archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Naposledy upraveno: 8/4/16
    Julinka11 a Milka66 tohle ocenili.
  2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Jediné, co jsem sháněla byla Rybářská zábava, kterou jsem dostala dárkem.
    *** Děkuji moc ***

***Moc děkuji*** máťochovi za překvapení Narozeninové Julinky, které sbírám.

3. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

orig.obr.
    Celkem není co psát ..snažím se postupně dodělávat na obou farmách strašidelné úkoly v Družstvu..takže pěstuji..pěstuji ..pěstuji..jde to pomalu..pomalu..pomalu..Takže pokud nebude něco nového ..nějaká nová dekorajda..tak můj plán..na příštích několik desítek děsivek,,je jasný..a řekla bych..vcelku nezábavný..

Julinka11 tohle ocenil(a).
  4. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Opět k nám včera přijel Renzův Jarmark..jezdí v poslední době docela často..ovšem pokud se neobmění odměny..event..alespoň nedoplní prázdná políčka ..tak pro mě už celkem zbytečně..tentokrát jsem ještě vzala jednu moringu..a tím končím..to co tam zůstalo.. nechci...škoda lístků..opět jsem sice koupila balíček..protože jsem měla chuť si trošku zašpásovat s krtkama..ale vyhrané žetonky..si budu schovávat do strožoku..a počkám na něco nového..snad nebudu čekat dlouho..a zbytečně..uvítala bych i nějakou novou hru..zaměřenou na něco jiného..než je postřeh..či náhoda..

5. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Novinky tohoto týdne
    V polovině týdne jsem se vrátila domů, akcičku jsem stihla, sice s odřenýma ušima, ale JO.
    A dopadlo to i docela slušně, z TCH jsem získala další 2 ptakopysky a 1 kiwiho...a pochopitelně bobra C++, jak jinak.

OD v pondělí jsem nestíhala, ale to nevadí. Příšera z rybníka i tak na mě čekala v liště, děkuji sousedko:)
    Při příštím OD zase já něco pošlu.....

Co dál, jo...dnes nám začala Děsivka, po dlouhé době jsem ji stihla od začátku a jelikož jsem doma, tak doufám, že stihnu i něco napěstovat, abych se s úkolama v Družstvu někam pohnula.

A taky k nám na chvilku přijel Renzův jarmark, momentálně mám cca 550 žetonů a 10 lístků.Vždycky jsem bouchala krtky, ale už minule jsem zašla k Lukášovi a zjistila, že je to lepší.I když se mi zrovna moc nevedlo, pořád jsem získávala víc žetonů, než u krtka.
    Nejspíš si budu žetonky šetřit na Noční můru, sice už jednu mám, ale což i druhá by byla dobrá....

No a aby toho nebylo málo, tak pro závisláky je tu další akce, spíše taková doprovodná...
    Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy ( 1.8.-30.8.)

Jde o to, že průběhu následujícího měsíce se budou náhodně v příspěvcích na fóru objevovat části mapy, které složíme, vyluštíme a následně pošleme na e-mailovou adresu.
    První 3 luštitelé, kteří správně odpoví na vše, co je dotazováno dostanou slušné odměny.
    Za první místo je mimo jiné jako odměna Florenovník.
    Vzhledem k tomu, že patřím mezi ty, kteří ho nevlastní by se nabízelo, že se do této akce vrhnu, ale chyba lávky....ne že bych byla člověk, který předem háže flintu do žita, ale už teď vím, že stejně nemám šanci.Tak na co se nervovat.
    Již jednou podobná akce byla, denně jsem dřepěla u pc, poctivě hledala, skládala a slepovala jednotlivé dílečky a v poslední chvíli to stejně nedopadlo.
    Závislák jsem, ale zase takový to tedy ne .....​

Taky už máme ofi. oznámení o akci na příští týden " Kočičí chaos", je to taková pohodová okce, více v samostatném příspěvku .

Naposledy upraveno: 1/8/15
    mamča50 a Julinka11 tohle ocenili.
  6. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Postup na BAHA

7. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Konečně dšsivka, které se mohu věnovat. Už mi chybí malinko a Kouzelná čistota bude hotová.

8. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

N
    Nová soutěž na foru na měsíc srpen.
    ofi

Snažím se jak se dá. k dnešnímu datumu 20.8. mám snad všech schovaných 19 obrázků a dekorky rozluštěné. Co mě však zklamalo, je změna v odměnách. Věděla jsem již dopředu, že florevník připadne nepracujícím hráčům, ale i tak jsem se snažila a soutěž brala jako hru sama pro sebe. Času nemám moc, i tak jsem si našla chvilku po práci večer nebo ráno před linkou MHD, která mě do ní zaveze.
    Osobně to beru jako podpásovku po 19 dnech schovaných obrázků. Už nemám důvod něco hledat, nebo vstávat o 15 minut dřív. Ztratilo to veškěré kouzlo, teda pro mě.

>>dodatek ofi<<

..............

30.8. byly zveřejněné klíče v dopoledních hodinách. Bohužel jako máma jsem měla jiné zájmy a to vaření nedělního oběda a běžné práce s dopolednem, kdy mám zrovna volno a nemusím do práce. Klíč jsem si stáhla po 2 hodinách po uveřejnění , a i kdyby jsem u toho seděla jako kráva a každou chvíli aktualizovala, stejně by mi to bylo na dvě věci, bo dopoledne bylo zaneprázněné a když jsem měla volno a nemusela do práce, celkem už teď lituji ty, kteří jsou v práci do večera, čekající po práci, jak se pustí s vervou do konce soutěže a ono je vlastně už po všem.
    Takže vyhráli ti, kteří mají volno, čas a rychlost se předhánět. I tak jsem na sebe pyšná, bo přes mojí práci a domovské povinnosti jsem dala dohromady celou mapu, rozluštila dekorky a i modrý a zelený klíč v podobě emailové adresy, kdy mi bylo poblahopřáno k rozluštění šifry a zkompletování mapy. Bohužel soutěž již byla ukončena, výherci byli oznámeni na herním fóru v soutěžním tématu.
    Vlastně jsem vyhrála sama nad sebou ze své snahy a to mě hřeje.

Naposledy upraveno: 30/8/15
  9. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Offi

Zajímavá akce..zajímavé odměny..a spousta kočiček..co víc si přát..Jako vždy jsem rozpěstovala..tentokrát zbourala všechny plochy..a budu se snažit podarovat dárky..co nejvíce chlupatic...jestli po nakrmení 100 kočmín..půjdu do TOP..nevím..ale při mé frekvenci padání padátek ..spíše ne..stejně jako vždy..ani tentokrát to nepadá nijak závratně..pěstování akční prokládám pěstováním pórku ..z kterého mi napoprvé z jedné plochy vypadlo přes 40 klubek..na pachmině urychluji SH..na nakiettě ..kde mi skoro došlo..také díky pitomému kliknutí..kdy mi ujela ruka a já pohnojila minipole s něčím..na co SH vůbec nebylo potřebné..dávám jen vodu..a obyč.hnojivo..no obyč..mmnt. už je dražší než zlato..takže už ho na plochu..za 50000Kr..také dávat nebudu...no prostě zatím pěstuji..a co dál..uvidím..je teprve druhý den akce..tak na závěry je brzy..průběžně sem písnu ..co a jak...5.8.na pachmině mám hotovo..řádek aktivován..ale budu pokračovat..tedy nikoliv do Top..ale jen tak..podle toho..jak dlouho mě to bude bavit..Topka je zcela bezpředmětná...nejde v ní o to.. kdo je šikovnější farmář..ale..kdo toho více nakoupí.. to je můj dojem..ale možná se mýlím..na nakiettě mám napěstováno na posledních 6 návnad..jen čekám..až mě doroste dlouhodobka..a vypadají nějaká klubka..domelu..aktivuji stonek..a končím definitivně..už mám dokonce i uklizeno..hlavně jsem musela postavit urychleně obr.stromy..abych napěstovala SH..do další akce..No a celkový dojem z ..?..nahoře jsem psala..že je to zajímavá akce..a původně se tak jevila..nyní hodnotím :.. zlatá střední..odměny mám napsané..mohla bych je sem dát..bylo by to zbytečné..tak jen v kostce..nejvíce bylo Bz..BBz..Kr..asi 4 sazenice..jedna stáj..pár kupónů..pár SK..a to skoro doslova..Zuzino..atp...banán se mě jako vždy.. úspěšně vyhnul..zbytek dopíši až skončím úplně..Nevím proč jsem si myslela..že akce končí zítra..v pondělí..takže zbytečně jsem měla ještě naseté kočičky a nasyslená klubíčka..a ani nevím kolik jsem vlastně nakrmila kočiček..zhruba co si pamatuji..něco kolem 230..takže nic moc..odměny:jak už jsem psala..hlavně body zkušenosti...stáje a sazenice ty padaly opravdu sporadicky..a jejich odtajnění nestojí za řeč..Jinak farmářům kteří se umístili v TOP..vlastní zásluhou..tzn.použitou strategií..nikoliv nákupem košíků ve velkém...srdečně gratuluji..

