Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Ahoj,vyměním ruž.kozy nebo Amherstii za ruž.netopýry.Pište do pošty.Děkuji.

2. cudla

cudla Pisálek fóra

nabízim dekorku slište andělé cudla

3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak některé farmáře jsem potěšila, některé možná zklamala, ale ne se zlým úmyslem. Je mi líto, že jsem nesehnala vše co jsem chtěla, ale nemůžu mít přece všechno. Moc vám všem děkuji ,jmenovité poděkování pošlu po akci. Pandy a velbloudy nechám na příště .
    Masa30 - už toho nech je to trapné

mituli a Julinka11 tohle ocenili.
  4. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Pokud máte na výměnu růžové pandy - růžové velbloudy ozvěte se
    dohodneme se

5. uvefilter007

uvefilter007 Zelenáč fóra

Dobrý den,
    přes víkend na moji žádost o zaslání nějakých přebytečných věcí reagovalo pár farmářů, takže se mi rozšířily možnosti a přibylo mi spoustu nových věcí, které jsem do té doby vůbec neměl.
    Tentokrát bych chtěl poprosit o pár konkrétních věcí a pokud by je měl někdo navíc a mohl mi je darovat, byl bych moc rád.

Stromy XXL - mango, guava, dub, javor cukrový
    Normální stromy - slivoň trnitá, kaštan, magnolie, jeřáb
    Zvířata oranžová - ovce, prase, ryba, osel
    Zvířata normální - veverka, sova, sob
    Výrobny - sýrárna, knírový salon oranžový
    Dekorace - jakékoliv, které dávají body zkušenosti

Předem děkuji všem, kteří alespoň chvíli zauvažují nad mojí žádostí ....
    uvefilter007

6. beraneka

beraneka Pisálek fóra

Mám stále veliký zájem o konské rodeo růžové a pštrosí stráj růžovou.Nabízím veškeré tajemné stáje a sazenice,stromy z baha i farmy v xxl provedení.

7. mařenka70

mařenka70 Zelenáč fóra

PĚKNĚ PROSÍM sháním RŮŽOVÉ PŠTROSY,mohu za ně poslat STÍNOHRU,SKÁKÁNÍ NA RAMPĚ,POSTEL HRŮZY.Zkusila jsem a uvidí se zda se najde nějaký rozumný farmář co mi vyjde vstříc.Děkuji

8. kamicek007

kamicek007 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Poraďte mám punkovou misi I i II, to samé kukačí máma I a II, ale nejdou mi dát do fazole, píše mi to, že zboží není k dispozici, pokud byla nějaká punková mise a kukačí máme bez číslice prosím vyměním ji mám toho dost, kowhai, slivoň trnitá, vlky, kiwi ,,,,,,,,,
    Děkuji

kowhai, vlky, slivoň trnitá, kiwi, ježky, ....................... vyměním za růžové stáje, nabídněte, děkuji
    Edit: dekorace punková mise a kukaččí máma musí být složené. Dej je někam na plochu, spoj a pak by ti měly jít do stonku. nezmarka

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/15
  9. KalousovaMarcela

KalousovaMarcela Zelenáč fóra

Ahoj,sháním vítěznou penaltu

10. budulínek

budulínek Pisálek fóra

NABÍZÍM AMHERSTII, KOWHAI, TAMARIND, PANDÁNOVOU PALMU XXL !!!

Dále NABÍZÍM:
    • papouščí strom, rohovník, kumquat XXL, pistáciovník XXL, liči XXL, avokádo XXL, delonix královská, hvězdný strom, juvie, mango XXL, mombín XXL, papája XXL, guava XXL, pithaya XXL, banánovní XXL
    • slivoň trnitá, javor japonský, lokvát, mišpule, kamenná pinie, kozí strom, jinan, vonící strom, lípa, sakura, pichlavý strom, medový, planika, bez černý XXL, buk XXL, jeřáb XXL, slaný XXL,
    ze zvířat: lišky, čápi, holuby, dále ježky, kočky, myši, krtky,žáby, vlky a další

Začátečníkům pošlu něco co mám vícekrát, napište si -NEPLATÍ PRO MASA30 (tomu nepošlu vůbec nic!)

MŮJ NICK JE 77medu

Naposledy upraveno: 15/6/15
    janesy, Danielaa25 a lukaš0706 tohle ocenili.
  11. adrimek

adrimek Zelenáč fóra

Ahoj, sháním nejen pro sebe, ale i pro další členy rodiny tyto stromy a upgrady, případně zvířata:
    kamenná pinie, budhova ruka - strom, delonix královská, rohovník, tamarindový strom, slivoň trnitá, kowhai, amherstie, případně XXL stromy kromě katalp
    soby, kiviho
    nabídnete dekorace: pečená jablka, kaštanový farmář, Mike a Lily, ..?

předběžně nabízím/e hlavně řemeslné produkty - MJS, cukináč, čokonápoje, smoothie aj. + lišky, myši, holuby, motýly, katalpy xxl, jeřáby; sakuru (za tamarind), základní biolep laboratoř
    pokud něco nejde posílat (jdou posílat načítací kytky a spol.?), tak se předem omlouvám, neb nemám čas pročítat forum. děkuji za případné nabídky.

12. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

zjistila jsem že mám dekorku co nepotřebuji a je o ni zájem... dám nejlepší nabídce :) "slyšte slyšte andělé" pište holoubka :D
    Ika

souhlas... já jsem ze začátku taky poslala lišky a ani děkuji nepřišlo... to se mi ještě nestalo... vyžírka a hulvát... smutné...

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/15
    lukaš0706 tohle ocenil(a).
  13. PavlínkaDv

PavlínkaDv Pisálek fóra

ááále, "masa30" už ani neví, odkud má psát :-D najednou píše ze skoro rok staré farmy, hlavně, že je "ZAČÁTEČNÍK"...kdyby alespoň poprosil, když už "potřebuje" vše zdarma...

kdybyste někdo měl zájem, ještě můžu nabídnout broskvoň, kaštan, citronovníky, buk, papouščí strom, rohovník, juvie, pistáciovníky, zlatý listnáč, cukrový strom, XXL stromy, hvězdářský dalekohled...napište, co byste chtěli vyměnit a za co a určitě se nějak domluvíme :) nemáte náhodou ještě někdo amherstii? :) (dekorace dodávající BBZ a stromy s kravským a kozím mlékem by nebyly na škodu :) )

Naposledy upraveno: 15/6/15
    -Kuteno-, .roksy. a Julinka11 tohle ocenili.
  14. -dagmar1975-

-dagmar1975- Zelenáč fóra

nabizim ružové velbloudy za farmerama arenu která je ve vzducholodi na 8 stránce pod Eiffelovou věží.
    nabízim růžoví kurník a koně a ještě neco pridam za balon z MS2010

Spíš se divím že jindy tady moderátoři davají body a ted nic, když tady piše nějaky trouba deset příspěvků furt dokola.

15. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Víš co masa30, tobě bych už neposlala ani vodu, i kdybys umírala žízní a myslím, že zde ti již nikdo nepošle ani hnůj, jelikož je cennější, než tvůj pozdrav nebo prosba. Po dnešním OaD si tě zapamatuje mnoho hráčů.
    Jdi raději domů maso30 a pokud si chceš zachovat aspoň trošku dobrou tvář, vrať vše všem, co jsi dostala, neboť nejsi ani schopná odpovědět na dar, který se ti pošle.

16. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Nezměrné díky putuje směrem k hráčkám Monicka79 a Veron!ka :)

Abych nebyla úplně OT, tak kdyby se někdo chtěl za levno zbavit červené biolep laboratoře, červených opic, velbloudů a pand, jsem tu pro vás :D Nabízím xxl stromy, delonix, rohovník, buddhovu ruku a další smetí :)

17. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

nemá někdo valentýnského kohouta mám toho dost na výměnu

18. krehule.qq

krehule.qq Pisálek fóra

Dobrý večer, sháním růžovou výrobnu pštrosích vajec, nabídnout mohu různé: pták Kivi, Amherstie, Tamarind, Kowhai, růžového oslíka, spoustu dekorací, nebo jiných vzácných stromů a stájí. Prosím, poptávejte, budu se snažit;)

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Ceněné věci jsem vyměnila, něco málo rozdala a rozloučím se s O&D převážně nevážnou formou.

Milí farmáři a farmářky,
    ač hraju skoro 3 roky, pořád mi chybí (krom dalších věcí) růžové ovce, ryby, krocani, netopýři, vrány, pštrosi a včely.

Na výměnu už nemám nic zajímavého a tak nabízím zodpovědným chovatelům moje ctěné služby:
    - nepěstuju, jen chovám a tak zaručuju, že krom výjimečně zajímavých akcí bude darovaný růžový chlívek zodpovědně krmen a napájen natrvalo na ploše
    - hraju už třetím rokem, je to výhodnější investice, než do nováčků, kteří můžou hru přestat hrát a darované bude smutně zakleté na opuštěné farmě
    - jediné řemeslo, které provozuji, je spa manažer a tak pokud byste poté litovali neuváženého daru, nabízím dlouhodobé posílání červeného punče na uklidnění, zahřátí a zahnání deprese ze ztráty

Úspěšné výměny a hezkou hru přeji! :inlove:

skalara.v, zvoneček a .roksy. tohle ocenili.
  20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

masa30, titanic59
    krom vajíčkových stromů by si asi potřeboval i proplesknout, aby se Ti rozsvítilo a dal si už konečně pokoj

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.