Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hříbě2000.

Hříbě2000. Zelenáč fóra

Nenajde se u někoho přebytečná veverka. Byla bych za ni moc a moc ráda.

2. pusinka20141

pusinka20141 Zelenáč fóra

dám ptáka kiwi+johna citrona tomu kdo mi na trhu BC prodá nejlevněji 2 perlové ryby, nabídky kdo má zájem pošlete holubem

3. motyka0

motyka0 Zelenáč fóra

Má někdo amherstii a nechce za ní růžový chlívek? Napište domluvíme se

4. strimfla77

strimfla77 Pisálek fóra

:)posledný výkrik do tmyxDhladam delo lásky,gaštanove dekorky: ježko, farmár a pavuk....ružove stajne ale nemám:music:

5. Andulka16

Andulka16 Zelenáč fóra

Ahoj jsem tu nová, a chtěla bych poprosit o zlatý strom můžu za něj poslat jabloň nebo ořech, pak bych si ještě přála kočičku, můžu za ní poslat žluté slepice. mám zítra narozky a jedu na výlet, tak možná hned nepošlu dopis.
    Ahoj Andulka16

6. titanic59

titanic59 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    shanim lisci nory zadarmo, piste holubem, titanic59

shanim jeste jednu lisci noru, posilejte holubi, titanic59

jsem zacatecnik a potrebuju vajickove stromy, masa30

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/15
  7. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Ahoj, sháním soby a kamennou pinii. Růžové stáje nemám, můžu nabídnout jiný strom nebo stáj. Napište, třeba se domluvíme.

8. ezzra

ezzra Hrabě fóra

prajem pekny zaciatok tyzdna....zhanam na vymenu: RUZOVY VYBEH PANDY ALEBO TAVY

ponukam za ne 2x HORUCI KUPEL ..dekoracie BBS +bud 1x Noky citron,amherstiu,kohwai,tamarind alebo kiwi,,,podla vyberu

a ked mate a ponukate napiste do posty co za ne chcete

9. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

Ahojky, sháním německé barvy a večeři pro tři. Pokud máte, napište co za to budete chtít....

10. mousicka

mousicka Guest

Ahojte,

Ponúkam: valentínske ovce a valentínsku kravu, vlčí doupě, ružové kačky, javory xxl, granáty a pistácie xxl., červenú striháreň oviec, červené chameleóny.

Najsúrnejšie hladám ružové pštrosy.

Píšte prosím do pošty prípadné ponuky . Díky moc

Zo srdca ďakujem kikushha, ezzra, anvan, máťochov, michalka59, return za krásne darčeky :)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  11. elen22*

elen22* Perspektivní autor

ponúkam tamrid, rohovník, trnku a ostatné vzácne stajne a stromy hľadám ružové stajne a výrobne, dám i viacej kusov prípadne nejakú kombináciu

12. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

[*] sháním růžové výrobny (koberce, hůlky, šperky, bikiny), červenou nebo růžovou laboratoř, dekorky Kaštanový ježek, Samba ovce, Muchovo mistrovské dílo, Skákání na rampě, Velikonoční radovánky, Vyvalené vejce, případně nejvyššího šlechtěnce na trhu AW (chameleon, kráva, prase, pštros, ryba)
    [*] sháním Kowhai, Amherstii, Slivoň, výběh pro kivi, jakékoli stáje i stromy z tajemniček... (ze stromů vajíčkový, s kozím mlékem, kaštan, vánoční...), veverky
    [*] nabízím Baha XXL stromy, růžové králíky a oslíky, C++ stáje, oranžové výrobny, stromy z TS, XXL stromy na farmě, řemeslné produkty
    [*] mám dekorky na Baha - Fontána lásky, Kritik kostýmů - vše výhodnější než Balón z MS, Nabitý, Klouzačka, Kávová party, Botanická zahrada, Pláž Copacabana + řadu dekorek na farmu včetně květinového králíčka, Johna Citrona, Správce zařízení...
    [*] běžnější položky nabízím i za Želé z vypoulených očí :)

13. Crower

Crower Vážený autor

Sháním tyhle dekorace na doplnění sbírky :)

14. alinkar

alinkar Rádoby autor

podaruje někdo chlívky do noemovky včely,ryby,pštrose,ovce,krávy.a nemá někdo navíc červenou pndu a nějaké stromy xxl.na vyměnu za MJS

15. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

SCHANIM jakekoliv ruzove chlivky popr vyrobny
    Nabizim sakura ,tamarind baobab,mispule ,planika,xxl granatovnik a jine baha stromy
    kivi,kohouty,zaby,atd z tajemnych chlivku

16. Petr

Petr Pisálek fóra

Vyměním Tamaridový strom nejzajímavější nabídce.Nabídněte. PeDo61

Ten bohužel nemám, mám štěstí spíš na baha stromy - rohovník , budharuka,delonix - nebo zvířátka - žába, ptakopysk[/QUOTE]
    Mám Kowhaii ozvi se na PeDo61

17. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

Vyměním Kerberose nejzajímavější nabídce.Nabídněte.
    Dále vyměním faraona Tutenramona 5 kousků za růžové hůlky nebo koberce,nebo balon MS 2011 za růžovou barvírnu.

18. Orliček

Orliček Magnát fóra

ony jsou výrobny na hůlky a koberce?????

tak ty jsou uplně nepostřehla.

Tak už vím proč, dostala jsem radu. Protože to nemam na baha otevřeno, prominte

Klárka

Naposledy upraveno: 15/6/15
  19. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

A co takhle pečenýho holuba, rovnou do pusy, nechceš?

Na to, že ti to píše tvoji registraci od tohoto čtvrtka, kdy byla oznámena tato akce, tak jsi stihl na fórum napsat celkem 4 příspěvky a pokaždé jen potřebuji, potřebuji, potřebuji, potřebuji. Štěkat povely, to by šlo, nic lepšího ne? Co si všechny požadované věci třeba přeposlat ze své starší farmy, začátečníku?

Ajtakrajta, on je máša i titanik jeden a ten samý hráč, no tak proto.... originál může být jen jeden xD

Naposledy upraveno: 15/6/15
  20. 18500

18500 Rádoby autor

mam ohnivy strom ,para orech,papagajovy ,trnka strom, mispula, hviezdny,rohovnik, cukrovy, budhova ruka -- XXL stromy pistaciovnik,granatovnik,para orech, lici,baza,citrovnovnik,morusa,dub,dula,datlova palma,kokosova palma,kiwi, HLADAM--MORINGA XXL,EBENOVNIK RAJCIAKOVY XXL,MOMBINOVE SLIVKY XXL,PAPAJA XXL,KOWHAI,AMHERSTII--NAPIS

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.