archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. annacer

annacer Veterán fóra

2. annacer

annacer Veterán fóra

3. annacer

annacer Veterán fóra

4. annacer

annacer Veterán fóra

20.7.-22.7.2015
    Ludas Matyi priletí medzi ostatné zvieratá
    podeliť sa zo svojou kultúrov,ale mu v tom niekdo chce zabrániť.
    Zajdeme do mesta splniť úlohu.
    Plodiny ktoré budeme sadiť:

Scila

Šípky

Pri zbere úrody nám budú vyskakovať :
    Chilli cascabel

Bude treba do úlohy ešte vyrobiť:
    Ohnivý punč vyrobíme ho v mlyne na farmerame

Potrebné dodať:
    5500x scila, 5500x šípky, 125x čili papričky , 27x ohnivý punč,ktorý sme vyrobili v mlyne, 50x vlašský orech, 70x moruša, 45x kačka, 60x morka, 60x ovca, 50x kôň

Získame:
    49020 BS, 32350 BBS, 42880 Gr., 85x SH, 74x ZSH, pomocníci na 72 hod., 5x podivuhodný výbeh “Lyra”, 12x podivuhodný strom “Rýn”, 12x podivuhodný bahama strom “Jamajka”, 6x párty lístok, výbeh pre husy II: Oranžový, nálepka, Horúci prameň, Maďarské Farby, Vírivka, rada na magickom stonku, 36x hviezdička​

Naposledy upraveno: 6/9/15
    Julinka11 tohle ocenil(a).
  5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Pokrač.. minulého příšpěvku..

offi

Jelikož stále nemám paysef..a slíbenou ji mám až na dnes ..kdoví kdy..tak jsem nevydržela.. už včera..a k první SMS..opět nevýhodně..přikoupila další 2 ..za ně zakoupila pár stájí..nechala něco na rychlé odkliknutí..a po jednom stavěla a hned bourala..a mezi skvosty..jako jsou myšky....prasátka..a pochopitelně zlatí bobříci..jsem pár klenotů našla....a to další 2 želvy..a..1 Ledňáček říční..radost obrovská..protože je opravdu krásný..jsem spokojená..mám všechny novinky..Pokud dostanu paysef do 10-večer..ještě pár kousků zkusím..

..tak paysefka dorazila ..a já ještě stihla nějaké stáje nakoupit..a tady je konečný výsledek..ze změti různé nepotřebné havěti..vypíchnu jen to důležité..a to jsou další želvy..ptakopysk..a ještě jeden Rybařík..takže celkový souhrn je.. 5 želv/ mám 7/..1 ptakopysk/mám 3/..a 2 ledňáci..snad ještě stojí za zmínku další kohout/asi 5/..ještě abych nezapomněla..na několik zl.bobříků..bez kterých by asi..žádné Tajemné...exkluzivně -podivuhodné..nebyly úplné..u mě se sbírka zlatých bobříků vyšplhala na 38ks/xxl-xl/..

Naposledy upraveno: 8/4/16
  6. Crower

Crower Vážený autor

Julinka11 a babioli tohle ocenili.
  7. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Novinka se nepovedla a stejně jsem nedoufala, že by vyšla. Nikdy se nic nevydaří a už jsem si na to zvykla.
    Mrzí mě i želvy, ty se mi taky vyhly obloukem, tak mi nezbývá nic jiného než je kupovat.
    Co mě však potěšilo a moje srdíčko zajásalo byl můj první růžový výběh. A hned chameleon, kterého jsem neměla.
    Taktéž radost z druhých kivíků a ptakopyska....

8. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

orig obr. 1..2

offi

Maďarská akce ..na pouhé dva dny...ve které klasicky pěstujeme../5500/ šípky..a/5500/ plaménku..vypadávají Třešňové papričky ..v průběhu je ještě potřeba umlít 27ks Ohnivého punče.....akce průměrná se vším všudy..vybourala jsem všechny 3 plochy..kde jsem nechala jen to důležité..a myslím..že by mě stačily klidně jen 2.. každopádně bez stresů a docela v klidu..jsem měla včera hotovo..na obou farmách..a v nebi aktivován další řádek..V odměnách bylo docela hodně tajemných..sazenice i stáje..včera jsem odtajnila..celkově nic moc..na Baha potěšil 3-tí Baobab..na farmě snad Lokvát..ten se hodí vždy..ovšem pecka byla při odtajnění stájí..když jsem před odkliknutím jedné stáje..nahlas pronesla :"růžovku"..prosím..a nevěřila vlastním očím..že najednou koukám na růžové chamíky..sice jen stáje..ale snad minutu jsem zapomněla dýchat...u mě růžovky padají opravdu sporadicky..proto ten šok..jsem max spokojená..zbytek stájí do lišty..dokonce i mezi těmi 5 kousky..jsem měla zlaté xxl bobry..fakt ti hlodavci se vetřou všude...ještě mám pár ks stromků na odtajnění na pachmině..a celou nakiettu..tak pokud tam bude něco zajímavého..tak to sem ještě hodím..Takže na nakiettě nic moc..stáje žádné..1 bobři pochopitelně..2 žáby..a 2 kohouti..moji první ..ze sazenic..jsem ráda za 2 oškeruše..a na Baha ..Tamarind..Amherstie..a Baobab..

9. annacer

annacer Veterán fóra

10. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Borůvčin zápisník

Tak potřetí a snad už naposled jsem se vrhla do psaní farmářského deníku, ale tentokrát to bude jen takový zápisník, chci si sem zapisovat poznámky, postupy a moje postřehy ze hry.
    Už není tolik času na tvoření obrázků a vypisování všech možných akcí, které tu na farmičce jsou.
    První deník jsem si založila ještě na starém fóru, počítám tak někdy na jaře roku 2012, moc mě to bavilo.S koncem starého fóra skončilo i moje spisování, sice jsem projevila snahu a chtěla celý deník přesunout na gamfan, ale tamní vkládání příspěvků, obrázků a všeho ostatního je pro mě trošku složité.Neříkám, že bych se to nenaučila, ale já si sem chodila odpočinout a ne se nervovat...takže jsem to vzdala.

Momentálně mám dovolenou a chvilku více času na farmičku a při čekání na dozrání úrody jsem se rozhodla, že začnu zase nanovo, ale jak říkám, jen tak, aby se neřeklo.

Něco málo o mě
    Jsem 72 ročník a narodila jsem se ve znamení panny.
    Světlo světa jsem spatřila na severu Čech a do mých 17 narozenin
    jsme s rodinou "prostěhovali" skoro celé Česko,., aby jsem se poté vrátili zpět na sever,
    do mého rodného města.......kde mimochodem už zase nejsem:)
    Ještě na učňáku jsem poznala svého nynějšího přítele a
    jsme spolu pořád, tedy bezmála 24 let.
    Naše dvě děti právě procházejí pubertálním obdobím,
    synovi je 18 a dceři 15 let....a místo aby s nimi bylo méně starostí, připadá mi, že je to naopak.
    Miluji rostliny a zvířátka,hlavně pejsky.
    Mým snem bylo mít vlastní chovnou stanici nebo útulek pro psy.
    Bohužel,stále je to pouze sen.

Můj nick
    Proč se jmenuji Borůvka ???
    Kdysi dávno jsem byli na chmelové brigádě a já tam pořád nosila svůj oblíbený dlouhý fialový svetr.Už ani nevím kdo s tím začal, ale během pár dnů mi nikdo neřekl jinak než Borůvka.
    A když jsem hledala nějaké zajímavé jméno pro hru, tak se mi to zdálo jako dobrý nápad. A 1972 je snad jasné každému .....

Moje současné zaměření na Farmeramě ???
    50% pěstitel
    50% chovatel

FARMERAMU hraji
    od 27.ZÁŘÍ 2011...REGISTRACE 14.57 přesně
    .

Moji oblíbení sousedé
    sousedi přicházejí a odcházejí.Bylo jich mnoho na jejichž
    jména si už ani nepamatuji......ale mezi stálice patří moje milá a hodná sousedka
    Mahira72......další poklad SUVA suvatá, věčnej šťoural Crower..moje editorka dračice-86. (IVOŠ73), který mi nikdy nezapomene poslat bonusový kód:)..a pár dalších, omlouvám, se, že nepíšu všechny.....dříve jsem si se sousedy i hodně psala, ale kde ty loňské sněhy jsou, skočím na farmu, sklidím a pádím pryč no ...

