archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Akci oslavím s kvalitní Švýcarskou čokoládou[​IMG], které je potřeba 395 ks. 270 ks do zmrzliny a 120 do úkolu
    Jako každá akce i tato má své nové plodiny Protěž
    [​IMG] a Hořec [​IMG]

Na akci se těším, aspoň bude vzrůšo. Vypadá to, že pojedu všechny plochy, však kombajn jsem si na měsíc zaplatila, tak to bude jenom pár kliků.

......

Co je potřeba:
    5500x protěž, 5500x hořec,
    125x švýcarská čokoláda, 27x švýcarská zmrzlina (= 270x švýcarská čokoláda a 54x kravské mléko),
    50x jablko, 70x švestka,
    45x včela, 60x kráva, 50x koza, 60x prase

Co můžeme získat:
    55900 BZ, 34600 BBZ, 47270 kr.,
    85x superhnojivo, 74x Zuzino superhnojivo,
    všichni pomocníci na 72 hod.,
    6x párty lístek,
    5x podivuhodný výběh “Orion”,
    12x podivuhodný strom “Rio”, 12x podivuhodný bahama strom “Korsika”,
    35x hvězdička,
    nálepka,

3x kukaččí domov,
    3x dekorace (Alpská čokoláda, Miluji Švýcarsko, Vlajka Švýcarska)
    řada na magickém stonku ...(Kouzelná moc: jednorázový bonus 700 BZ, 700 BBZ a 3x květinový drát, další aktivace 4:00 hod.).

........

1.5.2015....rozpěstováno všude, 27 ks zmrzliny potřebné do úkolu hotovo
    2.5.2015...pěstuji akciovky, jen večer mám akci, tak to budu flákat. Začala jsem dodávat do úkolů. 5/5 hotové a chybí jenom ocásek.
    3.5.2015.... hotovo, akce super.

Naposledy upraveno: 4/5/15
  2. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Od 28.4. 15:00 hod. do 30.4. 22:00
    Dlouho očekávaná akce mě docela zklamala....měním pouze ve vzducholodi..ale co tentokrát tam bylo za nabídky..to byla hrůza..tedy převážná většina..nesoudné ..nesmyslné nabídky..typu:

pochopitelně zde dotyčný/á poptával růžovou továrnu a nabízel za ni žlutou barvírnu..

nebo..

..a takových perel tu byla většina..takže než se člověk proklikal k něčemu normálnímu..už byl bez nálady..
    Hitem nabídek a poptávek byl tentokrát stromek Slivoně..a ti co ji nabízeli..naopak nevěděli..co by za ni chtěli..nevím..je to od akce k akci horší..tedy to je můj dojem..no i tak jsem tam něco málo vyšťárala..většinou měním dekorky a stromky..radost mám z dekorky../ačkoliv už jednu mám/..

a nyní jsem si všimla ..že se mi podařila vyměnit i fontána..kterou jsem už dlouho chtěla..už ani nevím..za co jsem ji nabízela..no snažila jsem se aby to bylo něco ve stejném duchu..rozhodně nechci na někom profitovat..Tak doufám..že dotyčnému výměna udělala stejnou radost..jako mě...

a dokonce se zadařil i jeden lokvát..k mým dvěma... a ještě dalších pár drobností..Jsem zvědavá jak dlouho budeme čekat na další OaD..a pevně doufám..že příště ty nabídky ve vzducholodi budou zajímavější..

Naposledy upraveno: 1/5/15
    lacrima a Julinka11 tohle ocenili.
  3. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

28.kolo
    ..výsledky..

1. mamba54
    2. máťochov

3. anvan

památeční ode mě..

...........

Vyhlášení nového tématu

29. kolo

autorka: mamba54

Farma jako vyšitá(vyšívaná)

..moje téma navazuje na téma předchozí, tedy na česko-slovenské
    název Farma jako vyšitá (vyšívaná)

použít můžete vše, co na farmě máte, ale aby to ve výsledku připomínalo motivy české nebo slovenské lidové výšivky. Vaše představivost je obrovská, tak s chutí do toho a už se moc těším na vaše obrázky

4. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Po docela krátké době opět přijel Renzo..byla jsem celkem ráda..protože jsem z minula měla rozpracovanou N.Můru.. po dvou akcích jsem získala celkem gryf v mlácení krtků..a tak mě netrvalo ani tak dlouho..a já jsem vybouchala zbytek do potřebných 1750 žetonů..koupila vejce..a umístila do parku..Něco lístků zůstalo..tak příště budu zkoušet z krtečků vybouchat další Moringu..

