archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janie83

Janie83 Pilný autor

Speciální donáška
    (8.3. - 14.3.2016)

8.3 - dnes začíná akce s názvem Speciální donáška. Je to hlavně o šlechtění a vypadávání větviček tentokrát pouze ze stromů. Šlechtění by mělo být v pohodě, zato vypadávání bude pro mě asi kámen úrazu. Narozdíl od zbytku hráčů na fóru, kteří mají vypadávání splněno hned po první sklizni, já jsem sklidila pouhých 22 větviček. Vysázela jsem všechny stromy, které mám, ale je to nejspíš zoufale málo. Víc jich ale kupovat nebudu, stejně v akci jdu jen po SK a jalovci, i když bych ještě ráda párty lístky. Tak uvidíme.

9.3. - na farmu jsem se v podstatě nedostala, jen jsem z mobilu v rychlosti sklidila stromy. Opět tak do 30ti padátek.

10.3. - 25 větví. No každopádně už mám všechno SK + jalovec, teď ještě doufám, že se mi podaří vyrobit plínkový dort a získat poslední 3 párty lístky. Zbytek budu dodělávat, pokud to půjde, pokud ne, tak nevadí.

11.3. - vypadlo asi nejvíc větví z celé akce, asi 35 kusů. Už už to vypadalo, že se mi povede namlít dort, ale chyběla mi jedna jediná větev. Tak dort snad do konce akce dám :)

12.3. - dort hotov.

13.3. - ze sklizně vypadlo asi 38 větví, ale i tak to bylo jen na 6 plínek. Ještě mi jich zbývá namlet 7. Tak uvidíme, co vypadne zítra ráno, kdy je poslední možnost úkol dokončit.

14.3. - po ranní sklizni mi k dokončení akce chyběly pouhé 3 (slovy TŘI) větve, a tak jsem snad poprvé, co hraji Farmu zbývající větvičky dokoupila za floreny (kdyby jich chybělo víc, tak se na to vykašlu, ale byla by to škoda akci nesplnit kvůli třem vypadávátkům). Takže můžu hlásit, že akce splněna! :)

Naposledy upraveno: 14/3/16
  2. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Naposledy upraveno: 18/3/16
  3. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Nyní jsem tu chvíli nebyla.. dokonce jsem po 6 letech hraní..i několik dnů vynechala celou farmu.. mám pocit..že jsem vynechala i pár akcí....musím říct..že tak blbě mě už dlouho nebylo..troufala bych si tvrdit ..že mě naposledy bylo takhle mizerně ../co se týká nachlazení.. chřipky.. kašle..zánětu průdušek..hltanu..nosohltanu..a nevím čeho všeho..nemožnosti mluvit..pouze sípat.. s oběma zalehlýma ušima..a posléze i gastrididou...po všech těch penicilinech a jiných pilulkách..sirupů..bylinek.. v zoufalství jsem zkusila i cibuli s medem..fuj../tipla bych..že to bylo..tak v 6 letech..tedy..tehdy bez té gastritidy..tenkrát jsem měla ještě žaludek jako kačena...ani nyní.. mi není úplně prima..ale už je to docela k žití...To jen na okraj..že jsem nepřispívala..dokonce jsem i zapomněla hlasovat v Topce..atp..ale snad už to bude ok..Ovšem nyní mám takové resty tady v denníku..že ani nevím..zda to zvládnu dodělat..když pominu to..že bych mimo to..měla i opravovat plno stránek chybějících obrázků..to už asi nikdy v životě nedám dohromady..

..k akci...offi
    ..našlechtěno..namleto..hotovo..na pachmině i na nakiettě..

Naposledy upraveno: 10/3/16
  4. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Pěkná poklidná akce,stonek sice nebyl ale to nevadí,jako hlavní odměna byly pro mne dvě krásné dekorace.

[​IMG] [​IMG]
    Baby shower , Slavnostní dort
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Akce splněna.