SPORT...co to je ????
    No občas mě holka vytáhne na in-line brusle, nebo
    jedeme celá rodina na kolo, ale na to moc času není.
    Nejraději koukám na sport v telce,nikdy si nenechám ujít MS v hokeji,
    biatlon a atletiku....a jelikož nemám sedavé zaměstnání, ale 90% času v práci proběhám, je sportování v poloze sedno, nebo ležmo pro mě přijatelnější :)

Mazlíčků mám několik...
    na prvním místě jednoznačně děti, ale ti už se moc nemazlí, potom přítel,
    ten by se zase mazlil pořád, pak chlupatí mazlíčci:Králíček Majkí a pejsek Dubínek.Když nám před 4 lety zemřela 17letá fenečka Betinka,tak jsme si zajeli do útulku a vzali si tří letého nalezenečka...je to pěknej rošťák a neposeda...

Oblíbená hra ????
    Hra na honěnou....i přes to, že máme Dubínka skoro čtyři roky, nejsem schopná ho na zavolání dostat domů, takže jej pořád honím po zahradě a on s toho má velkou legraci....no a potom jednoznačně Farmerama....

Můj nejoblíbenější nápoj
    ..je kafe.
    Ráno,v poledne ,večer...doma,na pumpě,v restauraci.Turka,presso ,latté..
    prostě kdykoli,kdekoli a jakékoli ..

Nejoblíbenější jídlo nemám,
    ale nikdy bych do úst nevzala jakékoli vnitřnosti-játra,plýčky,ledvinky ..no fuj
    A potom taky nemusím tzv.dary moře..chobotničky,krevety ..BRRR

Když nehraji Farmeramu,
    Pracuji ......
    No a potom běžné věci, jako každý kdo má rodinu a domácnost...
    jo vlastně, hrozně ráda čtu, hlavně romány z dějového období 18.-19. století,
    to je moje vášeň, například Jalnu jsem už četla alespoň 20x,komplet (16 dílů)... .

S kým bych se chtěla setkat ???
    nevím,všechny důležité lidičky mám kolem sebe
    a o hvězdy nestojím ...

Oblíbená barva je MODRÁ

Oblíbená hudba
    je pro mně taková,které rozumím a která mi něco říká.
    A vzhledem k tomu, že neovládám zcela žádný jazyk,
    tak většinou poslouchám českou.
    Momentálně Tomáš Klus, Richard Krajčo a Kryštof,...

Dovolenou

...trávím s rodinou.

Plány do budoucna??
    Co se týká farmičky, tak plán mít minimálně 10. mega v krejcárkách jsem už několikrát více než splnila.Ale co stále nemám splněno je mít všechny růžovky a vzhledem k tomu , jak rychle přibývají zvířátka na šlechtění se k tomu nejspíše nikdy nedohrabu.
    Momentálně mám 11 stájí a jednu výrobnu - oslíkovou z polívky....a abych nezapoměla, na to nejdůležitější...100 level je pro mě meta, kterou musím pokořit chtě nechtě....

Na FARMERAMU
    jsem se dostala přes děti, jak jinak.Holka pořád chodila sklízet a sázet, jednou jsem na ní mrkla, co že to provádí a protože hledala sousedy a nevěděla, jak na to, tak jsem si vytvořila svůj vlastní účet a začala jí pomáhat, to byla v cca 30 levelu.Dokud byla přede mnou, tak jí to bavilo, ale jakmile jsem ji dohnala...šmitec a bylo po hraní.....Pak jsem si vytvořila svojí druhou farmičku "Malina72", ale ta je jen taková odpočinková.Nekupuji tam kombajn, bez něhož si neumím už ani farmaření představit., ani SK, ani nic, co by stálo jen jediný floren..takže je to takové...no jdu tam, když mám opravdu čas.A nebo, pokud je nějaká zajímavá a nepěstovací akce ...

Tak to je asi tak na úvod všechno, rozhodně se nechystám vypisovat tady všechny svoje stáje, výrobny a stromy..jejich počty, upgrady .....Ani jaké mám splněné úkoly, kolik řádků a jaké mám na stonku atd., atd.,...Spíše to vezmu z opačného konce a budu si sem psát to co nemám a co bych chtěla získat.
    Postupy na Bahamce, pač tam to jede docela rychle a tak podobně ......

