archiv_deníčky

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Julinka11, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Minulou děsivku sem vynechala, nějak něbyl čas na farmu.

Za to teď, pěstuji do zásob. Úkoly nepním. Šetřím plodiny.
    Stodola se hezky zásobuje a moje srdíčko plesá radostí, že kdyby náhodou se v budoucnu šlechtily pavouci, abych měla na jejich aktivaci.
    Teda, nejsem příznivce pavouků, mám z nich fobii a to ukrutnou- moc nohou na mě a i doma, když nějakého naleznu, povolámám ochranku, aby mě zachránila, ale jako šlechtění by byly fakt moc hezcí.
    Od sekáčů po černou vdovu by byla grafika určo příjemná, než těch živých.

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Po delší době jsem opět nakoupila pár tajemných chlévů.

Chybí mi Holubník a novinka Čáp.
    Nevím, kolik jich přesně bylo, možná do 15 ks a psát sem, co sem získala je bezpředmětné.
    Takovéto chlévy nebo stáje si mohu pořídit i jinou cestou v podobě šlechtění.

Možná sem doufala, že když už do hry investuji své peníze, že by se mohlo štěstí konečně unavit a padnout i na v... , ale zázrak se nekonal....
    Nejsem šťastlivec ve hře...

Opět mě tato akce přesvědčila, že investování do ní, je plnit kapsu někoho jiného.
    Jak jsem tak listovala přísvěvky, tak moc štěstí lidičky neměli a to nemluvím
    ani o losím podiu, které je velice cenné v OaD a nikdo se nepochlubil, že by je získal.

Škoda, že akce, která tahá z lidí peníze nepřinese trošku krapítek toho štěstíčka.
    Hraji každý den, nemám žádné výkyvy ve hře, kupuji si měsíčně kombajn, tajemné rostlinky a někdy i suroviny a pořád nechápu ten princip nastavení... proč se mi nedaří získat to, co je aktuální, když investuji do hry.
    Proč neustále musím vynaložit další peníze pro získání nových věci a pak přijde hráč, který farmu třeba 1/2 roku nehraje a získá to, co je nové. Chápu jeho radost a gratuluji mu k takovému úlovku, ale když jí zas potom přeruší a nebo se k ní už nevrátí, beru to jako podraz od RT.

Tím vším chci říci. Tato akce na Tajemné stáje je pro mě ta poslední zas na hodně moc dlouhou dobu.
    Raději si počkám na akcičku, kde tyto stáje a chlévy budou odměnou a rozhodně mi bude příjemnější trávit čas nad pěstováním, než vkládat peníze za které mi vše bude ležet v liště.

3. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Postup na Baha je dnes hračkou.
    Vesměs do týdne věnování se Baha, každý z nás postoupí v levelu a získá ZB.
    Super, nic proti tomu.

Chtělo by to nějakou motivaci, aby se po nastavení dalších levelů nestala zas tato část Bahy pro nás hráčsky starší jedince jenom fádní sklizní.
    To samé se týká i řemeslnických produktů určených pro Baha.
    Žádná novinka, ale třeba se brzké době dočkáme...

Naposledy upraveno: 1/9/14
  4. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zima už opravdu předala žezlo jaru.
    Sice bylo před týdnem daleko líp, ale ono zas bude.
    Sluníčko nás začíná lechtat, vystrukuje paprsky, tráva je krásně zelená, na zahradách na nás vykukují první květiny a zeleninka., stromy krásně kvetou a vše kolem voní a je plné života.
    Symbolem jarních svátků jsou bezesporu Velikonoce, které patří k nejstarším svátkům.
    Letošní „hodovačku“ si užijeme v pondělí 21. dubna 2014

I na farmě je živo...

Na Velikonočním ostrově, kde bydlí velikonoční zajíček, nastalo jaro!
    Při svátečních přípravách si ale zlomil nohu a teď potřebuje tvoji pomoc!
    Podařilo se mu shromáždit skupinu zajíčků, kteří všechno připraví, ale za svou práci požadují jejich oblíbenou svačinu
    vojtěšku[​IMG] ,
    které je potřeba dost velké množství pro splnění všech úkolů
    27 500 ks
    Pěstovat se dá všude, její růst trvá 8 hodin, což mi vyhovuje.