Naposledy upraveno: 14/8/16
  5. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Žabáci Fred a Andy právě dokončili výstavbu skleníku, který šetří vodu i energii. Jsou z té práce pěkně vyčerpaní a žízniví. Dodej jim čistou vodu a ovoce, aby mohli práci dodělat a zaplnit skleník krásnými rostlinami!
    Vysaď cukrové melouny, sbírej brčka a připrav osvěžující sklenice vody!
    Co je potřeba
    4600x cukrový meloun, 264x sklenice vody (= 1056x brčko, 13200x cukrový meloun, 1320x okurka, 6600x voda), 250x ostružina, 200x rajčata, 250x mrkev, 150x salát, 200x rebarbora, 250x angrešt, 200x jahody, 250x okurka, 200x maracuja, 15x hruška, 20x švestka, 30x banán, 25x vlašský ořech, 20x třešeň, 10x pomeranč, 20x jablko, 7x kravské mléko

Co můžeme získat:
    48800 BZ, 52400 TBZ, 46000 kr., 50x superkrmivo, 70x superhnojivo, 70x Zuzino superhnojivo, 4x Zuzino ultrahnojivo, 17x hvězdička, 2x bedna s nářadím XL, 1x mrkvovo-jablečná směs, 1x růžové želé, 2x kupón na pomocníky (3 hod.), 1x kupón na pomocníky (12 hod.), 3x Podivuhodný strom “Yukon”, 5x Podivuhodný bahama strom “Tahiti”, 4x Podivuhodný výběh “Labuť”, nálepka, 2x V baru, 2x Naplň konev, 2x Odpočinek, řada na magickém stonku

..................

Akce ukončená 21.3.2016.
    Momentálně stále melu sklenice vody. Kurz dobrý a každá kačka + BZ ještě lepší.
    Zvládla jsem to deníčku, sice zas o pár hodin před koncem, ale nestěžuji si.
    Ještě jsem odtajnila .....nějak se bojím, aby z toho nebyl jenom průvan.

Naposledy upraveno: 21/3/16
  7. Janie83

Janie83 Pilný autor

To pravé osvěžení
    (16.3. - 22.3.2016)

16.3. - akce ke Dni vody, při které budeme opět tradičně sadit, čekat na vypadávátka a mlít v mlýně. Při celkovém počtu vypadávátek (přes 1000) se mi protočily panenky, protože vypadávátka jsou u mě vždycky kámen úrazu, ale nakonec po prvním dni jich mám 146, i když teda nevím, jestli je to dost nebo naopak málo. Jinak teda úspěšně rozpěstováno, tentokrát budu pěstovat na všech plochách, kromě mýtiny, tak snad aspoň to pěstování dokončím včas. V odměnách půjdu hlavně po SK a tajemných stromech a stájích. A ani stonek by nebyl špatný.

17.3. - tak zatím si myslím, že na tom nejsem až tak špatně. Hotovo mám celkem 56 úkolů (38/18 ) v liště získány 3 podivuhodné baha sazeničky a jedna normální a dva podivuhodné výběhy. Zatím je odtajňovat nebudu, nechám si to asi na víkend.

18.3. - stihnuty jen dvě otočky akčního (jedna z toho byla z včerejší noci), jinak jsem přes den měla nasazenou cibuli (nebyla jsem v blízkosti netu), takže přibylo aspoň trošku brček. Ale pořád jsem v plusu, takže pohoda. Úkolů splněno 87 (54/33 ).

19.3. - hotova levá strana úkolů, z pravé jich mám 36. Teoreticky bych už měla mít napěstovány akční melouny, ale je možné, že jsem se přepočítala. Každopádně teď pojedu dlouhodobky kvůli brčkům. Z tajemných mi vypadly u stromů Kdoule XXL, Žluté lapacho, Javor japonský XXL a Planika obecná XL, ze stájí pak další holubi a červená prasata, třetí stáj ještě nemám odhalenou. K Bahastromům jsem se ještě nedostala.