K dnešnímu dni (3.9.2016)jsem level 298

a na Bahamce 299
    >>Farmářský deník - fotoalbum Borůvka1972<<

Naposledy upraveno: 3/9/16
  11. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    V těchto dne je možné zakoupit nový magický řádek do nebe..za 150Fl

Většinou řádky kupuji..stejně tak i tento jsem si koupila včera večer..Bonus není špatný..a dekorky jsou docela roztomilé..osobně by se mě líbila samostatná dekorace křečka s polštářkem..

Kouzelná moc: co 12:00 hod. jednorázový bonus 6000 BZ + 4800 BBZ

12. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Po velmi dlouhé době jsem akci neukončila. Pracovní vytíženost a krátké volno na pěstování.
    Používala jsem hodně SH, nikdy to tak nebylo, ale chtěla jsem aspoň část udělat.
    Z tajemnic nic, bo by stálo za psaní. Želva ani ledňáček či nějaký exkluzivní strom....bohužel.
    Řádek jsem nakonec stihla a dekorky jsou umístěný. Musela jsem oželet kombajn, což mě mrzí, ale přežiji to.
    Stejně to půjde od 10 k 5 a každá akce v letním čase si svojí daň u mě vybere. Jsou dovolené a o to více práce a zástupů. Nestěžuji si, mám svojí práci ráda a možná je i dobře, že nemám tolik času na farmu. V práci máme net, a v době pauzy bych mohla se připojit, ale raději se věnuji klientům, kteří jsou mi blíž k srdci než nějaká hra.
    Jsem i více spokojenější a volnější. Můj sem je dosáhnout na farmě 100 level, ale nevím kdy to bude.
    Možná někdy v roce 2017/18...:D
    A kdoví, zda ještě budu hrát.

Naposledy upraveno: 23/7/15
  13. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Poznámky k Mazanému lišákovi
    Tak první akce v novém zápisníku je za mnou.
    Musím říci, že mi to šlo, jak prasátku drbání......sice mám volno a jsem doma, ale nějak, ani nevím proč jsem nestíhala.Dokonce jsem několikrát použila SH a přesto jsem to měla natěsno.
    Sice jsem akci na hlavní stihla, s malým zádrhelem...špatně jsem si spočítala šípky, či spíše nevšimla si, že nemám uvařenou šťávu,
    ....takže mi na konci cca 20 kousků chybělo, ale se superkem jsem to dala.
    To na Malině jsem dopadla hůř...
    Tam mi půl hodiny před koncem došlo, že poslední úkol nedám...chjo...no, ale hlavně, že jsem dala to ostatní...
    TCH a TS jsou na ploše a za nějaký čásek se podívám, co z toho bude...na Borůvce nečekám žádný zázrak, ale Malina by se mohla pochlapit ......

Výsledek - Borůvka
    Sazeničky Baha

Kakaovník XL
    Hvězdnatý strom XL - 2x
    Granát XL
    Granát XXL
    Kiwi XXL - 2x
    Budha
    Tamarind
    Amherstie - 2x
    BAOBAB- juchů

Stromky dopadli dobře, ba přímo výborně, protože padl baobab :), který mám teprve druhý ....

Sazeničky hlavní
    Slivoň trnitá 3x
    Jabloň XXL
    Javor XXL
    Katalpa XL
    Meruňka XL 2x
    Morušovník XXL
    Buk XL
    Lokvád
    Bez XL
    ...krom slivoně a javoru XXL odpad ...děs a běs ....

Zvířátka hlavní

Myš 2x
    Vlk
    Kočka
    a Kivi
    ...tož aspoň tak

.

Výsledek Malina
    Černý bez XXL 2x
    Černý bez XL
    Kamenná pinie XL
    Moruše XL
    Moruše XXL
    Buk XXL
    Kdoule XXL
    Meruňka XL 2x
    Lokvád
    Datlovník XL
    ..

...

Tak na Malině propadák..stromky hrůza, stáje..no co bych vlastně v 82 levelu mohla chtít,
    Ale i tak jsem doufala, že by mohla padnout nějaká lepší stáj.
    To je asi proto, že na Malině nic nekupuji....a jak se říká, darovanému koni na zuby nekoukej....