kočičí tapeta na plochu

Julinka11, Tanjunya a pajaable tohle ocenili.
  10. ExHuminator76

ExHuminator76 Zelenáč fóra

Abeceda Farmeramy
    Lesní mýtina:
    Obsahuje neaktivní, zato atraktivní, řekl bych až kreativní mlýn. Naproti tomu třeba takový posed naopak nepůsobí zas až takovým zajímavým dojmem... spíše takou obyčejnou budkou pro pytkáky. Zrovna tak neuklizené tábořiště působí neuspořádaně. Přiznám se že, jsem v mládí také chodíval tábořit a sem, tam jsem po sobě zanechal nějaký ten menší, ale opravdu malinkatý nepořádek.Jako kupříkladu píchlou pneumatiku, co už jsem nestačil při večerním táboráku spálit, nebo přední ulomený halogen z Audi A6,dokonce ani zapomenuté gumáky, ale, abych někdy někde nechal celej stan!! ....to se mi vážně ještě nestalo.To už Vážně hraničí s nepořádností a já se nebojím to slovo použít dokonce s nepořádkem!
    Strom moudrosti: Zde se nachází velice zábavná atrakce s runami,milí deníčku ani nevíš jakou mám vždy radost otevřít nějakou runu. Já nevim čím to je, ale to se mě úplně rozzáří oči a veselostí jen oplývám ...a prozměnu když žádnou nemohu otevřít, neb mě chybí hvězdičky mám celý den úplně zkažený a není se mnou celý den vůbec žádná řeč!..a že mě chybí ještě hvězdiček.
    Nechci se chlubit, ale mám počet bodů stromu 4970 hééč.
    Poměr stromů a polí, což je zajímavé se na mýtině výrazně liší od hlavní a divoké louky a to zejména jejich počtem.Tedy hlavně počtem.
    Na rozdíl od těchto dvou luk je jich tu totiš přesně o .....no o podstatně méně.

Naposledy upraveno: 2/8/15
    71Romca22 a kkunesovak tohle ocenili.
  11. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

..Tak protože zítra začíná kočičí akce..a protože kočky mám moc ráda..tak sem dám takový kočičí miš maš..který jsem měla ve starém denníku..a myslím..že by to mohlo být pro kočkomily celkem zajímavé..

úvod:..Osobně jsem kočku nikdy do bytu nechtěla..po 2 krátkých zkušenostech..zdálo se mě to docela pracné..měnit..a kupovat písek..a další s tím spojené docela nepopulární povinnosti..no jak se říká odříkaného...nebudu sem psát..jak jsem k mickám přišla..už jednou to v denníku mám na GF..v příspěvku o "O Kočkách"....odkud jsem stáhla i zbytek..kdyby to náhodou někoho zajímalo..tak klik

Kočičí zpověd'
    ..moc pěkné..
    Slyším co jiní neslyší..
    zvuk bosých nohou na plyši..
    vidím co jiní nevidí..
    přes ticho vidím do lidí..
    tuším co jiní netuší..
    nahlížím lidem do duší..
    cítím co druzí necítí..
    strach mouchy spadlé do sítí..
    mám to co druzí nemají..
    dotýkám se tmy potají..
    a Bůh mé prosby vyslyší..
    mám totiž sílu kočičí ..
    /staženo z netu/

