archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Pár otoček se zadařilo, ale žádná sláva to zas nebyla. Vždycky si řeknu, že příště se budu snažit víc a stejně se nic nezmění a vše je stále stejné. Práce zabere veškerý čas, takže jsme vlastně ve finále ráda, že 2x otočím a těším se na další děsivku.

2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

3. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Myš a BB...Už ani neberu krátkodobý úkol jako nesplnitelný. Vždy se zadaří jej splnit. Poté šlechtím jako blázen, skoro se dostanu pod svojí hranici SK a nic. Prostě není štěstí....a proč?
    Štěstí je úplně někde jinde a to v reálu. Hra mi jenom pomáhá se trošku přemístit či odreagovat od pracovních činností, než bude zas rodina pohromadě....a voooo toooom toooo jeee....jelikož štěstí, pohodu a lásku mám tam, kde jsem více doma a není to Farmerama...tam jsme svojí lásku poznala
    .
    Pro mě dobrý, krátkodobobý splněný a dlouhodobě se přidá k těm ostatním šlechtitelským a vůbec se tím nebudu trápit.

Naposledy upraveno: 2/3/16
  4. Janie83

Janie83 Pilný autor

28.2.2016

Postup do levelu 143 - Baha

Odemčen chov pand - dárek v Opičím chrámu

Dokončen úkol v družstvu Kukaččí tajemství

Naposledy upraveno: 28/2/16
  5. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6. nepleska

nepleska Aktivní autor

Myšičky som dokončila celé :)

a podarilo sami dosť aj popredať :) zarobila som okolo 4 milionov juch xD

Julinka11 a Janké861 tohle ocenili.
  7. nepleska

nepleska Aktivní autor

Dnes sa mi konečne podarilo dostať sa do štvrtého stupňa v marmeládovni :)
    HURÁÁÁ

Už konečne nebudem musieť draho nakupovať mrkvovo-jablkovú zmes :)

Julinka11 a Janké861 tohle ocenili.
  8. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Akce Jarní úklid - od včerejška splněna
    Děsivá noc - stéle mám hodně práce,jedu na maximum,ještě dva dny,to je super.

Naposledy upraveno: 5/3/16
  9. Janie83

Janie83 Pilný autor

Jarní úklid
    (1.3. - 7.3.2016)

Akce, při které se nám na týden zpřístupní Strašidelný hřbitov, ze kterého budou padat vypadávátka. Těším se, protože i kdybych nesplnila akci, tak aspoň pohnu s děsivkovými úkoly v družstvu :)

1.3. - akce rozjeta i přes počáteční zádrhel (začátek akce se trochu protáhl - to bylo pištění na fóru :D), kdy jsem sklidila hřbitov dřív, než jsem zkontrolovala, že akce opravdu začala. Ale dopadlo to dobře, rozpěstováno bylo a nějaké ty strašidelné věcičky taky popadaly.

2.3. - po ranní sklizni tajemné slunečnice a hřbitova se mi podařilo uklidit hned sedm místností. Tak jen tak dál :)

3.3. - hotovo 80%, zatím je to docela pohoda. Nikam se neženu, času pořád dost. Z tajemných stájí, co byly v odměnách, se mi vylíhli vlci, žlutá výrobna angorské vlny a ledňáčci. Ti mi udělali radost :)

4.3. - splněno 90%, chybí mi poslední dvě místnosti, ale to během zítřka určitě zvládnu. Vypadávátka mám všechny, chybí jen napěstovat asi 1500 ks slunečnice. Mezitím si vesele pěstuju děsivé rostliny, jenže to nejde až tak rychle, jak jsem si představovala. Mořím se s krátkodobými rajčaty a tykvemi do Braculy a začíná to být trochu únavné.

5.3. - akce splněna, dnes ráno jsem dodala poslední slunečnice a dál už jen pěstuju děsivku :)

10. Janie83

Janie83 Pilný autor

1.3.2016

Postup na farmě do levelu 86.

11. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Co k tomu dodat...jedu jako motorová myš, otevírám místnosti, které jdou, i když jsem jela podle schématu, tak nešly, ale tohle mě nemůže rozházet.... zároveň se snažím plnit nedodělané úkoly ohledně děsivky. Nemám tolik času jako jiní, ale snažím se.

-----------------

Co je potřeba:
    14500x tajemná slunečnice, 7x past na duchy (= 308x strašidelné věcičky), 500x orchidej, 500x chrpa, 500x šeřík, 500x konvalinka

Co můžeme získat:
    14000 BZ, 52000 TBZ, 14000 kr., 2x párty lístek, 35x superkrmivo, 1x mrkvovo-jablečná směs, 3x zlatý banán, 3x Podivuhodný výběh “Labuť”, nálepka, 2x Z duchů strach nemám, 2x Chytání duchů, 2x Neotáčej se, řada na magickém stonku

----------------------------

Akce ukončená v sobotu dne 4.3.2016

12. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dodatečně pro Pajaable ,sice už jsem popřel do jiného vlákna ale sem to také patří.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Chodníček není vždy dlážděný,občas se o kámen zakopne.Cestička schůdná je s láskou která vždy pomůže,pozvedne.
    Mějte v sobě oporu,láskyplnou důvěru.

13. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

>>Ofi<<

Přesně jsem vědělajak to dopadne. Ze 4 zatím koupených jsou dvě labutě, 1x oranžové sovy a 1x oranž medvěd.

14. Janie83

Janie83 Pilný autor

Exluzivní podivuhodný výběh
    (4.3. - 6.3.2016)

Tento víkend tady máme Tajemné chlívky. Nejdřív jsem si říkala, že si určitě nic nekoupím, přecejen 15 FL je docela dost, ale pak přišla sleva na floreny a tak jsem se rozhodla, že to risknu a koupila jsem jak floreny, tak 2 stáje. Nové zvířátko je jezevec, ale já nemám ještě spoustu starších, tak snad budu mít trochu štěstí.

6.3. - z chlévů se nakonec vyklubal oranžový krůtník a želvy. Takže spokojenost tak napůl, želvy jsem ještě neměla :) Dál už štěstí pokoušet nebudu.

Naposledy upraveno: 6/3/16
  15. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------

Naposledy upraveno: 6/3/16
  16. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tyto podpisy jsou volné pro hráče,pakliže by o některý měl někdo zájem,napište mi do herní pošty.
    Do podpisu vložím váš herní Nick a vyrobím Avatara,pak bude vše kompletní.
    Můj Nick ve hře je stejný jako tady na fóru-Bagíra77

Naposledy upraveno: 15/4/16
  17. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

[​IMG] [​IMG]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

18. Janie83

Janie83 Pilný autor

7.3.2016

Postup do levelu 144 - Bahamarama

19. nepleska

nepleska Aktivní autor

Jar u nás začína vykukovať spoza zubatého slniečka
    a tak je čas na veľké upratovanie po ospalej zime.

Upratovali sme aj na farme :)

Akciu som som splnila celú úplne pomalým pokojným tempom.

Čo ma ale veeeeeľmi potešilo, že desivá noc trvala celý týždeň :D
    Podarilo sa mi dopestovať všetko potrebné na otvorenie stonky Noc v splne 2

dopestovala som si aj všetko na návod na výrobu strašidelnej kytice, čo však zamrzelo je, že ešte nie som kvetinár požadovaného stupňa...

Ale celkovo hodnotím akciu veľmi pozitívne :) pre mňa to skôr bola akcia desivého cintorína:)
    Ďakujem RT

Janké861 tohle ocenil(a).
  20. nepleska

nepleska Aktivní autor

RT nám vybrala ďalšie zvieratko na farmu :)

Kúpila som si 4, no jazvec sa mi nepodaril.
    Za to mám ale labute a oranžové medvede, plus žltú výrobňu vajec a žltý kravín.
    Tie išli do lišty.

Tak snáď nabudúce.​

tomokoco, Julinka11 a Janké861 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.