Během sklizně nám sem tam vyskočí
    velikonoční vajíčka
    [​IMG]celkem 800 ks

a barva na vajíčka

celkem 900 ksPoté ještě mít v zásobě 150 ks králíků a může se vše dodat na hlavním náměstí ve městě.

..........................
    Co můžeme získat: 25x superkrmivo, 25x Zuzino superhnojivo, 30x Zuzino ultrahnojivo, 50x superhnojivo,

1x mrkvovo-jablečná směs,
    3x pomocník - kupón na 3 hod.,
    5x tajemná sazenička,
    15x hvězdička,
    nálepka,

5. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Asi je to tím, že hraji již tak dlouho a pokud je akce na farmě, tak se snažím každou dodělat, abych si udělala čárku za splnění a měla tak sama pro sebe dobrý pocit?

Tentokráte to však až tolik důležité pro mě nebylo. Svátky velikonoc patří bezesporu k nejvýznamnějším křesťanským svátkům, kdy se oslavuje zmrtvýchvstání Jéžiše Krista, a upřímně je takto zabít od tvůrců je něco, co se příčí snad všemu...
    Traduje se, že jsou to svátky hojnosti, blaženoti, které přijdou po půstu.
    Bohužel ne v této akci.
    Zde šlo především o to, aby se navýšil jak to půjde co možná nejvíce počet akciové plodiny na úkor volného času tráveného při PC, a je jedno, zda je to 6 nebo 8 hodin...

Vím a chápu, že můžete říci, tak to nedělej, je to tvoje volba, zda se do toho pustíš, ale.. a zas je tu to ale...pokud je akce, má být přiměřená všem a pokud je svátek takto významný, měl by mít i významné odměny, které k této akci jsou spíš k pláči....
    Akcičku jsem skončila 23.4.2014 a to i navzdory tomu, že jsem se jí nevěnovala.
    Bylo mi jedno, zda jí udělám nebo ne.

Důležitější pro mě bylo se věnovat rodině a přátelům,
    kteří mi dali daleko více, než akce zaměřená na obrovské množství pěstování s odměnami, které si mohli nechat...
    Nevím, čím to je, ale buď jsou akce šité horkou jehlou
    nebo je tvoří někdo, koho to nebaví a sedí na židli jenom pro prachy, které z toho má. Pokud to půjde takto dál, asi se na čárky za splněné akce vykašlu.
    Pro nás ve vyšších levelech není žádná motivace, která by hru zpestřila.

Akci hodnotím 4-

6. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Před nedávnem proběhla anketa na foru, týkající se o rozšíření Baha.
    Nápadů na novou Baha bylo celkem čtyři:
    Rybaření na molu
    Ztracené ostrovy
    Chrámové dobrodružství v chrámu
    Obnovení korálového ostrovu

Nejprve jsem si vše chtěla pořádně promyslet, času na anketu bylo dost....
    Jenže, pokud člověk něco neudělá hned, stane se, že zapomene.V mém případě se to stalo.

Více méně mi je jedno, který nový nápad pro rozšíření Bahy by vyhrál.
    Líbilo se mi všechno, každý měl něco do sebe v nabídce nových možnosti v této oblasti realizováním a tím ostrovní část Baha zas posunout o kousek dál.

Vyhrál Korálový ostrov,
    ale zda se jej dočkáme a kdy to bude... je ve hvězdách.

Hra má ještě mnoho nevychtaných much, které by se měli řešit především.
    S každým novým přidáním nebo vylepšení do této hry se něco pokazí.
    Budu doufat, že snad do konce roku se nápad zrealizuje a my se jej dočkáme.
    ZB by se celkem hodily na jeho otevření.

7. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Nové šlechtění-velbloudi.

A je to tady. Šlechtí se velbloudi.
    Opět se začíná od konce, místo od začátku.
    Tolik zvířat máme na Baha, které by si to zasloužila daleko více, než nedávno nově do hry vložený velbloud.

Nejprve jsem si splnila krátkodobý úkol.
    Trošku byl problém vyšlechtit výzkumníka, ale podařilo se.
    Přeci jenom BBZ se hodí vždycky.