20.3. - do splnění akce mi chybí už jen osm úkolů (mám stonek, hurá!), jako tradičně to brzdí vypadávátka. Ale věřím tomu, že během zítřka bude splněno. Z třetí stáje se nakonec vyklubali další ledňáčci a z bahastromů 2x Buddhova ruka XL, a pak Rohovník XXL a Mangostan. Ještě jsem v liště objevila jednu normální sazeničku a jednu baha, tak uvidím ráno, co z toho bude.

21.3. - po ranní sklizni růží si můžu odškrtnout tuto akci jako splněnou. Z tajemných se mi vyklubal jalovec a další liči XXL.

Naposledy upraveno: 21/3/16
  8. artep2000

artep2000 Pisálek fóra

Zdravím všechny, kteří čtou tenhle deník.
    Ještě nedávno,kdyby se mě někdo zeptal,jestli začnu psát deník,tak mu odpovím,že NE !
    A proč jsem se vlastně rozhodla ho psát právě dnes ? Že bych neměla nic na práci,ne to asi těžko. Začnu ho psát,protože před několika dny jsem vzpomínala na farmu,jak to tady bylo dřív.
    A teď konec povídaní o tomhle,pustím se rovnou do psaní. ( Omlouvám se,jestli tam budou nějaké chyby,ale také jsem pouze člověk,co se učí v životě pořád).

Před 3.-4. lety jsem poprvé našla na internetu hru FARMERAMA, tak sem neváhala a hned sem se šla zaregistrovat. První dojmy byli úžasné,začala sem prvně se 2. políčky a jedním kurníkem,později sem se rozvíjela a byla sem schopná dát za den i třeba 10 lvlů po sobě. Doma nikdo nechápal,jak tuhle "blbost" mohu hrát,ale já sem si toho nevšímala. Byla sem lépe řečeno "ve svém světě", kde mi do toho nikdo nesměl zasahovat :D . Když už jsem byla ve 20 lvl,tak sem si prohlížela okraje farmy a uviděla nějakou ikonku,hodně sem se v té době bála,co by to mohlo být, a tak sem se dlouho přemlouvala,abych vůbec na to klikla. Nakonec sem se odhodlala a klikla ! Otevřela sem mi nějaká tabulka a já nevěděla, co mám čekat,najednou se mi tam všechno zobrazilo a uviděla sem nahoře nápisy GLOBAL,PRVNÍ POMOC,SOUSEDÉ,AKCE. Pořád sem nevěděla,co to je, a tak sem neváhala a opatrně napsala do první pomoci,kde v té době měla službu Lacrima1,a ta mi napsala,že tohle je místnost,kde hráči se ptají na různé dotazy ohledně hry. Toho večera sem měla namále i s banem,ale nakonec jsme se s Lacrimou1 dali do řeči a po banu sešlo. Od té doby, co jsem jí poznala,tak mohu říct,že je to skvělá farmářka a hlavně přítel.

Tak pro dnešek už nebudu psát,možná příště :). Děkuji,že si obětoval chvilku volného času.

Naposledy upraveno: 19/3/16
  9. Janie83

Janie83 Pilný autor

17.3.2016

Baha - 145

10. artep2000

artep2000 Pisálek fóra

Ahoj,tak je tu další den a zase nejspíš začnu psát. Doufám,že to nebude nijak moc nudné :D .

