archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. annacer

annacer Veterán fóra

Od 21.7 - 26.7.2015 vo Farmárskom obchode budeme môcť kúpiť
    radu magického stonku ku dňu priatelstva.
    Kúpila som špecialný balíček za:
    159.Florenov.

Naposledy upraveno: 16/8/15
    Julinka11 tohle ocenil(a).
  2. annacer

annacer Veterán fóra

3. annacer

annacer Veterán fóra

Desivku som tentokrát nerobila bola som práve na dovolenke.​

Naposledy upraveno: 8/8/15
  4. annacer

annacer Veterán fóra

5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi

obr.

zakoupeno dnes 9./8.2015

obr.

Efekt: při vylíhnutí vejce (tedy při první sklizni) jednorázově 500 BZ (při umístění v Parku) nebo 500 BBZ (při umístění na Ostrově pokladů). Znovu lze aktivovat za 16:00 hodin, při dalších sklizních jednorázový bonus 1000 BZ/BBZ a bonus + 5 % efektivity pro superkrmivo po dobu 6 hod.
    Cena: 199 Fl.

Naposledy upraveno: 8/4/16
  6. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

7. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Nubloni opět navštívili farmu. Proměň staré věci na nové v jednom mžiku, je to tak snadné. Vysaď hvězdice a při sklizni sbírej nublonské baterie, které budeš potřebovat k nastartování recyklovacího stroje.
    Nová plodina pro tuto akci: Hvězdice. Není ani potřeba, teda pro mě.
    Jako vždy něco vyskočí ze sklizně....tentokrát to budou
    Nublonské baterie

Na náměstí ve městě najdeme recyklovací automat. Uprostřed nám zezelenají tlačítka...
    small = zboží v protihodnotě 5000 + 10x nublonské baterie
    medium = zboží v protihodnotě 25000 + 25x nublonské baterie
    Large = zboží v protihodnotě 50000 + 35x nublonské baterie.
    Kliknutím na jedno z tlačítek v prostřední části si zvolíme stupeň recyklace.

................

hned na začátku spuštění.....3x otočka po vložení 250 000 protihodnoty a řádek, dekorky a parfumérka jsou doma. Ostatní jsou jenom bunusya co stihnu získat, to tu již psát nebudu.

Naposledy upraveno: 6/9/15
  8. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Recyklomat 11.8.-17.8.

Dnes po 14. hodině k nám snad dorazí návštěva v podobě Nublonů.
    Mám takové smíšené pocity, ale rozhodně je nevítám s otevřenou náručí natěšená jak blázen, to tedy ne...nějaké přípravy lehce proběhly, ale moje zásoba bateriíí ve stodole nijak rapidně nenarostla(momentálne cca 250 ks) a vzhledem k tomu, že i během jiných akcí nemám zrovna šťastné číslo na % vypadávání, ani se nijak nevzrušuji...a budu to do recyklomatu házet hlava nehlava.
    Během akce můžeme pěstovat i akční plodinu..Hvězdici s dobou růstu 8 h/ BZ 120, což je myslím dobrý, ale není bezpodmínečně nutná na plnění úkolů.Tak nevím, mám skoro všude chlívky, obr stromy ..jestli budu pěstovat, či to nechám, jak to je .Uvidím, jak mi budou padat baterie.

Cíl ??? ...a odměny????

Máme tři možnosti recyklování:
    Vypisovat si to nebudu, jen se mrknu, co je pro mě dobrý a do čeho nejspíš ani nepůjdu.

"S" small
    ...krom klasiky BZ, KR atd., je tu Slivoň trnitá...tý mám dost a že bych musela bezpodmínečně mít další???..a Vlčí doupě, no těch mám asi 6 a ani je plochu nedávám, páč krmivo je dražší, než samotnej vlk, tak na co další chlívek ...a pak dekorace Želvovat, to jediné by stálo za to, protože je to dekorace a je jedno, zda bude ve stonku, nebo jen tak....takže pokud se mi podaří ji získat, eSkem končím...
    "M" medium
    ..zase klasika , ale vyšší hodnoty, nějaké mňamky, párty lístky tentokráte 2 ks ( stejně si za ně nic pořádného nevytočím, krom červených netopýrů, kterých mám už požehnaně)....strom kowhai a kivi..oboje už mám a dostatek, takže na ty taky nejedu.Takže zbývá řádek v nebi a další dekorace Recyklační stanice.
    "L" large

...a pokud bude řádek a dvě dekorace z S a M, nezbývá mi nic jiného, než získat i dekoraci z L...Recyklační buňku...pak by stála za řeč Parfumérie, páč tu tedy nemám, ale že bych ji jako že vyloženě musela mít a nemohla bych bez ní žít, to ne;).O lípě ani nemluvím, ty mám, a využití zatím prakticky žádné...a když už jsme u toho využití.
    To by mě fakt zajímalo, co RT zamýšlí s pávem?? Takovou dobu zabírá místo v liště, na ploše jsem ho měla jen v začátcích nadšená, že mám nové zvířátko...a od té doby..ticho po pěšině.Pořád samá nová zvířata, stromy atd, ale spotřebovat něco, co už máme, to ne...to by se asi korunky moc do kasičky nehrnuly....tak nic no ....to jen tak, že jsem si na ty chudáky dlouhoocasý vzpomněla...