..také krásné..pravdivé a smutné..
    Do očí planoucích
    dívej se člověče
    zůstáváš nad věcí
    tvoje krev neteče
    Do uší vnímavých
    zašeptej do ticha
    nečekáš ve dveřích
    hlad se tě netýká
    Do očí hlubokých
    zahleď se na sebe
    do nohou znavených
    tebe mráz nezebe
    Lesk očí oddaných
    možná tě překvapí
    vždyť ani ve snech zlých
    nemoc tě netrápí
    Do duše nevinné
    pohlédni na chvíli
    trápení pomine
    chmury se rozptýlí
    Dotkni se sametu
    ucítíš jiskření
    ty oči planoucí
    tvé srdce promění
    Dej ruku pomocnou
    netvař se netečně
    oči se zalesknou
    nežiješ zbytečně
    ..o kočičích bezdomovcích..

..pár kočičích citátů
    Uvážíme-li kvalitu kočičí čistoty, přítulnosti, trpělivosti, důstojnosti a odvahy, které jsou kočkám vlastní - ptám se vás, kolik z nás by dokázalo být kočkou? Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považování za osobu zcela normální.

Setkal jsem se s řadou myslitelů a řadou koček, ale moudrost těch druhých..je nesrovnatelně větší.

Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nikdy nevyčeše všechny její chlupy z pohovky.

Kočičí mňoukání je jako srdeční masáž.

Kočky jsou velcí sobci. Pozná se to podle času, který věnují osobní hygieně. Psi jsou zcela jiní. Jejich představa osobní čistoty je vyválet se v mrtvé rybě.

Kdybychom se ke každému, koho potkáme, chovali se stejnou něžností, kterou zahrnujeme kočku - také by předli.

Když něco udělá kočka, říkáme tomu instinkt. Když stejnou věc a ze stejného důvodu udělá člověk - říkáme tomu inteligence.

Kočičí sluch je vyvinut tak, aby umožnil lidský hlas jedním uchem přijmout a druhým vypustit ven.
    Naše postavení v nebi je určeno tím, jak se zde na zemi chováme ke kočce.

Jsou dva způsoby, jak si oddechnout od bídy života - hudba a kočky.

Je jen málo případů, které potěší srdce více, než uvítaní kočky.

Většina koček chce dovnitř, když jsou venku a naopak - často oboje najednou.

Čas strávený s kočkami není nikdy promarněný.

Kočky jsou velice choulostivá stvoření a jsou náchylné na spoustu nemocí, nikdy jsem ale neslyšel o kočce, která by trpěla nespavostí.

Ženy a kočky si vždycky prosadí své. Muži a psi by se s tím měli vyrovnat a přestat se tím nervovat.

Desatero pro kočky

Koupelna:
    Vždy doprovázej hosty do koupelny. Nemusíš vůbec nic dělat. Stačí, když si sedneš a budeš na ně zírat.

Nábytek:
    Když musíš zvracet, rychle vyskoč na křeslo. Pokud to ve spěchu nestihneš, aspoň se postav na drahý orientální koberec. Pokud v bytě orientální koberec není, postačí i huňatá podložka. Když pak zvracíš na koberec, udělej to s rozběhem a raději hned dvakrát, aby byla skvrna aspoň tak dlouhá jako lidská noha.

Asistence:
    Pokud jeden z tvých lidí na něčem pracuje a druhý jen líně polehává, drž se toho zaměstnaného. Říká se tomu "pomáhání", u lidí je to obecně známo i jako "překážení".

Dveře:
    Zavřené dveře jsou zakázané, ať vedou do kteréhokoli pokoje. Postav se na zadní nohy a zpracovávej dveře předními tlapkami. Až pak budou dveře otevřené, nemusíš jimi hned projít. Pokud se ti podařilo, že ti otevřeli dveře ven, zůstaň prostě stát přímo mezi nimi a trochu si popřemýšlej. Obzvlášť důležité je to při chladném počasí, dešti, sněžení nebo silných náletech komárů.

