Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj, nabízím růžového králíčka, kivi nebo jiné z taj. chlívků i červéné stáje, výrobny,tajemné stromy +XXL i baha. Mám zájem o růžové včelky,kukačky nebo rybky. Těším se na výměnu;) dám i víc věcí domluvíme se

2. mortysa

mortysa Zelenáč fóra

VÝMĚNA

kiwi , růžové ovce,kachny,kozy,krávy,koně, stromy XXL na baha

za KERBEROS

3. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

nabízím růžové ovečky za růžové včelky klidně i něco přihodím dále nabízím kaštanový ježek a kaštanová srna sháním červené hůlky koberce a laboratoř dále nabízím lásku nebeskou

Naposledy upraveno: 15/6/15
  4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dekuji timto vsem, za pohodovou vymenu :) Jednak jsem mela stesti na poctive a slusne lidi (Erča101, PavlínkaDv, osirisone1); jednak se mi povedlo, v co jsem ani nedoufala, takze velka radost! Obrovske diky skvele ANVAN, ktera pomohla nezjistne se zviratky a co vic, ma radost z toho, ze muze udelat radost - proste uzasne! A nakonec specialni dik pro Danielaa25, ktera ma taaaaakhle velike srdicko! :)

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hledám jen: Růžový Kukaččí domov IV.
    Nabízím za ně: Růžovou Oslí stáj IV + ( něco jiného - poptávejte)
    nebo : Růžový Včelí úl IV + ( něco jiného-poptávejte)

Hledám jen: Knírový salón IV - Nabízím za něj jinou IV. výrobnu(,Kotlárna,lanýže,ovčí a angor.vlna,prach.peří,barvírna)..-dle dohody.+ dám něco navíc,aby se vyrovnala cca cena.

6. tavos7

tavos7 Expert fóra

Milé farmářky, drazí farmáři, děkuji všem dobrým duším za dárky.
    Provedl jsem si drobnou inventuru a zjistil že bych potřeboval sehnat alespoň po jednom stromečku Magnólie, Vánoční stromeček 2011, Tamarind a bral bych ještě Cukrový strom.
    Ze stájí mne toho až tak moc netrápí - ty co nemám si mohu postupně pořídit fungováním na farmě, ale alespoň malé zrychlení by pomohlo a kdyby se našlo v oranžovém provedení Barvírna, Výrobna prachového peří, Stříhárna ovcí, Lanýžová farma, Pštrosí farma, Kotlárna tak bych je neodmítl.

Nabídnout mohu TCH Ježek 1x, Myš 1x, Kočka 1x, Kohout 1x, Vlk 2x, Čáp 1x, Mýval 1x a Výroba angorské vlny 2x

7. hanka1173

hanka1173 Pisálek fóra

Krásný den mám zájem o ptakopyska nabízím různé dekorace stromy xxl a spoutu jiných věcí

8. jancamamca

jancamamca Pisálek fóra

prosím podaruje někdo strom na baha kiwi obyč.nebo xxl případně nějaké jiné stromy xxl i na farmu děkuji

9. janinuška

janinuška Zelenáč fóra

kto moze podarovat piniu bola by som velmi rada dakujem

10. rudocs

rudocs Rádoby autor

Už dlho zháňam a stále nemôžem zohnať.

Dekorácie:
    Štrajk!
    Plyšová príšera

Strom:
    Oskoruša

Mám toho dosť a dosť , určite sa dohodneme :)

11. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

Ahoj stale zhanam Amherstiu, Samara, Oskoruše to sa fakt nikto nenajde? Ruzove stajne nemam.

12. babicka38

babicka38 Mistr fóra

ahoj farmáři a farmářky marně bych chtěla koně s kopím a zmrzlinový kanon co mi chybí už několik let do stonku opravdu nikdo nemá? děkuji.

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Nemáte někdo "latrínu" (takovou tu obyčejnou, body to nedává...). Můžu za ni věnovat zánovní lavičku.
    Tak už mám, děkuju Monicce79. Mám velkou radost. Fakt. Moc líbí se:D

Nejsem začátečník a potřebuju růžovky :eek:

Michalka59 - to je zbytečné. Slovo děkuji prý také nezná.

No, já lituju ty nováčky, kteří ač o něco slušně poprosí, tak třebas nic nedostanou, bo potenciální dárci jsou poněkud znechuceni a vybodnou se na ně :(
    Ale , takoví ...nás nerozhodí, že ne. Však dělají reklamu jen sobě. Chtěla bych takového souseda, fakt.
    Kaolíne - neděkuj, to se už nenosí ! (a eště předem o_O)

xDxDxD Je po mně, přátelé. Takovou hroší kůži bych chtěla mít :D

Děkuji - máťochov (ptáčky budu krmit, slibuju)

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/15
  14. Tacenka.T

Tacenka.T Zelenáč fóra

Ahoj sháním dekoraci Slyšte, andělé zpívají. Nabízím strom Budhova ruka a nějaké XXL Baha (mandarinka, avokádo, granát, pistácie). V případě zájmu nabídky do pošty, děkuji ;)

15. Maja6262

Maja6262 Pisálek fóra

ahoj měla jsem smůlu,při výměně jsem nechtěně odklikla a přišla tak o růžovou bio-lep laboratoř,prosím kdo má růžové chameleony aby mi je prodal,předražené nekoupím často koukám na trh ale přesto mi chybí 3

16. Matějstehno

Matějstehno Zelenáč fóra

Nabízím dekoraci Kritik kostýmů.

17. jirka15870

jirka15870 Zelenáč fóra

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    NABÍZÍM DEKORACE MIKE- LILLY, PERNÍKOVÝ DOMEČEK, ZMRZLINOVÝ KŮN S KOPÍM, KDO MÁ ZÁJEM PIŠTE POŠTOU, UPŘEDNOSTNUJI RŮŽOVÉ CHLÍVY NEBO VÝROBNY ZA VÝROBNY DÁM VÍC

18. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj nabízím tyto stromky :
    Slivoň: za 6ks MJS
    Medový, lokvát, cukrový, za 3ks MJS
    Vánoční stromek 2011 za 5ks MJS
    Budhova ruka, Tamarind za 5ks MJS
    Protože se dá posílat MJS jen jedna denně, dám přednost těm z listiny fair-play hráčů, nebo těm, které znám z obchodování, abyxh měla jistotu, že je dostanu..))

Dále nabízím nejlepší nabídce Amherstii a Kowhai
    A dva Johnové citróni opět nejlepší nabídce.

Pište prosím zprávu na plyšulín

19. ErikaB007

ErikaB007 Zelenáč fóra

Ahojte.
    Hľadám výbeh pre kiwi, kowhai ale hlavne sobov. Nenájdu sa u niekoho?
    Súkromnou poštou sa hádam dohodneme.

20. Kiara10030000.

Kiara10030000. Zelenáč fóra

Prosím všechny hodný lidičky. Sháním sviště a vánoční stromek 2011. Děkuji moc všem hodným dárcům.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.