Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Krásný večer, sháním dekoraci úklidový tým, nabízím za ni téměř libovolnou stáj z tajemných (nemám ptakopyska a ptáka kiwi), ostatní mám.

2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

nabízím víc dekorací "Botanická zahrada"
    Má-li někdo zájem, napište....ráda bych je vyměnila za jiné dekorace. nabídněte!

3. adrimek

adrimek Zelenáč fóra

Ahoj, sháním nejen pro sebe, ale i pro další členy rodiny tyto stromy a upgrady, případně zvířata:
    kamenná pinie, budhova ruka - strom, delonix královská, rohovník, tamarindový strom, slivoň trnitá, kowhai, jeřáb oskeruše, baobab, amherstie, případně XXL stromy kromě katalp
    soby, kiviho, ptakopyska, želvy, příp. parfumerii či šnorchl obchod...

máte dekorace: pečená jablka, kaštanový farmář

předběžně nabízím/e hlavně řemeslné produkty - MJS, cukináč, čokonápoje, smoothie aj. + lišky, myši, holuby, motýly, katalpy xxl, jeřáby; sakuru (za tamarind)
    pokud něco nejde posílat (jdou posílat načítací kytky a spol.?), tak se předem omlouvám, neb nemám čas pročítat forum. díky za případné nabídky.

PS: pardon za včera zdvojený příspěvek - nějak mi to zlobilo při vkládání a nikde jsem ho neviděla, tak tu pak byly dva...

4. sašetka1998

sašetka1998 Zelenáč fóra

Ahoj sháním:amherstie, stáj pro soby, čapí hnízdo, kowhai, tamarindový strom, továrna na plachty, žáby, želvy, ptakopysk,kiwi, budhova ruka strom, pinie
    nabízím: citronovník xxl, morušovník xxl, katalpa xxl, pytagaya xxl,hrušeň xxl, černý bez xxl, dub xxl, skunky, sovy, nějáké strašidelné chlévy, zlaté listnáče, chov ryb c++, oslí stáj c++, vajičkový strom xxl, medový strom, slaný strom, sladký strom, granátové jablko xxl, pistácie xxl, kaštan, kachny c++, krůty c++, kozy c++,oranžové chlévy a slyšte andělé zpívají

Naposledy upraveno: 14/6/15
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nabízím bio-lep laboratoř oranžovou za celkem 5 stájí Classic ++ :
    koza, kráva, králík, ovce, prase

6. bugsym

bugsym Zelenáč fóra

Ahoj, má někdo ještě volnou kowhai a nepožaduje nemožné? Nemohu nabídnout růžové stáje, ale běžnější stromy a stáje (např. i továrnu na plachty) a hodně MJS - samozřejmě nabízím více ks za vzácnou kowhai. Pošlete holoubka na: bugsym Díky!

7. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

Ahojky.Dám 4 faraony Tutenramony za růžovou výrobnu hůlek nebo koberců. Dále vyměním tamarind za amherstii.

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Pěkné, pěkné, zas na poslední chvíli... ale tentokrát jsem rozmyšlená ;)

Českou vlajku jsem už do Parku získala. Holt, sbírka je sbírka. I ta vlajková 8)

Ale ještě sháním:
    Kravský mléčný strom
    Kaštanový pavouk
    Kaštanový farmář

Jen nevím, co za to budete chtít?
    Můžu nabídnout
    Sakura
    Mišpule
    Javor japonský
    4x Švestka XXL
    2x Meruňka XXL
    2x Bez černý XXL
    2x Citroník XXL
    2x Broskvoň XL
    Pichlavý drátový strom
    Datlovník XXL
    Katalpa XXL
    Kdoule XXL
    Nebo Vás napadá ještě něco jiné, co byste si přáli?

