archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nepleska

nepleska Aktivní autor

(kúpené v sobotu pred veľkonočným pondelkom :) )

Už je tu zase Veľká noc a s ňou spojené maľovanie vajíčok :)

Tu je zopár kúskov, ktoré sa mi hrozne páčili, ale nenašiel sa čas, aby som si ich skúsila spraviť sama...
    krásne vesmírne :)

nádherne čipkované :inlove:

a takéto obšívané skvosty sa podučím od mojej tety, ktorá ich robieva :)
    (okrem vajíčok aj srdiečka a vianočné gule ;) )

Akcička bola oddychová, spravila som ju komplet úúúplne pohodovým tempom. Zo začiatku som sa trochu bála, či to vypadá..ale popadalo aj navyše :)

Rada na stonke je teda komplet, len ma strašne mrzí, že tam zaradili aj vajíčkové delo :( a teda sa nemôžem tešiť z tej animácie, ktorú delo spúšťa.. )

Julinka11 tohle ocenil(a).
  2. nepleska

nepleska Aktivní autor

Júúj táto akcia ma fakt že potešila :)

Podarili sa mi vymeniť 2 neónové chlieviky (sliepky a kozy) a jeden ružový (prasiatka):)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    stálo ma to jedných rybárikov, jednu čiernu vŕbu a jedno hniezdo pre veveričky.

neon zajko sa nepodaril, snáď nabudúce..

Naposledy upraveno: 16/4/16
  3. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    Soutěž..ke dni Svatého Patricka...což je státní svátek v Irské republice, Severním Irsku, na ostrově Montserrat a v kanadské provincii Newfoundland a Labrador. V mnoha zemích po celém světě jsou jeho oslavy také oblíbené, ačkoli v nich nemá status oficiálního svátku. Největší oblibu má v USA, Kanadě a Austrálii, kde žije mnoho lidí irského původu, ale obzvlášť v posledních letech si získává oblibu i v Evropě. Lidé po celém světě ho slaví především hudbou, tancem a popíjením tmavého piva. Poznávacím znamením pro příznivce svatého pastýře, který přinesl do Irska křesťanství, je i zelený trojlístek. Lidé ho v den Patrikova svátku nosí namalovaný na obličeji nebo si jím zdobí oděv. Všeobecně je pro svatého Patrika i Irsko typická zelená barva, což se v den svatého Patrika projevuje zejména nošením zeleného oblečení. Lidé v tento den jedí zelená jídla, např. těstoviny nebo zmrzlinu.
    K soutěži: Vaším úkolem bude namalovat leprikóna, tak jak si jej představujete. Použít můžete libovolnou malířskou techniku - uhel, tempery, pastelky, tužku…, nikoliv však počítačovou grafiku.
    Od 5.3. do 27.3.

Leprikóni jsou malí skřítkové.. kteří sbírají zlaté mince, které střádají do hliněných hrnců. Lidé po celém Irsku vědí, že tito malí skřítkové žijí v blízkosti jejich obydlí. Někteří je hledají kvůli vidině bohatství, jiní si přejí, aby jim splnili nějaké přání. Vždycky je ale nejlepší být s těmito malými skřítky za dobře, proto pro ně lidé nechávají u prahu svých dveří a v rozích místností kaši s rozinkami nebo medem.

Zatím jsem se žádné malovací soutěže nezúčastnila..ačkoliv mě malování kdysi bavilo..a malovala jsem docela ráda..nyní spíš něco šudlím na pc..je to jednodušší...pohodlnější a nic k tomu nepotřebuji..no zrovna jsem si objednávala něco na netu v jednom shopu..a všimla jsem si že nabízejí i pastelky..sice dost drahé...ale za léta ..co jsem nemalovala jsem všechno poztrácela..takže pokud se chci sem tam malovací soutěže zúčastnit..tak pastelky budu potřebovat každopádně..tak jsem si jedny koupila..vzhledem k ceně jsem tak trochu doufala ..že budou kreslit samy..bohužel...také jsem koupila prozíravě i ořezávátko..ale tak důležitou věc jako je guma..jsem zapomněla..takže mě při kreslení obrázku nezbylo než to vzít hned načisto..a snažit se nedělat moc chyb..i přesto se mi jich pár podařilo udělat..ty jsem zakreslila pokud to bylo možné..někde to však možné nebylo..s výsledným obrázkem jsem moc spokojená nebyla..neumím moc kreslit obličeje..no moc..spíš vůbec..a bez gumy to bylo dost těžké..asi by to dopadlo o něco lépe..kdybych mohla pár věcí vygumovat..tím chci říct..že jsem proto nijak nedoufala ve výhru..soutěžních obrázků byla spousta..a dost jich bylo hodně povedených..a proto jsem byla docela byla překvapená..při vyhlášení vítězů:

Můj soutěžní obrázek

Vyhlášení vítězných obrázků

KLIK

...takže ještě jednou moc děkuji..a těším se na další podobné soutěžení...

Naposledy upraveno: 7/4/16
  4. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Dokončený úkol v Družstvu..3./4.2016

5. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Po delší odmlce se maličko přihlásím :)

V současné době mě trochu zaměstnává diplomka, takže na psaní deníčku není moc čas, ale chvilku si ukradnu, abych se maličko pochlubila ;)

Farma: level 87
    Bahama: level 194
    Pekař: stupeň 3
    Alchymista: stupeň 2
    Spa manažer: stupeň 2
    Marmeládník: stupeň 3
    Květinář: stupeň 2
    Řádků na stonku: 26
    Pár splněných úkolů také mám: Budiž světlo, Dětské zoo, Elliot Labuťák, Hvězdné okouzlení, Hyjé,prr,hot a čehý, Mottopárty, Pandořina skříňka, Párty v ráji!, Slavnostní párty II, Ticho a klid, Tichý jako myška, To je úleva, Tour de farma I, Vlněná mise, Zdraví a pohoda, Pekařský řemeslník III, Marmeládník III, Alchymista - tovaryš II, Spa tovaryš II.

Dobře, pár jich není, je jich docela dost :D doufám, že Palladin15 bude v hodnocení mé diplomky shovívavý :D

Teď dokončuji Kolem světa a musím říct, že mě poslední dobou ty akce přijdou jedno a to samé. Proto už ani nedělám všechny, jen když se mi chce bourat nebo když mě zaujmou odměny. Dvojité dekorky jsou fajn na OaD :)

6. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Dostala jsem na meil..a musím to sem dát..protože se s tím..co řekl Richard Gere plně ztotožňuji..jako by mě mluvil z duše..kolikrát jsem už něco podobného odpověděla mátí..když měla potřebu mě v tomto smyslu sem tam poučovat..co bych měla ..či neměla...

Naposledy upraveno: 5/4/16
  7. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Konečně jsem se dostala k NTB. Akci jsem dokončila 5.4.2016. Na to, že jsem víc v práci jak doma, tak ještě mám pár hodin k dobru. Celkem vše šlo v pohodě. Plnila jsem akci průběžně, jak bylo napěstováno, hned jsem mlela.
    Od včera máme doma dánského chlapce Matyase ohledně výměnného pobytu ze školy, tak se zadařilo o 3500 ks akčního papyrusu napěstovat navíc.
    Dnes jedeme do Karlových Varů, aby se trošku podíval po ČR a zítra do Prahy. Takže budeme cestovat...:)
    Jen ta moje ajina je na bodě mrazu, ale vše dcera vynahrazuje a překládá...:))))
    Je to celkem psina. Dobrá zkušenost.
    Jo a slovenský guláš na úvod mu moc chutnal...:)))

8. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9. .Nikísek.

.Nikísek. Zelenáč fóra

Něco málo o mně

Farmařím od 10.1.2016
    Jsem holka
    Miluji koně
    Oblíbené hry samozřejmě Farmerama a Howrse
    Oblíbená barva fialová

Něco málo o mé farmě
    Momentálně lvl 75
    Trh AP
    Baha lvl 58
    Proč jsem se rozhodla, založit si deník? Protože za pár let budu ráda pročítat něco z mých začátků.