Jinak u mě klasika.
    Žádný přeskok se nekonal, že bych jásala a skákala vysoko.
    SK se pomalu minulo a v neděli šlechtění dokončení.
    Stav:
    velbloud sněhový: 64
    trojhrbý: 36
    alpaka: 14
    výzkumník : 3
    Kamaldin: 1

8. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Třetí komiks hry FARMERAMA je tu! Borsty opět tropí neplechu a mláďata potřebují tvoji pomoc! Zachraň své zvířecí kamarády! Vysaď zmijovce a sedmikrásky a při sběru sbírej uzlíčky.

Málem mi vypadly oči z důlků, když jsem viděla kolik se musí napěstovat akciových plodin. 50 000 ks je opravdu už příliš i na veterána jako jsem já.
    Jednou to prostě přijít muselo, že si člověk řekne, že není otrok hry a akce,
    která by mě přilepila na týden k PC mi nestojí přijít o daleko lepší zábavu venku.

Užila jsem si krásné čarodejnice s výborným grilovaným masíčkem, dobrým pivkem a skvělou společností.
    1.5. jsem prožila krásný romantický den
    a včera 2.5. tak jako každý první pátek v měsíci se setkáváme s přáteli na tradičním Prostřeno.

Takže jsem velice spokojená, jelikož jsem si užila opravdu krásných dnů
    a nějaká nudná akce s přehnaným pěstováním akciovek mi to nemohla nabídnout.

9. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zlaté banánky zas přibývají...
    Udělala jsem moc dobře, když jsem si pořídila zelený čaj a citronovou trávu.
    Na trhu se velice dobře prodávají a konto se pěkně zvedá.
    Nové úkoly zatím neplním. Potřebuji nejprve dodělat resty,
    které mám otevřené k Baha.

10. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Neodolala jsem a koupila sazeničky jak na farmu, tak i na Baha.
    Už ani nevím kolik, pár jich bylo...
    Podařilo se mi získat pár pěkných stromů XXL na farmu, k tomu jeden Kozí, Drátkový a asi poslední Kouzelný, který přijde na Baha, aby mu nebylo smutno samotnému na farmě.
    Jen ten Javor japonský je stále nedostižný. Ne, a ne mi vyrůst.
    Na Baha se mi podařila Pitahaya XXL a 2x Ohňový.
    Větší radost mi však udělal Ebenovník rajčinový XXL od náhodného superpřítele ze školy farmářů,
    který jsem neměla.
    U mě spokojenost.

11. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

v přípravě

Minule jsem si řekla, že do této akce nedám už ani floren, ale s novinkou ježka a posledního získání losího podia, jsem své předsevzetí porušila a pár chlévů nakoupila.
    Vyjadřovat sem svojí nespokojenost raději nebudu.
    Vezmu to ve zkratce....
    čápa, holuby, ježka a losí podium uvidím zde jenom na obrázku v FAQ.

12. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

13. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Myslela jsem si, že mě nedokáže již nic v této hře překvapit a světe div se..ono to jde. Nedivím se, že tolik lidí tuhle akci bojkotovalo, jelikož tu se již nejedná o bezplatnost, ale doslovné ždímání peněženky.
    Tato akce mě absolutně neoslovila.
    Jediné, do čeho jsem se pustila je rest mojí Noemový archy, kterou jsem dodělala, splnila si své, kukačky naházela do posledního stupně v poháru a v klídku si užívala krásných slunečných dnů.

14. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Obchodování a darování mám moc ráda, ale přišlo zrovna v termínu, kdy nebyl až tolik čas se této akcičce věnovat. Ráda bych získala pár cenných kousků do sbírky, které nemají sice pražádnou hodnotu- jen tu sběratelskou a le snad příště bude více času...
    Pár věcí naházela do vzducholodi a snažila se za růžovou výrobnu získat jinou růžovou, což se mi zadařilo a prachová růžovna již dlí na mé mýtině.
    Sluneční hodiny jsem jenom tak zkusila, samozřejmě bez úspěchu.
    O májce z roku 2010 jsem si taky žádné iluze nedělala a holuba vidím vlastně každý den na sídlišti.
    Jediné o co jsem poprosila na foru byla Narozeninová ovečka Julie, smraďoch tchoř a strom kaštan.
    Děkuji všem milým lidičkám, kteří mi jen tak tyto věci poslali.

