archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zombik9

zombik9 Perspektivní autor

Většinou postoupím když jsem u Ládi Staňka[​IMG]

2. annacer

annacer Veterán fóra

Vtákopysk patrý k primitívnej skupine cicavcov,ktoré v sebe kombinujú znaky plazov z črtami cicavcov.
    Je obojživeľník malých rozmerov.
    Vtákopysk nerodí svoje mláďatá,ale ukladá vajíčka.
    Žije v Austrálii a v Tazmánii.

.................................................................

Exkluzivný podivuhodný výbeh!

Kúpila som si 16.tajomných výbehov a získala som:
    1x výbeh Vtákopyska
    1x kotláreň žltú
    1x výbeh pre chameleona oranžovú
    1x kačací rybník červený
    1x ježkova nora
    3x bocianie hniezdo
    2x chovný rybník oranžový

Naposledy upraveno: 14/3/15
    Julinka11, Ria30. a mousicka tohle ocenili.
  3. annacer

annacer Veterán fóra

Môj obrázok do súťaže

Víťazi TOP3

1.miesto:astrid
    2.miesto:Slniečko
    3.miesto:Rudocs

Srdečne blahoželám víťazom a tu nechávam malú spomienku pre Vás

Naposledy upraveno: 16/3/15
    Julinka11 a mousicka tohle ocenili.
  4. annacer

annacer Veterán fóra

Šťastný den: Mega BS- vo výrobe

5. annacer

annacer Veterán fóra

V Banke si môžme kúpiť 3.druhy balíčkov z Florenmy.
    1.balíček:1500 Florenov za 49,99 €
    2. balíček: 2200 Fl. 59,99 €
    3.balíček: 3300 Fl. za cenu 99,99 €
    Nekúpila som si ani jeden pre nás Slovákov je to príliž drahé .
    U naších susedov si kúpia 3x viac florenov za tú istú sumu, ktorú mi dáme za jeden balíček.

Banka

Naposledy upraveno: 18/3/15
    mousicka tohle ocenil(a).
  6. zombik9

Ria30., AsDYxC a Julinka11 tohle ocenili.
  7. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Další restík..Přes víkend se daly zakoupit TS..budu tomu tak říkat..protože i když se změnil název..a zní nyní honosněji..tak jde stále o jedno.. a to samé..Kdysi jsem se zařekla../několikrát/..že už kupovat nebudu..vzhledem k docela tristním výsledkům.. no jsem nedůsledná..a tak jsem to párkrát../pokaždé../..porušila..Kupodivu jsem při posledních akcích měla docela štěstí..takže toho vlastně ani nelituji..

Tentokrát nám jako novinka.. mohl z Téesek vypadnout nový výběh s docela exotickým ..podivně vypadajícím zvířátkem ..původem z Austrálie..ptakopyskem..vypadá..trochu jako slepenec..několika zvířátek..nejvíce asi hlavou připomíná kachnu..no kupodivu působí docela roztomile..

..a pochopitelně..že jsem měla zájem o to..mít ho na své farmě..zůstalo mě pár Fl..tak jsem zkusmo..zakoupila 4 stáje..či výběhy...ze kterých mě po rychlém odtajnění vypadl červený králík...oranžový čuník..krtek..a myš..což mě kupodivu neodradilo..zakoupila jsem další Fl..a šla si hrát na štěstí..nevím už přesně..v jakém pořadí..zvířátka přicházela..dokonce ani..kolik jsem jich v konečném důsledku koupila..a kolik to stálo..určitě by se to dalo spočítat..no bylo by to zbytečné..důležité je..že závěrem..na mé farmě nyní pobíhá smečka vlků(5)..původně jsem neměla ani jednoho..ke dvěma kiviům..přibyli další 3..a 2x se podařila i novinka..takže vlastním párek ptakopysků..další překvápko..byli růžoví koně..na mé farmě událost překvapivá..však o to radostnější..za zmínku také stojí kohout.. pár žabek..čáp..2x mýval..oranž.oslíci..poněkud se mi rozmnožili XXL bobři..nebo bobrové..?..myslím o 3 kousky..byli umístěni ke svým 6 kamarádům do lišty..také nějaké miciny..pár myšek..ježci..mývalové.. krtečci..bohužel bez kalhotek..a další ..Co říct na závěr..jedině.že..já jsem spokojená..je to myslím historicky poprvé..kdy mám všechna zvířata z Tstájí..Ještě takový dovětek..ke kiwiům se pojí nový úkol v Družstvu..

offi

lacrima a astrid888 tohle ocenili.
  8. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

15-tého ..jsem dokončila..delší dobu rozpracovaný úkol..který mi stál ..kvůli nedostatku některých plodů..jmenovitě...Lokvátu..Slivoně..Tamarindu a Budhově ruce..dokoupit takovou spoustu..co mi scházela..se mi nechtělo..tak jsem se snažila množství..co nejvíce minimalizovat..no nakonec jsem stejně nevydržela až do úplného konce..ačkoliv Tamarind a B.ruka už byli komplet.. plody Slivoně..a Lokvátu..jsem stejně musela dokoupit../stále jich ještě docela scházelo../a nebylo to až úplně nejlevnější..ale co..hlavně..že si můžu odškrknout další splněný úkol..a do nebe mi přibyl nový řádek..s celkem prima bonusem..

