archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. annacer

annacer Veterán fóra

Naposledy upraveno: 7/7/15
  2. annacer

annacer Veterán fóra

Postup na Bahamarame 160 level - 4.7.2015

Naposledy upraveno: 7/7/15
  3. Crower

Crower Vážený autor

Julinka11 tohle ocenil(a).
  4. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

offi
    Výsledky 33. kola

Deskové hry na Farmě
    /martin/

1.pachmina
    2.jakleci.hana
    3.mamba 54

.....
    "Má nejkrásnější dovolená"..
    ..nostalgicky zavzpomínejte..na dovolenou..event.prázdniny..které pro vás byli ty nej..
    ..tvořte kdekoliv../tady mám pochopitelně na mysli plochu na farmě/..a použijte cokoliv je libo..nakonec oni pravidla... ani žádné omezení neumožňují..těším se na fotečky..doufám..a pevně věřím..že jich bude více jako minule..a kdyby i někdo nový zavítal..tak to by bylo úplně supr..

klik
    Zdravím ve spolek,

..z důvodu času dovolených jsme nuceni do pondělí 31.8. přerušit i tuto soutěž. Takže další kolo tak začne až poslední den prázdnin a téma bude dle Pachminy -"Má nejkrásnější dovolená".

Naposledy upraveno: 8/4/16
    astrid888, Julinka11 a mousicka tohle ocenili.
  5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Vyklidila jsem částečně hlavní..a s cca 800-900ks Sk..jsem se pustila do krátkodobého úkolu..celkem to přeskakovalo a tak druhý den jsem měla úkol v pohodě hotový..na nakiettě mě to zabralo více času..jelikož jsem měla jen něco kolem 180ks Sk..a to mě bohužel nevyšlo..tak jsem si musela pomoci úkoly z Družstva..a také sem tam..nějaký dobroděj sousedík...koupil velký balík ..za což pochopitelně moc děkuji..a tak jsem to nakonec nějak spatlala.. a úkol mám také komplet...já tentokrát na pachminu Sk nekoupila ..koupila jsem minule skoro v závěru BBůmu..a tak jsem si s ním vystačila...zdálo se mě..že to tento BB..jaksi více..ne sice o moc..ale přece jen..padá..těch přeskoků.. i u vyšších.. bylo krapet víc..trošku jsem i něco málo mixovala..výsledky sice docela rozporuplné..no sem tam to vyšlo..ovšem zlatá husička nepadla..ale to bych se fakt divila..na ty nejvyšší..má farma nehraje..ovšem na růžovou stáj jsem našlechtila...bohužel si o ní můžu nechat zdát..kdoví kdy mě napadají ty etikety ..na ploše mám zatím 2 zákl .výrobny..a ve stodole se klepou 3 ubohý štítky..ale nakonec o nic nejde..stejně to mám jen do sbírky..málokdy se tyhle stáje dostanou na plochu..prostor potřebuji na věci..pro mě důležitější..a většinu zvěře kupuji..

..ukázka posl. šlechtění..po ukončení úkolu..přeskoky..mixy i genetika..
    z hus nejčastěji padaly strážkyně..koukala jsem v diskusi ..že nejen mě..

obr.doplním

Tenhle Boom..považuji za jeden z těch lepších..

6. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

klik

..poslední postup lvl.249..9.7.2015 na pachmině...

předchozí postupy..
    lvl.248..........7.7.2015
    lvl.247..........3.7.2015
    lvl.246........30.6.2015
    lvl.245........28.6.2015

lvl.244........24.6.2015
    lvl.243........21.6.2015
    lvl.242........17.6.2015
    lvl.241........13.6.2015
    lvl.240........08.6.2015

7. annacer

annacer Veterán fóra

nové zviera na šlachtenie-husy od 8.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Budeme šlachtiť husi.V meste budeme mať pridané tri úlohy dva dlhodobé

a jednu úlohu časovo obmedzenú.

Na Strome múdrosti nám pribudli 2 nové runy súvysiace zo šlachtením husí.

Naposledy upraveno: 6/9/15
  8. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Od 8.júla sa rozrástla šľachtiteľská stanica o nové zviera

a samozrejme aj o nové úlohy v hale:

jedná ako vždy - krátkodobá do 14. júla

Už som to spomínala niekoľkokrát - šľachtenie nie je moja parketa.
    Za pomaly päť rokov, čo hrám túto hru, som nedokončila ani
    jednú úlohu. Plním síce už posledné ciele, ale veľmi má to nebaví.
    Preto som sa rozhodla, že húsky vynechám. Ušetrím si SH
    na kukučky, ktoré chcem dokončiť.