Po čase jsem začala čím dál, tím víc chodit na chat. Po několika návštěvách jsem poznala úplně úžasné lidi např: tatkanas,cassandravega,babikahela,Tygřice1970,čarodějka007,tomokoco a plno dalších lidiček,prostě nedají se tady všichni napsat,je jich spousta ! Za nedlouho tu byla moje první akce, o které jsem nevěděla prakticky nic,nevěděla sem,jak a co sázet a hlavně kde :(. Toho večera,den před akcí jsem šla na chat a zrovna tam byla cassandravega a čarodějka007,které jsou úžasné i teď ! Poradili mi jak se co dělá,protože v té době jsem nevěděla ani která bije :D . Dělala jsem tedy,co mi řekli :). Skoro každou hodinu jsem koukala na farmu,jestli je tam vše v pořádku a bylo :D . Blížilo se den D a tím konec akci,kterou jsem stihla a tím to bych chtěla moc,moc poděkovat,že mi pomáhali i když nemuseli ;) to si velmi cením !

Když už jsem byla přibližně 40-50 lvl,tak sem uviděla na chatu v 18:00 hodin,že se tam pořádá nějaká soutěž o ceny. V tu dobu to měl na starost hráč lpsak, mě se to hodně líbilo a chtěla sem to také dělat, tak sem šla psát holoubka lpsakovi, co a jak a nakonec jsme se domluvili,že bych mohla s ním pořádat soutěž. Byla jsem nezkutečně šťastná. Tím,že jsem se také zajímala o soutěž,tak sem poznala dalšího človíčka a je to [pompo],na chatu jsi moc nebyl komunikativní,ale jinak v normální poště jsi výřečný a je to s tebou príma !

No, a co na závěr ? Nejspíš to,že vzpomínky nikdy nikomu nemůžeš vzít ani je přemalovat,jak ty chceš :). Takže važ si toho co máš,protože někdy to už nepůjde vzít zpět.

Naposledy upraveno: 19/3/16
  11. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    Akce dokončena na obou farmách..ačkoliv bylo potřeba celkem dost akčních i padátek..zvládla jsem v pohodě.. pár dnů před koncem..na pachmině na necelých 3 plochách..
    ...................

.. zítra začíná Velikonoční akce..bohužel klekl mě počítač..opraven bude..doufám..v pátek event. přes víkend..tak nevím jak to tentokrát bude..na manželově notebooku se mi špatně pracuje..ovšem pokud budu chtít akci dělat..budu muset vzít zavděk i jím..a časem..kdy bude volný..tak uvidím..tentokrát ale jen na pachmině...asi bych při takových podmínkách obě farmy nezvládla..

Naposledy upraveno: 26/3/16
  12. Janie83

Janie83 Pilný autor

Renzův jarmark
    (18. - 20.3.2016)

18.3. - Tento víkend tady máme Renzův jarmark. Při pohledu na ceny jsem se zaradovala, protože mám konečně teoretickou možnost získat Johna Citrona (za 1300 bodů). Mám ale takový pocit, že asi zůstane jen u teorie, protože se mi klasicky v Renzových hrách moc nedaří a z celkem 20 nasyslených lístků jsem vydřela asi 40 bodů. Takže pokud tam Citron nebude takových deset let, tak mám asi smůlu :( Ale zkoušet to budu.

19.3. - rozhodla jsem se, že do toho půjdu po hlavě a koupila jsem si ten největší balík lístků. Bohužel se mi ani tak moc nedařilo, krtky a balónky jsem brzo odepsala, Lukáš taky nic moc, nejvíc se mi povedlo tuším 7 bodů, a tak jsem zakotvila u piráta. Zatím tedy mám celkem 428 bodů a zbývá mi 36 lístků, které si nechávám na zítra.

20.3. - tak jsem dneska vyplácala poslední žetony a teda bída. Nedařilo se mi ani u piráta, který mi včera jako jediný docela šel. Takže celkem mám 495 bodů. Tak snad při příštím jarmarku to bude lepší.

Naposledy upraveno: 20/3/16
  13. artep2000

artep2000 Pisálek fóra

Ahoj,tak je tu zase další den a rozhodla jsem se pokračovat v psání vzpomínek.