A ještě výsledem TS Baha na Malině
    Tamarind 2x
    Budhova ruka
    Pistáciovník XXL 3x
    Kakaovník XXL
    Hvězdnatý XXL
    Granátovník XXL
    Kivi XXL
    Banánovník XXL
    Mango XL
    Tak vzhledem k tomu, že je to na Malině, tak to dopadlo docela dobře.

Zhodnocení akce:
    Lišák byl pohodovej, odměny dobrý..jen výsledek nic moc.Ale na druhou stranu, bylo vše vlastně zadarmo, bez útraty FL..takže jsem spokojená.

14. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi

24.7....30.7.2015
    Akce jede 3 dny..do konce zbývá 73 hodin..růže mám na obou farmách napěstované už druhý den..dnes ráno se mi domlely dorty..ukončení stojí na elixírech...nemám obavy..že bych akci nedokončila..jen se to zbytečně táhne.. sázím dlouhodobky..a pomalu už stavím i stáje..a dávám farmu do normálního běžného stavu..ty padátka už dopadají samospádem..Jinak akce na pohodu..odměny celkem prima..Dokončeno.cca 3 dny před koncem..komplet na obou farmách..řádek aktivován..

Kouzelná moc: jednorázový bonus 25000 BZ, 10000 BBZ, 1x mrkvový chléb, další aktivace 48:00 hod.

Tanjunya a Julinka11 tohle ocenili.
  15. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Od 21. do 26. července je v obchodě k dispozici nejnovější řada magického stonku! Pořiď si nové předměty jako „Pohádka na dobrou noc“, „Polštářová bitva“ a „Závod ve spacích pytlích“ zvlášť nebo ve speciálním balíčku společně s fantastickými bonusy!

Zakoupeno.

Kouzelná moc: co 12:00 hod. jednorázový bonus 6000 BZ + 4800 BBZ
    Cena: 150 Florenů

16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Rozvesel Kubíka a pomoz mu během akce Přátelství, uspořádat velkolepou párty, aby si mohl najít spoustu kamarádů!

Co je potřeba:
    9450x žlutá růže, , 585x lektvar přátelství ,
    180x dort přátelství (= 1800x žlutá růže, 360x lektvar přátelství, 2700x pšenice, 3600x ostružina),
    240x pšenice, 720x slunečnice, 360x jablko, 480x mirabelka - plod, 1440x vlašský ořech, 240x králík

Co můžeme získat:
    189400 BZ, 42200 BBZ, 47660 kr, 165x superhnojivo, 172x Zuzino superhnojivo, 42x superkrmivo, 9x pomocníci - kupón na 3 hod., 9x párty lístek, 17x růžové želé,10x podivuhodný výběh “Drak”, 30x hvězdička, nálepka, Pouštění draka, Skákání panáka, Hra na schovávanou, řada na magickém stonku

..........................

24.7.............v rychlosti večer 2 otočky, pak do peří.
    25.7.....v práci, sklízím večer, zatím skluz v akci obrovský.
    26.7.....dnes pěstuji všude, kde se dá, ponechané jenom obr, stromy. Trošku jsem váhala nad mýtinou se chlévy, ale nakonec vyhrála žlutá růže.
    27.7.....v práci, ráno nasazeno, večer sklizeno, melu dort přátelství a začala jsem házet do úkolů.
    28.7....opět v práci do večera, ale již napěstováno a pomalu se úkoly začínají odškrtávat. Namleto již je, jenom mi chybí vyskakovátka, což by zítra mohlo padnout.
    29.7.....stalo se a akce ukončená. Jsem na sebe pyšná. Za 6 dnů hotovo, z toho 4 dny v práci od rána do večera.

Naposledy upraveno: 29/7/15
  17. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Akce Přátelství
    24.7.-30.7.2015

ofi.

Včera v podvečer nám naskočilo info o další akci, tentokrát bude trvat trošku déle.
    Jelikož ale pojedu pryč, nevím jak to budu stíhat.
    Každopádně bych ale chtěla alespoň nějakou dekorku.