[​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 15/7/15
  9. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Renzo přijel a odjel..zanechal mi tu další moringu..a další dekorajdu..plus kolem 500 vybouchaných žetonků..snad na něco nového..co příště přiveze..jelikož už celkem není z čeho vybírat odměny..Jinak.. já jsem si koupila na pachminu balík lístků.. a šla jsem je proměnit na žetonky..minule jsem byla celkem úspěšná u krtečků..tak jsem tam opět zavítala..ale měla jsem jakousi těžkou ruku... nicméně..i tak to nebylo zlé..a dívala jsem se..že konto celkem příjemně narůstá..určitě oproti minulým..historickým..či archivním..nebo jak to nazvat..hrátkám s krtky..nastalo u mě opravdu velké zlepšení..pochopitelně se nesrovnávám s profíky..co dávají pokaždé 20..já jsem ráda..že jedu takový průměr..kolem 9 žetonků..někdy bohužel méně..no i se zadaří..a já namlátím..15..či 20..to je pro mě obrovský úspěch..ještě když mě celkem často trnou prsty..a já necítím vůbec myšku.. prostě abych se tu nechválila dlouho..jsem docela spokojená..také jsem párkrát odskočila k pirátovi..2 x myslím..se mi podařilo 75 žetonů...ale co byl opravdu obr.obr. úspěch..když jsem zkusila silostroj..a světě div se ..

..tohle je památeční..protože to se mi už v životě nepovede..a ani nevím..jakým zázrakem jsem to nahrála..

10. majolenka

majolenka Baron fóra

A zase som pri kukučkách, je to moja nočná mora, veľmi by som ich
    chcela dokončiť, nech rada obláčikov nie je prázdna.
    Mám toho dosť, veď sú to štyri úlohy a už viem,
    že to ani tentokrát nestihnem. No čo sa bude dať, to vyšľachtím.
    Celkom sa mi darilo a pomohlo aj to, že bolo viac času.
    Získala som dve dekorácie, ale ešte dve mi chýbajú
    a bude to ťažšie, nakoľko potrebujem vyšších šťachtencov.

Na Baha som si postavila 4 domčeky a pokúšala sa
    vyšľachtiť opice a ťavy, ktoré potrebujem do úloh. Nebolo
    to nič moc, ale aspoň jeden cieľ som splnila.Škoda, že došlo SK.
    Neostáva nič iné, len čakať na ďalšie BB.

Naposledy upraveno: 15/7/15
  11. majolenka

majolenka Baron fóra

Či je to kvôli tým horúčavám, či prázdninám, zase k nám prišiel jarmok.
    Zdržal sa len krátko - 14.-16.júl, no začína k nám chodiť akosi častejšie.
    Tentokrát som si musela poradiť sama. Dcére haproval PC a musím
    poznamenať, že to bola úplná katastrofa.
    Krtkov som sekala skôr nehlava ako hlava.
    Silák Lukáš bol nad moje sily-žeby som už naňho bola stará?
    Takže mi nakoniec ostalo už len ten hľadanie pokladu.
    Ani tu som veľmi nezažiarila, takže suma-sumárum škoda času a lístkov.
    Keď to takto pôjde ďalej, môže jarmok prísť každý týždeň, aby som sa
    dopracovala k Nočnej more.

Naposledy upraveno: 17/7/15
    farmar-dudko a Pachmina tohle ocenili.
  12. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Přišla jsem na děsivku o něco později..s lítostí opět naházela stáje a nějaké stromky do lišty..k uvolnění plochy..to neustálé stavění a bourání..je celkem únavné..dlouho přemýšlím..co tam postavím..a pak to mám na ploše chvilku..a už opět bourám..nestačím nic vychovat..no nevím..četla jsem názor....že ti moudřejší o novou plochu zájem nemají...jelikož já jsem blbá..tak já bych novou plochu uvítala..třeba i jen na Děsivou..jak je to na Fntsy..mmchdem...je docela úsměvně...jak si někdo dokáže tak fandit..a šmahem udělá z ostatních..co jeho názor nesdílejí.. pitomce..abych se vrátila k akci..minule vzhledem k delší Dn..jsem na pachmině vypěstovala na druhého Tutanramóna..na nakiettě kde jsem také pěstovala strašidelky na mumii..jsem nedokončila..takže tentokrát na pachmině..kde mám ..tedy vlastně spíše nemám.. zásoby..budu pěstovat do stodoly..na nakiettě dodělám Ramóna..a také se pokusím něco málo napěstovat do zásob..potažmo do úkolů v Družstvu..tentokrát klasika..jen jeden den..takže nedoufám..že bych napěstovala nějaké zázračné množství..ale budu se snažit nemít zbytečné prostoje..a snad to bude kapku vidět..Takže plán by byl..a jde se na to..