Dny plynuly jako voda a tím i čas na chatu. Potkala jsem,tam jednu farmářku a i dříve chat moderátora. Vždy když jsem měla možnost si s ní psát,buď na chatu či v soukromé zprávě,tak mohu říct,že to je úžasný člověk. Když jsem jí něco napsala,tak sem věděla,že to pochopí. Prostě a jednoduše nedá se popsat slovy ! Vždy když sem přišla na chat,tak moje druhá věta byla " V kolik máš zítra službu?" a jediné co jsem mohla přečíst,že je to "interní info", po čase už jsem tu větu nečetla ani do konce,už jsem jí znala nazpaměť. Takže tímto bych se chtěla ti omluvit,muselo to být otravné pořád číst tu mojí větu :D. Tím to bych vám chtěla představit hráčku,farmářku,souseda nebo také chat moderátorka - babikahela ♥♥ :)

Druhý človíček je také bývalý chat moderátor a je to tatkanas. Ty jsi nejúžasnější přítel kterého sem kdy mohla poznat,máš srdce na pravém místě ! Mohu si s tebou psát,třeba i o soukromích věcech,ale u tebe vím,že by si to nikomu neřekl. Hodně mi pomáháš i když by jsi nemusel,stalo se né jednou,že jsi mi pomáhal i se školou a toho si hodně moc cením :). Na chatu sem měla možnost tě vidět pouze málo,a když už,tak si nebyl moc komunikativní :D. Ale pak se to změnilo,psali jsme si skoro každý den o různých věcech a píšeme si dodnes. Mám tě ráda :). Doufám,že jednoho dne se s tebou setkám.

Další a pro dnešek poslední chat moderátorka je HankyFarma, a copak u tebe napsat ? Noo,kde začít :). Když jsem tě viděla na chatu,tak musím uznat,že s tebou se vždy píše nejlépe,až když je tak ta 8-9 hodina večer,vždy když tam byl klid. Pomáhala jsi mi hodně z angličtinou a vždy si mi řekla,ať začnu přemýšlet a hlavně abych porozuměla textu :D. Na chatu ses mě ptala, co bylo nového ve škole,a já buď řekla,že nic a nebo, že jsem dostala takové či makové známky :). Hodně si přeji, abych tebe a tatkanas poznala osobně ! Od té doby, co tě znám,tak sem tě ještě neoslovila Hani,nevím z jakého důvodu,ale připadá mi to divné na můj věk :(. Jsi hodně hodný človíček a hlavně milá ! ♥

Omlouvám se,jestli jsem někomu nějak ublížila,ale píšu jenom to,co cítím a myslím si :).

14. Janie83

Janie83 Pilný autor

20.3.2016

Postup v řemesle - Pekař 4. stupeň

Dokončen úkol v Družstvu - Pekařský mistr

15. Janie83

Janie83 Pilný autor

21.3.2016

Postup na Baha - 146

16. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Moc pěkná akce,na akční rostlinku vždy používám pouze dvě tropické plochy,farmu si nechávám v původním stavu-
    akci vždy plním zhruba čtyři až pět dní,než napěstuji rostlinky,není kam spěchat.
    Světový den vody

---------------------------------------------

Dobrá studna.

Akce splněna.

Naposledy upraveno: 14/8/16
  17. nepleska

nepleska Aktivní autor

Začína sa nám zjarievať a to je v prírode čas rodenia mláďatiek všetkých druhov :)
    RT si teda pre nás pri tejto príležitosti pripravil milú špeciálnu úlohu vo farmrárskej hale spojenú s krátkym baby boomom.

Pri šľachtení nám vyskakovali mláďatká v plienkach, ktoré sme dodávali do úloh v hale.
    Vyrábali sme plienky zo stúh a vetvičiek.