No, takže uvidíme, co se bude dít a jak mi to půjde....

Výsledky:
    S:
    BZ 12.000........ .3x
    Párty lístek..........1x
    Ananas pečivo: ...1x
    BBZ 5000............1x
    ŽELVOMAT..na 6 doplnění

M:
    Recyklační stanice...na první doplnění
    KIVI .......................1x
    BZ 30.000...............1x
    Smotie ...................1x
    Párty lístek 2ks........2x
    STONEK...na 7 doplnění

L:
    Kombajn 24H .......2x
    BZ 50.000............5x
    Recyklační buňka....na 6 doplnění
    BBZ 25.000 ..........2x
    Hopsálek...............1x

Takže hlavní cíl splněn poměrně hladce, což se divím, ale děkuju ....ještě by mohla padnou ta parfumérka a byla bych spokojená úplně ....

Malina
    S:
    SH,Želvomat,SH,KR

M:
    BZ,Recyklační stanice,BBZ,BZ,KIVI

L:
    Lípa,BBZ,

Naposledy upraveno: 13/8/15
    Julinka11, lucieandrsova a skalara.v tohle ocenili.
  9. annacer

annacer Veterán fóra

Na farme sa to hemží mačičkami.Poďme sa sními zabaviť.

Pestovať budeme plodinu:
    Vŕbové prútie 11 000

Klbko vlny 600x

Budú vyskakovať pri zbere úrody.
    Z vŕbového prútia a z klbky vlny budeme v mlyne na farme aj farmerame
    vyrábať:
    "Udicu na hranie pre mačky"

Hra sa bude hrať na hlavnej lúke, pretože tentokrát budeme akciu plnit priamo na svojích farmách.
    Na hlavnej lúke, divokej lúke, lesnej mýtine a na Bahamarame sa budú objavovat mačičky, které obdarujeme vyrobenými udicami pre mačičky a oni nás obdarujú odmenani.

Moje odmeny:
    BS=240 tisíc,BBS=225 tisíc
    Kupón pomocníci:
    48hodín=1x,3hodín=1x,12 hodín=3x
    Záhadný výbeh"Drak"=3x
    Záhadný strom"Rýn"=5x
    Grajciare=170 000
    Valentínsky kvetináč=11x
    SH=15x,RTH=3x
    MJZ=4x
    Pinkie pie koláč=6x
    skrinka XXL=1x
    Rada na magickom stonku
    mačacie driemanie
    mačacia debna
    maznavá mačka
    ihrisko pre mačky.

Naposledy upraveno: 2/9/15
    Julinka11 a kerryhill tohle ocenili.
  10. annacer

annacer Veterán fóra

Vajco mimozemšneka
    Kúpiť môžeme iba raz
    Umiestniť
    iba do Parku a na Ostrov pokladov.
    Po vyliahnutí vajíčka získame Odpalovaciu plochu pre mimozemšneka.
    Efekt: Pri prvom zbere jednorázovo 500 BS alebo 500 BBS podla toho kde sme ho umiestnili. Znovamôžme aktivovať za 16:00 hodin, pri dalšom zbere jednorázový bonus 1000 BS/BBS a bonus + 5 % efektivity pre superkrmivo na 6 hod.

Naposledy upraveno: 25/8/15
  11. Crower

Crower Vážený autor

12. annacer

annacer Veterán fóra

13. Crower

Crower Vážený autor

14. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

15.8.2015..ukončený úkol "Žije.."

15. Crower

Crower Vážený autor

Julinka11 a babioli tohle ocenili.
  16. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

17. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    Akce začíná 19.8. 14:00 hod. a končí 25.8. 14:00 hod.
    Růžová je dobrá..neonová..ještě lepší..

Akce hotová celkem bezbolestně..na obou farmách..na nakiettě jsem musela došlechtit..chyběli mě nižší šlechtěnci..hlavně u slepic..

..stonek získán docela rychle..pak už jen dosazeny dekorky...a další řádek na světě..tedy pardón..v nebi..

Kouzelná moc: jednorázový bonus 4150 BZ, 3150 BBZ, 2950 kr, další aktivace 12:00 hod.