....tak část plánu splněná..a nyní už jen dělám zásoby..

13. majolenka

majolenka Baron fóra

farmar-dudko tohle ocenil(a).
  14. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

nakietta
    209.lvl..........13.6.2015
    210.lvl..........17.6.2015
    211.lvl...........23.6.2015
    212.lvl..........29.6.2015
    213.lvl..........06.7.2015
    214.lvl..........09.7.2015
    215.lvl...........15.7.2015
    216.lvl...........17.7.2015

pachmina
    250.lvl..........13.7.2015
    251.lvl...........17.7.2015

astrid888, kerryhill a Julinka11 tohle ocenili.
  15. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Exkluzivní podivuhodnosti...od 17.7. 18:00 hod. do 19.7. 22:00 hod..

Podivuhodný výběh “Fénix”

s novinkou...

Habitat pro ledňáčky

a s novým úkolem v Družstvu

offi

Další zvířátko ..tedy v tomhle případě ptáček..Ledňáček..do sbírky..další zbytečnost..kterou chci..tak uvidím jaké budu mít štěstí..mmnt nemám paysef..mám ji slíbenou až na zítra..tak jen tak zkusmo za 1 SMS..plus na dvě jsem měla..tak asi jsem koupila 8 zatím..plus fofr odtajnění...a hned jsem to házela do lišty..myslím..že tam byli oranžoví čuníci..nějaký vrány..myslím žlutý..pochopitelně zlatí bobříci..17.tí..a to už se jich pěkná řada svezla vláčkem..a
    2 x želvička..už se kamarádí..s mýma dvěma domácíma..takže zatím celkem spokojenost..a uvidíme zítra..či pozítří..

Ledňáček rybařík
    staženo z netu

Ledňáček dumá nad říčkou,
    co mu dnes přinese voda.

Spokojil by se s běličkou.
    Kde nic, tu nic? Žádná škoda.

Popolétne k jiné řece,
    rozhlédne se u rybníka,

někde rybku chytí přece.
    Vždyť ho známe, rybaříka!

16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

mamča50, Bagíra77 a lacrima tohle ocenili.
  17. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přijela jsem v neděli k večeru, nebyl čas na PC. To víte, vítání s rodinou, pak sprcha, trošku něco sníst a už telefony, kde jsem, že mám jistě chuť na české pivo...:). Trošku se oháknout do bílé, aby vynikla krásná hnědozlatá barva moře a pádili jsme za přáteli na pokec.
    V pondělí jsem ještě měla volno, a tak se pustila do krátké akce "Letecká show".
    Sice už nebyl BB, ale celkem to šlo rychle. Oddechla jsem si nad jejím ukončení.
    Splněno.

18. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Renzík je tu...Lukáš bochal o 100/6...něco nasyslil, ale ještě mi do "Noční můry" pár žetonů chybí.
    Asi už je to pracovním nasazením a po 12-ti hodinových směnách již ruka nebyla tolik přesná a pár přešlapů bylo.
    Není každý den posvícení. I tak jsem spokojená.

19. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Děsivku už vůbec nestíhám. Včera jsem přišla kolem 20.00 hodiny zasela 8.-hodinovku, jelikož je nejdelší, ráno sklidila a pádila na další službu. Jsou dovolené, taky jsem jí měla a tak farma momentálně jde stranou. Jsem ráda, že jsem dopsala deníček.
    Už dlouho mám na mobilu tuhle znělku z Broučků:
    "Chvátám, chvátám, nemám chvíli klid, já tam, já tam, dávnou už měl být. Ne ne ne ne, nesnídám, nesvačím, nestihnu to, nestačím. Promiňte, vážení, mám veliké zpoždění. "
    Doma, když jí slyší, už se drží za hlavu a mně se líbí.
    Je výstižná...:) aspoň pro mě...:)

20. honzi

honzi Komisař fóra

Na BAHA jsem level 198, 2 levely do dvoustovky... na farmě level 90 a ke kulatinám jsem si vyfotil farmu... Odkaz na fotoalbum mám v úvodním příspěvku, určitě se na ni podívejte... Jmenuje se: "Japonská zahrada - jemné doteky měsíčního svitu"

Pachmina tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.