala. Zjistila jsem, že mám nedostatek krocanů a koní, nedostatek SK a málo krejcarů, takže budu nakonec ráda, když od každého udělám aspoň jednu neonovou stáj. Ale o víkendu má být Babyboom, tak snad aspoň něco našlechtím k dodání do úkolu.

23.4. - akce nakonec dokončená díky šlechtění a babyboomu.

Naposledy upraveno: 24/4/16
    lacrima, mamča50 a Julinka11 tohle ocenili.
  10. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naposledy upraveno: 21/4/16
  11. Janie83

Janie83 Pilný autor

21.4.2016

Postup na Baha - 152

12. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi

Nové neonky..tentokrát krocani..čuníci a koníci..k už stávajícím slípkám..králíkům..kozám ..kravičkám..a další si mmnt.nevzpomenu...grafika ..no takový průměr..tentokrát méně neonové..asi kvůli negativním ohlasům..kdy některým svítili do očí...kapku vylepšené..dávají ne 3..ale 4 zvířátka..takže výhodné..nečetla jsem Farmorákulum..tudíž jsem nebyla nachystaná..a když jsem koukla na trh..tak mě málem trefil šlak..no nic pokud jsem chtěla akci udělat..musela jsem koupit..den před tím jsem na plochu naházela všechny stáje ..co jsem našla..takže jsem i něco vychovala..něco jsem měla..a zbytek jsem holt musela dokoupit a došlechtit..něco to stálo..ale úkol hotový..komplet na obou farmách..hned v den akce..na BB jsem nečekala..takže neonky na ploše..kde vesele produkují zvířátka..neonky i v nebi..tam zase pěkně naskakují Bz..hlavně na Baha ..se nyní zase každý bodík počítá..abych mohla otvírat další a další novinky...hozené do hry na začátku týdne..Po skončení akce jsem ještě něco málo šlechtila..kvůli zámkům..a byla jsem docela spokojená..Ještě nějaké sk zůstalo..to nechám až na BB..

..takže štěstí je vybráno..tudíž v BBůmu už nečekám žádné velké překvapení..

díky BB zkompletováno..

..jsem spokojená..mám 2 další růžovky do sbírky..

..a tenhle líbací se mi moc líbí graficky..jeden už mám..a chtěla jsem ještě jeden..

Naposledy upraveno: 23/4/16
  13. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

orig.obrázek..
    Včera 21.4.2016..jsem dodělala pár novějších úkolů v Družstvu..

...a dokočila i jeden stařičký..léta zapomenutý..

Naposledy upraveno: 22/4/16
  14. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Od - 18.04. jsou nám k dispozici - nové sochy na ostrově BAHAMARAMA.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Dlouho jsem si střádal,víc jak půl roku,zlaté banány,celkem jsem jich měl 1058.kusů.
    Hodně mi pomohla akce - Karnevalová královna,ta mi dala něco okolo 400.kusů.
    Zbytek jsem získal z odměn a za postupy do levelů.
    Dodal jsem vše co jsem měl a otevřel všechny sochy v chrámu,mimo dvou a to v první-
    místnosti,sochy se zákazníky.
    Dále se nám také objevil v družstvu nový stálý tropický úkol s názvem - Na konci světa!
    8)

Naposledy upraveno: 23/4/16
  15. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Neonové výběhy už jsou doma a to jsem nepoužil ani jedno SK.
    Vše jsem ve stodole měl připravené k dodání.
    Čekám na BB.abych mohl šlechti a získat tak srdíčka které jsou potřeba-
    do neonového obchodu,za které si pořídím dekorace do stonku.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Akce kompletně splněna.

Naposledy upraveno: 22/4/16
  16. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Opět splněny nějaké úkoly :)

Po velkém úsilí

Po ještě větším úsilí :D

A v rámci BB splněny jedny kukačky :)

17. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Z čeho mám opravdu radost, jsou neonové stáje z úkolu Disco párty :)

Mám od každého dva, tudíž výborný matroš na OaD :)

18. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Tak dneska jsem trochu zamakala na kukačkách :)

19. ♥huňáček♥

♥huňáček♥ Pisálek fóra

20. ♥huňáček♥

♥huňáček♥ Pisálek fóra

Tak jsme tu zase měli babyboom a tak zde dávám pár výstřižků mých úspěchů.

Největší úspěch Panda Cirkusová

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.