Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

nabízim balon MS 2010 , vyměnim pouze za rybník s japonskými kapry růžový, samozřejmě přidám růžový chlívek, mám různé dekorace ještě do stonku, johny citrony napište holoubka určitě se domluvíme, ještě mám tamarind a spoustu jiných vzácných stromů, ještě mám i ptáka kiwiho, za tuhle výrobnu dám víc věcí, ještě mohu nabídnout sluneční hodiny

2. mařenka70

mařenka70 Zelenáč fóra

Zkusím štěstí i když tomu nevěřím,že získám KOWHAI a za něj mohu dát 3 POMERANČE XXL.Už mi to nepřipadá jako hra

janesy tohle ocenil(a).
  3. kikushha

kikushha Pisálek fóra

ahojte
    na farme mi chýbajú tieto veci keď niekto ma a podeli sa tak sa ozvite v pošte rad sa dohodnem
    - balon MS 2010
    rad by som ponúkol na výmenu prevádzka na bikiny IV ružová + doložím výbeh opíc IV ružový alebo nejaký xxl stromček alebo aj ružový chliev za tkáčovňa kobercov IV ružová doplňujem zbierku prvý pošlem iba známemu

týmto ďakujem mousicke, anvan a ezzre

4. -fannylove-

-fannylove- Aktivní autor

Za růžové hůlky: pošlu růžové bikiny, růžový kurník, růžovou stáj konskou, losí podium, sluneční hodiny, johny citrona, 3ks cesminy XXL, XXL broskev, XXL slany, XXL bez, XXL citron, Jeřáb XXL, a nějaké novinky z tajemných sazenic třeba 5 ks + nějaké dekorace.

Sháním:

Dekorace na BAHA
    Tamarindový strom
    Stromy XXL na BAHARAMU

Nabízím: Stromy XXL na farmu a stromy z tajemných sazenic, tajemné stáje, Losí podia, oranžové stáje a výrobny, stáje C++

Dekorace: kohout monokl,slepice čapka,slepice baletka,slepice kosmonautka, slizký punč, hlavička, Ááááá, konec je blízko ,Větrný mlýn Fíí, Pusmeralda, papírové srdce, putující ovce, panthenol III, čokoládová kašna, zazvon a utíkej, divoký tkací stroj, šlapání hroznů, kočka s vlnou, květinový králíček, ořechová válka, plný dům III, svatojánská hranice, počítání oveček, pletací ovce, dýnový řežbář, sova s parfemovým oblakem, stánek s klobásami (ohnivák), nadšená porota, kocour mourek, chybný start, čoko-skvrny, zlaté město, svatojánský strom II ,polské barvy, grilované jehněčí, čas krmení, francouzské barvy, brazilské barvy,kohout monokl...
    Pošlu více ks za jednu věc

5. manutd.007

manutd.007 Pisálek fóra

Ahojte,
    zháňam ešte parfumériu, továrňu na plachty a textilný mlyn, ak by ste niekto náhodou mali záujem o nejakú výmenu, tak prosím napíšte.

6. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Ahoj, nabízím slivoň trnitou + tamarindový strom výměnou za výběh pro kivi.

7. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

masa30 jedny lišky posílám ;)

já zjistila nedostatek sobů... kdyby někdo měl budu velmi potěšena a ráda ho vyměním za něco normálního (čápy, žáby, lišky, holuby a podobně... nemám žádný růžovky a červených pomálu... jsem jen smrtelník :D

Pokud někdo má zájem pište holuba... těším se...
    Ika

8. masa30

masa30 Zelenáč fóra

jsem zacatecnik a potrebuju lisci nory, masa30

9. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Ahojte, tak do zbierky mi chýba už iba kowhai, nenájde sa niekto kto ho vymení, prosím? :)

10. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Prosím, nemá někdo navíc jeřabinu. Je ji třeba na krmivo a ta 1 co mám je fakt málo. Napište co za ni.
    Pokud by se našel i sob, toho můžu vyměnit třeba za žabky

11. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

sháním továrnu na jídelní hůlky oranžovou napište co chcete za výměnu na HELENIE

12. katy6

katy6 Pisálek fóra

sháním amherstií
    pokud by někomu stačili za ni čápi, žáby nebo kohouti, pošlete holuba

13. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Sisinko, mám továrnu na plachty. Napiš mi na farmu

Mám jen jeden jinan a chtěla bych ještě jeden. Ve vzducholodi jsou jen 3 nabídky, které se mi vůbec nelíbí. Nemá někdo z vás náhodou nějaký navíc? Nabídky prosím do pošty. Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/15
  14. radana77

radana77 Pisálek fóra

SCHANIM

tyto Dekorace:

vitezna penalta,verejne sledovani,stanek se zmrzlinou,zmrzlinovy kanon,zuzino letadlo

tyto stromy:

slivon trnita,lokvat plod,kowhai kvet,amhestie kvet

NABIZIM

tyto Stromy:

2*jablon XXL,1*orech XXL,3*svestka XXL,1*moruse XXL,2*tresen XXL,1*pomeranc XXL,1*datle XXL,1*jedle XXL,
    2*oliva XXL,1*mandlovnik XXL,1*javor XXL,1*granatovnik,6*broskev,5*citron

tato Zvireci obydli:

2*zlute slepice,1*zluta koza,1*vybeh pro chameleona,bobri hrad ++

tyto Vyrobny

vyroba netopyriho guana,tovarna na hulky,tovarna na koberce

hlavni 86
    bahama 137
    marmelada 3
    kvetiny 3
    pekar 2
    spaman 2

POSILEJTE NABIDKY NA POSTU VE FARME
    dekuji radana77

15. snupinka12

snupinka12 Zelenáč fóra

Sháním Kaštanového farmáře, nabídky prosím holubem na nick Snupinka12 :)

16. soník83

soník83 Pisálek fóra

nabízím Lukostřelbu, hodil by se kaštanový farmář nebo nabídněte

nabízím lukostřelbu

17. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Mám na výměnu kiwi , tamarin, kowhai, amhersie, růžové prasátka,koně,krávy,ovce.
    a sháním růžové stáje na baha, oslíky, chameleony a včelky. Potom do děsivek kerberos,pište....

Mám na výměnu kiwi , tamarin, kowhai, amhersie,různé stromy XXL na baha, růžové prasátka,koně,krávy,ovce,kozy
    a sháním růžové stáje na baha, oslíky, chameleony a včelky. Potom do děsivek kerberos,pište....

18. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Prosím nemá někdo sobí stáj ráda vyměnim za něco rozumného. Růžové stáje a ani výrobny nemám. Děkuji. N.

19. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Ahoj,

sháním amherstii. Opravdu se nenajde nikdo, kdo ji měl na výměnu a nechtěl za ní růžové výrobny a stáje?

20. máťochov

máťochov Stará škola

Sháním dekorace Narozeninové balónky a klouzačka, nabídněte.

Má někdo v liště ovečku traktoristku, nabídněte.

Odcházím, budu po 11 hodině:)

Naposledy upraveno: 15/6/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.