Naposledy upraveno: 2/5/15
  5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Švýcarská..pohodová akce..v Družstvu...s minimem pěstování ..Tentokrát potřebujeme pouhých 5500ks z každé krásné horské kytičky..Protěže..[​IMG]..a Hořce..[​IMG]..z polí nám vyskakuje výborná švýcarská čokoláda[​IMG]..ze které po přidání čerstvého kravského mlíčka ..ve mlýně vyrobíme mou oblíbenou čokoládovou zmrzlinu..[​IMG]...dále offi...Tak jsem tentokrát akci pojala..díky minimum potřebných kytek.. dost benevolentně..sázela jsem na necelých dvou plochách..no jsou 4 hodiny do konce..a mě na pachmíně schází 800ks protěže..ale zasela jsem.. a posuperhnojila a snad nezapomenu..na nakiettě sice hotovo komplet..ovšem zase jsem zjistila ..že neumím počítat a scházely 2 kousky zmrzliny..tudíž jsem musela přerušit mlýn..kde se mi mlelo superko..hotové z 58%..a pomlet ty 2 kousky.. a nakonec..aby bylo vidět..že fakt nepřemýšlím..tak jsem nyní..na hlavní hodila stáje a sazenice z odměn..a osázela akčníma na památku..ačkoliv už za 4 hodiny začíná Děsivka..no bourat to nebudu..tak budu mít půl hodinový prostoj..snad tu strašidelnou akci..stihnu i tak...Takže hotovo komplet..a už mám i nachystanou plochu pro netopýry..

Kouzelná moc: jednorázový bonus 700 BZ, 700 BBZ a 3x květinový drát, další aktivace 4:00 hod.

6. annacer

annacer Veterán fóra

Posledné akcie v mesiaci apríl

....................................................

.............................................................

Naposledy upraveno: 3/5/15
  7. annacer

annacer Veterán fóra

8. annacer

annacer Veterán fóra

9. annacer

annacer Veterán fóra

Kalendár Máj 2015

majolenka a Julinka11 tohle ocenili.
  10. annacer

annacer Veterán fóra

Plesnivec

Hořec

Pri zbere nám bude vyskakovať na plochách ...

Švajčiarská čokoláda

Švajčiarská zmrzlina
    Švajčiarskú zmrzlinu
    vyrobíme v mlyne na farme

Na plnenie úlohy vo Farmárskej hale​
    budeme potrebovať:
    5500x plesnivec, 5500x horec, 125x švajčiarská čokoláda, 27x švajčiarská zmrzlina ,
    50x jablko, 70x slivka, 45x včela, 60x krava, 50x koza, 60x prase​

získame:
    55900 BS, 34600 BBS, 47270 kr., 85x SH, 74x ZSH,
    pomocníci na 72 hod., 6x párty lístok,
    5x podivuhodný výbeh “Orion”, 12x podivuhodný strom “Rio”, 12x podivuhodný bahama strom “Korsika”,
    35x hvězdička,
    nálepka, 3x kukučkyn dom, 3x dekorácia, rada na magickom stonku​

výroba Švajčiarskej zmzliny

Naposledy upraveno: 17/5/15
    majolenka a Julinka11 tohle ocenili.
  11. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Nebylo by to špatné..dalo by se na něm jezdit a ještě by hlídal a bránil..;)

12. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

13. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

V pampeliškách

Na statku

Naposledy upraveno: 3/5/15
  14. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Děsivka na 4 dny, snad něco stihnu. K tomu akce a ještě nový stálý úkol "Prokletí mumie"
    V akci se objeví nové plodiny
    Květnatec Archerův[​IMG]a Samorostlík[​IMG]
    Plodiny budou potřebné na výrobu strašidelného suši.[​IMG], což je u mě problém. Nějak jsem nehlídala datum začátku akce, tak budu mlít suši se zpožděním. Štěstí, že je akce na 4 dny. Uff.
    Co je potřeba:
    1500x květnatec Archerův, 1000x samorostlík
    Co můžeme získat:
    100x náhodná odměna z prokletých truhel, 4x dekorace

Potřebné novinky budou za chvíli hotové a ve zbylém čase se vrhnu na ty mé resty starých úkolů:
    Strašidelné nákupy..zde mi chybí poslední diamantový cíl a jest vyřízeno, což dnes udělám a v Kouzelné čistotě mi chybí poslední dva úkoly.