Dál mě velice vadilo i z důvodu nedostatku času, že vzducholoď nemá ikonku na hledání dané věci,
    jelikož prolistovávat několik set stránek bylo nad moje síly.
    Budu doufat, že při dalším OaD, což bude někdy za 1/2 roku se ikonka s touto pomocí objeví a vše bude daleko jednodušší.

15. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

svišť Ruda si myslel, že všechny přechytračil a prospí den, který nemá rád ze všech nejvíce - Hromnice!
    Ale když se probudil, zjistil, že je pořád zima! Jak je to možné?

Ostatní zvířata zjistila jeho plán a rozhodla se ho napálit. Pomoz svým zvířatům od 3. do 9. června přesvědčit sviště, že Hromnice ještě nebyly a je stále ještě zima.
    Vysaď sněhové keříky [​IMG] a guaranu [​IMG]
    sbírej vatové kuličky [​IMG] které se budou náhodně objevovat na polích, splň vzrušující úkoly a získej super odměny.

Co je potřeba:
    7000x sněhový keř, 4200x guarana, 600x vatová kulička,
    1200x seno, 60x hruška, 50x třešeň, 60x prase, 40x kráva, 40x kůň

Co můžeme získat:
    129200 BZ, 50700 kr, nálepka, 30x Zuzino ultrahnojivo, 50x superhnojivo, 30x superkrmivo, 38x Zuzino superhnojivo, 2x mrkvovo-jablečná směs, všichni pomocníci na 32 hodin, 1x pomocník - kupón na 12 hod., 2x párty lístek, tajnůstkářský správce konírny, losí pódium, dekorace, 36x hvězdička

16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Super akce se super odměnami, nenáročností na čas, pohodové pěstování bez honičky, kladných komentářů a spokojených úsměvů snad od všech.
    Nádhera v těchto horkých dnech ...moc chválím.
    1*

I tah od RT, zařadit mezi odměny Losí podium je něco, co asi nikdo nečekal. Určitě potěšil všechny hráče, ktěří jej nemohli sehnat, jelikož výměna za něj byla mnohdy nehrázná.

Z TS jsem získala stáj pro pštrosy-oranžovou.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

17. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Konečně po několika dlouhých letech jsem dosáhla 5. stupně v pekárně.
    Hned jsem se pustila do výroby slaného koláče.
    Pinkie Pie kolače vyrábět nebudu, od toho mám mazlíčka, který mi je dává, tak aspoň trošku ušetřím.

18. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Dne 10.6.2014 se změnil desing v nálepkovém albu.
    Stránek pro album je 8 a než bych vše sladila dohromady na stránky, tak jsem to vyřešila po svém.
    Nálepky jsou pěkně pohromadě a mi zbylo ještě dalších 7 volných stránek.
    Sice se v tom nikdo nevyzná a to ani já, ale pořádek musí být..[​IMG]
    Stejně jsou nálepky tak malé a dát jenom 3 pozadí pro album je dost málo, když mi vše splyne s pozadím v jeden myšmaš..

Čert vem nějaké album, stejně z toho nic není, do starého jsem chodila jednou za 2 měsíce, abych si nakupené nálepky rozmístila a měla jsem tam stejný chaos jako teď... Na foru dost lidí na to nadává, ale jsme prostě lidi a s každou změnou remcáme, nakonec jí přijmeme, protože už není jiná možnost.
    Spíš mi vadí nebo respektivě nechápu, proč zakázky z farmářského domu jsou přesunuté do farmářské haly. Připadá mi to dost komplikované a zbytečné. Štěstí je, že je moc neplním a raději prodávám na trhu za lepší cenu.
    S touto novinkou se musí opět předělat i FAG pro hráče. Zas další práce zbytečná práce navíc. Nu což, novinka je zavedená a nám nic nezbývá než se s tím smířit a doufat, že budou jiné důežitější věci ve hře opravené ...

19. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zatím žádné úkoly neplním, pěstuji do zásoby a až vše bude na skladě, tak se pustím na plnění.

20. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.