Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skabeta

skabeta Zelenáč fóra

Ahojky,
    nabízím: oranž. stáje - kachna, ovce, kráva, kůň, včela, pštros, chameleon
    červ. stáje - ovce, netopýr
    C++ bobří hrad
    tajemné st. - pes, ježek, kočka, myš, krtek, holub, žába, vlk
    stromy XXL - bez, meruňka, citron, jedle a obyč. str. - citron, broskvoň, zlatý
    dekorace - Áááááá!, Vyvalené vejce, Kudlanka bezbožná, Slizský punč

sháním: stáje - klokan a sob, nepohrdnu ani ptakopyskem, kohoutem nebo ptákem kivi :)
    výrobny - továrna na plachty a losí pódium
    dekorace - Mike a Lilly, Mléčný koktejl - bar, stánek se zmrzlinou, Zmrzlinový kanón, Vánoční morous, Perníkový domeček

Nováčky ráda podaruji nějakými obyč. stromy nebo chlévy - pošlete holoubka.

Díky skabeta

2. Baajula

Baajula Pisálek fóra

ahojky
    sháním:
    dekorace :
    čas na hraní
    hopsající dort
    louskáček na ořechy
    německé barvy
    teleportační paprsek
    večeře pro tři
    štastný nový rok!

stromy: kowhai, amherstii
    chlévy: kivi ptáka

nabízím:
    stromy: citronovník, zlatý, bez, buk, slaný, sladký, broskvoň, mišpule, vonící, rohovník, papouščí strom, pistáciovník, granátovník, kiwi, delonix, juvie, meruňka, vajíčkový
    XXL: bez, jabloň, kdoule, dub, jedle, granátovník, kiwi, papája, pistáciovník
    chlévy: lišky, krtka, mývala, losí podium, losa, čápa, kočku, ježka, textilní mlýn, holuba, žábu, vlka, křečka, skunka, orla, páva, červenou kotlárnu, červenou netopýří jeskyni, červený kozí chlívek, červený včelí úl
    mám k dispozici i nějaké dekorace,tak písněte a zkusíme se domluvit :)

dám toho klidně i více a ke každé výměně přihodím MJS :)

Naposledy upraveno: 14/6/15
  3. jitka76

jitka76 Zelenáč fóra

ahoj lidi prebyvaji mi cervene staje a oranzove kdo by je chtel chybi mi delonix xxl pandanova palmaxxl,moringaxxl slunecni hodiny tomel japonsky xxl,schanim krutu ruzovou mam navic ruzove kozy a kachnu jeste schanim vceli ruzove mam navic i kiwi piste na jitka76 pa

4. Theia95

Theia95 Zelenáč fóra

Zdravím,
    Chci Vás poprosit, kdyby někdo měl něco na víc (stáje, stromy, dekorky...), které nepotřebuje, byla bych moc ráda, kdyby mi někdo něco poslal (daroval). Nemám volné dárky v OaD, ale mám ještě něco volných dárků na farmě, takže bych vám za to třeba poslala aspoň MJS.
    Začala jsem později a tak třeba nemám všechny zvířátka z TCH nebo TS, což mě docela mrzí.
    Jen to zkouším, třeba někdo bude tak hodný a něco pošle. Předem moc moc děkuji!! :)

5. bobule74

bobule74 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    ahojky! moc sháním kaštanového farmáře! napište si co za něj! :p

ahojky,sháním ptakopyska a nabízím za něj kiwi-vyměnil by někdo ? dík :)

Naposledy upraveno moderátorem: 14/6/15
  6. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Ahoj. mám sovy, mývala, orla, světlušky, motýly, skunka, medvěda, losy, krtky, vaječnáky, sladké, slané xxl citron kapal, lišku, ptačí strom,vánoční stomek

Hledám: amherstii, kowhai, tamarind, slivoň ,lokvát, mišpule

7. rrenda

rrenda Pisálek fóra

nabízím xxl - granát,pistácii,mandarinku,fík,guava,avokádo,papíja dám 2stromy za jeden xxl pandánová palma

sháním oran. myši pište co za ně
    nabízím xxl - granát,pistácii,mandarinku,fík,guava,avokádo,papája dám 2stromy za jeden xxl pandánová palma

8. mařenka7070

mařenka7070 Zelenáč fóra

MOOOOC sháním pro sousedku ZMRZLINOVÝ KANON,ale i 2 LOKVÁTY co za něj nabízím je málo,ach jo.No co se dá dělat,jen mi je líto,že i jen ve hře je to o tom kdo dá víc.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám na výmenu ružové kone,kravy,pštrosov,králiky,kačky za ružové ťavy.Pošlite holuba dám aj 2 stajne za 1 ťavy podľa toho ktoré si vyberiete.Díky.