Julinka11 a tomokoco tohle ocenili.
  10. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Název odkazuje k farmě, kterou jsem opustila. Kdo ví, kdy se narodila a kdy se stala neaktivní.

Tady mi sběratelské album říká, že někdy v roce 2011. Ale kdy? To těžko říci, pamatuji si, jak jsem se nervovala a vztekala (maličko), že se mi nedaří plnit celé úkoly...a co byla nálepka oproti jiným, lepším odměnám.

Jak jsem se o ní dozvěděla? Nejspíš náhodou při hledání čehosi lepšího než farmville nebo "prý" nebezpečného county life...to je cimmrmanovsky absurdní (zaprvé).

Co je cimmrmanovsky absurdní zadruhé? Přestala hrát, zbavila se závislosti na boji někdy na začátku roku 2014...či konci 2013... Ale myslím, že jsem čekala na lednové OD, abych to dokončila se ctí...a jestli se nepletu, tak jsem se jí už nedočkala jako už několikrát předtím se vmáčkla do mezery, kdy jsem zrovna nefarmařila.

A zatřetí absurdistán? To, když se po takové době vrátíte, díky cimmrmanovským reportážím z místa dění...a rozum zůstává stát nad tím...jak vám to připomene neexistující kravičku, skřítka alchymistu....

A vrátíme se k první pětiletce... Jak se člověk snaží zvítězit nad farmeramou...přicházejí ztráty. Tu v podobě marmeládky či rohlíku...tu původních sousedů...ale kdoví, třeba je lepší opustit je sama, než o ně přicházet postupně...Většina tu není vidět. Jen pár známých nicků...nebo se holt ta nuda z akcí transformovala do změn jmen. Takže je fajn vidět na fóru jméno jako Daffson, a vidět v soutěži některá jména.

Diskuze se příliš nezměnila, ani její tón...jména člověku nic neříkají...možná proto, že se mi ten tón nezamlouval už tenkrát...možná tahle hra přitahuje podobné rysy...nebo je pravda to s tou nudou.

Rozhodně komunikace při OD bývala mnohem lepší. A k akcím? Nemyslím si, že by ti s vyšším levlem měli mít spešl úkoly nebo jiné odměny... Jen by měli pokračovat se šlechtěním, aby splnili všechny úkoly v družstvu.

A to si o sobě myslím, že cimmrmanovský smysl pro humor nemám...no možná ne...nebo jsem jen trochu odlišná ve vkusu...

12. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Těžko věřit řečem o čase a místu vzniku, neb jako by tato hra kopírovala vývoj v ČR. Nejprve minimum akcí, poté pohled do královské rodiny...na mé straně čekání na další akci, poněvadž i když přicházelo zklamání z nedokončení/nezvládnutí celé akce... :) ...postup i o několik levlů, no neber to a je to něco zvláštního, narozdíl od stálých úkolů v družstvu. A teď po návratu...

1) Akce, samá akce, kdy má člověk spát.
    2) Mohla bych udělat něco ze stálých, získat něco, co jsem chtěla dokončit...sakra, ale zas je tu nová akce...tak tenhle svetřík nebo tamten svetřík (to ti county life nezajistí...taky se změnila).
    3) Jak to že je vše tak dostupné? K čemu tu ten trh je? To má člověk všechno zvládat sám a na ostatní jen koukat v diskuzi?
    4) Kde je morana? A jak to, že nejsou čáry? A kdy se vrátí Nubleoni? :-( Pořád není řezník?
    5) Prý člověk nezapomene jezdit na kole. No tak to jsem se nenaučila. Za to jak sklízet v rychlosti, mít na to grif...to se ani po letech nezapomíná...asi nějaký spešl nápravný program.
    6) Jé, rybičky zase přijeli. To si pamatuji. Nový děsivky vypadají lépe.
    7) Kino? No když to agentovi s teplou vodou nevezmeš...nemůže ti nic vnutit.
    8) První políčko/chlév se blbě sklízí... Nad tím radši nepřemýšlet, co tím tvůrce myslel? Musíme respektovat pravidla a že jsou tu i děti.