Kočičí záchod:
    Když používáš záchod, dbej vždy na to, abys vyházela ven co nejvíc steliva. Lidé rádi šlapou bosýma nohama na kočičí stelivo.

Doba spánku:
    Spi v noci na člověku tak, aby se ve spaní nemohl obracet.

Schovávání:
    Schovej se občas na místech, kde tě člověk nenajde. V žádném případě nevycházej ven dřív než za tři nebo čtyři hodiny. Člověk propadne panice (to lidé milují!) a bude si myslet, žes utekla. Až pak vyjdeš ven, zahrne tě člověk láskou a pozorností a možná dostaneš i pamlsek.

Běhání:
    Běhej co nejčastěji a pokud možno přímo pod nohama svého člověka, hlavně na schodech, když drží něco v náručí, ve tmě a ráno, hned jak vstane. Nesmírně tím zlepšíš jeho koordinaci pohybů.

Následují pravidla správného "pomáhání":
    Když dohlížíš na vaření, posaď se těsně za levou patu kuchaře. Neuvidí tě, a tak máš větší šanci, že na tebe šlápne a pak tě vezme do náruče a bude tě hladit.
    Když tvůj člověk čte, lehni si mu těsně pod bradu, přesně mezi oči a knihu, pokud nemůžeš ležet přímo na knize.
    Když tvůj člověk vyřizuje nějaké papírování, lehni si doprostřed papírů, ale tak, abys jich měla co nejvíc pod sebou. Dělej, jako bys dřímala, ale co nejčastěji sekej tlapkou po tužce.
    Když tvůj člověk píše vánoční pohledy nebo vyplňuje daňové přiznání, nezapomeň, že mu musíš pomoct! Posaď se na ten papír, na kterém právě pracuje. Pokud tě přemístí, odměň ho smutným pohledem. Když práce dobře pokračuje, poválej se po papírech a trochu je pomačkej. Když tě podruhé přenese na jiné místo, shazuj ze stolu jednu tužku po druhé - ale pomalu!
    Když tvůj člověk čte noviny a drží je ve výšce, skoč před noviny. Lidé také rádi skáčou!
    Když tvůj člověk pracuje u počítače, vyskoč na stůl, přeběhni po klávesnici, pohraj si s myší a pak si mu lehni na klín a na paže tak, abys mu užitečně zpomalila psaní.
    A ještě poslední podnět:
    Přistup co nejblíže k člověku, nejraději k jeho obličeji, otoč se, zvedni ocas a ukaž mu zadní část těla. Lidé to milují, tak to dělej hodně často! A nezapomínej ani na hosty!

Jak dát kočce prášek
    1.Pevně kočku chyťte. Její hlavu si položte na loket, jako když dáváte miminku pít z láhve. Potichu říkejte: "Hodná čičinka!" Strčte tabletku do kočičí tlamičky.

2. Sundejte kočku z lustru a vyšťárejte tabletku zpod gauče.

3. Zopakujte bod 1, ale přidržujte levou rukou přední packy a pravým loktem zadní. Zastrčte tabletku do tlamky ukazováčkem.

4. Vyšťárejte kočku zpod postele. Vyndejte z tuby novou tabletku. (Zapuďte myšlenku na pořízení nové kočky.)

5. Znovu postupujte podle bodu 1. Tentokrát jakmile máte kočku v pozici pijícího dítěte, sedněte si na kraj křesla, nakloňte se co nejvíc nad kočku, přesuňte pravou ruku nad levý loket, zvedněte kočce horní čelist a rychle vhoďte tabletku. Protože vaše hlava spočívá prakticky na kolenou, nevidíte, co přesně děláte - na tom však nezáleží.

6. Nechte kočku viset na záclonách. Nechte tabletku ve svých vlasech.

7. Jste-li žena, poplačte si. Jste-li muž, poplačte si.

8. Seberte se. Vezměte kočku a tabletku. V poloze 1 proneste pevným hlasem: "Tak kdo tady poroučí?!?" Otevřte kočce pusu, vezměte tabletku a... zatraceně!