Více BZ pro tvé stromy..Bonus 10%..trvání..12hod

Naposledy upraveno: 26/5/16
    lacrima, astrid888 a Ria30. tohle ocenili.
  9. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Téma pre 25. súťažné kolo TOP3 CZ/SK

"Jar už klope na dvere"
    autorka témy: astrid888

Premýšľala som nad novou témou ... aj keď je marec jarný mesiac, tú ozajstnú jar ešte stále len očakávame a tak by sme mohli spraviť obrázky na tému " Jar už klope na dvere".Určite nebudú žiadne obmedzenia, pretože ten príchod jari vidí každý inak. Ale ako takú pomôcku by som predsa len mohla ... možno by vyzeralo dobre, keby sa kvietky použili v takej druhej- tretej fáze rastu, ..zvieratká sú vždy vítané, najmä krtko, že? :D no a môjmu úžasnému susedovi by ste urobili radosť, keby sa kde - tu na farmičke objavila latrína :D
    ale dosť srandy ... teším sa na vaše obrázky priatelia ...zatiaľ sa majte krásne a príjemnú tvorbu všetkým.

...............

Moje obrázky na téma Jaro.
    jelikož byla chvilka volna, tak jsem si udělala radost a pustila se do tvorby pár jarních foteček na památku:

Jedna je z hlavní farmy s názvem: >>Králici se těší na jaro<<
    Druhá je z Baha s názvem: >>Jaro se pomalu probouzí, bude tequila <<

Můj soutěžní:
    >> Jaro na ostrově pokladů<<

Bagíra77, lacrima a Pachmina tohle ocenili.
  10. Montyn3

Montyn3 Zelenáč fóra

• nepiš do cizích deníčků
    to máte krasne

11. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Začátek jara - jarní rovnodennost
    Den a noc jsou stejně dlouhé (12 hodin). V pátek 20. března v 12:43 SEČ vstupuje Slunce do znamení Berana (v dnešním souhvězdí Ryb) a přináší tak astronomické jaro. Tento pátek si vládu sluneční a hvězdná část dne rozdělí rovným dílem. Dále se pak budou dny prodlužovat a noci zkracovat. Slunce každým dnem bude zvětšovat svou výšku nad obzorem při své kulminaci a přinese nám tak kýžené jarní počasí.

I naše myši mají plno práce a musí vyrobit denní a noční sýr.

V této akci se objeví dvě nové plodiny:

Měsíční květina a Ranní červánky
    Plodiny je možné sít na hlavní, divoké louce a lesní mýtině. Baha je pro tentokráte pro akciové plodiny tabu.
    Jelikož však se do úkolů dodává šlechtěná zvířena z Baha, asi je to i tak lepší.

Při sklizni nám budou vyskakovat na všech plochách kromě Parku a Ostrova pokladů...

Zářící kužely
    V Družstvu na nás čeká úkol Mistři sýraři II. o 6 úkolech.

..........................

Co je potřeba:
    7000x měsíční květina, 16000x ranní červánky, 900x zářící kužel, 12x kočka, 15x krtek, 15x myš, 24x Buddhova ruka - plod, 24x citron, 24x sakura - květ, 6x divoký osel, 3x nákladní osel, 6x zen panda, 3x panda na chůdách, 6x chameleoní trenér, 3x fitness chameleon

Co můžeme získat:
    102580 BZ, 83800 BBZ, 113150 kr, 25x superhnojivo, 22x superkrmivo,
    3x párty lístek,
    4x podivuhodný výběh "Půlnoc",
    6x podivuhodný strom "Ghibli",
    6x podivuhodný bahama strom "Borneo",
    3x nůžky, 6x sazenice dubu, 6x staré železo, 3x ventilátor, 8x štětcové pero, 10x odkapávací nádrž,
    nálepka
    2x dekorace,
    řada na magickém stonku
    ( Kouzelná moc: jednorázový bonus 2500 BBZ, další aktivace 12:00 hod.)

