Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Ponúkam:
    výrobňu bikín IV. ružovú
    všetky chlievy na farmu ružové
    balón z MS 2011

píšte na nick ...Nepo...

2. Dela76

Dela76 Aktivní autor

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    tyhle dekorace nejdou posílat,nezobrazí se v nabídce

Scháním dekoraci Stávka!,Amherstii a J.Citrona-nic růžového už nemám

Nabízím-Broskev XXL,Dekorace do stonku

Nabízím-Broskev XXL,Meruňku XXL i jiné XXL stromky a Dekorace do stonku

Nabízím-Broskev XXL,Meruňku XXL i jiné XXL stromky a Dekorace do stonku..Fotky mořské panny,Rybí kamarád,Úklidový tým,Panda colada,Fanoušek komiksů,Komiksový kineograf,Bahenní párty,Papírové srdce,Šlofík,Slizský punč,ÁÁÁÁÁ,Kudlanka bezbožná,Postel hrůzy,Vlajka Švýcarska,Alpská čokoláda

Naposledy upraveno moderátorem: 14/6/15
  3. bertik53

bertik53 Zelenáč fóra

Sháním liči xxl,napište co si za to představujete ode mne.

4. JarousDc007

JarousDc007 Pisálek fóra

Ahoj všichni směnárníci,
    ve vzducholodi marně hledám normální požadavek za tyto chybějící dekorace :
    • Narcisy
    • Stávka!
    • Střemhlav
    Nabízím : XXL : Pistácii, Granátovník, Černý bez, Meruňku obecnou, Katalpu, Morušovník..
    Speciální stromy: Papouščí strom, Hvězdný, Budhovu ruku, Rohovník obecný, Slivoň trnitou, Lokvát ..
    Nemám na výměnu nic růžového, ani Kiwi, ani Amherstii a Kowhai, ani Tamarind, ty sháním taky, ale marně.. Pošlete holuba na JarousDc
    Fajn hru, J.

5. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

Ahoj sháním večeři pro tři, německé barvy, střemhlav a stínohru... Nabídne někdo?

6. SteneMonci

SteneMonci Zelenáč fóra

Ahojky, jsem začátečník a budu moc ráda, pokud by jste mi mohli poslat něco, co by mi pomohlo se začátkem :).
    Předem díky všem hodným lidičkám :))

7. beruska31

beruska31 Pisálek fóra

Ahoj zhanam Amherstii, Samara, oskoruse, strom s kozim mliekom, zelvy a ruzove staje
    Mám vtaka Kiwi pište čo zaňho

Naposledy upraveno: 14/6/15
  8. amadeus1317

amadeus1317 Zelenáč fóra

Ahoj farmaříčci,
    Chtěla bych požádat dobré duše, o darování něčeho přebytečného (Chlívky, klidně i žluté.., Stromy - ty, které se už nedají získat nebo upgrady. Kozí, Kravský, Medový, Vonící, Kaštan.. a všechny XL,XXL..) .. Prostě nějaké chlévy, stromky a třeba i dekorky. Pokud se vám teda na něco práší, můžete to podarovat.
    Nemohu si to dovolit, protože peníze do této farmy nedávám (a bohužel jsem tuto hru nezačala hrát už před 5ti lety), jedu si v klídečku, ale mrzí mě, že nemám tolik krásných věcí jako vy... Tak kdyby někdo něco měl, budu velice potěšená, čímkoliv :) Nechci nic extra, to ne.. jen cokoliv, co máte na víc
    Můžu na oplátku poslat třeba MJS, ale až zítra, dnes už nemám volné dárečky...
    Nick - jaruska1105

Naposledy upraveno: 14/6/15
  9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, sháním dekorku do stonku "hlavička", kromě růžových chlívků a výroben + dekorky co nejsou moc rozšířené -balon MS atd. mám vše, stromky XXL i výběhy. Nevyměním pouze za XXL strom na baha ty nad mombín, jinak si piště co za to. Farma Pučmelounci. Díky a fajn neděli.

Posílám klidně jako první v případě známých farmářů s tím nemám problém.