9. milanvj

milanvj Pisálek fóra

Ahoj sháním: Prasečí chlívek classic nebo také červený,růžový. Pište rovnou co zato

10. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Nabízím tyto XXL stromy:Juvie 2x, Mandarinovník 2x, Kiwi, Guava, Kakaovník 2x, Bez, Citronovník, Švestka, Morušovník 2x, Hrušeň 2x, Dub 3x, Jedle 2x, Mandle 2x, Javor cukrový
    A tyto tajemné stromy: Rohovník, Buddhova ruka, Delonix 2x, Hvězdný strom 2x, Juvie 11x, Granátovník 9x, Pistáciovník 5x, Papouščí strom 2x, Lokvát, Sakura

Chtěla bych za ně dekorky dávající BBZ, případně by se mi hodila ještě jedna Slivoň, Kowhai, Čáp, Kohout

Dále pořád sháním červenou barvírnu, lanýžovnu a bio-lep laboratoř.

11. Babu7770

Babu7770 Zelenáč fóra

Ahoj, sháním růžové chameleony a pandy. Mám toho dost co nabídnout.

12. miladky

miladky Zelenáč fóra

a já ti psala ráno 2 zprávy a ani si se nenamáhala odepsat---to je super :)
    Strašně chci poděkovat hráči 77medu za
    RŮŽOVÉ PANDY
    a nechtěl za to milion věcí

Tak co tu mám na výměnu v liště
    2x Lokvát
    Růžové Oslíky
    Růžové Kachny

Hledám:
    Hrozen moře XXL
    Růžové chameleony

Mám tu jednu AMHERSTII dám jí tomu kdo si o ní napíše jako 12 nikdo jí nechce o_O
    pomalu každý jí tu hledá a když jí tu nabízím za nic 12 co si o ní napíše tak jí nikdo nechce dám ještě 10 minut pak jí dostane 3 hráč co si o ní napsal a to je jancamamca

Jinak pozor na hráče --brody-- připravil mě o Balon z MS2011 a neposlal co měl
    [/QUOTE]

13. ropo700

ropo700 Zelenáč fóra

Ahoj sháním medvěda, soba, tamarindový strom, slivoň, můžu nabídnout krtky, čápy, kočky, lišky, možná i něco jiného, ze stromů nějaké XXL. Písněte, zkusíme se domluvit. Díky

14. StormShogunCz

StormShogunCz Pisálek fóra

Sháním Tamarindový strom,Baobab,Acia XXL,Pitomba XXL,Goji XXL.Čekám jen na solidní nabídky.Můžu postrádat netopýry IV

15. futuji

futuji Zelenáč fóra

Ahojky všem, sháním Amherstie, Baobab, Malvice oskeruše kromě růžových stájí mám asi vše, pošlete holoubka

16. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Sháním výběh pro kivi, strom Kowhai, Tamarindový strom, Baobab strom, Malvice oskeruše. Nemám žádné růžové stáje,ale najdou se tu zvířátka z tajemných a i stromky. Předem děkuji ;)

17. eufrozka

eufrozka Rádoby autor

nabízím:
    • granátovník xl, juvie ztepilá xl, hvězdný strom, rohovník, budhova ruka
    • bez černý xl, citronovník xl, meruńka obecná, xxl třešeň, xxl pomeranč, xxl katalpa
    • liščí nora, obydlí pro myš, obydlí pro mývala
    • továrna na jídelní hůlky, továrna na koberce
    • řemeslnické produkty (např: MJS, tiki maska, velikonoční marmeláda, cukino-jablečný koláč, pinkie pie koláč)

Sháním:
    • piraňazilla
    • ghúlonéza
    • děsivý pštros
    • příšerný traktor

18. wocicko

wocicko Pisálek fóra

Ahoj.
    Nabízím kowhai, amherstii, ptáka kivi, moringu XXL, lokvát, tamarind, slivoň, strom hroznu moře XXL, palmu acai XXL, kustovnice XXL, pitomba XXL, JC, dekor. příšerný traktor, lukostřelba, horký pramen, kávová párty a další.
    Sháním růž. stříhárnu ovcí nebo růž. guáno.

19. Crower

Crower Vážený autor

Sháním tyhle dekorace na doplnění sbírky :)
    Novinky nevedu, tak si o ně nepište :)

20. Feris1

Feris1 Expert fóra

zhanam dekorku stavka ponuknite co za nu diky moc

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.