Úlohu som dokončila celú.
    Odmeny už sedia na okraske.
    A tých BS čo dávajú juch :)

Julinka11, tomokoco a Janké861 tohle ocenili.
  18. nepleska

nepleska Aktivní autor

22. marec je svetový dňom vody a tak nám RT poskytol akciu, kde sme si mohli tento deň užiť ešte viac:)
    Tentp raz sa mi veľmi páčila aj úprava námestia :)
    Sadili sme žlté melóniky, mimochodom tie sú moje obľúbené :)

a plnili sme úlohy 2 usilovných rosničiek, ktoré sa snažili zavlažiť záhradku :) ja som síce nesplinila všetky úlohy rosničiek, ale podarilo sa mi dodať všetko, aby som získala stonku :)

Ešte sa chcem špeciálne poďakovať susedkám lucavke, milade.f aj susedke kuba.fli, ktoré mi poslali posledné slamky a vďaka tomu sa mi podarilo namiešať posledný potrebný koktail :)
    Ďakujem kočky :)

19. Janie83

Janie83 Pilný autor

Hon na vajíčka
    (24. - 30.3.2016)

24.3. - je tady velikonoční akce. Tentokrát je to jen pěstování a vypadávání, mlýn má pohov. Když jsem si přečetla, že bude jen 250 vypadávátek, tak to vypadalo pohodově, ale RT tomu počtu přizpůsobil i samotné vypadávání, takže nůžek vypadává pomálu. První den jsem stihla rozpěstovat a díky čerstvě vyšlechtěným růžím také dvě otočky na pohopolích, které mi daly celkem asi 50 nůžek. Do večera jsem jich měla 64 a 2500 akčních lilií. Splněno 6 úkolů.

25.3. - druhý den akce pokračuje v celkem pohodovém duchu. Nůžky sice z akčních skoro nepadají, ale já si zase trochu pomohla pár otočkama vyšlechtěných růží, takže jich mám momentálně celkem 170. Akčního už mi chybí jen něco málo přes pět tisíc, což by mělo být dopěstováno během zítřka. Taky jsem si odtajnila první dva tajemné chlívky, ze kterých mám zatím stoprocentní radost - získala jsem svoje první kohouty a ptakopyska :)

26.3. - lilie dopěstovány, jen mi večer ještě chybělo 14 nůžek. Bylo to hlavně tím, že jsem odpoledne na farmě nebyla. Ze zbytku první várky chlívků vypadli čtvrtí holubi a první kivi, z normálních sazeniček pak černá vrba (moje první), třetí lapacho, javor cukrový XXL a další třešeň XXL.

27.3. - hotovo! Bahasazeničky mě ale moc nepotěšily - další Buddhova ruka XXL, Avokádo XXL, Delonix královská XL a Mandarinovník XXL.

Naposledy upraveno: 27/3/16
  20. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Co více k akci dodat.
    Dostala jsem email v tomto znění:
    Jaro je konečně tady a na farmě to po studené zimě zase bzučí životem. Všude rostou jarní květiny a velikonoční zajíček je konečně zpátky na farmě, kde schovává barevná velikonoční vajíčka. Jsi připraven na hon na vajíčka?

Snažím se.

Vysaď velikonoční lilie ......vysadila jsem s pomocí vánočky, bílé nevinnosti a samosebou MJS.
    K tomu jsem si vytočila 100 % do stodoly.

Jupí, hned je práce snadnější.
    sbírej zahradnické nůžky...to snad ani nejde je nesbírat, když sklízím. Něco napadalo, ale to bída.
    Hledej na zahradě vzácná velikonoční vajíčka během akce Hon na vajíčka ...
    tak tady jsem trošku ztracená.

..............

I přes to všchno postupuji rychle díky 100% do stodoly.
    Spala jsem celou noc a za chvíli sbírám poslední úrodu. Jen ty nůžky chybí, ale po sklizni zapracuji a dám farmu do běžného režimu, tam jistě napadají.
    Děkuji všem sousedům a přátelům za pomoc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.