Naposledy upraveno: 5/5/15
  15. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

4./7.5.2015
    Ještě necelá půlhodinka a můžeme se začít pěkně bát..offi
    .......

Tak to byla docela rychlovka..napěstované v poklidu včera..domleto dnes...na pachmině dokončeno dopoledne..na nakiettě chvíli po poledni..nicméně jedu dál..ráda bych novou dekorajdu..nejen..že se mi líbí..no dává docela hodně BZ..ovšem chybí mi toho dost..tak nevím..jestli zvládnu.. třeba..když se budu fakt snažit..nebudu zapomínat..tak to dám..uvidím..písnu..Aha tak jsem zabrousila do diskuze a čtu..že se dá pokračovat v akci dál..hmm..tak nyní mám dilema..no asi chytřejší by bylo mlít dál... a krmit netopýrky a dekorajdu udělat další Děsivou..pak sem dám výsledky..6./5...Prima..tak tu sepíši román..a pak kliknu kamsi vedle..a všechno šlo do pryč..Takže ještě jednou..na obou farmách jsem dopěstovala na dekorku "Faraona Tutenramóna"..ač jsem původně měla v úmyslu pokračovat v krmení netopýrů..ale výsledky mě nijak neinspirovaly..tudíž jsem napřed napěstovala na dekorajdu a ve zbývajícím čase..kterého zbývá ještě celkem dost.. cca 18 hodin..tak na nakiettě.. kde mám přece jen více štěstí na odměny..budu mlít další krmivo..a na pachmině si budu pěstovat na dokončení Strašidelných nákupů..jinak odměny z truhel:..pochop. nejvíce Bz..Kr..a BBz..nějaké Sk Sh ZU..občas proložené Strašidelnou kyticí..zhruba okolo 150h kombajnu..na pachmině 1 stáj..a 3 stromy..všechny v liště..o banánech si můžu nechat zdát..mám to napsané..no náladu na počítání nemám..na nakiettě je to o něco lepší.. mmnt mě zraje na ploše.. uprostřed straš. rostlinek 5 stájí a 2 stromky..pak napíši..co jsem odkryla..no nedělám si velké naděje..z odměn mi většinou nic kloudného nevypadne..přesto na nakiettě je to vždy lepší.. než na pachmině..možná je to zcela nelogicky tím..že na nakiettu už delší dobu nakupuji pouze pomocníky..narozdíl od pachminy..kterou celkem pravidelně dotuji..

Naposledy upraveno: 8/5/15
  16. annacer

annacer Veterán fóra

17. annacer

annacer Veterán fóra

29.kola TOP3CZ/SK
    Obrázok na tému:Výšivka
    autor témy:Mamba54

Víťazi 29.kola TOP3CZ/SK - 29.kola

1.miesto:Fialka40
    2.miesto:Honzi
    3.miesto:Lacrima​

Naposledy upraveno: 12/5/15
    majolenka, terkacheerka a Julinka11 tohle ocenili.
  18. annacer

annacer Veterán fóra

Naposledy upraveno: 9/5/15
    majolenka, Julinka11 a LubicaKrakova tohle ocenili.
  19. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

a

Tieto dve akcie prešli mimo mňa. Akosi som to nestihla.
    Jarmočnými atrakciami sa zaoberala, tak ako minule
    dcéra a bohužiaľ si nezapamätala koľko mi toho nahrala.
    No to nič, 1750 žetónov to určite nebude a tie potrebujem
    na získanie nočnej mory.

Naposledy upraveno: 7/5/15
    Julinka11 tohle ocenil(a).
  20. majolenka

majolenka Baron fóra

annacer a Julinka11 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.