10. Dáda324

Dáda324 Perspektivní autor

Pošli holoubka, domluvíme se.

11. lucika1982

lucika1982 Zelenáč fóra

ahoj ponúkam na výmenu stajne:holuby,ježkova nora,bocian,pes,myši,krtko,mačky,losy,líšky,sv.mušky,sovy,motýle,medvede,orly,skunky,oranžové-psi,ovce,prasatá,vrany,netopiere,chovný rybník,rodeo ranč,pštrosy.stromy XXL-mandla,slaný strom,moruša,datla,katalpa,dula,mango,guava,granátovník,liči,pistáciovník a papagájový strom. Zhanam vtákopysk,korytnačka,kiwi,stromy amherstie,samara,jahodový,mišpule,loknát,budhova ruka,rohovník,kovhai.Dám aj viac za jeden.

nemá niekto na výmenu vtákopyska?mám aj stromy XXL na baha a oranžové stajne a výrobne.dám aj viac kusov.pošlite správu.

12. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahojky :) mám: hvězdářský dalekohled, srdcový strom, vlajka Švýcarska, svišť Ruda, slyšte andělé zpívají

pošli nabídku holoubkem.. třeba se domluvíme :) kačenka5

13. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj lidi, nemá někdo navíc růžové krocany a vrány? Napište a určitě se domluvíme:)))

Nabídne někdo růžové vrány?

14. babicka38

babicka38 Mistr fóra

nikinalux prosím o koně s kopím a zmrzlinový kanon ale nevím jak se dárky posílají . kdyby mi někdo poradil snad bychom se domluvily děkuji

15. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

hledám výběh pro opice oranžový a výběh pro pandy oranžový, továrnu na koberce oranžovou, butik s plavkami oranžový.
    Odpovídám jen na rozumné nabídky.
    Předem díky.

nabízím: slyšte andělé zpívají, kaštanový ježek - nejvyšší nabídce, upřednostním upgrady stájí a dílen, stromy už nepotřebuji

16. miladky

miladky Zelenáč fóra

zdravím sháním toho dost---jako že kowhai,tamarind,johna citrona, mám tu na výměnu spoustu bobrů xxl-při tajemných chlívkách nic jiného nepadalo :) --jestli někdo chcete--písněte co mi za nš můžete nabídnout :) třeba se domluvíme
    Pro fajnšmekry :) tu mám na výměnu růžové včely :) posílejte rozumné nabídky

on jde ptakopysk posílat????? do kdy???? :)

[/QUOTE]

17. .Dorinka.

.Dorinka. Zelenáč fóra

Ráda bych poděkovala farmářům, kteří mi poslali dárky: Dagmar7, Pavlahan, babča59, Preceja, tina_naa1, minutka10 a Bibi280.
    Moc děkuju....:inlove:
    Kdyby někdo ještě něco nepotřeboval, ráda to přivítám na své farmě ;).
    Přeju hezký zbytek neděle všem.

18. manys

manys Pisálek fóra

Prosím sháním
    Amherstie
    Hopsající dort
    Sluneční a měsíční svit
    zajíc Drákula
    Kerberos
    Stávka!
    Mohu nabídnout spoustu XXL stromů i na BAHA, ježky, vlky, kohouty, žáby a spoustu dalšího nabídněte holoubkem, domluvíme se.

19. sgra1972

sgra1972 Rádoby autor

Ahoj sháním kiwi. Napište co by jste za ně chtěli.

20. betr

betr Pisálek fóra

Nabízím bahama stromy - papouščí strom, granátovník (včetně xl), juvie, hvězdný strom, delonix, rohovník - xxl: pitahaya, kokos
    Sháním bahama stromy - tamarindový, amhersie - xxl: banán, fík, papája, kumquat, (tomel, cesmína, pandán)
    Nabízím stromy - sakura, mišpule, javor japonský - xxl: citronovník, meruňka, jeřáb, bez
    Sháním stromy - vánoční 2011, lokvát, (jeřáb oskeruše)
    Nabízím stáje - lišky, kohouty, holuby, ježky, mývaly, vlky, motýly, netopýry, krtky, čápy, myši, psy
    Sháním stáje - kivi, (c++: králíkárna, ovčín, kravín)
    Nabízím výrobny - jakoukoliv základní vyrobitelnou mimo bio-lab, losí pódium
    Sháním dekorace - john citrón, květiny na stonek (vyjma diskokrásky)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.