9. Tak takhle to nejde. Poddejte se zhroucení a po chvíli se zamyslete. Aha! Chaos způsobují drápy.

10. Připlazte se ke skříni s prádlem. Vytáhněte velkou osušku a rozprostřete ji na zem.

11. Vytáhněte kočku z kuchyňské linky a tabletu z květináče.

12. Natáhněte kočku na osušku hlavou u delšího okraje.

13. Připlácněte kočce nohy k tělu. (Odolejte pokušení rozplácnout celou kočku.)

14. Zabalte kočku do osušky. Spěchejte - čas a tabletka na nikoho nečeká.

15. Opět zaujměte polohu 1. Obtočte ruku kolem osušky s kočkou, aby dosáhla k hlavě.

16. Stiskněte kočce čelistní klouby, jako když otvíráte okvětní plátky "zaječí hubičky".

17. Pusťte tabletku do tlamky a zastrčte ji prstem dál. Konečně!!!

18. Vyluxujte chlupy (kočičí). Ošetřete si šrámy (vlastní).

19. Vezměte si dva aspiríny a lehněte si.

Osobně svým kočkám dávám nejraději odčervovací pastu ve stříkačce..to je nejjednodušší..a jediný způsob..kdy odčervovací prostředek skončí tam kde má..ale když nemám..tak klasicky použiji prášek.. rozdrtím a přidám..do paštiky/rada od mamky/..nebo do másla/rada od veta/..nepomáhá nic..končím vždy tak..že i přes nebezpečí poškrábání..se snažím rozdrobený prášek rozpatlaný..ať již v másle..nebo v paštice..či v maně nebeské..to je úplně fuk..propasírovat kočce mezi těsně sevřenýma zoubkama..se zaseknutýma drápkama v libovolné části těla..a i přes toto sebeobětování..stejně většina prášku končí mimo tlamku kočky...

a tady celkem aktuální fotky mých čičin..

Zátiší s kočkou..
    ..bezprizorní košík..tak jsem na něj přidělala nožky..aby se nekolébal..a Sindy si ho hned přivlastnila..

..Minda ráda chodí po venkovním parapetu..různě balancuje na okraji..stoupá si na hlavu a vůbec dělá všelijaké kaskadérské kousky..protože se jí líbí..jak mě se to nelíbí..ale aby jste nemysleli..že jsem nezodpovědná..a je mi jedno..že by mohla spadnout a ublížit si..bydlíme ve zvýšeném přízemí..a na zemi se Minda..dokonce i Sisina/Sindy/..ocitli už hodněkrát..nutno dodat..že tedy ne z vlastní vůle..z té výšky se jim nic stát nemůže...nejhůř je na tom panička..která musí donutit ten svůj liný z...k k pohybu..a donést dotyčnou..zpět do domu..což není vůbec příjemné..protože jsou kočky z pádu celkem vyvalené..a jsou docela v šoku..kde se to tak náhle ocitly..že když je odchytnu..tak se mě v náruči všelijak hadí..a sem tam si do mě zatnou nějaký ten drápek..no napsala jsem..že ne z vlastní vůle..v případě Mindy..už to vlastně neplatí..ta nedávno skočila sama od sebe..chvíli se štelovala..já koukala..a byla si jistá..že to je jen takové šmé na mě..no nebylo..prostě si z ničehož nic..chtěla zaskákat..nevím..jestli by skočila i kdyby byla ve větší výšce..to fakt netuším..Tak koukám..že jsem se zase nebezpečně rozepsala..to se mi stává vždy..když mluvím o zvířátkách..no mohla bych toho napsat ještě spoustu..tak jak každý..kdo s nějakým domácím zvířátkem spolužije..ale myslím..že už i tak je to tak dlouhé..že se nikdo neodhodlá to číst..takže by to bylo asi kontraproduktivní../já věděla..že to slovíčko ..do nějakého svého příspěvku vecpu.../