12. annacer

annacer Veterán fóra

13. zombik9

14. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

..Zároveň s TStájemi se otevřel v Družstvu nový úkol..s novým zvířátkem..hm.no..ono těch novějších zvířátek tam bylo docela dost..nejen ptakopysk..coby žhavá novinka..ale i relativně noví ptáci kiwiové..o vlku se také nedá mluvit..jako o zapadaném prachem..a kohout..se u mě také ještě moc neohřál..no nicméně..jak jsem psala v jednom z předchozích příspěvků..tak jsem měla celkem štěstí při Tajemných stájích na zvířátka..a tak mi netrvalo moc dlouho úkol splnit..něco už jsem měla..počkala jsem na ptakopyska..ten tam měl jen pár kousků..a dokoupila zhruba 9 vlků..nechtělo se mě už čekat než je vychovám..a vlastně zároveň s koncem akce..jsem dodělala i úkol..ve kterém hlavní odměnou byla ptakopysčí../ to docela blbě zní/..výrobna...

.takže nyní už úspěšně vyrábím tyhle roztomilý šnorchlíky....

..snad budou mít nějaké využití..nevyužitých výroben..už mám plnou lištu...další úkol v pořadí je Pandořina skříňka..jehož splnění..je závislé na několika desítkách ptáků kiwi..kterýžto úkol už bych měla splněný..nebýt hamižná..a neprodala ptáky na trhu...

15. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Krásná malba na kameni..jako živá..co myslíte..?..někteří lidi jsou fakt šikovní....později sem ještě pár obrázků hodím..takový věci mě fascinují../kapku upraveno/..orig.klik..
    ..pár dalších super dílek..klik..klik..klik..klik..klik..klik..atd..při malbě se využívá tvar kamenů..kdysi dávno jsem také zkoušela..v minulém století..tedy jen na malém kameni..motýlka..pochopitelně to nedosahovalo téhle kvality ani omylem..

..tak jsem konečně doplnila resty....no bohužel se už opět nahromadily další..

TOP-ka..
    Fantasy postup..
    Mistři sýraři..
    Bahamara update..Umělecká díla z písku
    ..
    Renzo

...nejsou roztomilá..?

16. annacer

annacer Veterán fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Je už čas ,aby Mike,Rupert,Pip a Mo
    vyrobili špecialní denní a noční syr pomocou kocúra Jonasa.

Plodiny ktoré budeme potrebovať pri plnení úlohy:

Mesačný kvet
    Ranné zore
    Pri zbere úrody nám z polí budú vyskakovať:
    Žiariace kúžele
    Čo treba dodať:
    7000x mesíční kvetina, 16000x ranní červánky, 900x zářící kužel, 12x kočka, 15x krtek, 15x myš, 24x Buddhova ruka - plod, 24x citron, 24x sakura - květ, 6x divoký osel, 3x nákladní osel, 6x zen panda, 3x panda na chůdách, 6x chameleoní trenér, 3x fitness chameleon

Získať môžeme:
    102580 BS, 83800 BBS, 113150 kr, 25x superhnojivo, 22x superkrmivo, 3x párty lístek, 4x podivuhodný výbeh "Polnoc", 6x podivuhodný strom "Ghibli", 6x podivuhodný bahama strom "Borneo", 3x nůžky, 6x sazenice dubu, 6x staré železo, 3x ventilátor, 8x štětcové pero, 10x odkapávací nádrž, nálepka, 2x dekorace, řada na magickém stonku​

Naposledy upraveno: 12/4/15
  17. zombik9

Tohle bych si přál......zpět i se starou farmou :cry:[​IMG]

18. majolenka

majolenka Baron fóra

Od 6.do 8. marca bolo ďalšie BB.
    Ako som už spomínala venovala som sa jedine
    šľachteniu chameleónov, aby som mohla splniť úlohu v hala.
    Tým sa moje šľachtenie skončilo. Veľmi tejto aktivite nefandím,
    čakám len na kukučky potrebujem dokončiť radu na magickej
    stonke.

Julinka11 tohle ocenil(a).
  19. majolenka

majolenka Baron fóra

Od 13. do 15. marca prebehla akcie

"Exkluzívny podivuhodný výbeh",
    kde sa dal získať nový chliev - vtákopysk
    .

No u mňa sa stala asi dáka chyba, lebo výbehy, čo som si kúpila
    neboli podivuhodné a k exkluzivite mali poriadne ďaleko.
    Bol to skôr druho triedny výpredaj:

kurník a kačací rybník oranžový
    príbytok pre krtka:

a tak som si povedala:"dosť:!! už si žiaden nekúpim aspoň nie
    v tomto roku, kým ma neprejde sklamanie.

S uvedenou akciou pribudla v hale nová úloha

Tak na jej plnenie môžem v pohode zabudnúť, okrem vtákopyska
    mi chýba kohút, vták kiwi, vlk.

Naposledy upraveno: 26/3/15
    Pachmina a Julinka11 tohle ocenili.
  20. majolenka

majolenka Baron fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Jar už klope na dvere

autorom astrid

Skúsila som sa vrátiť k mojim začiatkom v súťaži TOP.
    Moja prvá fotka vyzerala približne takto, len plodiny, zvierata
    boli iné a celkom rozkvitnuté

Naposledy upraveno: 26/3/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.