Co z toho vyplývá? Hra se přizpůsobila (negativně) společnosti. Pravidla jsou pořád konzervativní a reflektují dobu? Přesně naopak, jak by to mělo býti...v duchu smyslu pro humor tvůrců...

Hm, tahle recenze se bude muset obejít bez kinobodů.

kerryhill a Julinka11 tohle ocenili.
  13. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Aktuálně level 80, na Baha 116.

Dříve mě tento nepoměr fascinoval. A pořád to trochu jde podle mě mimo logiku...asi holt nevidím nastavení...nechce se mi počítat... Pamatuji ještě letové míle, přišli mi k ničemu...tak jsem je v podstatě ignorovala. Pak se po pauze vrátila a byla naštvaná, protože jsem je nemohla prolítat a usnadnit si Bahu. A hned se do toho vrhla...po určitém posunu...mi přišlo...hlavně když jsem zkoukla přehled v chrámu...že to nikdy nedám... Zvláštní, že takhle nefunguje hlavní farma společně s plodinami...asi to bude stálými úkoly v družstvu, kde je hned v prvních částech hozena paprika apod.

Zajímavá souvislost, že většina lidí dře, aby měla dovolenou...a pak ji stráví na chatě... Zvláštní, že lidé jen sní a pak si zajdou do zoo...místo, aby si naplánovali výlet za slony. Za to velbloudi, to je cílová destinace spousty Čechů...takže předpokládám, že u většiny hráčů se na ploše nachází velbloudi a široko daleko zasazená vanilka.

Já potřebuji napnout síly, nyní, na odemčení druhé plochy. Do teď jsem hvězdičky plýtvala na něco jiného. Ale možná by to taky chtělo nějakou motivaci v podobě...delfína, tučnáka, ledního medvídka, kosatky, planktonu...pro to velryby... Mořská panna netřeba. Nejsme přeci jenom v pohanské oblasti. A zasazená lilie z kola postačuje místo sirény... Koalu, přemístění klokana. Radost mám z pandy...až budu mít více místa... :)

A když není to řeznictví...tak co třeba aspoň žraloka...když už je na farmě pavouk, světlušky...myši, anakondy...které by si taky většina lidí domů nenastěhovala :p

kerryhill, lenkaborna a Julinka11 tohle ocenili.
  14. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Narazila jsem na Farmářské dějiny. Pokud by byli pravdivé, a nezpochybňuji je, pak jsem na původním hrála už v roce 2010. A to se mi fakt nějak nezdá. Vybavují se mi narcisky...takže bych měla právě šestileté výročí??? To snad není možné...tak budu dělat, že tuhle hru znám až od února 2011.

kerryhill, tomokoco a Julinka11 tohle ocenili.
  15. .Nikísek.

.Nikísek. Zelenáč fóra

Můj milý deníčku, dnes se toho stalo docela dost..
    Postup lvl 60 na Baha

[​IMG] [​IMG] a dokončení dvou úkolů v družstvu..

16. .Nikísek.

.Nikísek. Zelenáč fóra

17. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Akci jsem dodělal dnes,sice se zpožděním v začátku ale mám hotovo,odměny jsou doma a to je hlavní.
    Řádek - Kolem světa.

Akce splněna.

18. Janie83

Janie83 Pilný autor

6.4.2016

Postup na Baha - 149

19. .Nikísek.

.Nikísek. Zelenáč fóra

20. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Tak akcička skočila...a můžeme se soustředit na bahu...sazeničky ať si nechají, stejně by nic nevypadlo...a odemčená plocha bude potřeba, pokud mě to honění za hvězdičkami nepřestane bavit před cílem...aktuálně 186. Tak si zkusíme poradit s nějakým starším úkolem.

Dneska mě rozesmála zpráva o prodloužené děsivce...jj, začne ve 14:59 a skončí druhý den 15:01...aneb v odkazu cimmrmana je třeba pokračovat.

Začínám se nudit. Co provedu?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.