18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

klik

Od 21.8. 18:00 hod. do 23.8. 22:00 hod.
    Tak za chviličku začne šlechtění..připravila jsem si domečky a skoro vykoupila na mém trhu všechny pštrosy..v minulém malém BB jsem si dokoupila 1 duhovou slepici za cca 2.9 mil...myslím že nebyla až tak drahá..jednu vyšlechtěnou už jsem měla..a konečně jsem si udělala růžový kurník..a rozšířila opět o něco svou sbírku růžových chlévů..zbývá mi na Farmě mmj. ještě dodělat růžové pštrosíky..snad se mi to při tomhle BBůmu zadaří..na trh moc spoléhat nemůžu..je to tam jak po vykradení..a pak mi ještě schází vrány a růž.kukajdy..No a na Baha zatím všechno..jediné vyšlechtěné růžové pandy..jsem směnila za něco při OaD..takže musím znovu..fajn takže plán mám..a za 15 minut ho můžu začít plnit..Všem držím pěsti..aby to dnes trochu skákalo..ono to pak lépe baví..SK zakoupeno minule..takže mi nic už nebrání..na nakiettě asi nic..nemám moc Sk..asi to nechám na příště..já blbka chtěla koupit na obě farmy turbo mlýny..ale tak dlouho jsem otálela..až jsem to prošvihla..Takže hurá na to.....

slepičky jsem si udělala v malém BB ..
    obr.

a nyní jsem si pořídila další chlíveček do sbírky..

... vše striktně geneticky..přeskoky minimální..šlechtím i na Baha..a tam je to prozatím úplně zabité..
    ale uvidíme dál..zatím nehážu flintou..Bům teprve začal..

obr.

tak jsem docela rychle splnila plán..a nyní začnu šlechtit vrány a kukajdy..na Baha zkouším zatím opičky..

obr.

Tak ačkoliv jsem konkrétně tohle zprvu neplánovala..podařila se mi..historicky úplně první výrobna na mé farmě..
    zjistila jsem ..že když něco trochu vyšlechtím..a něco dokoupím..že by se mi to mohlo podařit..trochu jsem i něco namixovala..ale v tomhle případě to bylo zbytečné..hodila jsem základní cca 3x..4x..s gumovou..potřebovala jsem 1 čínskou..k mým 3..a ty bych pak vyšlechtila geneticky na svatební....předposlední potřebnou k 2 které jsem už všelijak možně ..šlechtěním..či nákupy získala..a poslední bych dokoupila..a vyšlechtila na dolarovou....jednu jsem už měla z nějakého minulého přeskoku..Mixy s gumítky vyšly šul nul..ze 3nebo 4..už nevím.. mixů.. vyšel jeden..ale stačilo to..nyní jsem měla 4 čínské a 2 svatební..a 1 dolarovou..takže už by to mělo být jasné..hodila jsem do domku 4 čínské..a mezi tím...pitomec netrpělivý..jsem šla koupit tu poslední svatební kačenu..cca za 4.4.miliony..a protože jsem to měla tak všechno v hlavě naplánované..už jsem se ani nedívala pořádně.. jak to vyšlo...zběžně přelítla očima..dolarová tam byla..říkám fajn..mám výrobnu..Huráá..no pak koukám..jako tele..jak je možné..že mám stále ty 3 svatební..tak nějak mě uniklo..že mi to z těch číňánků..přeskočilo rovnou na dolarovou..no a kdybych nebyla netrpělivá..a pěkně si počkala..tak jsem ty 4 a skoro půl melounku ušetřila..no můžu pochopitelně prodat..že..no nevím jaký je zájem..a za kolik budu moci prodat..no nic..příště holt musím být trpělivější..ovšem nic to nemění na tom..že jsem super spokojená...Co se týká ostatního šlechtění.. tak nic moc..dám sem screeny..ale asi až ..chtěla jsem říct zítra..vzhledem k tomu..že zítra už zhruba 2 hodiny je..tak řeknu ..později..tak už nedám..

19. annacer

annacer Veterán fóra

Nubloni sa k nám vrátili a doniesli aj Recyklomať.

Plodina na pestovanie:
    Hviezdice

Pri akcia nie je podmieňovaná pestovaním tejto akčnej plodiny je pridané
    viac-menej pre nižšie levely.
    Budeme zbierať aj
    Nublonské baterie

ktoré budú vyskakovať z polí pri zbere urody.
    Vo farmárskom obchode budeme môcť kúpiť aj:
    Nublonský prach
    a
    Nublonské úlomky

Na námestí najdeme Recyklačný stroj a môžeme začať recyklovať.

Recyklovať budema v troch veľkostiach:

Výsledky mojej recyklácie:

Small
    Trnka strom 1x
    BS 60 000,BBS 5000,
    Grajciare 16 000
    Recyklačný automat-nálepka
    Tekvicová marmeláda 2x
    Reptiolid
    Vlčia jaskyňa 1x
    Párty lístok 1x

Medium