10. Ajla25

Ajla25 Zelenáč fóra

Krásný den přeji. Vyhlašuji sbírku pro farmářku (Ajla25). Má někdo na víc stromy, chlívky nebo i nějaké dekorky a nepotřebuje je?
    >Cokoliv, co v inventáři najdete a nepotřebujete to, darujte to na dobrou věc pro tuto farmářku. Kdyby to šlo, tak třeba i nějaký ten upgrade něčeho by neuškodil (bylo by to super), byla bych vám za to vděčná, moc.. Tato farmička nemá moc štěstí na různé věci (a proč vrážet do všeho peníze..) .. Nechci aby to vypadalo že škemrám, ale proč někoho o tohle hezky nepožádat že? Ajla25

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabídne někdo dekorace Balon MS 2011 a balon z MS 2010 díky za info dohoda jistá krom růžovek mám skoro vše:pNěkolik JC není problém;)

12. -Skalička-

-Skalička- Pisálek fóra

Nazdárek,

nevyměnil by někdo něco?Mám pár věcí v liště,teda nic moc to není,ale válí se to tam a ráda bych zkusila štěstí o nějakou rozumnou výměnu.Z novinek nemám nic moc,spíš teda nic než moc (na to,že to hraju 4,5 roku den co den),ale pokusím se co nejvíc to půjde ;)

Co bych potřebovala hlavně jsou dekorky z kaštanů do stonku a taky tamarind,oskeruše,dokonce i planiku a ty stromky co ani neumím pojmenovat :D

Opravdu se nenajde nikdo??? o_O

13. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Sháním amherstii.
    Nabízím: Lokvát, sakura, slivoň, delonix, rohovník, tamarind, hrozen moře.
    V provedení XXL: citronovník, datlovník, javor cukrový, jedle, kdoule, meruňka, mandlovník, morušovník, pomerančovník, vajíčkový, granátovník, guava, kokos, pistáciovník.
    Dám 2 kusy za 1 výběr je na vás.

14. janinuška

janinuška Zelenáč fóra

caute prosim kto moze podarovat piniu a vianocny stromcek 2011 potrebujem do ulohy diky

15. osirisone1

osirisone1 Pisálek fóra

potřebuji - plachtárnu a stromy xxl mombín,tomel,liči,cesmína,bio-laborky,slivon. můj nick osirisone1
    nabízím - xxl pistácii,xxl granát,xxl pithaja,delorix,sakura,mišpule,planika,jap.javor,jeřáb xxl,vonavky,stáje c++ slepice,krůta,prase,králík.
    klidně více věcí z nabídky za jednu potřebnou.

16. džejna3

džejna3 Zelenáč fóra

ahojte ak by som mohla poprosit ak sa niekomu valaju v liste zbytocne netopiere alebo nejaky vajickovy strom bola by som velmi rada vopred dakujem
    a tymto chcem podakovat: Lucika1982, debilik, babča59, .Večernice.,terkacheerka, za darceky

17. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Píšu všem co mají zájem o balon MS 2010,balon MS 2011 a Eifolovu věž právě jsem je vložila do vzducholodi .Dala jsem je tam pro jistotu,že mě o ně někdo nepřipraví:)

18. zuzapol69

zuzapol69 Pisálek fóra

Prosím nabízím granátovník XXL za tamarindový strom,kdo by měl prosím, pošlete holoubka,děkuji

19. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Nabízím růžová pštrosí vejce + růžový chlév chameleona + 10x javor XXL
    za
    bio-lep laboratoř růžovou

Nabízím růžová pštrosí vejce + 2x růžový chlév pandy
    za
    růžovou výrobnu pandích hůlek

Tak už se konečně přiznejte, komu jde to šlechtěni nebo vydělávání lépe než mně;)

A jinak sháním stromy baha XXL a dekorky na ostrov (BBZ), případně cukrové a voňavé stromy - za jiné z tajemných, za dekorky mohu poslat také jiné, pokud mám

Moc tu nejsem, prosím o trpělivost - přeci jen bych nerada dcerku nechala utopit v bazénku nebo si zlámat nožku na trampolíně:p

jaji a skalara.v tohle ocenili.
  20. PanHarab

PanHarab Zelenáč fóra

Nabízim růžovou výrobnu koberců, růžový kravín, růžové koně, růžový kurník.
    Vyměním pouze za jiné růžové výrobny nebo chlevy, a nebo za stromy XXL na baha za více ks

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.