..tady jsem si udělala radost k narozeninám..a koupila holkám škrabadlo..a těšila se jak budou nadšené..tak asi po 14 dnech..kdy škrabadlo stále zelo prázdnotou...a já si začala nadávat do pitomců..a vykřikovat něco o zbytečných investicích..se to najednou obrátilo..dokonce i Enys../fenka/..nakonec obydlela..jedno z nižších pater..fakt nevím..co se to v těch jejich hlavičkách děje..ale zajímalo by mě to..opravdu..tak jak naposledy Enyska..jsem u pc/..také kde jinde..že..?/..a slyším ji štěkat..takovým tím nepříjemným vysoký hláskem..kterým se tihle mrňavý hafíci vyznačují..a který mi říká..haló..jsem někde zavřená..pomóc../ale pozor..umí štěkat i hluboce a temně..také tak vrčet..a to je pak k nerozeznání od dobrmana/..a já si říkám v duchu..aha je v ložnici..ale hned si to i sama dementuji..ne nemůže..ložnice byla zavřená..tam se dostat nemohla..a nikde jinde zavřená být nemůže..takže pohoda..a přestala jsem o tom přemýšlet..a další hodinu jsem se věnovala počítači...a hádejte kdepak jsem ji našla..ve vaně..fakt.. hodnou chvíli jsem na to nevěřícně koukala../podotýkám..ve vypuštěné/..a stále marně přemýšlím..co ji k tomu mohlo vést..do té vany skočit..no bohužel ona mě to neřekne..tak to už zůstane jejím věčným tajemstvím..no vlastně jednu teorii mám..možná pronásledovala kočku..která skočila do vany..a ona v té honící euforii skočila za ní..ačkoliv je to na ni docela vysoko..no vidíte.. já říkám..že jak se rozpovídám o zvířatech.. nevím kdy skončit..nic konec..finito..THE END

Ps..pokud se vám zdá..že je škrabadlo nakřivo..tak máte naprostou pravdu..obrázek je upravený..kočiny na něm byly každá v jinou dobu..já to jen spojila dohromady..a kapku mi to ujelo..

Naposledy upraveno: 20/4/16
  12. honzi

honzi Komisař fóra

Končím s touto hrou :D ale nebojte se, za 4 dny jsem zpátky, až se vrátím z Rakouska... Na konci srpna proběhne něco podobného, ale tentokrát to bude... Itálie :D Takže pokud to bude číst někdo ze sousedů, neděste se toho, že mi trošku poklesne aktivita, budu si užívat v kraji Wachau... Páááá

13. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

"Mňau akce"

Jak už jsem kdesi psala, začala nám hned v pondělí , v první můj pracovní den po zasloužené dovolené Mňau akce.
    Pěstujeme kočičí proutí, sbíráme klubíčka a meleme kočičí vábničky.Těmi potom obdarujeme koťátka, která se nám prohánějí po farmičce a za to dostaneme dárečky...od BZtek, přes krejcary, různá všemožná hnojiva a krmiva, až po dárky zajímavější, jako jsou
    TS Rýn a TCH Drak...až po možnost získat i nějaký ten zlatý banánek.
    Na splnění celé akce je potřeba vyrobit a rozdat přesně 100 vábniček, ale pokračovat můžeme i dále a dokonce se můžu zapojit i TOP 1000 a vyhrát nějakou zajímavou cenu...ani si je sem psát nebudu, páč se stejně do tísícovky nedostanu:-(

I tak se na akcičku těším, rozjela jsem to i na Malině, tak uvidíme jak se nám poštěstí ....

Doplnění:
    Bylo a je horko...akci jsem plnila jak to jen šlo, ale moc se mi nechtělo..i tak jsem na Borůvce stihla podarovat 172 koček, bylo by i víc klubíček, ale už nejsou proutky...
    Celkem jsem spokojená, ze začátku to sice vypadalo mizerně, ale řekla bych, že tak 70% všech dárků byli BZ,BBZ a KR...a zbytek to ostatní....s těch pro mě kvalitnějších dárků jsem získala:
    TCH ...2x
    TS...9x
    Kombajn 48h: .....2x
    MJS: ...4x
    Zlatý banán 2ks .....1x
    Výsledky z chlívků zatím nejsou, rostou, tak potom doplním

Malina na tom ze začátku byla podstatně lépe, hned po první sklizni bylo i víc vypadávátek, ale postupně se dostala do vedení Borůvka.Možná i proto, že jsem na Borůvce více taktizovala a kombinovala stromy a chlívky na klubíčka.Na Malině jsem jela jen plodiny a akční, a výsledek u Maliny?
    Zatím obdarováno 125 koťátek:
    TCH: ....5x
    TS:...6x
    Kombajn 48h: ..žádný
    MJS: ...2x
    Zlatý banán: ...žádný
    Z chlívků mi vylezlo jedno Kivi, na M první, za co sem ráda, potom holubník,ježek,bobr C++ a krtek..
    Z TS nic, co by stálo za řeč..ani z pohledu Maliny....