Bude potřeba dodávat dosti plodin ze stodoly, což tady dlouho nebylo a řekla bych, že mnozí farmáři byli překvapeni.
    Tak jako já....ořechů jsem měla asi 80 a na trhu 0.
    Jako nováček jsem zazmatkovala a honem vysadila všechny ořechy na mýtinu.Dneska po první sklizni jsem je hned zbourala.
    Zas takový problém pro mě není koupit 1400 ořechů po 120 krejcarech hihihi.Nehledě na to, že jsem jich včera koupila cca 10.000 a dneska
    je po 160 prodávám, takže jsem o nic nepřišla a něco málo vydělala.
    I na ušácích, snažím se držet základní zvířátka ve stodole nad 500 kousků...pro případ potřeby (jako teď ).
    Nejsem spekulant na trhu, nepamatuji si za kolik jsem kupovala, nebo jak se ceny mění. A v případě příznivé ceny syslím do stodoly,........
    já nakupuji podle nálady a podle krejcarového konta.

**********************************************************************************

Včera prvně za celou dobu co hraji jsem si vzala sešit a zapsala si ceny zvířat a ceny krmiva a udělala si takový průzkum , co je výhodné chovat a u čeho se spíše vyplatí prodávat jen krmivo...no jo, to horko mi lezlo na mozek...ale spíš to bylo proto, že jsem si všimla u anakond, že samotná anakonda je o dost levnější, než krmivo. Které ještě ke všemu potřebuje králíky a slepice.....takže jsem anakondy zasunula v liště hodně daleko do růžku a vrhla se na nákup na trhu.
    Je jasné, že každý trh je jiný, ale u mě se rozhodně nevyplatí chovat kozy,pavouky,prase,krávy,kukačky,ryby, chameleony a již zmíněné anakondy.
    Naopak momentálně je výhodné chovat a prodávat ptakopyska, kiwiho, želvičky a ledňáčka( ten tedy u mě na trhu zatím ještě není ani jeden), a s těch starších zvířátek medvěd, motýl,sob, svišť, veverka, krocan, netopýr, vrána, slon, lenochod, panda a velbloud. Pochopitelně je tu ještě doba růstu, která rozhoduje a další výhodnosti, ale zas až takový šťoural nejsem...na to jsou tu jiní.
    Vlastně jsem nikdy moc veliký chovatel zvířat nebyla, dříve jsem chovala jen tak, pro potěchu a spíš jsem pěstovala plodiny, ale protože je teď dost úkolů v Družstvu na zvířata a šlechtěnce, trochu jsem se přeorientovala:)
    A musím říci, že mě to víc baví....

18. mousicka

mousicka Guest

21.7.2015

Zas o krôčik ďalej a konečne môžem pestovať lotosový kvet :inlove:

Pachminka, ďakujem veľmi pekne za krásny obrážtek :inlove:

Naposledy upraveno moderátorem: 17/8/15
    Julinka11, Pachmina a Ria30. tohle ocenili.
  19. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tanjunya, Julinka11 a Milka66 tohle ocenili.
  20. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Od 27.7. 14:00 hod. do 29.7. 14:00..

Už za chvílí začne..má oblíbená akce..zavřu se do vzducholodi a budu hrabošit..naštěstí se mi tentokrát nemůže stát..že zapomenu něco superdůležitého odkliknout..jako při Letním kalendáři..což mě do dnes mrzí..Tak jak jsem řekla..tak jsem udělala..vlezla jsem do vzucholodi a 2dny jsem se přehrabávala v tom obrovském množství převážně zbytečných nabídek..a hledala něco zajímavého..Rozhodla jsem se.. že se budu snažit nasbírat všechny růžové stáje..od slepic..k husám..nějaké růžové jsem měla..některé i vícekrát..tak jsem se snažila směnit růžovku za růžovku..no jde to těžce..když někdo má.. a chce měnit..tak toho chce hodně..a když někdo o r.stáj má zájem..naopak za ni nabízí málo..a to nejen u r.stájí..prakticky to tak funguje u všech položek..kterých je bohužel převážná většina..jasně ..že se najdou i solidní nabídky..jinak by nemělo cenu do vzducholodi vůbec chodit..a to je právě to co mě na tom baví..když náhodou najdu v té spoustě balastu něco zajímavého..tak si připadám..jako zlatokop..co našel na smetišti hroudičku zlata..a jsem spokojená..

moje výměny
    ..podařilo se mě znovu získat dekorku "Perníkové srdce"..které jsem kdysi za něco směnila..

moje začínající sbírka r.stájí..osobně jsem spokojená..a už se těším na další..snad brzké OaD...

Tanjunya, Julinka11 a Milka66 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.