Celkem hodnotím akci jako prima oddychovku, žádná hoňka a dobrý výhry....

Naposledy upraveno: 9/8/15
    mamča50 a Julinka11 tohle ocenili.
  14. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Bouchám jenom u Lukáše. Pomalu se přibližuji k Noční můře. Možná ještě jeden jarmark a bude doma.

15. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Pěstuje se Vrbové proutí.
    Při sklizni nám budou vyskakovat na všech plochách kromě Parku a Ostrova pokladů...

Klubka vlny (Klbko vlny)

Vrbové proutí a klubka vlny budou potřeba na výrobu kočičích vábniček.

Kočičí vábničky
    vyrobíme ve mlýně (na farmě i Bahamaramě), na výrobu 1 ks je potřeba 110x vrbové proutí a 6x klubko vlny.
    Akci plníme přímo na svých farmách. Na hlavní louce, divoké louce, lesní mýtině a Bahamaramě se budou objevovat kočky, které obdarujeme vyrobenými kočičími vábničkami.

..............

Co je potřeba:
    11000x vrbové proutí a 600x klubko vlny

Co můžeme získat:
    100x náhodná odměna, Mazlivé kotě, Hřiště pro kočky, Kočičí šlofík, Kočičí skříň, řada na magickém stonku

Akci jsem dokončila, do TOP se nedostala.
    Moji sousedi však ano.
    Rabe a Maruško gratuji k odměnám, jste dobří a máte můj obdiv.

Naposledy upraveno: 15/9/15
  16. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Nová soutěž na fóru ..zaměřená na hledání dílků mapy..a jejím následném zkompletování..pro 3 nejrychlejší jsou nachystané..fakt super odměny..

1. místo
    růžová výrobna dle vlastního výběru hráče
    růžová stáj dle vlastního výběru hráče
    20x zlatý banán
    1x Florenový strom

co 24 hod. 1x Floren
    Lovec ztraceného banánu

co 120 hod. 700 BBZ a 1 zlatý banán

2. místo
    růžová výrobna dle vlastního výběru hráče
    10x zlatý banán
    Lovec ztraceného banánu

3. místo
    růžová stáj dle vlastního výběru hráče
    5x zlatý banán
    Lovec ztraceného banánu

diskuze

Moc pěkné ..pokud budu mít náladu ...tak si jen tak zkusmo pro sebe zahledám..nejsem v tom moc dobrá....ale kdo ano..baví ho to...a zúčastní se..tomu držím pěsti..určitě to stojí za to..

17. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

19. honzi

honzi Komisař fóra

Kočičí chaos... Tuto akci neplním, ale ne proto, že jsem tady nebyl, mám pro to úplně jiný důvod... Včera dopoledne, když jsem byl ještě v Rakousku, skončil pod koly auta život mého milovaného kocourka Piráta... Přes slzy nevidím na klávesnici a i tak nevím, co bych k tomu měl více napsat...

20. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

obr

offi
    Pro mě prima akce..nečekala jsem nic víc..nic méně..takže jsem nebyla ani nadšená..ani zklamaná..dokončila jsem stonek na obou farmách..přibylo mě něco Bz..Bbz..krejcarů..no myslím..že od každého něco tam bylo..nejvíce pochopitelně padaly Bz..a krejcary..na pachmině 3 králíci a na nakiettě skoro v závěru také jeden..celkem nechápu..proč o ně tak všichni usilovali..mě zatím nedonesli nic závratného..Původně jsem si chtěla udělat zásobu nublonů na příští recyklování..ale pochopitelně jsem to nevydržela..a myslím..že jsem to prolecyklovala nakonec všechno..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.